Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Час заснування має ключове значення.

• Подобається Подобається x 2
  2. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Пояснення доволі слабке - якби діти обрали католицизм проблем би не виникало?

• Подобається Подобається x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

називатиму вашу організацію свідки Йосифа, ок?

4. Сергій аспірант

Я так і не побачив відповідь на питання - яким чином свідки Єгови руйнують сімї. Який механізм цього явища і в чому він унікальний для свідків Єгови.

Мене і ваша точка зору цікавить пане Мих.

Католицькі перекладачі постарались що засліпило вам - заборонене іяк ви кажете імя зустрічається в Писанні понад 6000 тис раз.

5. Xasm

Xasm Well-Known Member

Правда - такі імена як "Ісая" (оригінально Іс-са-Яг), Ісус (Єго-шу-Яг - спасіння від Яг) і таких повно!
    Любе ім'я може бути оспорене - начит не може вживатись! Знову-ж, ми точно не знаєм як звали Ісаю, бо його ім'я теж писалось без голосних, тим не менше, ні-вкого не виникають сумніви чи можна і як правильно вживати це ім'я! Бо є українська вимова, відповідник - Ісая!!! Так саму з усіма іменам, в тому числі - Єгва - український відповідник єврейського ЙГВХ...
    Хтось мусить розказати людям - така Божа воля; Як не ми - то каміння! ВІи не хочете цього робити - вам мінус!
    Тільки підкреслює ваш примітивний погляд...
    Бо так воно і є - усі мої знайомі, католики, це роблять, багато навіть прямо визнає!
    Це лише аналогічні приклади... Логіку трохи включіть...
    Якщо ви - божа організація - чому імя не таке як Він давав? Або чому Він не подав такого ім'я як у вас? Слабкий чи сильний, аргумент логічний...
    Рассел стрався лиш відродити - він не вносив свої вчення, а старався повністю астосувати Біблійні!
    Ні. бо ми свідчим про Єгову!

6. Сергій аспірант

Якщо ви вважаєте що використання імені у назві є порушенням другої заповіді то як бути з цими іменами?

---------- Додано в 15:09 ---------- Попередній допис був написаний в 15:08 ----------

Я так і не побачив відповідь на питання - яким чином свідки Єгови руйнують сімї. Який механізм цього явища і в чому він унікальний для свідків Єгови.

Мене і ваша точка зору цікавить пане Мих.

7. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А мене цікавить одне питання, Сергію. Я розумію, що ви вчитеся в аспірантурі (повірю вам). Ви можете мені пояснити, коли це дійство відбувається? Бо ви ж день і ніч просиджуєте на ЛФ захищаючи єговістів і їх єресі. Чи то є така спеціальна єговістська аспірантура?:dntknw:

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Вони порушують традиції християн. Іде в розріз поняттям про християнство. Зверніть увагу на цей ж 1975 рік. Скільки сімей могло розпастися після того, як обмануті СЄ розпродували все своє майно, весь сімейний нажиток, готуючись до кінця світу.

Я думаю, що людина не має право після одруження одноосібно міняти віру(хіба одночасно двоє за згодою). Людина, якій батьки купляють штанці і вона їсть мамин борщик, не повинна й ти в розріз батькам.

Організація СЄ вимагає від її членів (як ніяка більше) багато часу, посвячених на служінню собі, а це ой як сильно може розвалити сімю.

9. Сергій аспірант

Я не забовязаний звітувати вам про свій час. Але все ж відповім - зараз я у відпустці.
    На форумі я зявляюсь після роботи, а саме після 18,00

---------- Додано в 15:18 ---------- Попередній допис був написаний в 15:14 ----------

В такому випадку християнства зараз би не було.

І який зиск вона з цього має? Служіння не повинно шкодити сіменим стосункам і забезпеченню сімї - про це постіно наголошують.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Сергію, ви у іменах розбираєтесь(у їх значенні), як.... не хочу виражовуватися....

Ви часом не свідки Матвія?

11. Сергій аспірант

Традиції яких християн? З традиціями християн 1 ст вони діють в повній згоді.

---------- Додано в 15:20 ---------- Попередній допис був написаний в 15:19 ----------

Не розумію чому зміна релігії повинна спричиняти проблеми? Хіба людина яка живе з вами не може мати особисої точки зору?

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

збільшення лекторату.

13. Nadan

Nadan Well-Known Member

А до вас цього ніхто не робив? А як же Церква Христова, яка за словами самого Ісуса мала діяти і проповіувати постійно? Як же це 18 століть обходились без вашої організації?
    Час заснування має принципове значення, бо та організація, яка виникла черезх 18 століть після Христа, не може мати із Христом нічого спільного, а є плодом фантазії грішної людини, яка із своєї гордині мала нахабство претендувати на носія істини! Справжня Церква існує постійно, ніколи не щезає.
    Ви хоч би розібрались, хто чому поклоняється, дивись раптом виявиться, що не католики а так звані самозванні свідки Єгови є ідолопоклонниками.
    Будь ласка цитату, де Ісус давав імя своїй Церкві. Може світло світу, чи сіль землі? Чи може свідки Ісуса?
    Дурний аргумент, трохи подумайте, може зрозумієте чому.
    Факти в студію! Хто конкретно представляв вашу організацію до Раселля? Хто вчив щось подібне? Чи ваша наука все таки вигадана Раселем?
    Всі так кажуть. Католики теж свідчать про Єгову, той що?

• Подобається Подобається x 3
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

вони, як ви кажете, СЄ, не мають нічого спільного з першими християнами, по простій причині - їх тоді не було, передання від перших християн, їх традиції могли бути лише передані через апостольську церкву, що зрештою і відбулося. Всі решта рівняння до перших християн мають лише уявно-теоретичний характер.

---------- Додано в 15:32 ---------- Попередній допис був написаний в 15:26 ----------

Ви повинні подякувати католицьким перекладачам, бо якби не вони, ви б на сьогодні не мали б Євангелії, а значить і не вдавали себе б істинно-правильними християнами з коренями, що сягають до пророка Ісаї.

---------- Додано в 15:35 ---------- Попередній допис був написаний в 15:32 ----------

Не все нове є краще, а особливо у релігії та вірі. Якщо дитина покидає апостольську церкву, значить батьки просто погано її виховували. Батькам від того образно, а дитина - пуста.

15. Оленa

Оленa Well-Known Member

Те, що розказують свiдки лише їх воля i вам це неодноразово доводили. Знаєте як в анекдотi:
    Свiдок запитує: скiльки разiв може обманути мене органiзацiя, щоб я перестав їй вiрити, чи 7 разiв?
    Отримує вiдповiдь: не кажемо вам 7 разiв, а 7 разiв по 70.
    Використання Божого iменi як бренду органiзацiї - це порушення заповiдi.

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Безперечно. Їх ніхто не вповноважував, то чисто їх ініціатива.

---------- Додано в 15:41 ---------- Попередній допис був написаний в 15:40 ----------

То є просто кащунство.

17. Xasm

Xasm Well-Known Member

Та ви шо? От індульгенції, церковна ієрархя і купа мерзотних "свят" - такі чисті християнськи традиції! Скажіть, хоча-б, хто був папою в перших християн? Або хто з них осмілився назвати себе священником чи отцем?
    Тим не менше, подружні партнери - Свідки Єгови - практично завжди змінюються тільки на краще! Їхні подружні партнери завжди зауважують уращу опіку і набагато краще ставлення до них партнера, який став Свідком!
    А воно що дає?
    Робили - перші християни, ті спражні. Ісус і до нього ще багато інших!
    А хто діяв? Може христові походи - сильний вияв Ісусової любові? От так і обходилось - без Біблій, без основних знань! Не даром ту епоху (пік правління духівництва) ще називають "темними віками!"

Як до стіни горохом! Відродження НЕ РІВНЯЄТЬСЯ заснуванню! Християн Свідків Єгови, започаткував Ісус Христос, а Свідки Єгови в цілому були набагато раніше!
    Добре розібрався! Підійдіть в найближчу церкву, спитайте людей чи вони цим обєктам поклоняються...
    Мені хватає тої, де Єгова дав назву, а хочете більше - дайте посилання, де Ісус дає назву "католики!"
    Поясніть мені, раз мої аргументи дурні...
    Вже писав: Ісус і його перші послідовники! Йго самого не раз названо свідком!
    Ні, не свідчать! Навіть злісно противляться - організовують протидію Свідкам, усувають Ім'я Бога з Біблії, брешуть людям про Нього і Його Сина!
    Так і ми читаємо про їхні традиції в Християнських грецьких Священних писаннях...

18. Сергій аспірант

Ви думаєте таке ставлення до батьків у церкві діти яких обрали інший шлях сприятиме покращенню сіменйих стосунків? Ви не думаєте що до них ставитимуться зневажливо?

---------- Додано в 16:39 ---------- Попередній допис був написаний в 16:32 ----------

Не тільки католицьким. Цікаво чому католицькі перекладачі дозволили собі викинути це імя з перекладів? Чому енциклікою Папи Римського імя Єгова не витлучається з перекладів та з літургії?

19. Xasm

Xasm Well-Known Member

Ага, ясна річ!
    Якби вони не приховували оригінали, то ми вже давно мали-б набагто точніші переклади, ще в середньовіччі!
    Звичайно! Просто, покидаючи католицизм, православ'я та інші загальноприняті "християнські" релігії, дитина робить це бо усвідомлює що то зовсім не апостольска церква (мені більше подобається слово збір)... А батьки зобовязані навчати Біблії дітей!
    Вони хочуть це робити, бо це воля Бога! І ніхто нічого протилежного тут ще не доводив!
    Уповноваження? Може похвалитесь, хто священників уповноважує називати себе отцями? Ясно зрозуміло, що послідовники Христа - християни - мусять проповідувати! (Матвія 28:19,*20) Це не уповноваження - це обовязок!

---------- Додано в 18:12 ---------- Попередній допис був написаний в 18:10 ----------

Якої?
    То є просто логічно!

20. Сергій аспірант

Варто поцікавитись як ставились до старих рукописів і яка історія відкриття найдавніших відомих рукописів - Тішендорф знайшов Сінайський кодекс в кошику для сміття. До нас дійшли лише поодинокі примірники перекладу Тиндаля, чи є примірники перекладу Вальда меніне відомо .

---------- Додано в 18:22 ---------- Попередній допис був написаний в 18:15 ----------

Якщо вони не слідують деяким традиціям чому це повинно руйнувати сімю?
    Протестанти також не приймають багатьох традицій і в них також можуть бутичерез це проблеми. Але чи є вони суттєвими для сімї?
    ІИ можете уявити скільки проблем було у сімях християн - християни невиконували єврейські традиції, не сприймалиязичницькі культи - тобто руйнували попередні традиції.

Чому - кожний має справу на свободу вибору і подружній партнер повинен поважаьт рішення іншого.

Яким чином?

---------- Додано в 18:43 ---------- Попередній допис був написаний в 18:22 ----------

Цікава точка зору у Миха - якщо мова йде про католиків то вонислужать Богу, усі інші - собі. МИх спробуйде застосвуати один стандарт для усіх. Проблеми на релігійному грунті зустрічаються не тільки у сімях свідків Єгови - питання в тому як релігійні організації орієнтують своїх вірян на вирішення таких проблем.
    Судячи з дописів Миха стає зрозуміло що католики орієнтовані нак конфлікт а не на мирне врегулювання справи.
    В Більшості випадків чодовіки чи батьки, чи інші родичі замість того щоб зясувати з ким спілкуються їх рідні, у що і чому вони вірять, черпають інформацію хз джерел на зразок цього форуму чи сайтів церков до яких належать.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)