Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Це уже їх проблеми і забобони.
    Так де посилання на вірш?

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Насамперед фантазії СЄ. А чому б не завоювати собі популярність вигаданими історіями про жертвоприношення власних дітей, чи про кінець світу. Хто-хто, а піаритися СЄ все вміли.

3. Сергій аспірант

Пане мих в літературі свідків Єгови ви щось подібгне читали? Думаю ні. Привертати увагу до себе таким чином булоб не розумно і вам це зрозуміло.

---------- Додано в 18:05 ---------- Попередній допис був написаний в 18:03 ----------

Хоча банальною причиною було те що свідків Єгови плутали з сектами на зразок духоборів і їм подібним або приписувалисвідкам Єгови вення і дії інщих релігійних громад.

---------- Додано в 18:07 ---------- Попередній допис був написаний в 18:05 ----------

Хоча і зарах представники традиційних конфесій не гркбують тим щоб приписати якісь злочини свідкам Єгови, приписати їм не існуючі вченя тощо.

---------- Додано в 18:53 ---------- Попередній допис був написаний в 18:07 ----------

Може все ж таки дасте посилання на цитату?

4. консультант

консультант Дуже важлива персона

Та не буду я зараз листати Біблію. Що з того. що я постійно наводив посилання з Біблії? Не бачу тепер в цьому сенсу, а беру приклад з Вас, Сергію та інших прихильників і свідків Єгови. Пора робити висновки.:)

5. Сергій аспірант

В інтернеті Біблія теж є-))). Так що чекаю коли ви поділитесь цитатою чому не можна проводити реліійгних зібрань уввечері?

Ось доречі ще один зразок як створютььсявище згадані міфи про свідків Єгови
    http://gzvon.pyramid.volia.ua/index.php?option=com_content&task=view&id=1245&Itemid=2

6. консультант

7. Сергій аспірант

Ну звісно ваше надхненя не включатиме звертання до довідників, коментарів, історичних праць. Вам очевидно невідомо що христаяни часто були змушені збиратись вечорами, у катакомбах, тобто в темряві.

---------- Додано в 19:09 ---------- Попередній допис був написаний в 19:06 ----------

такі закидисвідкам Єгови , це всього лищ бажання принизити, образити зачепити.
    Тут не йде мова про логічну аргументацію - лише звичайне релігійне упередження.

8. консультант

Такий був час. Зараз не бачу причини для зібрань в темряві.:)

9. Сергій аспірант

Вам важливо джерело чи інформація?

---------- Додано в 19:18 ---------- Попередній допис був написаний в 19:16 ----------

Звісно наслідування дій перших християн які відзначали 14 нісана після заходу сонця для Вас не авторитет.

---------- Додано в 19:18 ---------- Попередній допис був написаний в 19:18 ----------

Ви ще досі незнайшли цитати?

---------- Додано в 19:27 ---------- Попередній допис був написаний в 19:18 ----------

http://www.sektainfo.ru/tula_svid.htm
    Хочеться спитати в православних, у Вас ще лжесвідчення вважається гріхом чи уже ні?

---------- Додано в 19:30 ---------- Попередній допис був написаний в 19:27 ----------

Судячи з того що доводиься читати на православних сайтах - лжесвідченя це не просто не гріх а навіть дуже потрбіна і благородна справа, якщо дозволяє очернити свідків Єгови, протестаантів чи католиків.

10. консультант

Для мене авторитет - Ісус Христос. А свідки Єгови все роблять так, як робили перші християни?:)

11. Сергій аспірант

Так.
    Ну очікую цитату.

• Подобається Подобається x 1
  12. Даяна

Даяна Well-Known Member

Так пише у В.Б.? Дайте посилання на ресурс АСД і доведіть. Якщо не зможете - попросіть мене, - я вам наведу трактування ними цієї цитати. І взагалі, - почитайте Е.Уайт, - пізнаєте багато чого не лише у віровченні, але й трактуванні пророцтв.

13. Сергій аспірант

Приклади подібних трактувань є в словнику Нюстрема.

---------- Додано в 19:46 ---------- Попередній допис був написаний в 19:45 ----------

ТДобре наводьте поясненя адвентистів.

---------- Додано в 19:48 ---------- Попередній допис був написаний в 19:46 ----------

Ось доречі зсилка стосовно пояснення адвентистів
    http://lib.eparhia-saratov.ru/books/23ch/chernishev/sword/33.html

---------- Додано в 19:59 ---------- Попередній допис був написаний в 19:48 ----------

Ось поясненя з сайту адвентистів
    В Библии часто блудницей представлена церковь, отошедшая от Бога, народ, не верный Своему Богу. Смотрите, например, тексты Иер. 3:1-8, 20; Иез. 16:26, 27; Ос. 2:2-5.

На челе этой церкви-отступницы написано: «Вавилон великий…». Что это значит?

Само слово «Вавилон», как известно, обозначает смешение (древнееврейское «бабэл» - от глагола «балал» - «смешивать, запутывать» - вспомните историю строительства Вавилонской башни (Быт. 11:4-9). Уже здесь Вавилон восстал против Бога. И далее в истории Вавилон являлся источником беззакония. В этом древнем городе зародились и процветали все ложные религиозные учения, которые приводят в замешательство людей.
    http://www.bible.com.ua/answers/r/36/300252

14. Даяна

Даяна Well-Known Member

Це православний ресурс а не АСД.
    Ну і... ? Ви самі відповіли на питання. Блудниця (Вавилон) - лише папство чи УСІ крім церкви АСД? Хоча я не заперечую, що суботники також і папство з цим пов'язують як джерело відступлення. Далі там пише так: "Более того, на челе у жены из Откровения 17 написано: «мать блудницам и мерзостям земным» (Откр. 17:5) - то есть, это не одна какая-то церковь, у матери есть дочки, «семья», целая система, которая «вином» блудодеяний – ложными доктринами и учениями (см. Иер. 51:7) – поит все народы. Это церкви, которые в своем учении смешивают истину с ложью, которые не соблюдают Закон Божий. " (гм... неначе "Вартову башту" читаєш, нє?)
    Тобто блудниця згідно АСД - це УСЯ система неправдивих релігій разом з її папським джерелом, тобто "фальшива релігія", - УСІ, крім "свідків Єгови", перепрошую, - церкви АСД.
    А я хотіла навести вам ось цей ресурс АСД.
    http://www.biblestudy.ru/lib/knigi-...lnaya-pobeda-xrista-xristos-i-den-gryadushhij
    Читайте, і уявляйте, ніби перечитуєте (звичайно з деякими поправками) "Вартову башту", чи книжечки С.Є. "Пророцтво Даниїла" або "Об'явлення: його апогей вже близький". Є ще один сайт, але він не працює зараз. Ось його кеш : ( ТУТ)
    Тому я і писала, що свідкам Єгови лишається лиш повторювати дещо за адвентистами, втуляти у пророцтва історію свої організації, і вірити в те, що фальшива релігія - це УСІ (які будуть знищені) крім них.

Останнє редагування: 6 вер 2010
  15. Сергій аспірант

Адвентисти висловились більш мяко не зачіпаючи інші конфесії, але зогляду на те шо адвентисти вважають себе церквою останнку усі інші християнські конфесії розглядаються як Вавилон.

---------- Додано в 20:52 ---------- Попередній допис був написаний в 20:50 ----------

Что же значит «Вавилон» в этом отрывке? Это несомненно охватывает больше, чем признание господства блудницы, у которой на челе написано «Вавилон великий» (Откр. 17:5). Это включает также и дочерей Вавилона, все те религиозные организации, которые произошли от павшей церкви. Они начали свой путь с самыми высокими идеями и побуждениями при полном одобрении Божьем, но с течением времени сбились с правильного пути. Сомнения и скептицизм уничтожили в них веру и духовную жизнь; их моральный уровень понизился, и в церкви закрался светский дух. Многие приняли учение спиритизма и допустили, чтобы павшие ангелы под видом умерших внесли недоразумение и ввели их в заблуждение. Они во многих отношениях «пали» и потеряли доверие Божие.
    http://www.biblestudy.ru/lib/knigi-...lnaya-pobeda-xrista-xristos-i-den-gryadushhij

Свідки Єгови порівняно з адвентистами дещо розширили поняття Вавилону включивши в нього усі інші релігії.

---------- Додано в 20:55 ---------- Попередній допис був написаний в 20:52 ----------

Традиційні церкви під Вавилоном Великим, як правило розуміє Рим і його падіння. Але ігнорують той факт що пророцтва можуть мати не одне сповнення.

16. Даяна

Даяна Well-Known Member

Я ж казала, що то треба читати з поправками. Я не заперечую деяких розходжень у плагіаті. Рассел же не все копіював у адвентистів. А стосовно вашого зауваження, то суботники це компенсували іншим: "Будуть знищені усі, хто не дотримуються суботи", а сюди підпадають усі релігії і християнські конфесії.(і звичайно, хто не визнає Христа спасителем), тобото поза суботою, (як і поза бруклінською організацією), спасіння нема.
    А С.Є. дійсно розширили не лише адвентистські трактування пророцтв, але й і їхнє віровчення в цілому.

Останнє редагування: 6 вер 2010
  17. Сергій аспірант

В Біблії ви поза конфесійних християн не знайдете. Навіть в 1 ст були люди які мали свою думку, як а не співпадала з точкою зору апостолів, але такі люди швидко орпинялись поза збором і християнами їх уже не вважали. Такщо можна скільки завгодно шукати помилки і у відмінност і в конфесіях і вважати себе вищим від цього факт залишається фактом - не існує індивідуального чи позаконфесійного християнства.

• Подобається Подобається x 1
  18. Даяна

Даяна Well-Known Member

А я думала вм будете писати по суті наведених фактів...

19. Witness

Witness Well-Known Member

Наша соверующая из нашего собрания как раз была школьницей в то советское время. Если у вас есть вопросы - спрашивайте.

Верно. Интересно, что в советское время был снят художественный фильм о трагической жизни девушки СИ (моя мама еще помнит тот фильм). Впоследствии эта актриса сама стала Свидетелем Иеговы :)

20. Сергій аспірант

Цю фразу я відносив не до себе, а до людей які не відносять себе до жодної з конфесій. Це їх право іїх вибір.
    Щодо пророцтва про Вавилон мені не зовсім зрозуміла ваша позиція.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)