Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. majolika

majolika Well-Known Member

так, у цьому є зміст.
    Однак ще прошу мені розшифрувати, хто у вас хто в організації:

особливо мене цікавить поділ на пророків і благовісників.

як і у будь-якої дистрибуції. Технології ті ж самі

не варто мене підводити до потрібної відповіді :). Давай відповідати в порядку заданих питань

2. L e o

L e o Well-Known Member

majolika, ти ж задавала питання стосовно вчителів. В мене чогось склалося враження, що слова з Біблії, будуть вагомішими для тебе аніж мої твердження.

3. majolika

окрім прямих слів з Біблії, існує і власна думка, чи не так? От її я і хочу почути :)

• Подобається Подобається x 1
  4. Romko

Romko Дуже важлива персона

Агітація свідків?:scratch_one-s_head:

5. Xasm

Xasm Well-Known Member

Вам треба присудити медаль в сфері філософії, якщо ви вважаєте що ці малюнки повязані зі Свідками, тим більше що це "агітація...";)

6. L e o

L e o Well-Known Member

majolika, коли я не цікавився Біблією, то над таким і не задумувався. А коли зацікавився, то вже прийняв як постфактум.
    Ось ще один вірш стосовно тієї ж думки
    Об'явлення 22:17 Нехай кожен, хто чує, теж скаже: «Прийди!» І*хай кожен спраглий прийде і*всі, що хочуть, беруть воду життя даром.

7. majolika

ти напевно ще дуже молодий, і цікавість твоя і обізнаність дуже недавня.
    Тому, певно, і думки всі накупу....

Бо я так не зрозуміла твоєї думки...

8. Romko

Romko Дуже важлива персона

Стільки кров"янки вібросілі....:nea:

9. Xasm

Xasm Well-Known Member

А то Свідки зробили?
    Доречі, історія знає немало руйнувань, в честь очищення релігійної громади... Згадайте, як перші Християни спалити цілу купу звоїв по магії...

10. L e o

L e o Well-Known Member

Звичайно, що мої знання обмежені. Тому і "забігаю" на форуми, щоб почути альтернативні думки. Біблією цікавлюся років сім.

majolika, мені в першому класі сказали, що 2+2=4, можуть в мене по цьому питанню бути якісь свої думки?
    Таке ж і з Біблією.
    P.S. В даному випадку говоримо про те чи всі мають проповідувати. Сподіваюсь про це говоримо? :)

11. majolika

ну не зовсім таке ж. Біблія, світосприйняння і віра - це не математика, тут немає чітких формул (і слава Богу!).
    Крім того, якщо тебе запитають - хто ти, як тебе звуть - ти ж не будеш буквально цитувати свій паспорт? :)
    Я питаю про особисте сприйняння, а не про переказування Біблії.

В деякій мірі. Я запитую, чому ви вважаєте, що кожен з вас може бути учителем? А не про саме проповідування.
    Бо проповідувати можна по-різному.

12. JaguaR

JaguaR щасливий

Якщо у Вас не виникало тоді своїх думок чому так є, то це дуже погано, бо з таким самим успіхом Вам могли сказати, що 2+2=3

13. L e o

L e o Well-Known Member

Я ж не писав що не виникало. Є ж чудіки, які можуть довести 2+2+5. Але який зміст мати власну думку, якщо давним-давно є аксіома?
    P.S. JaguaR, звертайся до мене на "ти", pleeeeease.

---------- Додано в 14:52 ---------- Попередній допис був написаний в 14:36 ----------

Майоліка, а для чого тобі моє "особисте сприйняння"?

Не знаю шо і казати. Але так і хочеться ще один біблійний вірш навести в приклад:)))

14. JaguaR

JaguaR щасливий

Такий, щоб пізнати правду. Аксіому теж хтось колись встановив. Віра не може бути сліпою.

15. nixto

nixto Well-Known Member

Леоніде, братику! Не у кожній сфері математика є наукою точною. У подружньому житті 1+1 може бути 3 і більше..., а якщо нема благословення Божого то 2. :pardon:

---------- Додано в 17:29 ---------- Попередній допис був написаний в 17:26 ----------

Прошу уважніше читати правила форуму, бо мені за таке вліпили червону картку

• Подобається Подобається x 2
  16. L e o

L e o Well-Known Member

JaguaR, я за те щоб перевірити. Ось приклад аксіоми.
    Невже тут треба довго мудрувати, щоб переконатися в правдивості сказаного?

---------- Додано в 18:48 ---------- Попередній допис був написаний в 18:38 ----------

Ендрю, щось не знайшов жодних заборон стосовно звернень на "ти". Можеш вказати де конкретно таке пише?

17. ovod

ovod Well-Known Member

18. majolika

спілкування передбачає обмін думками :) сподіваюсь - власними

19. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

А хто Вам сказав що христиня будуть любити? Так не люблять- тому що дехто подбав щоб до свідків ставились з упередженням.

---------- Додано в 13:28 ---------- Попередній допис був написаний в 13:24 ----------

Але віра не може грунтуватись лише на власній думці?

---------- Додано в 13:30 ---------- Попередній допис був написаний в 13:28 ----------

Ну почалося-----)))
    А хто заборняє традиційним церквам подбати про реліійгійну освіту таким чином?
    Свідки Єгови за свою діяльність грощейц не отримують тлму ваша оцінка не зовсім доречна.

20. L e o

L e o Well-Known Member

majolika, власні думки не аргумент для мене.
    В Тернополі серед парку хрЕстияни захопили територію, і будують що хочуть.
    http://te.20minut.ua/news/166388
    Аргумент дуже перерконливий: з’явилася Матір Божа і сказала, що тут має бути капличка і храм, - розповідає богослужниця пані Ольга. Переконливо, нє?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)