Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А читати Біблію вміємо? Уважно, слова Ісуса Христа? Чи наслідуємо творця єговізму в брехні? Роблячи Ісуса неправдомовцем.

36 Коли ж вони так говорили, сам Ісус став посеред них і до них каже: “Мир вам!”

37 Вони ж, налякані та повні страху, думали, що духа бачать.

38 Та він сказав їм: “Чого стривожились? Чого ті сумніви постають у серцях ваших?

39 Гляньте на мої руки та на мої ноги: це ж я сам. Доторкніться до мене та збагніть, що дух тіла й костей не має, як бачите, що я їх маю.”

40 Сказавши це, він показав їм руки й ноги.

41 А як вони з радощів не йняли йому ще віри й чудувались, він сказав: “Чи маєте ви тут що їсти?”

42 Вони подали йому кусень печеної риби.

43 Він узяв його й спожив перед ними.

Єв. від Луки,24

• Подобається Подобається x 2
  2. Pedro

А ви Ісуса запитайте, брехуни прокляті.

3. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Останнім часом від Вас аргументації не почуєш - лише образи.

4. Pedro

Сергій, яка аргументація? Я навів слова Ісуса Христа. Він далі своє торочить. Прочитайте слова Христа. Щось незрозуміло? Як ще можна ясніше сказати? А воно далі на своєму.
    Я не маю бажання щось доводити слузі сатани коли він Христа робить неправдомовцем.

• Подобається Подобається x 3
  5. Оленa

Оленa Well-Known Member

Наша Церква свята святiстю Христа, якою ми освячуємся, самi ж ми грiшнi.
    Вчення - не програма, а людина - не комп’ютер. Для того, щоб ви сьогоднi були таким гуманiстом людству прийшлося пережити жахiття, страждання i випробування. Вчiться любити, вчiться прощати як того навчає Христос, бо хто любить, той вiддає своє життя за iнших як Iсус чи мати Тереза, i хто прощає, той сам буде прощений. Вчiться життю, самостiйному мисленню, самi приймате рiшення - без цього ви не станете собою, а будете марiонеткою в руках незнайомих вам людей.
    Ну звiсно, якщо Христос сидить на тронi Отця праворуч Нього, то трон Свидетелей Иеговы - троха вище, тому у них тре вчитися як трактувати слова Христа, щоб вони спiвпали з їх наукою.:)))

6. Witness

Witness Well-Known Member

На этом разговор с вами считаю законченным. С фанатиками нет смысла разговаривать.

---------- Додано в 18:47 ---------- Попередній допис був написаний в 18:40 ----------

Мне чисто интересно, Олена, вы прочитали те стихи, что я указал: 1Петра 3:18; 1Кор. 15:42—45? Что-то я не вижу попытки их объяснить. Может быть над Петром и Павлом тоже будете смеяться? Где их трон был поставлен? Тоже выше Иисуса?

Итак, о чем писали Петр и Павел? ПОчему Иисус оказался в комнате, несмотря на то что двери были заперты? Я все еще не теряю надежду увидеть мыслящего и не фанатичного собеседника...

---------- Додано в 19:42 ---------- Попередній допис був написаний в 18:47 ----------

я все чаще убеждаюсь в правдивости слов моего Господа: мир ненавидит христиан...

7. Сергій аспірант

Звичайно є випадки, коли людина яка збирається стати чи стала свідком Єгови поводить себе невідповідно. Але ці випадки є винятковими.
    Здебільшого прблеми створює партнер який не є свідком Єгови і часто потрібні роки, щоб людина зрозуміла що її партнер не змінився в гіршу сторону, що принципи які він сповідує позитивно впливають на нього і на оточуючих.
    Але здебільшого люди засліплені ревністю, налякані вигадками про свідків Єгови і тому зовсім необєктивно сприймають реальність.

---------- Додано в 12:17 ---------- Попередній допис був написаний в 12:12 ----------

Які рекомендації дає церква в подібних випадках?

8. Pedro

А ви знаєте, Олено, не всякий безбожник візьметься робити з Христа неправдомовця як зробив цей єговіст.
    Правда я читав, що їхній "правдомовець" казав що його писанина важливіша за Біблію.
    Але таке говорити! Христос же ясно говорить - подивіться на мої рани, я ж маю тіло, кістки, я ж не дух... А ті антихристи своє - ні, дух.
    То як ще до них відноситися?

---------- Додано в 11:42 ---------- Попередній допис був написаний в 11:38 ----------

12 Іншим же я говорю, не Господь: коли який брат має дружину невіруючу, і згідна вона жити з ним, нехай він не лишає її.
    13 І жінка, як має чоловіка невіруючого, а той згоден жити з нею, нехай не лишає його.
    14 Чоловік бо невіруючий освячується в дружині, а дружина невіруюча освячується в чоловікові. А інакше нечисті були б ваші діти, тепер же святі.
    15 А як хоче невіруючий розлучитися, хай розлучиться, не неволиться брат чи сестра в такім разі, бо покликав нас Бог до миру.

1 Павла до Коринтян,7

9. Сергій аспірант

Тільки на практиці зовсім інше - у православних зміна релігії є підставою для розлученя.

10. Pedro

Сергій, дайте спокій з православними. В них головне рахуватись. Я маю тут родича. Голова парафіяльної ради православної церкви.
    В житті не разу не розкривав Біблії - його це не стосується.
    Недавно сказав мені що Іван Хреститель жив в 3-у столітті.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та? А ви не припускаєте, що тим поступком - стати СЄ, людина вже протиставляє себе іншій половині?

12. Сергій аспірант

А хіба людина після одруження позбавляється права приймати особисті рішення? Думаю - ні.
    Чи руйнували перші християни сімї?

---------- Додано в 13:23 ---------- Попередній допис був написаний в 13:21 ----------

В Україні їх більшість, тому з їх позицією доводиться рахуватись.

13. Pedro

Бачите, я рахую, що в кожній деномінації є доволі вірних Богу людей.
    Ось візьмім таку далеку від християнства організацію як РПЦ.
    Але я б не казав, що це тільки збір язичників і агентів КГБ.
    Візьміть Олександра Меня. Адже це був герой віри. За що і був вбитий КГБ разом з РПЦ.

14. Сергій аспірант

Але чомусь до цієї організації ніхто претензій щодо руйнування сімей не висуває, незважаючи на ліберальну позицію РПЦ щодо розлучень і активне обріхування інших конфесій.

15. Сергій аспірант

В залежності від фактів.
    В поглядах свідків Єгови я не знахожу нічого, щоб заважало сіменйним стосункам чи сприяло руйнуваннню сімї.
    А відомі факти такі - ліберальне ставлення до розлучень, поширення неправдивої інформації про інші конфесії., формування упередженого і негативного ставлення до них. Цього не досить, щоб зробити висновок?

---------- Додано в 15:19 ---------- Попередній допис був написаний в 15:17 ----------

Будете далі ствержувати пане Мих, що свідки Єгови пунйнують сімї? Чи може розглянете факти.
    Вам особисто відомі сімї, які розпались через те що хтось став свідком Єгови?
    До речі як церква рекомендує поводитись грекокатолику, якшо його дружина сповідує іншу віру, є наприклад Свідком Єгови?

16. консультант

консультант Дуже важлива персона

Сам Рассел /засновник організації свідків Єгови/ мав ці проблеми.:)

17. Сергій аспірант

ПРоблеми там були іншого характеру, безпосередньо з реліігйними поглядами не повязана

---------- Додано в 16:42 ---------- Попередній допис був написаний в 16:40 ----------

Тож давайте не будем ухилятись від теми.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Звичайно, коли одна з половинок стає СЄ, виникає загроза розлучення.

---------- Додано в 16:45 ---------- Попередній допис був написаний в 16:44 ----------

Ну як ви не розумієте простих речей????

Погляди - є погляди, а життя - є життя!!!!!!!!

---------- Додано в 16:47 ---------- Попередній допис був написаний в 16:45 ----------

Особисто у мене крім, що у неті нема знайомих СЄ взагалі.

---------- Додано в 16:48 ---------- Попередній допис був написаний в 16:47 ----------

Рекомендує молитись за навернення до церкви.

---------- Додано в 16:49 ---------- Попередній допис був написаний в 16:48 ----------

І шо? погляди не помогли?

• Подобається Подобається x 4
  19. Сергій аспірант

Хто створює цю загрозу і хто хоче розлучитись?
    Що в поведінці і поглядах свідків Єгови може сприяти цьому?

А може все ж таки слід застосовувати свої погляди у практичному житті?

ТОдді зрозуміло що і чому ви про них пишете. І пояснює чому ви необєктивні.
    А практичні рекомендації, щодо поведінки у сімї?

---------- Додано в 16:58 ---------- Попередній допис був написаний в 16:52 ----------

Невже не зрозуміло, щщо такі сімї іноді потребують практичної допомоги? А не годування байками про небезпеку Свідків Єгови?

---------- Додано в 17:32 ---------- Попередній допис був написаний в 16:58 ----------

І подумайте над тим як неправда, яку ви пищете про свідків Єгови впливає на їх сімї.

---------- Додано в 18:23 ---------- Попередній допис був написаний в 17:32 ----------

Що вам заважаэ познайомитись зі свідками, які проповідують Вам?

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Той, хто стає СЄ.
    Уявіть, ваша половинка - СЄ вирішила перейти у сатаністи, язичники, але при тому не має бажання з вами розлучатися. Хто є ініціатором розлучення?

---------- Додано в 18:52 ---------- Попередній допис був написаний в 18:48 ----------

Ну так... у вас свої принципи, у вашої половини - свої, а в результаті шлюб під загрозою.

молодо-зєлєно - от що я вам скажу.

---------- Додано в 18:53 ---------- Попередній допис був написаний в 18:52 ----------

а є більш шось практичне, ніж молитва, пане майбутній свідок?

---------- Додано в 19:01 ---------- Попередній допис був написаний в 18:53 ----------

Сергію, конфлікти бувають навіть тоді, коли одна половинка - католик, а інша православний. Але справа в тому, що ви ще дуже молодий і не розумієте життя.
    Відстань між католиком та православним мізерна, то що вже говорити про відстань католик - свідок. Контраст дуже великий, відповідно ймовірність розлучень в десятки раз більші. То є очевидні речі. Сімейне життя тримається не на одній повазі, за яку ви так вчепилися, як вош кожуха. От попадеться вам добра теща, з якою вам прийдеться жити і вмить зрозумієте, де схід сонця, а де захід, що таке смак життя.

---------- Додано в 19:05 ---------- Попередній допис був написаний в 19:01 ----------

Заважає ймовірність марноти і трати часу. Їхню брехню слухати нема ні часу, ні бажання.

• Подобається Подобається x 4
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)