Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тоді поясніть мені, чому євреї не рекламували Боже Імя? Чому вони Його промовляли лиш на великі свята і в півголосу? Чому 2-а Заповідь вас не стосується?

2. Xasm

Xasm Well-Known Member

Вагомий аргумент, як на дорослу, виважену і солідну людину... То ви маєте вимагати вмене аргументів і пояснювати мені де я не правий, а не казати "підростеш..." З віком такі знання самі-по-собі не приходять!..

3. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Миху, їх взагалі нічого не стосується. В них є бруклін і вежа. Як вони скажуть так і буде. А всі єговісти будуть "хитатися" разом з корпорацією.
    Сказано в морг, значить в морг!:)))

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

У мене нема притензій до слів, що у Біблії. Коли ті слова писалися, ніхто не бачив Ісуса, Отця теж ніхто не бачив, очевидно, що небо малося наувазі в буквальному смислі, тобто не робити собі різьби птахів, сонця (такий, що висить на будинку СЄ) і т.д. То переше. Друге, хто молиться до різьби і картини? Ніхто!
    Тобто жодного порушення нема.

5. Romko

Romko Дуже важлива персона

Я вже казав колись:апостоли не те,що краваток,вони і штанів не носили. Будьте ж послідовними...хм... А ще,цікаво,чому свідки не проповідують в ісламських країнах,Саудівській Аравії,наприклад,чи Еміратах... Або,хоч би в Афгані... Там ж люди теж темні і не знают,що Бога звати Єгова. Може б взяли на себе цю почесну місію?

• Подобається Подобається x 2
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я от тільки одного не можу зрозуміти. Чому кінець світу вже був тричі, а СЄ ше тут, а не в раю?

7. Xasm

Xasm Well-Known Member

Тоді нащо взагалі щось пишете?

А ви ходите до старійшин Свідків, по правду?
    Тут недавно похвалялось розпалювання суперечок щодо свят НЕ Свідками!
    Та-й взагалі більшість того що ви пишите - просто ваша думка, не підкріплена аргументованими фактами...
    Якби всі ті злосини коїлися-б проти Свідків (часто так воно і є, вже були конкретні приклади наведені!), ви всерівно сказали-б що то нормально - бо вони нелюди... Просто бачите і говорите те, що імпонує вашому світогляду...

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

От коли ввійде туди християнство, тоді прийдуть СЄ, паразитуючи на вірі, а зараз - там, де легше...

• Подобається Подобається x 1
  9. Witness

Witness Well-Known Member

справедливые вопросы. Эта же тему как-то давно обсуждалась в СТорожевой, кому интересно:

10. Witness

Мих, это все просто объясняется: ВСЕ ЧТО ВЫ ОПИСЫВАЕТЕ придумали ФАРИСЕИ намного позже выхода евреев из Вавилона :) Всего о чем вы говорите, вы не найдете в Библии. Где это сказано? То-то же! Нигде. Это человеческие выдумки. Никто из пророков и служителей Бога не поступал таким вот странным и суеверным образом. Так что читайте Библию, Мих, и расслабьтесь - не бойтесь людских суеверий :good:

Еще как касается! Мы не ругаемся божьим словом, не используем его неуважительно и не пользуемся им в магических целях

11. Xasm

Xasm Well-Known Member

Witness говорить вам про речі незмінні - моральні принципи, праведні вчинки, а ви прирівнюєте їх до речей мінливих - манера одягу... Невідповідно...
    Свідки Єгови пропувідують практично всюди! І там теж! Просто це надзвичайно складно і тому ведеться дуже повільними темпами...

12. Witness

Нет, Мих! Прямо сказано: не делать изображение мужчины (!!!) - Второзаконие 4:15,16 :)

13. Xasm

Xasm Well-Known Member

Ага, не бачив... І ніхто їм у хмарі не являвся і у видіннях ніхто не бачив... Звичайно, вони добре знали де є Бог і як виглядають його посланці (ангели)... А як на рахунок "не вклоняйся?" Я не раз бачив уклін перед перехрестям, образами, навіть перед священником! Массово!

• Подобається Подобається x 1
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

якщо мені все одно що ви думаєте, то мені писати заборонено? Направду у вас бруклінівська виправка. Розлабтесь, тут, на форумі пишуть вільні люди.

---------- Додано в 15:02 ---------- Попередній допис був написаний в 13:47 ----------

я правду знав ще до того, коли дізнався хто такі старійшини.

• Подобається Подобається x 2
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ого, Господь сказав в Ісаї 43:10, Рассел відгукнувся(нє пройшло і 5 століть).... Вам не совісно чуже приписати собі?

Останнє редагування: 8 сер 2010
  16. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Ромку, а - подумалось: для СЄ мусульмани - не вороги. Бо й ті й ті кажуть про розіп'яття на стовпі замість креста, не визнають, що Хрисос є іпостассю Бога Єдиного. Ось коли в Афгані (уявимо) люди стануть християнами, тоді поїдуть сіяти зневіру.

• Подобається Подобається x 4
  17. Xasm

Xasm Well-Known Member

Тоді просто ідіотсько писати в мій адрес; Ще один доказ - ви просто упереджений!
    Крім того, форум передбачає обмін думками - якщо я неправий - ви маєте мене виправити, особливо якщо я пишу вам; Це обговорення, а не мітинг - вам не має бути байдужою думка кого-небудь з форумчан...
    Тепер ви, певно, свою біблію написати можете... :)))
    Чому ви постійно приписуєте Свідкам ті мотиви, які вам зручно? Що ми собі приписали? Свідки щиро хочцть і стараються бути Божим народом, тому і імя їхнє те, якого Єгова хоче, щоб було в його народу! А приписати собі можна чужі слова; Ми такого не робили.
    Цей вірш був відповіддю на закид

Останнє редагування: 8 сер 2010
  18. nixto

nixto Well-Known Member

Witness, не сприймайте тлумачень "вірного раба" беззаперечними. В притчі не намарне згадується саме самаритянин (иудеи их презирали) А Ви: своїм, для своїх, тільки "братам" манюнькім - то не є любов

• Подобається Подобається x 3
  19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Второзаконня... дуже доречно у ті часи...

---------- Додано в 19:46 ---------- Попередній допис був написаний в 19:43 ----------

Ви ще не зрозуміли?

Вас не турбує, що засновник вашої течії глянувши на Ісаї 43:10, подумав:

О, та це ж про мене (нас) написано!!!

Фантастика!

А те, що між Ісая 43:10 і організацією СЄ нічого спільного немає, вам просто байдуже.

• Подобається Подобається x 4
  20. nixto

nixto Well-Known Member

Не Вам судити Терезу за її ділами. По-друге, якщо читаєте Біблію, то там написано, що кожен діє так, як уділяє йому Святий Дух, хто проповіддю, хто вчителюванням, хто службою іншим, всі вони становлять "одне містичне тіло" в якому кожен член виконує свою роль. Розсудіть, що то за народ де всі як один зубні лікарі або продавці шоколадок? Так, що нехай діла Терези не спокушають Ваше око.

---------- Додано в 19:59 ---------- Попередній допис був написаний в 19:54 ----------

Та не ім'я, а Бога, що дав їм таку людину

---------- Додано в 20:15 ---------- Попередній допис був написаний в 19:59 ----------

Я вже задавав питання свідкам в темі про ікони: до кого зарахуєте Ісуса Навина, що впав ниць перед кивотом завіту Господа і молився. Ідолослужитель?

---------- Додано в 20:24 ---------- Попередній допис був написаний в 20:15 ----------

А навіщо до них ходити, вони на рівні з "рядовими" проповідують ідеї та погляди брукліна

• Подобається Подобається x 3
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)