Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. JaguaR

JaguaR щасливий

Тому мені й дивно, чо Ви то заперечуєте.

2. L e o

L e o Well-Known Member

JaguaR, я конкретики якоїсь дочекаюся на рахунок грошей?

3. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Заперечую томущо ні старійшини ні службові помічники грошей не отримують.

---------- Додано в 17:54 ---------- Попередній допис був написаний в 17:21 ----------

Якщо у вас є докази протилежного навдедіть їх.

4. majolika

majolika Well-Known Member

а хто каже - лише? Якщо думка власна - її завжди можна викласти своїми словами.
    А не просто переказувати Біблію.

Я не говорю про освіту чи оплату. Я говорю про застосування таких технологій, які завжди проносять позитивний результат. Що би ви не розповсюджували - релігію, косметику, ковбасу - у вас завжди будуть "клієнти" і "продажі". А що саме ви "продаєте" - це вже друге питання. Головне - технології :)

---------- Додано в 20:05 ---------- Попередній допис був написаний в 20:02 ----------

я не кажу, що чиїсь власні думки мають для тебе бути аргументом. Як і для мене
    Я намагаюсь пояснити, що варто висловлювати більше власні думки і почуття, а не просто цитувати вірші

---------- Додано в 20:10 ---------- Попередній допис був написаний в 20:05 ----------

свідки не отримують грошей ні за проповідування, ні за щось іще. У цьому питанні нема що на них наїжджати :)

---------- Додано в 20:14 ---------- Попередній допис був написаний в 20:10 ----------

У кожної церкви є, так би мовити, свій "професійний сленг". Православні і католики говорять одними фразами, свідки - іншими, а ще хтось - ще іншими. Тому деколи люди з різних церков говорять ніби і про те ж саме, але слабо розуміють одне одного . ІМХО

• Подобається Подобається x 1
  5. Witness

Witness Well-Known Member

да, мне тоже было бы интересно узнать :)

я бы тоже промолчал... )))

6. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Дякую. Вже вам і казати нема чого. Це все як товкти воду в ступі. Іноді і мовчання корисне.

7. Сергій аспірант

Тут важлива не стыльки власна думка, а докази на яких вона грунтуэться.

---------- Додано в 11:25 ---------- Попередній допис був написаний в 11:23 ----------

Спосіб проповіді від дверей до дверей придумали не свідки Єгови - саме такий спосіб активної місіонерської діяльності перших зристиян забезпечив швидке поширення християнства.

---------- Додано в 11:29 ---------- Попередній допис був написаний в 11:25 ----------

Питання спасіння є джеерелом постійних суперечок. Ідей є досить багато від спрасіння невеликої кількості обраних до спасіння усіх людей. Багато конфесій розглядають спасіння, як одноразовий акт. Свідки Єгови розглядають спасіння як процес який триває усе життя людини.

---------- Додано в 11:32 ---------- Попередній допис був написаний в 11:29 ----------

2 ноября 2010 года. Сразу четыре уголовных дела против верующих по статье «экстремизм» в Кемерово

Дела возбуждены по статьям «возбуждение религиозной вражды» и «организация экстремистского сообщества». Этому предшествовало то, что в мае 2010 года начальник Центра противодействия экстремизму по Кемеровской области В. Банников направил Устав местной религиозной организации Свидетелей Иеговы на экспертизу в… Кемеровскую епархию РПЦ!

Уполномоченный по правам человека в РФ в своем докладе за 2009 год осудил «примеры того, что органы власти формируют свое отношение к одной конфессии, опираясь на „экспертные“ оценки, данные представителями другой».

8. Pedro

Сергій, всі ми знаємо, що найбільшим місіонером був апостол Павло.
    Чи ви можете навести хоч один приклад де б він ходив від дверей до дверей? Можете навести приклад з життя інших апостолів.

9. Сергій аспірант

Спочатку пропвідь християнства відбувалась у синагогах. згодом християни почали проповідувати у людних місцях, площах ринках тощо. Також начання проводилось у приватних домах. Згадайте також який накз дав Ісус 70 учням.

---------- Додано в 11:56 ---------- Попередній допис був написаний в 11:45 ----------

а потім навести приклад. учня, звичайного прзеліта тощо.
    Вам мало прямого наказу Ісуса - ідіть і навчть?

---------- Додано в 11:58 ---------- Попередній допис був написаний в 11:56 ----------

Дуже легко проповідувати з кафедр чи через ЗМІ. Але зовсім інша річ проповідуваи при безпосередньому спілкуванні.

10. Pedro

Ага, зрозумів... То апостоли не зрозуміли, що сказав Ісус і все робили на свій манер. Аж Расселу то правильно стрілило до голови і з тих пір "світкі" почали правильну політику. А ля "правільним путьом ідьотє, таваріщі"...:)))

11. Сергій аспірант

Апостоли якраз цей наказ виконували і прпоповідували за кожої нагоди і усюди.

---------- Додано в 12:07 ---------- Попередній допис був написаний в 12:04 ----------

Я так і не зрозумів, що поганого ви бачите в проповідуванні від дому до дому?

---------- Додано в 12:11 ---------- Попередній допис був написаний в 12:07 ----------

«Наш Господь и Его апостолы проповедовали повсюду там, где могли собираться люди. Склон горы, берега озер и рек, улица, частные дома, преддверье храма, иудейская синагога и многие другие места считались ими пригодными для возвещения Евангелия» («McClintock and Strong‘s Cyclopedia», том VIII, стр. 483).

«Одной особенной чертой апостольского проповеднического дела был его неформальный характер. Апостол не ждал большого выступления. Официальный повод предоставлялся только тогда, когда он — как Павел перед Феликсом — приводился как заключенный перед одетыми в пурпур господами, чтобы отчитываться или держать ответ, потому что его обвиняли в нарушении закона. Не было недостатка в оказывавшихся для него возможностях — в тюрьме, в пути и в скромных приютах, где он, возможно, ночевал.... Согласно его пониманию, его весть обращалась главным образом к отдельным лицам, хотя он был готов также сообщать ее и множеству людей. Перед любыми слушателями он чувствовал себя одинаково свободно. Он не забывал примера Христа,... портиком [Которого] была пыльная дорога, оживленная городская улица или покрытое галькой побережье иудейской Галилеи... [Апостолы] не забывали, что Он в начале Своего пребывания с ними особенно наставлял их о том, как они могли лучше проповедовать Его учение, что Он эти первые уроки подкреплял другими и что незадолго до Своего вознесения Он обратил их внимание на то, что мир был их полем и каждый в отдельности их слушателем» (Джон Ф. Хэрст, History of the Christian Church, том I, стр. 96).

«В первые века своего развития, христианство росло настолько быстро, что главными пособниками роста были не церковные лидеры, не профессиональные евангелисты, но обычные верующие, которые рассказывали о Евангелии в ролевых ситуациях повседневной жизни… Эти люди говорили с другими людьми о помощи и надежде, которые нашли во Христе. Это была неформальная и спонтанная беседа, естественная, а не по принуждению. Люди с готовностью и энтузиазмом говорят о тех вещах, которые много для них значат, особенно о том, что недавно для себя открыли и, что не очень хорошо известно. Поэтому, у себя дома и в магазине, во время путешествий и на отдыхе, в своих торговых сделках и на работе ранние христиане испытывали побуждение говорить о Евангелии всем, кто казался открытым для такой информации» (Доктор Милтон Л.Рудник «Проповедь евангелия через века и страны»).

Необходимость столь активной проповеднической деятельности, когда бы использовались любые способы благовествования при любых обстоятельствах, признают даже многие деятели «христианских» церквей. Так, Д.А. Стюарт призывал верующих людей поражать в этом Иисусу и его ученикам:

«Слишком слабым, анемичным, безуспешным является метод обычного приглашения неверующих на наши религиозные собрания. Мы должны быть более подвижными, активными и оригинальными. Мы должны пойти по переулкам и изгородям и там свидетельствовать. Апостолы проповедовали под голубым сводом небес. Христос использовал в качестве кафедры рыболовецкую лодку. …Павел провозглашал славное Евангелие в Ареопаге, посреди античных храмов и статуй греческих философов. Филипп приобрел евнуха для Христа в колеснице, посреди пустыни. …Матфей получил спасение на месте сбора пошлин. Да, мы должны уметь свидетельствовать в нестандартных местах, в нестандартное время, с нестандартным подходом» («Евангелизм»).

12. redfox

redfox Well-Known Member

а по мне так свидетели - это просто секта которая использует в своей символике христианские символы.
    а ваш агрессивный маркетинг - в виде навязывания всем живущим рядом с домом где все это происходит - просто находка ваших менеджеров!

13. JaguaR

JaguaR щасливий

Може то поодинокі випадки, тому я кажу, що не хочу спорити.

Може жаргон професійний. Сленг - то нецензура (матюки по-народному).

---------- Додано в 11:57 ---------- Попередній допис був написаний в 11:53 ----------

Так ВІН то не вам казав.

---------- Додано в 12:03 ---------- Попередній допис був написаний в 11:57 ----------

Та я Вам можу пояснити. Апостоли не пхалися туди, де їх не хотіли. А свідкам переважно одного слова не досить і вони приходять раз з десять перепитати: " А чи Ви не передумали?"
    І взагалі, яке свідки мають право апелювати до одних слів ХРИСТА і не визнавати півБіблії з іншими його словами, де ВІН каже, що є БОГОМ. По іншому це трактувати не можна, хіба як "сіренькі в білих шкурках".

14. Оленa

Оленa Well-Known Member

Ви ще б запитали, що поганого в ставленні до коштовностей з діамантами як до дешевої біжутерії :)
    Маєте рацію, я теж це зауважила у вчорашній розмові, коли мене "виправляли" говорячи теж саме, що й я. Дивна ситуація...
    Вас того не вчать?:empathy:

Останнє редагування: 3 лис 2010
  15. Pedro

Неправда, вони ніколи не були християнами і ніколи не використовували християнських символів. Вони настільки перекрутили Євангеліє, що в них Христос зробився ангелом і був не розіпятий а прибитий до стовпа, а також не воскрес а перетворився на духа.
    Інших символів християнства вони також не визнають.

16. redfox

redfox Well-Known Member

моего отношения к ним как к секте это не меняет!
    да и страшно с ними общаться а уж в дом пускать тем более!
    как секта радостей!

17. Сергій аспірант

Як я вже казав, проповідь від дому до дому існувала же в часи Ісуса.
    В чому агресивність проповіді ? Свідки примушують обирати їх релігію? Дисримінують інших?

---------- Додано в 14:15 ---------- Попередній допис був написаний в 14:13 ----------

Навіть поодиноких випадків не буває - проповідницька діяльність, керівництво громадами здійснюється добровольцями яким за це не платять.

18. Оленa

Оленa Well-Known Member

Дискримінація інших-елемент проповіді. Я маю на увазі заперечення вчення церкви такими статтями як про Трійцю, хрест та інші...

19. Сергій аспірант

Їх фактично ні де не хотіли - але проповідь це не зупинило.

Тільки через рік відвідують людей які відмовились спілкуватись з ними.

Ісус ніколи не назвав себе Богом, навпаки говорив що Отець більший від нього.

Поцікавтесь думкою Ватикана яка була озвучена на Дні молоді в Сіднеї.

А які символи були у християн в першому столітті? І коли хрест став символом християнства?

Педро візьміть номальний унверситетський підручник з історії релігії і почитайте історію свідків Єгови.

---------- Додано в 14:46 ---------- Попередній допис був написаний в 14:45 ----------

Не зрозумів Вас.
    Якщо ви з ними не спілкуєтесь то чому так боїтесь?

---------- Додано в 14:52 ---------- Попередній допис був написаний в 14:46 ----------

Ви знаєте значення слова секта?
    І в чому дискримінація? В чому порушення свободи совісті? це нормально якщо люди мають різні погляди і те що хтось має діаметральнно протилежні погляди це не є дискримінацією.
    Доречі якщо прийняти вашу думку то виявиться що Ісус дискримінував євреїв.

• Подобається Подобається x 4
  20. Оленa

Оленa Well-Known Member

Ісус ніколи не називав Себе Сином Божим...то й що?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)