Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Radistka

Radistka Rändaj

То що СЄ знову дозволили оральний секс?
    А БДСМ то шо - наркотики?

2. ovod

ovod Well-Known Member

якщо людина вірить комусь розповідям про того хто є найближчим, то хіба була в них любов?
    Завжди лишається можливість розповісти зі своєї точки зору. Тільки доказати щось буде складно.

3. Оленa

Оленa Well-Known Member

До чого тут творчiсть Майкла? Ви просили показати механiзм роздiлення сiмей.
    Я говорила про iнтимнi стосунки подружжя, один з якого позбавлений спiлкування, а iншому не можна з ним спiлкуватись.
    :yahoo:моя сiм’я саме такою i є))) отож вашi знання лише плiд вашої уяви :haha:

• Подобається Подобається x 3
  4. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

В Біблії термін папа не зустрічається узагалі.
    На які й підставі ви ствержуєте що Петро був у Римі?
    У чому полягала його старшість - він жодного разу не виявив що його становище є вищим ніж інщих апостолів.

5. ovod

ovod Well-Known Member

поступатися непотрібно, просто потрібно знати, що інша позиція нічим не гірша за власну.
    п.с. майже ніхто по принциповим для себе питанням не вважає себе неправим. І я в тому числі

• Подобається Подобається x 2
  6. Сергій аспірант

Так складно і такі випадки трапляються на кожному кроці. Любов якщо її не підтримувати з часом холоне.
    Якщо це у подружжі то заборона спідлкування стосується лише релігійних, а не побутових тем і однозначно на статеві стосунки у сімї це не поширюється. Кілька разів я це вже писав_))

---------- Додано в 19:52 ---------- Попередній допис був написаний в 19:51 ----------

Нажаль ні. Правда справа стосувалась віруючої МП

---------- Додано в 19:53 ---------- Попередній допис був написаний в 19:52 ----------

і враховуючи ставленя УПЦ МП до розкольників уніатів та філаретівців( вибачте що вжив таку термінологію)

7. Оленa

Оленa Well-Known Member

Досить того, що це зробив Христос (цитату не навожу)
    А духовна вiдчуженiсть на iнтимнi стосунки не впливає?
    Один випадок - не показник i робити висновки зарано.

8. Сергій аспірант

Н а скільки мені відомо, він не припинив спілкуватись із сімєю і на його похороні його мати, як а продовжувала залишатись свідком була присутня.

---------- Додано в 20:04 ---------- Попередній допис був написаний в 20:01 ----------

Людина яку позбавили спілкування вчинила серйозний проступок і не розякаялась в цьому - це справді може бути причиноюдля певного відчуження.
    Повторю свій приклад ваш чоловік вчинив серйозний проступок, напркилад зрадив вам, що ви почуватимете до нього?

---------- Додано в 20:05 ---------- Попередній допис був написаний в 20:04 ----------

З огляду на офіційні заяви УАЦ МП щодло інших конфесій, будуть і нові випадки. Розлучення через зміну релігії православні дозволяють.

---------- Додано в 20:11 ---------- Попередній допис був написаний в 20:05 ----------

Те що дружина і родина вияивлятимуть любов до виключеної особи тільки допоможе швидше усідомити помилку.

---------- Додано в 20:13 ---------- Попередній допис був написаний в 20:11 ----------

Мені не відомо жодного випадку розлучення чи розпаду сімї через те що хтось був позбавлений спілкування.

---------- Додано в 20:14 ---------- Попередній допис був написаний в 20:13 ----------

Єдина можлива причина для розлучення у свідків Єгови - це подружня зрада.

9. Nadan

Nadan Well-Known Member

Терміни "піонер", "зал царства", "службовий помічник", та багато інших, які вживають свідки теж не зустрічаються. Та ми ж не заперечуємо право цієї секти, вводити свою термінологію, хоча її і нема в Біблії. То чому у вас така несправедливість і упередженість до Церкви?
    Та на тій, що Церкві відомо, що апостол Андрій помер у Вірменії, розпятий на косому хресті, що Тома був розстріляний стрілами та інше. Це називається Святе Передання.
    Бо Петро виконував слова Христа, що кожен, хто хоче бути першим - нехай буде слугою усім. Тому один з титулів папи - слуги слуг Господніх. Папа є слугою всій церкві. Цитати де Ісус говорить Петру, щоб він пас церкву, ви думаю знаєте, чи ви натаскані тільки на баштових цитатах?

10. Xasm

Xasm Well-Known Member

Ніде навіть не приводилось поняття "папа:" від лат. papa — Папа, батько; з грец. παπάς — патріарх, священик від грец. πατήρ — батько (вікіпедія) - ні одне з цих значень не може бути вжите для людини!!! Кажете мені мислити самому, а при тому, користуєтесь виключно навязаними термінами...
    Сплавити християн з язичниками... Короче - я буду вважати його засновником католицизму так як ви вважаєте Рассела засновником Свідків Єгови!
    Ну то де Ісус вчив про хрестові походи та індульгенції? Може він вчив про писанки чи крашанки?
    Єдине пояснення можливе чому ви так стверджуєте - бо вам інакше не підходить, а факт є фактом - Христовий Збір такого ніколи-б не допустив!!!
    Вам певно сам Господь нічого не докаже - у вас церква, а вона свята, а вона свята, бо вона - "христове тіло," а вонає такою, бо так просто є і всьо! Ви-б щераз месію розпязи, якби вам церква приказала, бо вона - "свята!!!" І ми зараз дружнто закриєм очі на всі її гидоти - бо то церква, а вона обовязково свята і в ній не можливий гріх...
    Не оможе Христове тіло бути настільки гидотним!!! Такий вже зазомбований маразм несете! Кажете, що я чогось недобачаю? Та вам церква взагалі заткнула все що тільки затикається!
    А де була та вся "непереможність" в "темні віки?"
    Вчинками... І вже не раз довели!
    Я сам знаю як правильно робити, що мені людей по всяких-там водити?.. Тим більше, вони самі мають до людей іти!!! Але проблема не тат - ви самі добре знаєте, що то не тільки мої знайомі так поступають!
    Ну я вам конкретно навів, де вчення церкиви розходяться з правдою, наведіть мені і ви, якщо праві...
    Ух який у вас антиілюзорний зір! Ану - робіть добрі діла - водіть їх до старійшин! А ще мені добре-б джерело назвати, звідки у вас така інфа?
    Але, чомусь, написано інакше... В любому випадку, послання не = церква!
    Бідний я!
    Не так! "Бо вузька та дорога... і мало таких, що знаходять її!"
    Знову-ж, суто ваша думка...
    Ну ви-ж кажете, не давав ніхто назви, як ви посміли! Ну ми, Свідки, для вас такі погані... А ви як? То вам, типу, можна собі імя мати, а нам - "не дано?"
    Судіть самі себе: ви НЕ МОЖЕТЕ так казати, бо не є в Організації СЄ, а значить не знаєте як ми свідчим і не можете порівняти! Облом - логіки нуль!!!
    Ну ви, ясна річ, і не догадуєтесь, а я вважаю своїм обовязком знати це і тому уважно читав Євангеліє... А там чітко сказано "від дому до дому! ...Аж до останнього краю землі!"
    І де вона відкрита? Навіть ви, у своєму іконописі, зображаєте Ісуса, як окрему особу, не звязану з Богом, навть більш повязану з Марією!

11. Witness

Witness Well-Known Member

Где? :) Где сказано про "силы пекла"? Покажите! Где стихи в поддержку вашей мысли? Где объяснение слова "врата"?
    Я вижу что у вас нет аргументов, ибо вы начинаете обзываться, да и стихов привести в свое оправдание не можете. Там Иисус говорит именно о вратах гадеса. Какой смысл у слова "врата"? Если сказано что врата гадеса (смерти) не могут кого-то удержать, то какой здесь смысл?
    Ваша ненависть становится все очевиднее :) Вы снова пускаетесь в оскорбления, в то время как вы не можете объяснить кто такие "два свидетеля", вы не признаете очевидной параллели между их смертью и воскресением, и словами Иисуса о том, что врата гадеса не смогут их удержать. Вы правы: фанатизм - страшная штука ; )

12. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Спробуйте обґрунтувати свої. Де докази що цей форум є форумом Свідків Єгови? Жду.

13. Witness

А кто это утверждал?

14. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

А де антресоль?

15. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А Симон Петро відповів і сказав: Ти Христос, Син Бога Живого!
    А Ісус відповів і до нього промовив: Блаженний ти, Симоне, сину Йонин, бо не тіло і кров тобі оце виявили, але Мій Небесний Отець.
    І кажу Я тобі, що ти скеля, і на скелі оцій побудую Я Церкву Свою, і сили адові не переможуть її.
    І ключі тобі дам від Царства Небесного, і що на землі ти зв'яжеш, те зв'язане буде на небі, а що на землі ти розв'яжеш, те розв'язане буде на небі!

(Мт 16:16-19)

Ось вам вірші з Матвія,18. Які ворота? Якого гадеса? Ви пяний?
    А може досить тут хамити? Не дивно, що ваш брат, практично ще дитина, не постапається вам в хамстві. Це наука Рутерфорда, який за хамство сидів в вязниці?
    Або 2 пророки з "Обявлення"... теж єговісти, тобто послідовники брехуна Расела? Ще скільки його послідовників? Ісая? Єремія? Тільки хоч не богохульствуйте і Христа не приплітайте.
    Ага, ще 144000 з 12 племен ізраїлевих... теж виявляється єговісти, тобто послідовники Расела.
    До речі, єговісти є обрізані? Бо ж щоб належати до ізраїльського народу треба бути обрізаним.

16. Witness

Педро, это я хамлю? Это я пьяный? Давайте разбираться:

во-первых, в Матфея 16:18 стоит слово "ворота" - греческое "pulai" (множественное pulai - ворота, узкий проход из Фессалии в Среднюю Грецию; от pule - (множ.число) ворота, большие двери; (ед.число) вход, узкий проход...).

Смотрим где применяется это слово еще:
    Откровение 21:12: *У города большая и высокая стена с двенадцатью воротами. ...

Во-вторых, в греческом тексте нету слова "ад". Там стит слово gades

Спрашиваю еще раз: кто пьяный? ;) :good:

17. Сергій аспірант

це дослівний переклад слова диякон

Але ж у своїх листах Петро пише про Вавилон, а не про Рим. Біблія має історичні та археологічні пітверження, Чи має такі пітверження передання?

Непомітно.

---------- Додано в 12:09 ---------- Попередній допис був написаний в 12:03 ----------

Де в Біблії вона відкрита?

Звісно що ніхто, за винятком пророків Єгови, Ісуса, апостолів, ранніх апологетів.
    Я можу навести також список протестантських течій які мали поібні погляди. Погляди Рассела виникли не на порожньому місці.

---------- Додано в 12:11 ---------- Попередній допис був написаний в 12:09 ----------

Ви моглиб не ображати опонентів? І навчитись користуватись підрядковим перекладом Біблії. А то себе виставляєте у неп ривабливому світлі .

18. Оленa

Оленa Well-Known Member

Вашi емоцiї то ваша проблема, вони нікому не цікаві, тим більш не є доказом неістинності католиків.
    Знову емоції, розпалені вартовою баштою, екстреміст ви наш.
    Розпитайтесь ще раз у своїх знайомих, а то ви розповідаєте нам щось несусвітнє.
    Ну тоді може Рутенфорд?
    Лжесвідчити від імені Бога, то означає прославляти Його?
    В грецькому тексті - грецькі слова, це нормально.

19. Сергій аспірант

Але чому при перекладів них вкладають інше значення?

судячи з того що пишуть католики про свідків Єгови лжесвідками
    є саме вони.
    Хрестові походи прославили церкву?

---------- Додано в 12:16 ---------- Попередній допис був написаний в 12:16 ----------

Від Надана я так і не почув,, яким чином свідки Єгови руйнують сімї.

---------- Додано в 12:19 ---------- Попередній допис був написаний в 12:16 ----------

так аде в українській мові різниця між словами сила і ворота є доволі помітна.
    на переклад це не вплинуло.

---------- Додано в 12:20 ---------- Попередній допис був написаний в 12:19 ----------

Чомусь теревенити про другорядні питання опоненти люблять - а от довести свої фундаментальні закиди неможуть.

20. Оленa

Оленa Well-Known Member

А чого ви мене питаєте? Мені невідомо що то таке символічні ворота.
    Вірити і розповсюджувати брехливу інформацію, приписуючи її Богові - то сам раз, нє.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)