Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Відповідь: Свідки

бісить-бісить.

• Подобається Подобається x 1
  2. Internati

Internati миється в бані

саме так ;)

3. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Замахало вже! :ireful1:
    Таке враження, що ти ТІЛЬКИ ЦЕ СЛОВОСПОЛУЧЕННЯ І ЧИТАЄШ, тому більше ніц не бачиш. Зніми кляпки з очей, аби бачити ширше. :ireful1:
    Я говорила про заборону того, що імхо порушує мої особисті права та мою приватну територію. І не моєї церкви чи віри то стосується.

Хай на вулиці проповідують. І якщо я кажу "дякую", хай проходять далі. Часом у мене буває настрій до дискусії, то я тоді з ними можу трохи порозмовляти.
    Посібники видаються для "темних" християн. Бо вони взагалі ніц окрім того, що треба ходити до церкви не знають. У церкві їм нудно, в якій би то не було. Під час проповідей виходять покурити. От для них то і видається. Хочете слухати свідків - слухайте, але ось вам альтернативний погляд. Крім того, другою причиною є те, що люди самі постійно священиків про те розпитують. От тому є така потреба в цій літературі. Людям цікаво, що є в них, а що в нас.

Що я бачу, то це те, що у нас українці далі лишаються українцями, незалежно від того, до якої церкви вони належать чи переходять. Методи у всіх ті самі. Дуже сильно сподіваюся, що свідки традиційників не очорнюють, але щось мені видається, що мої сподівання марні. Не можуть українці інакше, їм просто конче треба проти когось дружити, аби був сенс життя. І так у всьому.

4. Олег Оранжевый

Олег Оранжевый Well-Known Member

Може і не такий швидкий кінець, і з огляду на причини не містичного плану, але дійсно, загрожує.
    Жівотіння свєму онукові не бажаю.

5. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

"міжконфесійної" — це приходьте всі до нас?...
    :) :) :)

пророцтва?..
    я вже два рази задавав питання про роки і про події, які сталися у ці роки...
    ви ж намагаєтеся це виставити у світлі, що "пророцтва не відбулися"...
    відбулися...

те, що ви не захочете — свідки занотують і ходити кілька років не будуть...
    тому "не робіть із тата вар’ята", бо насправді того, про що ви говорите просто НЕМАЄ!...

не факт...

в америці строго...
    бо людина у цій демократичній державі належить комусь, як це не парадоксально: соціальній службі, корпорації, державі в цілому...
    у першу чергу — державі, саме тому вона так за цим пильно стежить...
    ваш син коли хоче зробити щось — завжди у вас питається?...
    я на маю на увазі "важливі" вчинки...
    ви ж у будь-якому разі не дасте йому право на свій вибір релігії, будь-яким чином будете змушувати вірити у те, що й ви вірите...
    чи не так?!!... ;)

тобто просто бізнес...

6. duncan

з якого?...
    я трошки старший...
    суть не в даті народження...
    суть у тому, що ці, як ви їх називаєте, "пророцтва" співпали зі світовими подіями...
    чому?..
    що про це каже католицька церква?..

7. duncan

мене не замахало... :)
    незважаючи на те, що окрім "пророцтв" не почув жодної аргументації...
    "заборонити"!!!
    "не дозволити"!!!!
    "зробити традиційну жорсткішою"!!!!
    все, що тут пишесть проти свідків... :)
    жодних прав свідки не порушують....
    говорять тільки там і тільки тим, хто хоче слухати — і ти сама це чудово знаєш, бо написала Часом у мене буває настрій до дискусії, то я тоді з ними можу трохи порозмовляти....
    а злість твоя до мене через те, що відчуваєш за мною (свідками) правду...
    можливо ти би не так злостилася, якби просто побувала у них кілька разів... ;)

8. Олег Оранжевый

Олег Оранжевый Well-Known Member

Згідно з моїми спостереженнями, уважним вивченням екологічних новин, знайомства з офіційними доповідями та зверненнями авторитетних науковців, я виділив рік 2000, як початок повільної, але вже невідворотної екологічної катастрофи. І останні сім років не надали мені можливості поставити під сумнів цей висновок.
    За цей час з"явилося багато інших попереджень та свідоцтв, є розрахунки темпів розвитку катастрофи, але реальний стан речей випереджає прогнози.
    Крім того, є стан паливних ресурсів, є стан рудних покладів, є оцінки накопичення двоокису вуглецю, прискорення швидкості зникнення льодовиків.
    Є дуже простий фізичний дослід, відомий усім зі школи.
    Коли ви грієте склянку з водою, у якій плаває шматок льоду, температура у склянці не буде підвищуватись, доки льод не розтане.
    Коли льод розтане, температура ростиме дуже швидко, у темпі нагріву.
    Зріст температури знову припиниться, коли почнеться кипіння води
    Земля має середовище, застабілізоване у середній температурній точці близько температури, при якій тане льод. І вона невпинно росте.
    Весь інтернет повний повідомолень, що льодовики щезають. Вже підраховано, що пункт неповернення до температурної рівноваги пройдено. Зникли льодовики в Аргентині, швецарії, відступають льоди Антарктики. Починаються посухи в басейні Амазонки - небачене тисячоліттями явище. Погода - сами бачите - непередбачувана, кількість ураганів росте. І так далі

9. duncan

тобто "пророцтва" свідків збуваються...

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

та про шо ви.?... при чому тут події - до кінця світу?

угу, кінець світу вже пару раз збувся.... чекаємо ще...

11. duncan

при "тому"...
    ви так і не відповіли щодо того, про що говорили свідки...
    і знову намагаєтеся переконати мене у тому, що не було досі сказано... ;)

:) :) :)
    "наша пєсня харашА, начінаєм фсьо сначяла"....
    конкретніше: які пророцтва, роки, про що говорили, як це пояснювали... ;)

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

а поможе? Он Оля на власні очі чула і на власні вуха бачила як свідки у 1970 році говорили про конкретну дату кінця світу - не сталося, які ще докази????

13. duncan

поможе. якщо знайдете такі "докази"...
    я нічого не скажу, щодо свідчень пані олі...
    знаю тільки, що до середини 80-их років свідки піддавалися найгіршим гонінням....
    пс. ви краще дайте хоч раз пряму відповідь на поставлене питання... ;)

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

повторіть запитання.

15. duncan

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

1975 року Товариство Вартової Башти вчило, що сіяч із притчі про гірчичне зерня (Мт. 13) - сатана. Того ж року, трохи пізніше, Товариство заявило, що цей сіяч - Ісус.19

• Подібний інцидент повторився 1978 року, коли Товариство Вартової Башти потлумачило фразу "Альфа і Омега" з Об. 22:12-13 як таку, що стосується Єгови, а п'ять тижнів по тому заявило, що в цих віршах мова йде про Ісуса.20

Нездатність Товариства Вартової Башти правильно тлумачити Біблію найбільше ясно видно з накладок, на які багате їхнє вчення. Спочатку вони дотримуються точки зору А, потім проголошують, що Бог дав їм "нове світло", і стають на позиції Б. Проте надалі вони знову повертаються до вчення А, а в ряді випадків встигають знову змінити його на точку зору Б. Ось декілька прикладів:

• Воскресення жителів Содома
    1879 - вони воскреснуть;
    1952 - вони не воскреснуть;
    1965 - вони воскреснуть;
    1988 - вони не воскреснуть.21

• "Господь" в Рим. 10:12-16
    1903 - стосується Ісуса;
    1940 - стосується Єгови;
    1978 - стосується Ісуса;
    1980 - стосується Єгови.22

• "Вищі влади" в Рим.13:1
    1916 - стосується правительства;
    1943 - стосується Бога Єгови й Ісуса Христа;
    1964 - стосується правительства.23

17. Liliyah Romanova

І от тепер скажи, наскільки уважно ти читаєш повідомлення??? Чи для тебе, що "між", що "не", не має різниці?
    Людина у цій державі ПОВАЖАЄТЬСЯ, як то не дивно. Саме як ОСОБА. І її права та свободи тут поважають, а не мають ні за що і людину, і її право, як то співали "не журись!": я маю право мати право.

Саме ТУТ дитині дають право вибору іншої релігії, хоч і виховують у своїй. Наприклад у нашій українській церкві на англомовні богослужіння ходить купа людей, чия сім'я є в англіканській церкві, або в римо-католицькій. А вони з дітьми ходять в українську католицьку.

Ще дещо, що відрізняється від українського сриймання. Тут людину поважають за те, що вона працює, НЕЗАЛЕЖНО від того, ДЕ вона працює. Чи двірником, чи прибиральником - то не має значення. Також ті, хто їде машиною, поважають тих, хто ходить пішки. І навпаки. І ті, хто їздять машиною, поважають одне одного.
    Я би дуже хотіла, аби в Україні це змінилося і було не в меншості випадків, а в більшості.
    А свідки не бізнес? Раптом з'явилася безкорислива та альтруїстична організація. Та ще й де? У Сполучених Штатах. Та хіба у тій країні може бути щось доброго? ;)
    За тобою? Ти вибачай, але, наскільки я зрозуміла, то ти не свідок. Що заважає? Якісь правила, з якими не погоджуєшся? А не заслабий аргумент?

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Намагаючись приховати очевидний факт поклоніння Христу, про який говориться в цілому ряді уривків Нового Завіту (Мт. 2:2, 8, 11; 14:33; 28:9, 17; Лк. 24:52; Ів. 9:38), Свідки Єгови у таких випадках слово " proskuneo " перекладають як "вклонитися", а в уривках, де це слово вживається відносно Отця, як "поклонитися". Таке свавілля у роботі з текстом відображає богословські переконання, якими керувалися перекладачі НС. І, все-таки, в одному випадку український Переклад нового світу говорить про поклоніння Христу (Об. 5:13-14).

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Перекладачі вставляють у текст слова, яких немає в грецькому оригіналі і які змінюють зміст контексту. Наприклад, у Кол. 1:16-17 чотири рази додано слово "інше". У Рим. 8:23 доданий прийменник "з", таким чином, вірш звучить так: "Стогнемо й ми, – ті, хто має перші плоди, тобто дух, – стогнемо в серці, з нетерпінням чекаючи, коли Бог нас усиновить: визволить з наших тіл на основі викупу" (у традиційному перекладі мова йде про викуплення наших тіл). У 1 Кор. 10:4 додано слово "представляла", і тепер слова: "і пили всі той самий духовний напій, бо пили від духовної скелі, що йшла вслід за ними, а та скеля був Христос!" звучать так: "і пили той самий духовний напій, адже пили з духовної скелі, яка йшла за ними і представляла Христа". Варто також відзначити, що додані слова у тексті ніяк не виділено, що, фактично, робить вставлені перекладачами слова частиною оригіналу.

20. Liliyah Romanova

У чому властиво проблема? Комусь добре в одній релігії, комусь в іншій. Невже так важко бути толерантними і перестати обливати один одного брудом. Я ще розумію протистояння у верхах, воно завжди буде нормальним, але серед звичайних людей.

Jehovah's Witnesses - wikipedia

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)