Свідки

Discussion in 'Релігії народів світу' started by Мих, Dec 27, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Оленa

Оленa Well-Known Member

Не той на який ви сподіваєтесь, будьте певні!

2. Witness

Witness Well-Known Member

мечты, мечты...

Скажите Олена, что такое Вавилон Великий?

• Подобається Подобається x 1
  3. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Давайте це все лишимо на суд Божий. ОК? Він розбереться зі всіма.
    Думайте про себе, про свою релігію. Там є скелетів в шкафу не менше ніж в католиків.

4. Оленa

Оленa Well-Known Member

Ваш суд і присуд свідчить лише про вас самих, а зовсім не про КЦ. Повірте, картина далеко не Рембрандт з Васнєцовим...:)

Last edited: Oct 8, 2010
  5. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А чому цей Вавілон має бути обовязкова католицька церква, як це стверджує ваша пропаганда? Чи не може бути інша релігія? Наприклад та, яка стверджує, що якийсь вождь чи група вождів є посередниками між Богом і людьми? І ця група має спеціальний канал до Бога?
    Адже це непростима єресь. Це вже попахує антихристом.

6. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Свідки Єгови не ствержуюють що Вавилон - це лише католицька церква, такий погляд характерний для адвентистів.

---------- Додано в 12:47 ---------- Попередній допис був написаний в 12:44 ----------

Він це робив? Я кілька разів коментував ваші тверження про ідолські жертви, в яки х ви свідомо спотворююєте контекст. В той час не було не ідоложертовного мяса - усе воно жертвувалось богам. Християнини який би споживав мясо у язичеському храмі був би відступником.
    Саме такий спосіб мисленян католіиків, який яскрово демонструєте ви призвів до запоичення свят і звичаїв, які ображають Єгову.

---------- Додано в 12:49 ---------- Попередній допис був написаний в 12:47 ----------

Бог покарав людей фактично за те щовони хотіли самовільно встановити, як поклонятись Богові. Знищені люди були знищенні саме за ідолопоклонство. Певні принципи і вимоги існували ще до закону.

---------- Додано в 12:52 ---------- Попередній допис був написаний в 12:49 ----------

Так і ікона , по суті ніщо і потреба у них буда у колишніх язичників, які вбачали у них подібність зі своїми богами.
    Зауважте немає різниці у зображені римських богів і святих. Деякі римські боги стали святими, або ж святі перейняли функції богів. Богові покровителів якихось галузей діяльності людини чи сил природи, замінили святі покровител.

---------- Додано в 12:54 ---------- Попередній допис був написаний в 12:52 ----------

Будь яка мисляча людина порівнявши принципи Біблії з католиуизмом прийдедо аналогічних висновків - католицизм складова частина Вавилону Великого.

---------- Додано в 12:58 ---------- Попередній допис був написаний в 12:54 ----------

Чи апосиоли дозволяли щоб їм вклонялись? чи це дозволяли ангели?

• Подобається Подобається x 3
  7. Witness

Жаль, но так я и не услышал от вас мыслей о том, что такое "Вавилон Великий". Кстати... кажется за те месяцы что я на форуме никто так и не смог мне дать ответ на этот вопрос о_О

8. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

У Біблії чітко написано що свято було для Господа ( Єгови).

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Рілігія СЄ грунтується на тому, що "ми не такі, як вони"?

• Подобається Подобається x 3
  10. Xasm

Xasm Well-Known Member

От-от! То якщо мова йде про щось, де важко знайти єдину точку відліку - звертаємось до плодів... А які плоди ваших парафіян? А священників? А всієї церкви?
    Вавилон, одним словом... Інкше як говорити - плоди відповідні і їх аж забагато? І це стосується сотень релігій і конфесій...:sad:
    Ні і якщо ви так думаєте - проявляєте свою некомпетентність...

11. Huru

Huru Well-Known Member

Бо більшість Ваших співрозмовників на форумі не мають власної думки, вони використовують те що почули від інших, те що їм розказав пастор в церкві. А про це ніхто не говорив, от і тиша...
    А що Ви хотіли почути про цей символ? Це символ, трактування можуть бути різні. Ви напевно тішите себе думкою що під образом Великого Вавилону схований Ватікан? Спробуйте розібратись в дванадцяти колінах Ізраєлевих. Як і коли відбувались розколи, які історичні події це викликало, який вплив це все справило на сучасний світ. Можливо побачите інший варіант трактування цього символу

---------- Додано в 23:05 ---------- Попередній допис був написаний в 22:38 ----------

Кожен раз коли до мене підходять СЄ, то починають втирати про вічне життя на Землі, в якомусь мальовничому саді. Як правило, 10 хвилин і їхньої "правильно" відредагованої Біблії вистачає щоб загнати "спеців" в кут. Були унікали які зависали на питанні "Ви Біблію вивчаєте чи читаєте?". Були такі які не знали, що оригінали канонічних текстів писались арамейською. Як правило, крок в сторону від лінії яку вони гнуть і "блискуче" підготована доповідь перетворюється на мичання. Одного разу після 20 хвилин розмови я не витримав і спитав:
    - А для чого Ви мені це все розказуєте?
    - Ну можливо Ви хочете раз на тиждень збиратись і говорити про Біблію?
    Бу-га-га. Після того як мені пробували довести що Богородиця була з роду Давида, а після того як я попросив відкрити Біблію і побачив там о_О... Марія дійсно була з роду Давидового!
    Панове, задачка: відкрийте вашу домашню Біблію чи знайдіть в неті першу главу євангелія від Матвія і почитайте хто там був з роду Давида

12. Xasm

Xasm Well-Known Member

Не бачу сенсу вашої писанини, адже щодо всяких специфічних питань - мій попередній допис, перегукуючись з твердженням Олени, дає надійну точку опори... Ще кілька попередніх дописів показують, що є лише одне правильне трактування і що до нього можна дійти з ужитком наукових методів...
    Вавилон був ворогом і навіть чимсь схожим на протилежність Ізраїлю, тому не може мати нич спільного з ним (буквальним Ізраїлем на час написання і Духовним в наш час).
    А кожен раз, коли до мене підходять... Ті, ну як їх?.. ...облом - до мененіхто, окрім свідків не підходить!
    Ну менше з тим:
    Ух - як круто ви повелись! Навіть не знаю що-й казати... Напевно пересічний "християнин," або навіть священник дав-би вам надзвичайно грунтовні і глибокі пояснення... Але-ж Християни мають бути всі такі... Обдаровани, чи як воно називається, короче надрозумні! І знов облом - велика кількість справді обдарованих Християн, які жили в один час з Павлом, Петром, Лукою та іншими нічого не написали, нема їхніх євангелій - може це наводить на думку що не всі вони однаково мудрі і навіть мудрі не завжди можуть пояснити свою позицію?
    Шкода мені... Себе, ібо я неумний... Пороскиньте мозгами:
    1. Ісус був з роду давидого, тоді-як Йосип був Йому лише названим батьком; значить, щоб все було правильно, Марія мала бути з роду Давидового!
    2. Мт. 1:16 каже, що Йосип - син Якова, тоді як Лк. 3:23 каже що він був сином Ілія; Очевидно, Ілій був батьком Марії, а Йосип приходився йому сином, але названим (із-за одруження Йосипа і Марії), схоже як Ісус названий син Йосипа... Все це тільки підтверджується біфуркацією родоводів від самого Давида - Мт. 1:6 і Лк. 3:31...

13. Witness

Если это такой непонятный и запутанный символ, если из всех форумчан до сих пор никто толком не может пояснить что это такое, то как можно исполнить тогда четкое указание Библии "выйти из Вавилона!"??? (Откр 18:4) о_О Из этого я делаю вывод, что все форумчане все еще находятся там, увы...
    чтобы было проще представить - вот, кому интересно, мы с женой составляли генеалогию: http://antibiotic.ucoz.ru/_ld/0/5_genealogytree.xls

14. Huru

Huru Well-Known Member

Абсолютно згоден. Але ніякі СЄ, баптисти і секти Черновецького теж не дають ніяких плодів.
    На відміну від СЄ вони не йдуть на вулицю позоритись
    А з чого Ви взяли, що комусь треба звідти виходити. Більшість людей там ніколи не була і не буде, тому нема потреби звідти виходити. Я ж пояснив, що символ має відношення до розколотих колін Ізраєлевих, більшість людей тут ні при чому... Хоча я бачу Ви не напрягаєтесь слідкувати за тим що Вам пишуть співрозмовники
    Не сприймайте символи буквально. Хоча СЄ не раз мені втирали, що лев буде жити поруч з ягням в БУКВАЛЬНОМУ значенні:)))

15. Witness

назовите, пожалуйста, конкретно: какие плоды должны быть, и КТО их сегодня дает.
    а вот ученики Иисуса Христа ходили "позориться", и Иисус потом сказал, что вся планета должна быть "опозорена" - Матф 24:14

четко объясните свою позицию: что такое Вавилон Великий, и как служителям Бога следует его покинуть сегодня

• Подобається Подобається x 2
  16. Мих

Мих Дуже важлива персона

В чиє імя?

17. Witness

В чье имя они проповедовали среди свидетелей Бога Иеговы? Во имя явившегося Мессии - во имя Иисуса. А что?

---------- Додано в 22:24 ---------- Попередній допис був написаний в 22:18 ----------

1) все люди на земле. 2) из Библии

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не грайте варята, СЄ ще не було в помині.

19. Xasm

Xasm Well-Known Member

Що, ніхто не свідчив про Єгову?

Last edited by a moderator: Oct 12, 2010
  20. vov66

vov66 Well-Known Member

"...Самі ж катари оголошували римського папу намісником сатани, а католицьких священиків і ченців — служителями диявола. Старозавітного Бога-Отця вони прямо називали дияволом…" Взяв тут

А ведь Иисус о БОГЕ ИУДЕЕВ ГОВОРИЛ:

43. Иисус сказал им: если бы Бог был Отец ваш, то вы любили бы Меня, потому что Я от Бога исшёл и пришёл; ибо Я не Сам от Себя пришел, но Он послал Меня. Почему вы не понимаете речи Моей? Потому, что не можете слышать слова Моего.
    44. Ваш отец ДИАВОЛ; и вы хотите исполнять похоти отца вашего. Он был человекоубийца от начала и не устоял в истине, ибо нет в нем истины; когда говорит он ложь, говорит свое, ибо он лжец и отец лжи. А как Я истину говорю, то не верите Мне.

Ви про це?

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)