Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Xasm

Xasm Well-Known Member

Не турбує, бо засновник моє організації (то у вас течія - сплав чогось з чимсь!) - найвидатніший Свідок Єгови - Ісус Христос!
    То вас має турбувати, чому всаш засновник не обрав такого імені вашій організації! Адже відомо, що Християни мають свідчити про Бога то Його прийдешнє царство - вони свідки Єгови!!!
    Власне спільного надзвичайно багато, хочаб сама ідея - свідчити про Єгову - притамання лише Свідкам Єгови і неприйнятна для всяких, які себе називають християнами...
    Я не суджу і мені шкода, якщо воно так виглядає, але кожен, не залежно від свого статусу, якщо вважає себе християнином мусить і має обовязок іти і розказати всім про Бога, про Його царство, про Його сина!
    А хто, тоді, той Бог? "Богів багато, як багато панів" - сказав якось Ісус... Він мусить мати Своє Ім'я! Крім того, в зразковій молитві, прославляти це Ім'я стоїть на першому місці! Невже не дивно, що воно приховується?
    Не богохульствуйте - ви знаєте, що в ковчезі перебувала "слава Єгови" - то вам не хрестики з малюночками Ісуса! І це був точний факт, не даром ковчег зберігався у "святе святих," за двома заслонами! І тому поклоніння перед ковчегом було рівноцінним поклонінню перед Єговою.
    Це була відповідь для Мих, який говорив про священників - як про джерело правди, що є абсурдним, беручи до уваги їх вчинки!

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Нема меж вашому цинізму.

Господь у Ісаї 43:10 у говорив про "СЄ".

Але самі СЄ утворилися у 1872 році.:crazy:

Кінець світу був у 1914 році, але ви його не так зрозуміли.:crazy:

Кінець світу був у 1925 році, але люд знову нічого не зрозумів.:crazy:

Кінець світу був у 1975 році, але і тут люди не правильно зрозуміли....:ireful1:

---------- Додано в 21:05 ---------- Попередній допис був написаний в 21:02 ----------

Не смішіть народ.

Ваша організація заснована 1872 році.

• Подобається Подобається x 4
  3. Xasm

Xasm Well-Known Member

Мій цинізм - мій недостаток... Нехай мене судить Бог! А кожен сам зробить висновки, на скільки я цинічний.

Шось Він не вважав за потрібне написати "ви католики мої і папа, якого я вибрав!" :haha:
    Тоді лише відбулась офіційна реєстрація товариства в уряді... А Свідки Єгови були протягом усієї історії людства!
    Якщо для вас таке значення має дата реєстрації в уряді - ура, у вас тріумф! А для мене важливо, чиї вчення лежать в основі... В основі організації, де перебуваю я - вчення Христа, а які у вашій? Коктель з вірувань язичників, чорнокнижників та ослаблих християн!

• Подобається Подобається x 1
  4. Witness

Witness Well-Known Member

Интересная статья про "Воскресную школу" РПЦ: http://chivchalov.blogspot.com/2010/08/blog-post_04.html

"...Читаем молитву Кресту… вместе с родителями читать ежедневно молитву Кресту (сборник программ, стр. 14).

Молитвы святым оправдываются тем, что их просят помолиться Богу. Молитвы перед иконами оправдываются тем, что икона помогает представить изображенное. Но как оправдать молитву неодушевленному предмету, пусть и важному, который не является ничьим изображением? И это не просто молитва перед крестом или рядом с крестом, а именно кресту. В ней есть, например, такие слова: «Радуйся, пречестный и животворящий Крест Господень!» Как крест может радоваться, и как преподаватель будет объяснять это детям? Боже, прости им, ибо не ведают, что творят!"... :good:

---------- Додано в 13:35 ---------- Попередній допис був написаний в 13:22 ----------

Где в той притче сказано про самарян? о_О

Вы про ИисНав 7:6? А где там сказано, что они молились на ковчег? Там говорится, что они лежали на земле перед ним. К тому же, сам ковчег скорее всего был накрыт тканью и спрятан от взглядов всех. (Числа 20:6) Уж явно что они не использовали ковчег как иконку :)

5. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Не богохульствуй, синцю. Засновник твоєї секти єговістів - брехун і перелюбник (з елементами педофілії) Рассел. Достойний наступник - хам, котрий грів нари - Рутерфорд.
    Не приплутуй до своєї організації імя яке дороге мільйонам вірних йому людей.

• Подобається Подобається x 3
  6. Witness

Witness Well-Known Member

Не лжесвидетельствуй на ближнего - написано в Библии ;)

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

угу... хіба в суді......

---------- Додано в 08:07 ---------- Попередній допис був написаний в 08:05 ----------

та тре було себе ангелами назвати, в Біблії теж не останні персонажі....

---------- Додано в 08:09 ---------- Попередній допис був написаний в 08:07 ----------

угу, до 1872 року були одні язичники, чорнокнижники і слабі християни....:haha:

Доречі, то вони вам дали Євангеліє?

---------- Додано в 08:10 ---------- Попередній допис був написаний в 08:09 ----------

це опускаємо - явно бруклінські тези.

• Подобається Подобається x 3
  8. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Можливо поодинокі випадки є, але закликів до цього ви не знайдете - тут мова може йти про особистмй вибір і судити його ніхто не вправі.
    Я знаю свідків Єгови які стали свідками під час навчання і нге тільки не покиенули йрого а й продовжують чи збираюится продовжити його в аспірантурі.

Знаю лише один такий випадок - дівчина працює лікарем у селі.

---------- Додано в 09:37 ---------- Попередній допис був написаний в 09:34 ----------

Явний подвійний стандарт - якщо дитина іде в монастир, з цього трагедії не роблять,
    якщо ж стала служити в Бетелі- зразу згадують про можливі проблеми.

---------- Додано в 09:38 ---------- Попередній допис був написаний в 09:37 ----------

Явний подвійний стандарт - якщо дитина іде в монастир, з цього трагедії не роблять,
    якщо ж стала служити в Бетелі- зразу згадують про можливі проблеми.

---------- Додано в 09:44 ---------- Попередній допис був написаний в 09:38 ----------

В Ізраїлі імя Бога вживалось навіть у щоденних привітаннях, воно входило навіть в імена людей.
    І далі що ну довідались, хто сьогодні про нього іще не знає? А далі що?

---------- Додано в 09:52 ---------- Попередній допис був написаний в 09:44 ----------

Ще раз нагаддаю своє питання - де в літературі свідків Єгови містяться заклики до подібних дій? Чи може тут ми маємо справу з прикрими винятками?

Хто вам сказав? У цих країнах на законних підствавх не може діяти жодна релігійна громада крім ісламських течій. Проте свідки Єгови проповідують людям із цих країн, і багато хто стає свідком Єгови.

---------- Додано в 10:05 ---------- Попередній допис був написаний в 09:52 ----------

Ніхто в історії не поклонявся просто зображенням. Ідоли були лише засобом, який містичним чином забезпечував звязок між богом і людиною. В грецькому неоплатонізмі та в інших філософськиї течіях виникло багато пояснень цього івони були перейняті християнами.
    Наводячии приклади використаннян матеріальних предметів у поклонінні із Старого Завіту ігнору.ють той факт що усе що булов ковчезі Завіту і в Храмі було зроблено за наказом Бога. Також ігнорують той факт, ковчег Завіту і Храм давно виконали свою функцію. Католики скромно замовчуюють, що першими зображення стали використовувати гностики, а потім це було перейнято неосвіченими людьмиякі побачили в зображеннях певну схожість з язичницькою культовою практикоюі саме так і почали їх застосовувати - те що було лише ілюстрацією або прикрасою - стало необхідним елементом, хображеня стали наділяти містичною силою тощо.
    Невже зристиянам так легко виконувати усе що написанов Біблії, що їм потрібно вигадувати додаткові обряди, обмеження тощо?

---------- Додано в 11:29 ---------- Попередній допис був написаний в 10:05 ----------

Приведем для примера типичнейший случай, который в 2009 году рассматривался по делу МРО Свидетелей Иеговы в Таганроге. Цитата из кассационной жалобы в Верховный Суд РФ:

534. Единственный факт распада семьи в Таганроге, который указан в решении суда, – это расторжение брака между Соловьевым В.В. и Адониной О.Н. Как установлено, инициатором развода была не Адонина О.Н., исповедующая религию Свидетелей Иеговы, а Соловьев В.В.
    537. Основанием иска были якобы имевшиеся факты негативного влияния на ребенка из-за религии матери (ребенка заставляет мать молиться, распространять литературу, нарушается режим дня у ребенка, наносится психический, физический и нравственный вред ребенку, медицинская помощь ребенку не оказывается).
    538. Однако при судебном разбирательстве данные обстоятельства своего действительного подтверждения не нашли.
    539. Были проведены опросы психологом ребенка, матери и отца.
    540. Причем психологом было отмечено следующее:
    «При этом, если опираться на причину иска отца, в чем проявляется разрушительное для ребенка влияние религиозных предпочтений матери, отец конкретно не мог пояснить. Его тревога основана на мнении авторитетных для него православных священнослужителей, что «секта», в которой состоит Ольга Николаевна, является опасной и разрушительной.
    Психологом отмечено, что у Соловьева Саши хорошо развит вербальный и невербальный интеллект, хорошо сформирована и развита речь, присутствует способность поддерживать темы философской направленности.
    В общении с психологом мать, Адонина О.Н., демонстрировала большую заинтересованность в налаживании общения с бывшим супругом, отцом ребенка, нежели сам истец.
    541. Каких-либо фактов, которые бы отрицательно влияли на ребенка, установлено вступившим в законную силу решением суда не было.

---------- Додано в 11:31 ---------- Попередній допис був написаний в 11:29 ----------

Я так і не побачив відповідь на питання - яким чином свідки Єгови руйнують сімї. Який механізм цього явища і в чому він унікальний для свідків Єгови.

---------- Додано в 11:33 ---------- Попередній допис був написаний в 11:31 ----------

стати, в контексте темы пресловутого «разрушения семей» интересен следующий факт: в Индии, где во многих штатах законодательно закреплена дискриминация христианских конфессий, по отношению к этим конфессиям применяется точно такой же комплекс обвинений: разрушение семей, подрыв традиционных культурных устоев общества и т. п. При этом речь идет о самых что ни на есть традиционных и мировых конфессиях, таких как католицизм. Это заставляет глубоко задуматься над подлинными истоками подобной «антисемейной» риторики; над тем, какую долю в ней занимают гуманитарные мотивы и какую – национально-политические.
    http://chivchalov.blogspot.com/2010/05/blog-post_15.html#9

9. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А справді, а далі що? Носити по хатах сатанинську макулатуру як несповна розуму? Проповідувати бруклінських єретиків?
    Мати Тереза своєю жертвенною поведінкою показала Христову любов.
    Ще що треба було зробити маленькій, хрупкій жінці яка виявилася духовним гігантом? Може хоч один єговіст це зробив?

10. Сергій аспірант

І я цього не заперечую.
    Але мова йшла про інше - люди дізнались рол Ісуса плн так іне дізнались що робити з цим знанням далі.

11. Оленa

Оленa Well-Known Member

Всьому свiй час пiд сонцем i все має бути вчасно: не зарано i не запiзно. А паразитувати на Християнствi не файно.
    Зараз ми до вас прислухаємось i станемо зневажати хрест i зображення Христа. Ви нас тодi зачислите до християн?

• Подобається Подобається x 2
  12. Сергій аспірант

Свідки Єгови проповідують не лише у християнських країнахю Так що паразитування я тут ніякого не бачу.

13. Nadan

Nadan Well-Known Member

А ви напевно наївно думаєте що знаєте? Ну-ну.

14. Сергій аспірант

Я так і не побачив відповідь на питання - яким чином свідки Єгови руйнують сімї. Який механізм цього явища і в чому він унікальний для свідків Єгови.

15. Xasm

Xasm Well-Known Member

Суть не полягає у схожості назв з Божими творивами, а у тому, що назва має відповідати основній цілі організації.
    Нє - було дуже правельне духівництво, яке забороняло читати і мати Біблію, а ще давало "прощення гріхів" тільки за гроші!

Певне, нам його дали "костянтинівці..."
    Але сильно! То я буду так на всі ваші дописи відповідати, мовляв - то явно "папські" тези!
    Нє - сидіти в монастирях, як стерилізовані і віщати всім, яке круте папство!
    Може хоча-б раз розказати правду про Боже Ім'я і Його Царство!
    То чому духівництво дозволяє язичницьким вченням і обрядам паразитувати в християнстві?
    Якби десь, хоча-б нормальні зображення Ісуса були... І якби їм не кланялись і не робили святими...
    Треба бути сильно обмеженим, щоб не знати, що Ім'я Бога часто вживається в Біблії і треба бути сильно засліпленим, щоб не знати що його український відповідник - Єгова, а ще треба бути дуже необачним, незнаючи і відкидаючи правду про це!

---------- Додано в 14:31 ---------- Попередній допис був написаний в 14:30 ----------

Зараз сам час розказати, що "Царство наблизилось!"

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Неправда. Знову бруклінські заморочки.

У підтвердження того, є розбіжності між і суперечності у правильній вимові Божого Імені. Боже Імя написано приголосними, а голосних достименно ніхто не знає. Якщо б Боже Імя було б постійно у вжитку, проблеми б сьогодні не було.

---------- Додано в 14:38 ---------- Попередній допис був написаний в 14:33 ----------

угу не знали... і ось через 1850 років зявилися СЄ, які знали.

17. Сергій аспірант

В чому неправда - в тому що в іменах вживалось імя Бога? В тому що відомі документи де вживалось це імя Бога?

Воно зникло з ужитку приблизно в 300 ст до н. е. Тому і виникла проблема. оскільки голосні зявились ще пізніше.

---------- Додано в 14:41 ---------- Попередній допис був написаний в 14:41 ----------

---------- Додано в 14:44 ---------- Попередній допис був написаний в 14:41 ----------

Аким (Иаким) — «Иегова воздвигает»
    Захар (Захария) — «воспомянутый Иеговой»
    Иван (Иоанн) — «Иегова милует»
    Илья (Илия) — «мой Бог — Иегова»
    Иосиф — «Бог Иаг прибавит»#
    Матвей (Матфей) — «дар Бога Иеговы»

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Правильно, то якої біди ви пишите, що католики поклоняються малюнку і різьбі?

---------- Додано в 14:49 ---------- Попередній допис був написаний в 14:46 ----------

Сергій, хочете самі себе обманути? Про яке Імя ми говоримо? Про Йосифа? Іллю? Чи про те, яким ви назвали свою організацію? Назвали б ся "свідки Йосифа" - я б ні пів слова не казав.
    Бачу вам очі добре засліпило.

---------- Додано в 14:52 ---------- Попередній допис був написаний в 14:49 ----------

Чого це воно враз зникло?

---------- Додано в 14:53 ---------- Попередній допис був написаний в 14:52 ----------

Радістка вам не пояснила?

19. Nadan

Nadan Well-Known Member

Ви дійсно вважаєте це серйозним аргументом, чи під дурачка косите?
    Добре, назвіть, хто був представником вашої організації у 7, 12, чи 15 століттях? Є такі? Очевидно, що нема, то ж не примазуйтесь до християн, бо ваш засновник Рассел, а не Христос! Ви ще скажіть, що ви сіль землі і світло світу. :)

• Подобається Подобається x 2
  20. Сергій аспірант

Ні не пояснила .

---------- Додано в 14:57 ---------- Попередній допис був написаний в 14:56 ----------

Ви переклад імен бачили?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)