Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

А хто вам сказав що це поширюється на позбавлених спілкування чи відступників?
    До речі між цими поняттями є суттєва відмінність.
    Як діяти в тій ситуації коли член сімї є позбавлений спілкуваня сімя вирішує сама - якщо позбавлений спілкування жживе разом із сімєю то зним не спілкуватимуться на релігійні теми, але звичайного побутового спілкування це не стосується.

---------- Додано в 16:05 ---------- Попередній допис був написаний в 16:04 ----------

На попередній сторінці я вказав мету свого запитання і мені справді цікава ваша думка і думка інших форумлян.

---------- Додано в 16:09 ---------- Попередній допис був написаний в 16:05 ----------

Якщо член родини живе окремо інші самі визначають коли і як часто спідкуватись позбавленим спілкування.

2. Aquinas

Aquinas Well-Known Member

Я так розумію, що це натяк на черговий кінець світу? Якщо йдеться про живущих сегодня людей, то значить Армагеддону слід сподіватися не пізніше ніж через 100 років, правильно? А через 100 років такі самі Свідки як ви будуть вкотре всіх переконувати, що це не було пророцтво.

• Подобається Подобається x 1
  3. Сергій аспірант

Цікаво що Aквінас напише сприводу мого питання.

4. Aquinas

Якого? :scratch_one-s_head:
    Яким чином свідки Єгови руйнують сімї?

5. Сергій аспірант

Так саме сприводу цього питання.

6. Radistka

Radistka Rändaj

а шо то за слово? :scratch_one-s_head:

7. Aquinas

Не знаю. Я не спеціалізуюся на Свідках Єгови. В моїй родині нема жодного представника СЄ. Я міг би, звичайно, розповісти про деякі сімейні приклади з життя СЄ, які доводиться спостерігати на власні очі, але не хочу пліткувати. Крім того, не вважаю, що відомі мені сімейні конфлікти - це заслуга виключно СЄ. Такі конфлікти є у всіх: і в католиків, і в православних, і в протестантів, тому Свідки тут не унікальні. Але це - моя власна думка. Той, хто знайомий з вами поближче, може набагато більше розповісти.

8. Сергій аспірант

У цьому наші думки збігаються.

---------- Додано в 17:30 ---------- Попередній допис був написаний в 17:28 ----------

Що можна порадити релігійно розділеним сімям?

9. Оленa

Оленa Well-Known Member

Уявила собi iнтимнi стосунки такого вiдчуженого подружжя..:cry:
    Коли Майкла Джексона позбавили спiлкування, його родичi перестали з ним спiлкуватись, крiм однiєї сестри, яка згодом теж була позбавлена спiлкування.
    Релiгiйно не роздiлятись, триматись перевiреного часом вчення i не дозволяти навiшувати собi лапшу на вуха.

• Подобається Подобається x 2
  10. Сергій аспірант

Звідки такі данні? Ви хочете сказати що музика і творчість Майкла Джексона цілком відповідають християнським цінностям?

Такі подружжя залишаються подружжям в будь якому випадку. І відчуження тут швидше надумане вами.

---------- Додано в 18:00 ---------- Попередній допис був написаний в 17:58 ----------

Православні і грекокатолицьке вчення ви відносите до перевірених часом.
    Але якщо в сімї є грекокатолик і праволсавний думаєте проблем не виникає?

---------- Додано в 18:01 ---------- Попередній допис був написаний в 18:00 ----------

Якщо Ваш чоловік скоїть серйозний злочин - це не спричинить певного відчуженя між вами?

---------- Додано в 18:03 ---------- Попередній допис був написаний в 18:01 ----------

Ми говоримо про даконаний факт - хтось уже став свідком Єгови що далі?

11. Xasm

Xasm Well-Known Member

Де, в Біблії, сказано той маразм, що ви пишите? В перших християн не було навіть схожої постаті - роль "папи" у християн відіграє Ісус!
    Тоді католицизм був придуманий в IVст., політиком, Костянтином... Де "церква" була до того?
    Як я вже казав - засновником є той, чиї вчення лежать в основі організації; В основі моєї - вчення Христа!
    Вам стає наглості закидати, що Христова церква продавала індульгенції, провадила жахливі війни, вбивала та катувала людей за Боже Слово, називала своїх священнослужителів саме так, як Христос просив НЕ називати і не виконувала його прямих заповідей?! (той список можна ще не один рядок котити!)
    Хрестові походи - гріхи окремих людей? Ви шо, справді з головою не дружите? Це було богохульство цілою "церквою" і не раз - два, а на протязі велечезного проміжку часу! Звичайно, всі ми небезгрішні, але ТАКЕ!!! То просто виходить за любі межі, навіть далеко поза нехристиянські!!!
    Читайте уважно!
    Максимально точне дотримання і виконання Його заповідей, НЕ заповіде Рассела, чи ще когось!..
    Вони ті речі не називали "просто речима," але суті то не міняє - вони їм поклонялись (так не всі прямо говорили, але такі теж були), кланялись перед ними...
    Може Ісая десь казав, що його релігія називається "Юдаїзм?" В тому не було потреби... Назва назвою, вона більше урядам потрібна, але логічно, що вона має відповідати діям названих!
    Власне, ми і є ними, про це свідчать наші поступки! І ніхто більше не може бути так названий, бо не свідчить про Єгову... :tongue:
    Тим не менше, в моїй Біблії нема католицьких послань! :) А ще католікос означає повсюдний, поширений, якою за словами Ісуса мала бути фальшива релігя... В любому випадку, воно ніяк не звязано з якою-небудь рисою, притаманною лиш Християнам; Для буддистів буддизм = католицизм :wacko:
    Звичайно, але ще одна проблема: слова були адресовані не Ісаї, хоча ви праві, по суті він був Свідком Єгови!
    Чому-ж ви свою церкву сміли назвати?
    Кому-ж вони свідчать? Значить, ніякі вони не Свідки!
    Зробити надпис ще не означає свідчити... В любому випадку - не так, як того Ісус просив! А я дізнався про Єгову з Біблії! І без їхніх малюночків Воно обовязково стало-б відомим!
    Брешуть про триєдиність Бога, почнем з цього, а потім продовжим... :)
    Прийдуть Бетмені з Івасиком-Телесиком і поб'ють його! :haha:
    Спробуйту обгрунтовувати свої закиди...

12. Сергій аспірант

Може у вас зявляться думки по суті.
    А то покищо я побачив лише одну виважену прозицію Аквінаса і усе.

---------- Додано в 18:16 ---------- Попередній допис був написаний в 18:10 ----------

малокваліфікованим священникам та сайтам типу Еффата працям на зразок Сектознавства.

13. Radistka

Radistka Rändaj

:))) :))) :))) дякую, просміялася.
    Він знайшов нарешті - нарешті йому відповіли так я він хотів!
    (і то при тому, що Aquinas написав, що поняття не має про розділені СЄ сімї, бо ніколи не був в такій ситуації :mocking:).
    Нарешті, одинична особиста точка зору - це те що шукав Сергійко.
    Ура! Може вже перестане зі своїм запитанням чіплятися.

14. Сергій аспірант

Не перестану. Я підняв важливу на мій погляд проблему. Аквінас принаймі вихнав що проблеми в реліігйно розіділених сімях є не лише у свідків Єгови.
    Виникає і ряд інших питань -
    як виховувати дітей?
    як вирішувати конфлікти у релігійно розідленій сімї?

---------- Додано в 18:23 ---------- Попередній допис був написаний в 18:20 ----------

Не бачу причин для сміху і сподіваюсь прочитати вашу точку зору.

15. Radistka

Radistka Rändaj

Ясно що не маєте причин для сміху, бо самі живете в релігійно розділеній сім'ї. Так що повторю ще тільки один раз - свою точку зору напишіть, а тоді будем далі балакать ;)

16. Сергій аспірант

Враховуючи що мої батьки атеїсти ситуація в мене трохи інша і повинен зазначити що з часом мої рідні стали ставитись до свідків Єгови більш терпимо.
    Сою позицію можна зрозуміти з моїх коментарів.
    В Англії діє агенці Inform, яка дає консултативну допомогу з приводу релігійних організацій і зміни релігійних поглядів. У нас подібного немає і люди в більшості випадків дослухаються до байк які поширюються на побутовому рівні чи до ЗМІ, або ж до слів священиків, які не можуть давати обяктивну інформацію про інші реліігйні групи.

17. Radistka

Radistka Rändaj

О! І мою позицію можна зрозуміти з моїх коментаріїв. Все ясно? Зрозуміло? ;)

---------- Додано в 18:37 ---------- Попередній допис був написаний в 18:35 ----------

Ну і шо? Яка мета цього допису?
    "Обяктивна" інформація, я так розумію?
    Які конкретні дії збираєтеся робити?
    Далі ганити пліткарів і священників?

• Подобається Подобається x 2
  18. Сергій аспірант

З огляду на ваш досвід позиція не зрозуміла. Я не заперечую того що через зміну релігії можуть виникати проблеми - моєпитання полягає в тому яякі причини таких проблем, як їх можна вирішити і чи варто через це руйнувати сімю.

---------- Додано в 18:39 ---------- Попередній допис був написаний в 18:38 ----------

Ні подати обєктивну інформацію, хоча б на цьому форумі.

19. Radistka

Radistka Rändaj

Так подавайте!!! :)

20. Сергій аспірант

Я це і роблю на останніх 250х сторінках форуму.
    Сподіваюсь хоч комусь ця інформація допомогла.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)