Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

прошу дуже:

2. Не взивай намарне імені Бога Твого....

• Подобається Подобається x 4
  2. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Помиляєтесь. Христос мав на увазі всіх, хто потребує матеріальної чи моральної допомоги. Навіть таких далеких від нього людей, як атеїсти, мусульмани, єговісти чи інші язичники.
    Десь ап Павло, правда, написав, що насамперед братам по вірі, тобто іншим християнам, але це не означає, що іншим не треба допомагати.

• Подобається Подобається x 2
  3. Xasm

Xasm Well-Known Member

Добре, що то тільки ваш погляд... :) В Біблії воно використовувалось точно не даремно. Тим не менше, власне перекручене сприйняття цієї заповіді використовувалось як оправдання для приховування правдивого Імені Єдиного Бога!
    І, якщо у вас таке категоричне розуміння заповідей, от: Не роби собі різьби і всякої подоби з того, що на небі вгорі, і що на землі долі, і що в воді під землею. Не вклоняйся їм і не служи їм... (Вих. 20:4, 5) Виходячи з неї, неможна робити "подоби" Бога, Ісуса, чи кого-небудь із святих, бо вони "на небі вгорі." Більш того, ця заповідь усунена з багатьох підручників катехизу! Чому дітей вчать, що ікони - це нормально, навіть добре?!

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

2. Не взивай намарне імені Бога Твого.... Друга Заповідь Божа.

Ви ж використали Боже Імя для назви своєї організації. То є неповага.

• Подобається Подобається x 1
  5. Romko

Romko Дуже важлива персона

Якби свідки,замість того,щоб балаболити по вулицях,зробили хоч одну корисну справу,то і ставленню до них було б інше. А то лиш..."великих слів велика сила,та й більш нічого... Мати Терезу знає і шанує весь світ,незалежно віросповідання... А скільки монахинь і монахів працюють в хоспісах,в сиротинцях,в інтернатах для важкохворих дітей... І це свідчення їх Віри... А СЄ гонять з дибільними журнальчиками і речуть бздури,що зводяться до бризкання слиною на тих же монахинь. Хоч би в цьому питанні не підкреслювали свою убогість...

• Подобається Подобається x 3
  6. Pedro

Біблія пише, що Бога не бачив ніхто. Як можна бути свідком(?) того кого не бачили?
    Згідно Євангелія свідки:

7 А Він їм відказав: То не ваша справа знати час та добу, що Отець поклав у владі Своїй.
    8 Та ви приймете силу, як Дух Святий злине на вас, і Моїми ви свідками будете в Єрусалимі, і в усій Юдеї та в Самарії, та аж до останнього краю землі.

Дії Апостолів, 1

---------- Додано в 11:23 ---------- Попередній допис був написаний в 11:19 ----------

Тільки що на новинах передали, що мусульмани-таліби застрелили 8 лікарів-християн які пішли добровільно лікувати нещасних афганців.
    Щось не чув подібного про єговістів. Ті книжечки розносять і брукліна проповідують...

7. Xasm

Xasm Well-Known Member

Ну та... То така буденна дрібниця - організувати кілька міліонів людей в вивченні Біблії, виконанні Божої волі та вибрати для них підходящу назву... Десь на рівні пиття кави... Точно - даремно...
    Свідки Бога мають бути названі його іменем! Якби сучасні "християнии," які навіть не знають чому їх називають католиками чи православними, носили це імя - то була-б неповага! І оправдайте решту мого допису, або я буду вважати, що йому нема оправдання, чо духівництво зневажає Слово Бога!
    Тут не раз наводились приклади не малих діл... Роззуйте очі і читайте! Якби Свідки були настільки поширені, як деякі інші "християнські" релігії, то в них теж не було-б проблем з популярністю!..
    От якби ще Тереза взяла Біблію і пішла від дому-до дому, розказуючи людям правду про Бога - булоб набагато правильніше!

8. Pedro

Синку, через поведінку Матері Терези про Христа довідалося в тисячі разів більше ніж від сновидів-єговістів.

9. Xasm

Xasm Well-Known Member

"Ви свідки Мої, говорить господь (в оригіналі - Єгова)" (Ісаї 43:10)

Може то були священники чи монахи, а може ви, хоча-б уточните, якого конкретно віросповідання вони були? Свідки - власне Християни...

10. Romko

Після отаких фраз дійсно хочеться плюнути. Те,що ви сказали про мати Терезу неперевершено. Тепер дійсно переходитиму дорогу,щоб не забруднитись об тих виродків,СЄ. Дійсно,нелюди.

11. Xasm

Xasm Well-Known Member

Я вже казав - маю щастя - я не ваша дитина!

І що-ж вони довідались? Може вони взанли чиє Ім'я треба хвалити? Чи може взнали як Ісусова жертва нас звільняє з рабства гріха? Що саме вони взнали?

12. Pedro

Синку, підрости, тоді довідаєшся хто такі християни. Мене особисто віросповідання не цікавить. Як і нікого на Заході. Люди знають християни-нехристияни. Чомусь єговістів до християн ніхто не зараховує. Включаючи їх самих.

13. Xasm

Xasm Well-Known Member

Може плювадьницю позичити? :))) Ви просто ігноруєте той факт, що Свідки - хороші люди, які завжди помагають нужденним, але ставлять пряму вказівку Ісуса головною метою в своєму житті...

---------- Додано в 12:38 ---------- Попередній допис був написаний в 12:34 ----------

Ваша не точність - вам гірше... Тоді, просто, нема чого тут говорити всяке - скажіть конкретно! Може, то якраз були Свідки?!
    Ваша думка сильно розходиться з офіційною... Тим більше, якщо ви собі позволяєте такі глупості говорити: "Включаючи їх самих" То це - просто патякання... З вами нема про що говорити!

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Фу, яка глупість!!! Де ви таке вичитали?

15. Xasm

Xasm Well-Known Member

Ясна річ, логічніше назвати в честь якихсь свтських понять: "католікос," наприклад...

16. Pedro

Правильно. Підрости, подивися на світ. А потім зрозумієш чи варто пащекувати.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та мені все одно що ви думаєте.

Якщо ви б хотіли знати правду, ви б підійшли до священника і запитали: ви покланяєтесь різьбі, чи картині? Він би вам пояснив. А будучи нейтральним у своїх судженнях, після того ви б зрозуміли, що ваші собратія вас просто обманювали, сіючи ненависть до католиків, проте ви є в ямі. Ви нічого не можете бачити, ви можете лише чути те, що вам скажуть. Багато ходять по поверхні землі і не бачуть світла, то що вже говорити про тих, хто в ямі?

18. Witness

Witness Well-Known Member

Я ж просил вас: посмотрите мнение Библии по этому вопросу. Почему вы такой ленивый? ;) Открывайте: Второзаконие 28:10; 2 Летопись 7:14; Числа 6:27; Даниил 9:19; Деяния 15:17.

ох, Мих, Мих... :)

---------- Додано в 21:00 ---------- Попередній допис був написаний в 20:58 ----------

Я уже задавал вопрос: КАК должа была говорить Библия, если бы Бог имел в виду запрет на ДЕЛАНИЕ ИЗОБРАЖЕНИЙ и запрет на ПРЕКЛОНЕНИЕ ПЕРЕД НИМИ. КАКИМИ СЛОВАМИ должно быть написано? :)

19. Romko

Не дано вирости. Ні розумово,ні духовно. Тут Хасм про добрі справи торочив. Єдина добра справа - хоч відвертого криміналу не чинять. Та й це під знаком запитання. Бо є злочини,за які нема статті в КК,але вони є злочином. На очах в матері пошматувати образи,що були родинною реліквією і були дорогими для мами - злочин. Зректися власної дитини і сім'ї - злочин. Залишити напризволяще паралізовану матір і не принести їй навіть води - злочин. Але Бог все бачить...хто людина...хто нелюд.

20. Witness

Witness Well-Known Member

Это вы с чего сделали такой вывод??? Где Иисус упоминает здесь это? Где контекст и такие же стихи говорят об этом же? ГДЕ АПОСТОЛЫ ТАК ПОСТУПАЛИ???

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)