Свідки

Discussion in 'Релігії народів світу' started by Мих, Dec 27, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Мудро. Головне - файно відповісти, навіть якщо воно не зовсім правда. Сайдьот, нє?

Ок, хай.... Постараюся відповісти вашим стилем.
    Свідки - то є ті, хто бачив на власні очі. Які ж свідки моли бути тоді і які СЄ ви є зараз? Ви що бачили Бога? Як можна свідчити те, чого ви не бачили? Будь-який суд вам скаже: ви не свідки.

Ну як? Справедливо?

2. Rozynka

Rozynka Active Member

Пане Миху, слово свідчити має ще інші поняття- Повідомляти, стверджувати що-небудь...,2. Бути, служити свідченням, доказом чого-небудь, доводити щось....,Офіційно підтверджувати дійсність, істинність чого-, кого-небудь; "
    http://www.slovnyk.net/index.php?swrd=%D1%E2%B3%E4%F7%E8%F2%E8

Бога ніхто не бачив Миху, але його вчення :)
    Ісус свідчив про Єгову, що і роблять Свідки Єгови.

• Подобається Подобається x 2
  3. Xasm

Xasm Well-Known Member

Не до кінця розумію до чого це тут...
    І на чому грунтується ваше твердження, що Ісус говорив про Бога юдеїв? А ще цікаво, кого ви маєте на увазі - юдейський бог?
    Про що саме?

4. Huru

Huru Well-Known Member

Вознесіння (як продемонстрував Ісус), основним засобом досягнення цього є як казав св. Августин Блаженний "стяжаніє святого духа". В християнській традиції я не знаю адептів, котрі досягли реалізації (крім Христа), знаю в традиції Дзогчен і даоській традиції
    Знайшли з ким порівнювати. Для мене є різниця коли духовне вчення несе посвячений адепт, а коли домогосподарка яка навіть не потрудилася філософію в інституті вивчити
    Це структури таємного світового уряду (напр. Більдерберзька група, Сіонський пріорат). Звідки це все взялося і яка історична роль цих структур я пропонував дослідити Вам, бо не збираюсь розказувати про це на форумі.
    Яким служителям Бога? Ви про мусульман? Я думаю їх це питання не дуже хвилює
    От про що і йшлося, от так Ви знаєте Біблію. Цитати які Ви тут наводите обмежені певними часовими рамками - а саме 2003 роком. Всі пророцтва збулись до 2003 року, а зараз надворі вже ера Водолія. Вчіть матчасть перед тим як іти заявляти претензії на знання Біблії

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Але ви не називаєте Свідки вчення Є. Ви ж називаєте себе СЄ. Чому?

---------- Додано в 00:09 ---------- Попередній допис був написаний в 00:07 ----------

Свідчити можна про щось. Але бути свідком - то є зовсім інше. Бути свідком - бути очевидцем. А свідчити можна й не бувши очевидцем, а з уст інших. Тоді то воно набирає всяких інших значень.

6. Witness

Witness Well-Known Member

Huru, боюсь разговор не получится. Мы тут обсуждаем Библию и христианство. Уходить в мир философий и бильдерберезек я не готов : )

---------- Додано в 09:20 ---------- Попередній допис був написаний в 09:15 ----------

боюсь, вы не читаете Библию, Мих. Свидетели Бога Иеговы - это его народ, его служители, свидетельствующие о нем. СИ были, ибо сам Бог их назвал свой народ тысячи лет назад. Например здесь - Ис 43:10-12. В Евр 12:1 большое число служителей древности названы "облаком свидетелей".

---------- Додано в 09:22 ---------- Попередній допис був написаний в 09:20 ----------

да, мне тоже стало интересно : )

• Подобається Подобається x 1
  7. vov66

vov66 Well-Known Member

«…Я послан только к погибшим овцам дома Израилева…» "Новый Завет", Евангелие от Матфея, Глава 10, Стих 34.
    Це доказує, все що говорив Ісус - відноситься тільки для юдеїв. І навіть, якщо би виникла релігія з його іменем, то вона б стосувалася тільки юдеїв. Але що цікаво, то релігію з його іменем нав'язали гоям (не юдеям), а самі продовжують сповідувати юдаїзм, проти якого боровся Ісус Христос.
    Чому Христос боровся з юдаїзмом?

Як бачимо з приведеного в детальніше, це ідеологія фашизму, коли один народ стає "вибраним".
    Ще додам, що Старий Завіт - це адаптована для християн Тора. З неї викинули те, що "різало" б вуха християн.

Last edited: Oct 11, 2010
  8. Witness

вы про чье имя?
    какую религию навязали каким гоям? (что-то я ничего не понял...)

Иисус не боролся с иудаизмом, ибо "иудаизм" основал его Отец. Иисус не был революционером. Более того, он учил людей: слушайтесь ваших иудейских раввинов (Мтф 23:3)

---------- Додано в 21:52 ---------- Попередній допис був написаний в 21:49 ----------

этот Николай явно бредит... :)

9. vov66

vov66 Well-Known Member

Я Вас розумію... Паства (СЄ) може втекти і тому Ваше завдання любими шляхами цьому перешкодити. А то зарплати не буде... Яка у Вас погода? (в Америці)

10. Witness

я живу в России
    у меня нет никакой паствы
    я у СЄ не получаю никакой зарплаты
    погода нормальная 11 октября градусов 18 (!) :)

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Про Бога свідчили, але
    -вони себе не називали СЄ.
    -їх ніхто не називав СЄ.

Так що такої організації просто не існувало.

12. Оленa

Оленa Well-Known Member

Хіба не про Отця?
    Так, Бог їх назвав, але вони самі себе так не називали, не сміли, хоча самозванцями теж не були.

13. Witness

Как имя Отца? - Матфея 6:9

да хватит философий, Олена. А христианами сегодня можно называться? На каком основании? Вам лично Бог во сне явился и сказал, что вы имеете такое право? : )

• Подобається Подобається x 3
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

А як "не називай Імя Бога надаремно"?

15. Witness

А вы что, собрались надаремно произнести имя Бога? Не делайте этого. Имя Иеговы нужно произносить уважительно.

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

а чому використання Імені Бога в назві організації не є даремним?

17. Оленa

Оленa Well-Known Member

Ісус як до Отця звертався?
    По приналежності до Христової церкви.

18. Witness

А чем занимается организация про которую вы говорите? Торгует бананами? Организует туристические туры по Киеву? Рекламирует видного политика? Или она проповедует об Иегове и освящает имя его?

при чем здесь это? Иисус ведь людей учил молиться - верно? Вы (Олена) по отношению к Богу занимаете такое же положение как и Иисус? Итак, повторяю вопрос: как имя Отца Иисуса, которое следует освящать?

вот и мы себя считаем и Христовой церковью и свидетелями Бога. А Бог уже сам решает: благословить такую группу людей или уничтожить ее.

• Подобається Подобається x 3
  19. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Олено імя бога всеж таки католики вживають у скороченій формі.
    Хоча католики виявляють пошану до імені Бога, шляхом цілковитого його усуненя з Біблії.
    Цікаво на підставі чого?

---------- Додано в 16:48 ---------- Попередній допис був написаний в 16:42 ----------

Ви вважаєте Ісуса Богом.
    Чи вине застосвуєте йго імя у привітаннях , назавах церковних організацій тощо?.

• Подобається Подобається x 5
  20. Оленa

Оленa Well-Known Member

Ім’я Отця слід святити згідно з наукою Христа. Христос не навчав що це якесь конкретне слово, а лише саму особу Отця, Його ім’я.

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)