Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

До того ж з приводу мого допису Ви так нічого і не написали.
    Я наві головні принципи якими керуються свідки Єгови в сімейному житті -
    ви вважаєте що вони не зміцнюють сімені стосунки?

• Подобається Подобається x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

яке покарання за гріх?

---------- Додано в 12:28 ---------- Попередній допис був написаний в 12:25 ----------

якщо один стає свідком - ясно ще ні.

3. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Що, Сергію, вже єговісти відминили воскресіння мертвих і суд?

27 І як людям призначено вмерти один раз, потім же суд

Значить автор листа до Євреїв помилявся?

Або

12 І бачив я мертвих малих і великих, що стояли перед Богом. І розгорнулися книги, і розгорнулась інша книга, то книга життя. І суджено мертвих, як написано в книгах, за вчинками їхніми.
    13 І дало море мертвих, що в ньому, і смерть і ад дали мертвих, що в них, і суджено їх згідно з їхніми вчинками.
    14 Смерть же та ад були вкинені в озеро огняне. Це друга смерть, озеро огняне.
    15 А хто не знайшовся написаний в книзі життя, той укинений буде в озеро огняне...

Обявлення,20

То що, єговістам дане право міняти Біблію?

4. Сергій аспірант

З чого такий висновок?
    Адже принципи стосувались саме родин де лише один став свідком Єгови.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

не поняв...........

6. Сергій аспірант

З чого ви взяли що свідки Єгови на це не звертають увагу?
    Власне другу смерть я і мав на увазі - смерть з якої вже нема воскресіння.

---------- Додано в 12:34 ---------- Попередній допис був написаний в 12:33 ----------

Тепер зрозуміло?

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

тепер - так.
    яким чином той факт, що одн з сімї стає СЄ зміцнює сімю? Жодним!
    То ще щастя, коли все залишиться так, як було.

• Подобається Подобається x 2
  8. Pedro

А вам не здається, Сергію, що те, що твердять "свідки" - це абсурд?
    Ви не подумали, що люди після воскресіння будуть мати абсолютно іншу будову тіл і проста фізична смерть не буде властна над тими тілами?
    Друга справа, що невідомо чи це "озеро вогнене" буде вогнене в нашому розумінні?
    Бачите, погано, що ваш матеріалізм майже нагадує матеріалізм ленінця Василя.
    Чи не можна припустити, що там прості фізичні закони можуть вже не працювати? Бо припустити, що Бог воскресить людей в звичайних тілах, щоб незабаром їх знищити знову - це нонсенс.

9. Сергій аспірант

Кількість розлучених серед свідків ЯЄГови не перевищує 5%. Так що знову ваші слова не відповідають дійсності. ВРаховуючи те що ініціатором розлучення в більшості випадків є подружній партнер який не є свідком Єгови можна зробити виснвок що дії і погляди представників традиційних релігій, зокрема паоширення негативної інформації про свідків Єгови, формування негативної громадської думки сприяє розпаду сімей.

---------- Додано в 12:52 ---------- Попередній допис був написаний в 12:51 ----------

От ому і говориться про другу смерть. Вогонь в Біблії символ вічного знищення.

10. Pedro

Я, наприклад, не знаю про сімї єговістів. Я вже писав, як син дбає про стареньку і хвору матір. В Львові моя родичка вийшла заміж за бувшого "свідка" який став християнином. Батьки довгийчас його не признавали, а рідний брат і до цих пір не спілкується.
    Я маю двох синів. Як і більшість їх ровесників в Австралії, до церкви не ходять. Я б був страшенно щасливим щоб ходили до будь-якої церкви де проповідується Євангеліє лиш би були християнами.

---------- Додано в 12:00 ---------- Попередній допис був написаний в 11:56 ----------

Думаю, більше символ очищення. Але гадати про символи - це може бути лише наша фантазія. Бо, як казав ап. Павло, ми знаємо лише почасти.
    Тому і живемо вірою.

11. Сергій аспірант

Інша назва озера - Геєна . МІсце яке було звалищем біля Єрусалиму, туди кидали трупм злочинців які не були гідні поховання.
    Інформація про виняткові випадки швидко поширюється, напревеликй жаль.
    Хоча в мМиха сміливості не вистачить спитати як свідки Єгови долають проблеми які у них виникають.
    Я не заперечую що у сімях де лише один з подружжя є свідком Єгови проблем немає.
    ПИтання в чому причина такихх проблем і яка їх специфіка?
    Адже коли людина стає баптистом, пятедесятником чи адвентисьтом проблем виникає не менше.

12. Witness

Witness Well-Known Member

Мих, какой грех вы имеете в виду? Какая ситуация? Пример из Библии?

---------- Додано в 21:54 ---------- Попередній допис був написаний в 21:51 ----------

Вы говорите про воскресение на небе или про тех, кто будет жить на земле?

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

ми говоримо про мышані сімї, так що ви знову просто відійшли від теми.

Хіба важко вести себе так, щоб друга половина сама тебе кинула?

---------- Додано в 13:57 ---------- Попередній допис був написаний в 13:55 ----------

о, накінець визнали, що проблеми таки виникають.

---------- Додано в 14:01 ---------- Попередній допис був написаний в 13:57 ----------

я вже писав.

покарання за гріх - смерть.

один вбивав - помер, інший не вбивав, не крав - помер.

виходить, щоб ти не робив - все одно смерть. Значить гріши/негріши - одинаково.

14. Сергій аспірант

В це число входять і мішані сімї також.

Це цілком суперечить принципам свідків Єгови - вони орієнтовані на збережеення сімї.
    А що рекомендують робити в таких випадках католики чи православні?

Я цього ніколи не заперечував.

15. Witness

Одинаково? А про воскресение вы забыли? Одни будут воскрешены, а другие нет. Совсем не пойму вас...

16. Aquinas

Aquinas Well-Known Member

1) Де написано, що воскреснуть НЕ ВСІ?

2) Як Христос міг воскреснути без тіла, якщо Він (за вашим ученням) - БЕЗСМЕРТНИЙ архангел?
    Як може воскреснути ДУХОВНО той, хто є БЕЗСМЕРТНИМ ДУХОВНО?
    Чи архангел Михаїл до свого приходу на землю був СМЕРТНИМ? Тоді, будь ласка, дайте хоч одне біблійне посилання на те, що ангели - смертні.

Крім того, я все ще чекаю відповіді на це:
    http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=685386&postcount=10886

17. Сергій аспірант

Ось що говорять експерти
    деструктивном влиянии организации Свидетелей Иеговы на структуру личности ее членов.
    7. Изучение содержательно-личностного аспекта психологии испытуемых, в частности, социально значимых установок отношения к закону, государству и народу, интереса к жизни, терпимости к другим взглядам и верованиям, принятия ответственности и внешнего/внутреннего типа контроля поведения, а также восприятия своего душевного здоровья выявило у убедительного большинства обследованных положительную по этим параметрам динамику отношения и мотивационных установок, высоко достоверно коррелирующую с длительностью пребывания обследованных в религиозной общине Свидетелей Иеговы. Г. В целом проведенное исследование документов и членов московской религиозной общины Свидетели Иеговы позволяет ответит на поставленные вопросы следующим образом:
    - данных о влиянии пребывания в религиозной общине Свидетелей Иеговы на структуру темперамента как врожденной базы психики не получено;
    - данных о влиянии пребывания в общине на структуру характера личности не получено;
    - выявлено позитивное влияние пребывания в общине Свидетелей Иеговы на внутриличностные установки, карактеризующие социально значимые сферы личностных отношений и психоз ности.
    http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=11782&page=552

18. Xasm

Xasm Well-Known Member

Ви собі ждіть, а обгрунтовувати треба вам, бо ви зробили закид... Я, покщо, відносно цього питання, нічого не стверджував.
    Мої емоції - лиш роздуми в слух; Неістинність церкви доказана діаметрально-ротилежною несумісністю її вчень (як-от трійця) та дій (як-от хрестові походи), протягом багатьох століть, з вченнями Ісуса!
    Емоції-емоціями, вони є у всіх і тут багато-хто їх виражає, але основне - не емоційна, а інформаційна частина моїх дописів.
    Факт є фактом - за вас думає церква і ви в її повному розпорядженні, без логіки - прям як зомбі!
    Звичайно ні! Тому Свідки докопуються до ретельно (хоча не завжди) прихованої правди...
    Логічне питання: взагалі кому його можна? Геніталії - то вам не конструктор! Якщо ними бавитись, рано чи пізно це призводить до психічних змін, часто це є причиною появи гомосексуальних та "філічних" відхилень! Доречі, остаточно це питання не є вирішене - воно є питанням сумління; Це важко назвати гріхом - прояв "нечистоти"...
    Йдете проти логіки? Тоді всі ваші дописи можуть втратити вагу! Послідовність...
    ТІЛЬКИ ізза такого розпстися сімя не може! Хіба-що то сімя ідіотів, але то вже не тільки ізза того...
    Навіщо тоді одружуватись із жінкою, якій то не "пфіг?" - Це вже його проступок і крок до руйнування сім'ї!
    Якщо на таку "помилку" можна закрити очі, то для вас тоді ніщо не аргумент!
    Це не була просто помилка, так як і індульгенції! Це явний доказ що церква не може мати нічого спільного з наукою Христовою!!!
    А що тут доброго???
    А що, папа всіх католиків родив? Біологічний батько - це один титул, а духовний Батько, той який дає життя збору - він один - Ісус Христос! І кожен, хто посягає на його титул робить так як той, хто називає себе богом, чи помазанцем!!! І не даром, серед сотень титулів, власне титул батько (він-же папа і отець) є серед тих, які не мали використовуватись послідовниками Христа - він сам про це просив! (Мт. 23:8)
    Це не робить їх загальнопринятими і дефінітивними, щоб можна було від них "відштовхуватись" на форумі...
    Тріщіть скільки влізе - рассел був дослідником Біблії, а не вчителем! Він мав за мету відродити в повній мірі, те що було втрачене; Він не є засновником жодног вчення!
    Мій сарказм не говорить про мої бажання; І суть не в них - ваша церква грішна, і не просто грішна а заляпана гріхом, політикою, ненавистю і ішими мерзотами! Навть по найгрубших вимогах до Христових послідовників, церква не достойна десь і близько знаходитись!
    ми говорим не про одиничні проступки (які вже знімають титул святої), а про глобальні явища, про величезні уривки історії!
    Брехня! Великодень - яскравий приклад перекручення розуміння Христової смерті!!! Таких прикладів масс; Ви так говорите, бо просто безпідставно переконані в святості і правоті вчень вашої церкви! Крім того, поразка не означає смерть - наука Христа зараз відроджена, отже збір живий!
    Вірю. але це поодинкі випадки і такі особи є позбавлені свого статусу та спілкування зі збором, тоді як часті випадки розбещеності священнослужителів вашої церкви набуває величезних обертів, а виховні заходи вживаються далеко не завжди!
    Характеризувати можна по-різному, а назва має відображати щось притаманне тільки їй!
    То не моя думка, а думка Христа - йому докоряйте! (Мт 7:13,*14)
    По-моєму, має бути відповідність між вчинками та назвою!
    Можу - я в протилежного не доказував, хіба ви доведете...
    Так, я в зборі; Так, відвідую біблійну школу; Ні не приступаю; Погано бачите - нема звязку між виконанням традицій вашиої церкви і тим, що ви закидаєте про нездатність судити про вчиники тих, ким ти не є...
    Не памятаю таких слів конкретно, але так робили прямі учні Ісуса: "Тоді апостоли пішли із Синедріону, радіючи, що удостоїлися зазнати зневаги за Ісусове ім’я. 42*І кожен день у*храмі та від дому до дому вони безупинно навчали й звіщали добру новину про Христа Ісуса." (Дії 5:41, 42 - прямо сказано)
    І ще: "А увійшовши в*дім, вітайте його мешканців" (Мт. 10:12 - Ісус посилає своїх учнів проповідувати)
    Я-б не зображав, але якби так - не малював-би астенічних типів... Моя думка інша - суть вашого іконопису суперечить основним догмам...
    Ми згідні, з біблійним покаранням, тільки його виконуєм не ми... Те, що в наших силах і повноваженнях - застосовається повною мірою!
    То ви до законодавця претензії висувайте; Ті закони дав Бог!
    Всі ми грішні, навіть якщо не грішити - ми такими народжуємся, це заслуга Адама... Значить, кожен народжений - призначений на смерть...
    Безсмертя - відносний термін... Люди вживають його для означення того, що не помирає саме-по-собі... Тому Ісус був безсмертним - він був досконалий, народжений без гріха і ніколи-б не помер від старості, йому не був притаманний апоптоз, але це не виключало смерті з інших причин!
    Якщо, як я розмію в и кажете, Христос не помер - тоді його жертва не відповідна і взагалі - її не було!!!

---------- Додано в 17:49 ---------- Попередній допис був написаний в 17:11 ----------

А який сенс тоді воскресіння? Зробив-би Бог одразу всіх ангелами - кому треба всесвіт, землю? Як бути з неодноразовим запевнненям про вспадкування землі щирими людьми і який тоді сенс другої смерті?

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

я вам про помідори, а ви мені про гарбузи.
    Головне - проповідувати, а от шо проповідувати - немає значення.

---------- Додано в 19:58 ---------- Попередній допис був написаний в 19:53 ----------

мдя..... і ви хочете сказати, що це Біблійна правда?

20. Witness

А где написано что абсолютно все? Адам воскреснет? Корей? Иуда Искариот?
    Где в учениях Свидетелей написано, что он до прихода на землю был безсмертным? Покажите - потом будем разговаривать

зачем духовному существу физическое тело? :)

Он просто не удостоился еще звания "бессмертный", вот и все. Или вы считаете, что все ангелы бессмертны? Тогда и сатана тоже?

А вы знаете на сколько своих вопросов я жду ответы? Не сосчитать :)

Пророчество: слушайте слово Иеговы! Иегова явился мне и сказал: не умрет столько-то и столько-то сегодня живущих, как наступит оный день!

- так было написано? ;)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)