Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Оленa

Оленa Well-Known Member

Наприклад...

2. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

У вас першоджерело є - знайти нескладно. Дивно як євреїв можна булоназивати боговбивцями, якщо апостоли були євреями?
    Але ми здається відхилились від теми.
    Ви так і ненавели дрказів, як пікетувань зібрань інших конфесій свідками Єгови. Тема про руйнування сімей свідками Єгови також тихо припинилась, за відсутністю доказів і аргументів.

3. Оленa

Оленa Well-Known Member

Складно, бо там немає упереджень. Златоуст усе аргументує. Якщо ви не згідні з його аргументами, то чому? Ви ж самі заявили, що він багато помилявся, а довести свої слова не можете.

4. Сергій аспірант

Думаю що робитиму це в іншій гілці, можливо спеціально для цього створеній.
    Але відповіді на питання я так і не отримав.

5. Оленa

Оленa Well-Known Member

То для чого ви тоді в цій темі його обмовляли?
    Я теж...Щодо відео про пікетування я вам уже відповідала і про сім’ї свідків теж свою думку висловлювала. Я ж не Даяна щоб дублювати свої дописи десятки разів.

6. Сергій аспірант

Я так і не побачив зсилки на це відео. Щодо сімей- то ви лише повторювали чужі упередження, які доречі вагомих аргументів не містили.

---------- Додано в 15:43 ---------- Попередній допис був написаний в 15:40 ----------

Іан Златоуст досить упереджено ставивися до євреїв. Тому зсилатись нан нього, як знавця єврейських звичаїв некоректно. Златууст часто повторює звинувачення євреїв, які існувалив античному світі. І його праця поспряла розвитку церковного антисемітизму.

7. Rozynka

Rozynka Active Member

Пані Олено,

Кров - це по суті людський орган. І так само, як після пересадки органів людина важко одужує, переносить ускладнення. При пересадці інших органів організм в більшості взагалі їх не приймає, тому такі люди вживають таблетки все своє наступне життя. Кров же пумпують лише, якусь частину і навіть при цій частині важке одуження і ускладнення запрограмовані.
    Операції без кріві можливі. В Америці і Німеччині існують цілі клініки, де оперуються пацієнти без переливання крові. І клініки та лікарі не мають взагалі нічого спільного з Свідками Єгови.

Пане Педро,
    Про утримування від крові ви можете зачитати у Біблії, як і у старому заповіті, так і у новому! Жодні бруклінці з цим не мають нічого спільного. У Новому Заповіті деякі речі, які були присущі єврейському народові, були Ісусом відхилені. Наприклад обрізання... Але про заборону вживання крові було знову ж згадано, тобто це залишилося в силі.

• Подобається Подобається x 4
  8. Сергій аспірант

Я просто просив, що б ви повторно скиинули зсилку.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Залишилось довести, що переливання крові = вживати кров у їжу.

10. Сергій аспірант

Що не заважає грекокатоликам їсти кровянку-0)))).

---------- Додано в 15:48 ---------- Попередній допис був написаний в 15:47 ----------

Заборона в новому завіті дана дуже широко - стримуйтесь від крові.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

угу, навіть різати тварин ніззя, я правильно зрозумів?

12. Сергій аспірант

Чому ж ні?

---------- Додано в 15:54 ---------- Попередній допис був написаний в 15:51 ----------

Але вживати кров у їжу - прямо порушувати новозавітню заборону, що для католиків стало звичною чсправю

13. Оленa

Оленa Well-Known Member

Щодо запрограмованих ускладнень можете навести достовірну інформацію?
    Погоджуюсь. В Україні теж часто роблять операції без переливання.
    Це посилання було не моє, його треба шукати в цій темі.
    А як же ліки на основі крові, які ми вживаємо коли виникає необхідність?
    Докази будуть?

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

чому ж так?

широке поняття, нє?

1. Мова не про те, не зіскакуйте.
    2. СЄ до католиків ще років 1800 вчитися.

15. Сергій аспірант

Ви про групи кровы чули? Функціональні показнитки еритроцитів тощо?

Дрібні фракції крові - альбуміни, імуногдобудінитощо ми і так вживаємо з їжею. Вони легко долають планцентарний барєр, є в молоці тощо. тому іживати окремі складові плазми чи клітин крові можна. Заборона ж стосується головних компонентів крові- еритроцитів, лейкоцитів, тромбоцитів і плазми.

---------- Додано в 17:39 ---------- Попередній допис був написаний в 17:37 ----------

Вчитися чому -обходити прямі заборони?

---------- Додано в 17:39 ---------- Попередній допис був написаний в 17:39 ----------

Але ви спирались на нього як на доказ - отже ви і пошукайте.

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Вчитися богословію.

17. Сергій аспірант

Ну я це і мав на увазі. Тільки навіщо це робити - є ппрямі вказівки, і їх слід виконувати зручно це чи ні.

---------- Додано в 18:17 ---------- Попередній допис був написаний в 18:03 ----------

Перелиты еритроцити органызм сприйматиме як чужорідні або старі і докладатиме зусиль для їх знищення. Фактично кров діятиме як імуносупресор сприя.чи розвитку інфекційних ускладнень, а у випадку несумісності по мінорних антигенах може привести до загибелі хворого.

• Подобається Подобається x 1
  18. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

так и написано в Библии -не вкуси эритроцитов, лейкоцитов и т.д. ... :wacko:

• Подобається Подобається x 2
  19. Xasm

Xasm Well-Known Member

Нє. Краще - замінник!
    А ви не думали про те скільки протипоказів має донорська кров? Більшість замінників є монопрепаратами - в них одна-єдина діюча речовина, тоді як один лише еритроцит має в свому складі надзвичайну кількість речовин. Отже якщо одна ричовина має стільки "протипоказів" - то скільки їх має кров? Тисячі? Мільйони - просто на це все закривають очі, мовляв "дідівський метод - має працювати!" І це не враховуючи антигенні властивості, комплекс гістосумісності та ще сотні показників...
    При конкретних симтомах, які ви описали, при вливанні крові 99% гарантія розвитку алергічних, або автоімунних процесів. Величезний ризик шоку і колапсу. З метою профілактики цих і величезного ряду інших ускладнень використовують замінники... Ви думаєте, що просто добавивши "інгридієнтів" випраите ситуацію? Попробуйте взяти материнську плату свого компа, засипати деталями і залити припоєм... А якщо вона поламана - це її відремонтує? Настільки-ж позитивний ефет матимуть чужорідні форменні елементи, в тілі реципієнта! При гострих станах дають еритроцитарну массу і, мжливо, тромбоцити. Їхні основні вункції набагато ефективніше виконають синтетичні препарати! Доречі, навіть в нашій україні, ШЬД використовує замінники і відзначаються ЛИШЕ позитивні результати!
    Лікування? Ви просто, мабуть, не дуже знаєте чо значать слова "лікування" і "одужання" та скільки чинників впливають на ці заходи та процеси... Здається, ніби все так просто - взяти і перелити... Це тесаме що взяти, скажім місто з росії перенести і приліпити до якогось німецького міста, щоб вони обидва буди разом... Навіть багато складніше!!!
    То просто прийміить, як факт: кровозамінниками легше і краще рятувати життя!
    Замінники не виконують всіх функцій крові, але забезпечують необхідні умови для виживання і вздоровлення; Поряд з тим вони мають ряд дуже позитивних факторів, наприклад: газообмінні одиниці перфторану мають розмір в приблитзно в 10 разів менший, аніж еретроцити, а його киснева ємність і швидкість газообміну в 10 разів кращі, аніж в крові! Ним навіть лікують такі складні стани як ДТЗ(ДВС рос.\Краш)-синдром, коли власна кров пацієнта не дає собі ради!

---------- Додано в 20:22 ---------- Попередній допис був написаний в 20:17 ----------

Навіть малим дітям говорять "не пхай пальці в розетку" і вони розуміють що це означає не тільки пальці пхати, а-й предмети всякі, а вам, мабуть, в дитинстві цілий список складали - шо не можна... :mocking:

20. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

:yahoo: Значить мені повезло бачити чуда людського організму.:morning1:

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)