Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Nadan

Nadan Well-Known Member

То кажете, що навіть батька не можна називати батьком? А як ви тоді називаєте тих людей які вас народили? Тоді навіщо взагалі таке слово існує? Покажіть де в Біблії є терміни піонер, зал царства, та інші терміни вашої секти?
    Церква має повне право вводити свої терміни.
    Констянтин не впливав на науку церкви, а якщо й впливав то на користь вашого улюбленого Арія, тим більше не був засновником Церкви. Якщо ви з цим не згідні то приведіть богословські праці Констянтина. Є такі? Тому не сплітайте дурниць.
    Церкву заснував Ісус, а вас Рассел, поскільки до нього ніхто подібної науки не вчив.
    А ви що, хотіли б щоб Церква Христова була грішна? Диявол теж цього хоче, бачу ваші бажання з ним співпадають.
    В Церкві були помилки, були і окремі грішники, але по окремих людях не можна судити про всю Церкву. Христова Церква є свята!
    Вчення Церкви було збережено в тому вигляді як його дав Христос, отже Церква не загинула.
    Ваші вчинки такі самі як і у всіх інших. Всі люди з одного тіста і ви нічим не кращі за інших.
    Щось я не побачив конкретики.
    А ви не вірите, що свідки та їх старійшини можуть бути підерастами і педофілами? Що ж тоді просвіщайтесь:
    http://news.bbc.co.uk/1/hi/england/2123546.stm
    http://www.thisislancashire.co.uk/la...OPNEWS0VQ.html
    http://www.lasvegassun.com/sunbin/st...506962607.html
    http://www.peninsulaclarion.com/stor...08020016.shtml
    http://news.bbc.co.uk/1/hi/programme...ma/2119903.stm
    http://www3.cbc.ca/sections/newsitem_redux.asp?ID=2666
    http://www.boston.com/globe/spotligh...3_jehovahs.htm
    http://www.paducahsun.com/cgi-bin/vi...20725 religion
    http://www.freeminds.org/foreign/nytrussian.htm
    Послання були до Церкви. Церкви якої? Соборної, або Католицької.
    А чому бідний?
    То по вашому Божа наука така слабка і не переконлива, що тільки одиниці її приймають? Якої ж ви низької думки про Єгову.
    То по вашому, щоб бути свідком Бога, то треба обовязково ним нащиватись? Без назви ніц не вийде?
    А ви можете казати? Ви є в Церкві? Відвідуєте Біблійну школу, приступаєте до сповіді і причастя? Бачу що у вас логіки нуль.
    Цитату можна де Ісус казав від дому до дому?
    В Біблії, яку Церква кононізувала і уклала.
    А ви як би зобразили? Може знаєте як краще?

---------- Додано в 23:36 ---------- Попередній допис був написаний в 23:09 ----------

А ви все сприймаєте буквально? Як ворота когось можуть перемагати? Тут ворота вжиті в значенні сили.
    Це у вас нема аргументів, бо починаєте викручуватись, і перекручувати Писання. Ворота - означають силу, а гадес - пекло. Якщо ви з цим не згодні, то напишіть як звучить пекло по грецьки!
    Ви просто невтомний брехун, ваш опус розрахований на людей які Біблію читають неуважно і не критично сприймають вашу писанину, а ви як давній змій обманюєте людей.
    В даному випадку ваша брехня полягає в тому, що нема в тексті слова "удержать", сказано не "одолеют", або не переможуть! Тому ваш висновок, що Церква ніби то була в гадесі повна видумка і фантазія в баштовому стилі а не в Біблійному! Ви б краще покаялись в святій Христовій Церкві, а не хаяли її, бо Ісуса вам все одно не перемогти!

• Подобається Подобається x 4
  2. Witness

Witness Well-Known Member

Признайтесь: вы уже не знаете как выкрутиться ;) Каким образом "ворота" могут быть в каком-то другом значении, кроме как ворота? Где примеры в Библии других использований этого слова? Где Иисус и апостолы говорят о "воротах" в смысле сила? :)))

А вы не понимаете? Ворота смерти не смогут их сдержать. Они вырвутся из гадеса.

А теперь смотрим правду: этот стих вы можете в греческом варианте посмотреть здесь: http://www.scripture4all.org/OnlineInterlinear/Greek_Index.htm

Глагол "переможить" здесь - это κατισχύω (katischuo). Вот оно:

http://strongsnumbers.com/greek/2729.htm

Как видите, оно переводится как:

overpower - http://www.multitran.ru/c/m.exe?CL=1&l1=1&s=overpower

prevail - http://www.multitran.ru/c/m.exe?l1=1&l2=2&s=prevail

Мне очнь жаль, но вы снова не правы ;) Так в чем, вы говорите, я должен покаяться? :)))

---------- Додано в 08:29 ---------- Попередній допис був написаний в 08:27 ----------

жду извинений :n:

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

О, я забув, то тільки СЄ знають де переносний зміст, а де прямий, де притча, а де непритча....

Як там на рахунок бідного Лазаря і багача?

Та ось сталось, що вбогий умер, і на Авраамове лоно віднесли його Анголи. Умер же й багатий, і його поховали.
    І, терплячи муки в аду, звів він очі свої, та й побачив здаля Авраама та Лазаря на лоні його.
    (Лк 16:22,23)

Що тут є "муки в аду"? Ну раз то притча, га?

• Подобається Подобається x 2
  4. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Бачите, Мих, за 2000 років християнство бачило багато єресів. І багато людей, яких там не повинно було б бути, бо вони приходили руйнувати
    Христову справу. Наприклад,
    9 Я до Церкви писав був, але Діотреф, що любить бути першим у них, нас не приймає.
    10 Тому то, коли я прийду, то згадаю про вчинки його, що їх робить, словами лихими обмовляючи нас. І він тим не задовольнюється, а й сам не приймає братів, і тим, що бажають приймати, боронить, і вигонить із Церкви.
    11 Улюблений, не робися подібним до лихого, а до доброго: доброчинець від Бога, а злочинець Бога не бачив.

3-е послання ап Івана

Так що це явище з єговістами не нове.
    Нове є те, що вони перекручують Писання, чіпляються до кожного слова,
    роблять якісь дурнуваті пояснення, що зі Словом Божим нічого спільного не мають, чіпляються до перекладу.
    Я вже не один раз висловлював свою думку, що значення Слова Божого може пояснити тільки Дух Святий. І він пояснював на протязі 2000 років,
    незважаючи на гріхи деяких служителів, розколи і т.д.
    Але коли секта повністю заперечує існування Духа Святого як особи, то хто тоді буде пояснювати? Тодій сліпий сліпого...
    Ось так і виникають секти. Християнство - чудова річ, люди, віра і поступки яких базувались на вченні Христа на протягом 2000 років робили чудеса.
    Але, коли якась невіруюча людина бачить можливість на цьому вченні свої дивиденди, зазомбувати людей і використати їх в своїх цілях.
    Я не знаю, чи Рассел коли-небудь був віруючою людиною (по крайній мірі його поступки в приватному житті не дають можливості так думати), але він використав християнство повністю в своїх інтересах.
    Як і лідери менших сект на кшталт Давида Кореша.
    Ви, до речі, знаєте, що "пророк" Мухамед на початку був християнином і здається 3 роки був учнем сирійського монаха?
    Так, як десь написано, вони від нас вийшли, але нашими ніколи не були.

5. Witness

А мы уже разобрали Матфея 16:18? ;) Итак, Мих, что означают слова, что врата гадеса не одолеют собрание Бога?

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

18. І кажу Я тобі, що ти скеля, і на скелі оцій побудую Я Церкву Свою, і сили адові не переможуть її. (Огієнко І.)

А що саме вас тривожить у цьому вірші?

І звідки ви взяли вислів "собраніє Бога"?

І чому такий прижок у це місце?

7. Witness

а... вы в последнее время на форуме отсутствовали? :) Вопрос к вам снимается.

PS: "Церковь" - греч. экклесия, что означает собрание. Собрание это состоит из братьев Христа/служителей Бога.

---------- Додано в 16:58 ---------- Попередній допис був написаний в 16:42 ----------

Подробный разбор слова "церковь", его история и примеры из разных стран здесь:
    http://chivchalov.blogspot.com/2010/08/blog-post_10.html

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

ага, а ви написали "собраніє Бога"...........

9. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Розглянемо приклад -

Свидетели Иеговы убеждены, что Библия вдохновлена Богом. Поэтому они серьезно относятся к тому, что в ней говорится о браке. Посмотрите, какие ответы даются в Библии на следующие вопросы.

▪ Побуждают ли Свидетели Иеговы состоящих в браке единоверцев к раздельному жительству? Нет. Апостол Павел пишет: «Если у какого-нибудь брата неверующая жена и она согласна жить с ним, пусть он не оставляет ее; и женщина, у которой неверующий муж, и он согласен жить с ней, пусть не оставляет мужа» (1 Коринфянам 7:12, 13). Свидетели Иеговы придерживаются этого повеления.

▪ Побуждают ли у Свидетелей Иеговы замужних женщин пренебрегать мнением своих мужей, если те не разделяют их веру? Нет. Апостол Петр пишет: «Вы, жены, подчиняйтесь своим мужьям, чтобы те, кто не повинуются слову, без слова были завоеваны вашим поведением, наблюдая за вашим чистым поведением и видя ваше глубокое уважение» (1 Петра 3:1, 2).

▪ Учат ли Свидетели Иеговы тому, что власть мужа безгранична? Нет. Апостол Павел сказал: «Хочу, чтобы вы знали, что каждому мужчине глава — Христос, женщине глава — мужчина, а Христу глава — Бог» (1 Коринфянам 11:3). Христианка признает главенство мужа в семье. Однако власть мужа не безгранична. Он подотчетен Богу и Христу. Поэтому, если муж заставляет жену-христианку делать то, что противоречит закону Бога, она будет «подчиняться Богу как правителю, а не людям» (Деяния 5:29).

▪ Учат ли Свидетели Иеговы тому, что разводиться нельзя? Нет. Иисус Христос сказал: «Я же говорю вам: кто разводится со своей женой не по причине ее блуда [супружеской измены], и женится на другой, тот прелюбодействует» (Матфея 19:9). Свидетели Иеговы разделяют точку зрения Иисуса и считают, что прелюбодеяние служит основанием для развода. Вместе с тем они глубоко убеждены в том, что нельзя расторгать брак из-за мелочей. Они поощряют своих единоверцев следовать увещанию Иисуса: «Мужчина оставит отца и мать и прилепится к своей жене, и двое станут одной плотью... [...] Итак, что Бог соединил одним ярмом, то человек не должен разделять» (Матфея 19:5, 6).

А сімейне житя можливе без поваги?

---------- Додано в 10:09 ---------- Попередній допис був написаний в 10:06 ----------

Ви читали Рудольфа Гарнака ?

---------- Додано в 10:10 ---------- Попередній допис був написаний в 10:09 ----------

Можна словником скористатись

---------- Додано в 10:12 ---------- Попередній допис був написаний в 10:10 ----------

Я не впевнений чи ви є християнином - оскільки крім бажання обрехати і ненависті до людей які мають інші погляди ви не відчуваєте.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Як "файно" сказано! Ех молодість-молодість.... наївна, як личинка....

11. Сергій аспірант

Гомосексуаліз м та педофілія - по суті є аномаліями поведінки. В кожній соціальнй групі є певний відсоток людей з такими схильностями. Свідки Єгови не однаразово засуджували такі дії. Проте це зовсім невиключає можливості появи таких людей у християнському зборі. Якщо таких людей виявляють то захооди до них будуть відповідні.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Розглянемо приклад :

У Біблії сказано: розплата за гріх - смерть.

Згідно вчення СЄ - ніякої розплати за гріх нема. Гріши, вбивай, за те тобі нічого не буде, а пекло - то страшилки.

13. Сергій аспірант

Пане Мих
    ви достатньо розумна людина. І я не варто опускатись до таких перекручень

---------- Додано в 10:48 ---------- Попередній допис був написаний в 10:47 ----------

До того ж з приводу мого допису Ви так нічого і не написали.
    Я наві головні принципи якими керуються свідки Єгови в сімейному житті -
    ви вважаєте що вони не зміцнюють сімені стосунки?

• Подобається Подобається x 1
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Добре, скажіть, в чому я не правий.

За гріх нема покарання, так кажуть СЄ, чи не так?

15. Сергій аспірант

Наведіть мені цитату де вони так говорять?
    Власне покараням за гріх є смерть а не те що відбувається після неї - грішники просто не будуть воскрешені.

16. Witness

Надан, вы мне и с прошлого вопроса спрыгнули, не ответив. Теперь тоже убегаете? Я вам напомню что вы говорили про Аваддона:

Это же элементарно Ватсон, тот кто сидит в бездне - ангел бездны, тот кто сидит в тюрьме - зек.
    Зовсім не оргічно казати, що той хто кидає в безодню, є ангелом безодні, елементарна логіка каже, що ангел безодні той, хто там сидить, тобто сатана.

На это я вас спросил: как может быть сатана ангелом бездны, если он сядет в бездну лишь в будущем? Вы мне обещали ответить - ответа нет до сих пор :sad:

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Наведіть цитату, де б було протилежне.

так, бо всі є грішні, тому всі помирають. Питання в іншому, чому грішать всі по-різному, а розплата одинакова. наприклад, хтось вбивав... йому смерть. А хтось прожив все життя, не вбивав, не гвалтував, не крав, а йому теж смерть.

(значить ніхто не воскресне, бо всі грішні)

то вже, скажімо, винагорода, а покарання - смерть всім?

18. Witness

А что у нас с наградой? Кто жил хорошо - вечная жизнь. Кто был праведным - вечная жизнь. Кто служил пророком - вечная жизнь. Кто был грешником, но поверил в Христа в последний момент - вечная жизнь. . . :) Или срок жизни разный? ;)

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я ж кажу, у вас гріши/не гріши - одинаково.

20. Witness

Это с чего это? Мих, вы меня пугаете! о_О

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)