Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Якщо Witness переходить на малюнки, значить аргументи закінчилися. :)

2. Witness

Witness Well-Known Member

ну любит человек сказки, что тут поделаешь... :))):pardon:

---------- Додано в 22:17 ---------- Попередній допис був написаний в 22:17 ----------

на что вам еще ответить? Спрашивайте :)

3. Полковник

Полковник миється в бані

Как давно в Херсоне были?
    Пиво разливное так и продают?

4. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

От тут згідний з вами, Полковник. В усьому. Тільки що дивився фільм "Екзорцист". Страшний фільм, я ще під враженням.
    Чомусь все паралелі просяться з цією гілкою...

5. Полковник

Полковник миється в бані

Останнє редагування модератором: 22 жов 2010
  6. Pedro

Останнє редагування модератором: 22 жов 2010
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

закінчився бензин? нема чим крити?

8. Witness

мне, ребенку, пиво не наливали )))

---------- Додано в 22:51 ---------- Попередній допис був написаний в 22:50 ----------

так вы, пан Мих, вначале подтвердите свои сказки:
    а потом мы и крыть будем. : )

9. Pedro

Полковник, ви поцікавтесь, де товарищ проживає тепер. А то він тут дуже засекречений. Ніхто не знає з якої країни він дописує.
    Не думаю, що з Росії, бо в такому випадку сидів в Інтернеті цілу ніч.

10. Полковник

Полковник миється в бані

Где проживаете, Витнесс?

11. Witness

Педро, я живу в России (говорил вам уже), город мой: Южно-Сахалинск. Вам легче теперь стало?

• Подобається Подобається x 2
  12. miqalik

miqalik New Member

правдиві хритстияни нізким не вступають в конфлікт це моя думка

---------- Додано в 16:24 ---------- Попередній допис був написаний в 16:18 ----------

коли людина люто спорить то є ненависть до ближнього

• Подобається Подобається x 1
  13. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Дехто без конфліктів не може-0))0 Втрата віруючих для церков - це в першу чергу втрата коштів. Тому обєктом нападок стають релігійні організації які ведуть активну місіонерську діяльність.

14. Radistka

Radistka Rändaj

1. Хто з Ваших "опонентів" особисто зацікавлений у "втраті віруючих в церквах" і "у першу чергу втраті коштів", та з яких причин?
    2. Чому Ви вважаєте, що попередній дописувач має на увазі "Ваших опонентів", а не саме Вас?
    3. Чи можна вважати, що Ви теж безпосередньо причетні до конфлікту, оскільки берете активну участь у цій гілці і першими реагуєте на більшість дописів, як от наприклад і на цей?
    4. І у чому ж зацікавлені "релігійні організації, які ведуть активну місіонерську діяльність"?

15. Сергій аспірант

Опоненти це швидше наслідок. Замість виховання віротерпимості деякі релігійні громади свідомо публікують і пширюють неправдиву інформацію про інших.
    Я не бачив щоб свідки Єгови конфліктували з іншими реліігними громадами - вони не вимагають заборони чи обмеження іяльності інших церков, не перешкоджають проведенню релігійних зіібрань тощо.

---------- Додано в 16:46 ---------- Попередній допис був написаний в 16:45 ----------

Обговорення і конфлікт це різні речі і саме обговорення допомагають таких конфліктів уникати.

---------- Додано в 16:48 ---------- Попередній допис був написаний в 16:46 ----------

Діяльність християн була повязана з конфліктом з юдеями. Алее хто був в цьому винен християни чи юдеї?

---------- Додано в 16:49 ---------- Попередній допис був написаний в 16:48 ----------

Це ви про кого?

16. Radistka

Radistka Rändaj

Так, на цей раз я з Вами згідна - свідків Єгови на цьому форумі не бачу.
    Бачу якихось засланих козачків-провокаторів, не навчених навіть елементарних форм ведення діалогу.

17. Сергій аспірант

залежностті від організацій - деякі справді зацікавлені в поширенні своїх поглядів.
    Інші є фінсовими пірамідами без чіткої релігійної позиції - прикладом може бути Посольство Боже.

---------- Додано в 16:52 ---------- Попередній допис був написаний в 16:51 ----------

Я тут майже не бачив людей готових до діалогу.

---------- Додано в 16:54 ---------- Попередній допис був написаний в 16:52 ----------

Людина вправі гідно відстоювати свою думку і свої релігійні погляди.

18. Radistka

Radistka Rändaj

Глибокодумне зауваження :)))

---------- Додано в 16:56 ---------- Попередній допис був написаний в 16:55 ----------

А чим Ви тут тоді займаєтеся?

---------- Додано в 16:59 ---------- Попередній допис був написаний в 16:56 ----------

Гм, "гідно"? :scratch_one-s_head: Сорі, але дивлячись зі сторони я Вам скажу, нє-а - ніякою гідністю присутні тут нібито СЄ не вирізняються :mocking:

19. Сергій аспірант

Я трохи ознайомлений з тим що пишуть про свідків Єгови в Росії та Україні. Щодо опоонентів то по можливості я намагаюсь їх не ображати і не публікувати неперевірені відомості пр їх релігійні громади.

---------- Додано в 17:05 ---------- Попередній допис був написаний в 17:02 ----------

Малось на увазі що для церов не важливо яке життя веде людина, якщо гроші вона понесе до них а не в мечеть. Для протестантів більш важливим є втілення християнських цінностей в практичному житті вірянина. Для декого важливо лише отримувати гроші з вірян (різноманітні курси, тренінгибб десятина) а не прведінка вірянина.

---------- Додано в 17:07 ---------- Попередній допис був написаний в 17:05 ----------

Давайте конкретно - що вам не подобається?
    Байки Педра, які він навть посиланнями не підкріплює ніхто не критикуєб чомусь.

---------- Додано в 18:07 ---------- Попередній допис був написаний в 17:07 ----------

Я вже писав про це не один разю.

20. Xasm

Xasm Well-Known Member

Тішитесь, як гопніки шо когось принизили... :russian_ru:

Ух як круто! Ну ви, з Полковником і вашими віськовими риканнями, прям рембо!
    Вам було одразу пояснена така позція - ви просто вириваєте фрази з тексту...
    Неправда! На Єврейській воно звучало звосім інакше, аніж українською; Згідно вашої-ж логіки, неприпустиме використання українського відповідника цього імені. А так-як воно використовується і досвідом та практикою доказано що це нормально та правильно то воша логіка асурдна і немає права на існування...
    Це питання вже обговорювалось!
    Апостоли ходили "від дому до дому!"
    Вмене таке враження, що якщо до когось чіплявся - тови до Свідків... Покрайній мірі, так воно є тут, на форумі...
    Коротше - найкраще католикам і православним - вони такі "правильні" і "люблячі," що хіба сидять дома та вправляються в своїй любюбленій правдивості і чхати їм чи знає їхній сусід про Христа, про викуп...
    Колись я думав, що війскові - це строхі, чіткі, стримані люди, які не патякають всякого лишнього, щоб потім в начальства пробачення просити... :sad:
    :wacko: Бітько і син ніколи не є рівні, навіть за умови передання спадку! Доречі, хто уважно читає, знає що Ісусу передано не все - вирішальна влада і влада над самим Ісусом належить Його Батьку і що "все" буде впокорено Йому лише умовно, адже далі верховна влада належатиме Єгові!
    І це ніяк не значить, що слово є неважливим, що над ним можна глумитись, провадити інквізицію!
    Було, але проблема полягає в тому, що ми стикаємся з перекладом - "Ярослав" по-різному звучить на всяких мовах!
    Правда очі колить? Малюнки, окрім всього, є свого роду фотофактом - дуже навіть серйозний аргумент, просто ви всяко намагаєтесь його применшити...

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)