Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Cвідки Єгови звертали увагу на пророцтва написані у Біблії, іноді їїх розуміня цих пророцтв було помитлковим, але себе пророкаами вони не проголошували.

---------- Додано в 13:13 ---------- Попередній допис був написаний в 13:08 ----------

З дискусії що стосувалоась впливу свідків Єгови на сімю можна зробити попередній висновок, що жодного специфічного рунівного впливу на сіменіі стосунки свідки Єгови не чинять і швидше дбають про збереження і зміцнення сімейних стосунків. Жодних доказів чи аргументів щодо шкідливого впливу свідків Єгови також наведено не було.

2. Radistka

Radistka Rändaj

З Вашого висновку теж можна зробити певний висновок про Вас ... :mocking:

• Подобається Подобається x 2
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Віру і Надію дає лише Бог.

---------- Додано в 13:42 ---------- Попередній допис був написаний в 13:38 ----------

Жодної користі у перебуванні в організації СЄ так і не знайлося. Жодної!

• Подобається Подобається x 1
  4. Сергій аспірант

Ви ж у ній не перебували?
    Який?
    Жодних закликів до руйнування сіменйих стосунків, закликів до розлученння чи загастрення сімейних конфліктів у літературі свідків Єгови немає.
    Мих так і не пояснив що він розуміє під відпусканням дружини?

---------- Додано в 13:46 ---------- Попередній допис був написаний в 13:45 ----------

Можна поцікавитись, яку користь ви шукали?

---------- Додано в 13:48 ---------- Попередній допис був написаний в 13:46 ----------

свідки Єгови орієнтовані на мирне вирішення сіменйих проблем, а не на розлучення.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

548 сторінок спілкування, хіба то мало?

---------- Додано в 13:53 ---------- Попередній допис був написаний в 13:51 ----------

а ви як думаєте?

Бо я то питання реторичне поставив на ваше про розрив сімей через вступ одного з членів в організацію брошурок.

6. Сергій аспірант

Ніхто так і не пояснив механізму розриву сімейних стосунків.

---------- Додано в 13:58 ---------- Попередній допис був написаний в 13:57 ----------

Я задав вам питання і очікую від вас прямої відповіді.

---------- Додано в 14:03 ---------- Попередній допис був написаний в 13:58 ----------

Дивно чого ж тоді в цій організації перебувають понад 150 000 громадян України?

7. Radistka

Radistka Rändaj

Що серйозно? Всього 0,3% ?!

8. Сергій аспірант

Може у вас коментарі по суті будуть?

---------- Додано в 14:31 ---------- Попередній допис був написаний в 14:30 ----------

А у свідків єгови ви питали, яку користь вони отримують?

9. Radistka

Radistka Rändaj

Сорі, не зрозуміла. Що я не так сказала?
    Ви навели цифру як аргумент, я Вам ту ж цифру перевела у відсотки.
    Уточнила той факт, що СЄ на Україні є всього 0,3% населення.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

То і є по суті... ви думали, що це багато, а виявився мізер.

---------- Додано в 14:35 ---------- Попередній допис був написаний в 14:34 ----------

вони казали, що те, що вони роблять є безкорисно.

11. Сергій аспірант

Не в цифрах справа. Чомусь про цю на ваш погляд невелику спільноту розповсюджується найбільше неправди.
    Я взяв лише одне обвинувачення - руйнування сімї і жодного переконливого доказу н
    того що свідки Єгови сприяють ї руйнуванню.

---------- Додано в 14:40 ---------- Попередній допис був написаний в 14:39 ----------

Так звісно, але я питав про дещо іншн.
    Чому вони обрали саме цю реліігйну організацію, як змінилось їх життя, які проблеми у них виникали? Чому ви це не спитаєте у них?

12. Radistka

Radistka Rändaj

Не збивайтеся з теми.
    Ви особисто навели цю цифру як доказ на репліку Миха "Жодної користі у перебуванні в організації СЄ так і не знайлося. Жодної!".
    Ви сказали "Дивно чого ж тоді в цій організації перебувають понад 150 000 громадян України?"
    А тепер кажете, що не в цифрах справа. І далі затягуєте свою волинку про те хто винен.

А слова "на мій погляд невелику спільноту" то мене просто вбили! :haha:
    Я, слава Богу, ще можу порівняти числа 0,3 і 100 вірно

Останнє редагування: 11 сер 2010
  13. Сергій аспірант

Питання в мене стоїть в чому причина і чи є підстава для звинувачення а не втому хто винен.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Дійсно я того їх не питав. Але знаєте що?

Дивлюся я на Радістку і серце радіє - відчуття, ніби людина стала вільною. Знаєте, як сказано? Пізнайте правду і вона зробить вас вільним. Радістка стала вільною, а ви лізете у тернину. Видно, як то кажуть, нєвооружённим глазом.

15. Сергій аспірант

Якщо не питали, як можете порівнювати?
    Та й уявлення про сучасні релігійні погляди Радистки ви немаєте.

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

От хочете я вам дам приклад неправдивого вчення СЄ? Але то нове. Про це ще у цій гілці нічого не говорилося.

17. Witness

Witness Well-Known Member

вольною?... :mocking: это да... про оральный секс она теперь говорит чаще чем про Бога.... )))))))))))))))))))))))))

18. Сергій аспірант

Ну давайте.
    Але спершу слід остаточно зясувати питання чи руйнують свідки Єгови сімї.

19. Radistka

Radistka Rändaj

Нє-а, спочатку про оральний секс!
    Чому СЄ не можна оральний секс?????????? :)))

---------- Додано в 15:58 ---------- Попередній допис був написаний в 15:57 ----------

Witness, а може то ви такий злостний саме через то що жінка вам не робить оральний секс? ;) :)))
    До речі, мені приємно що Ви так ретельно читаєте мої дописи. Справді ... :mocking:

• Подобається Подобається x 3
  20. Сергій аспірант

Оскільки своє питання я задав першим, давайте спочатку обговоримо його а потім перейдемо до інших.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)