Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Radistka

Radistka Rändaj

За які гроші куплені Ваш галстук, костюм, взуття, течка в якому Ви ходите проповідувати? За які гроші Ви їздите на зібрання? За які гроші Вас мама годує, поки Ви "служите богу"? чи не могли б Ви свій час який витрачаєте на "служіння" і спілкування з "братами та сестрами" тратити на те щоб елементарно допомогти з батькам чи просто з ними поспілкуватися?

---------- Додано в 20:18 ---------- Попередній допис був написаний в 20:17 ----------

Чесно кажучи мені плювати що там написано :mocking:

---------- Додано в 20:28 ---------- Попередній допис був написаний в 20:18 ----------

ОК, проясніть публіці що означає термін "розділена сім'я", і кому він належить?

• Подобається Подобається x 4
  2. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Як вам має бути відомо служіння не повинно шкодити сімейним стосункам.
    Щодо всього іншого - більшість моїх знайомих свідків єгови самі заробляють на себе.

---------- Додано в 20:40 ---------- Попередній допис був написаний в 20:39 ----------

Термін який стосується сіме де члени подружжя мають різні релігійні погляди - справа в сьогоднішньому світі звична.

---------- Додано в 20:41 ---------- Попередній допис був написаний в 20:40 ----------

Неповнолітній не зможе стати свідком Єгови без дозволу батьків.

---------- Додано в 20:41 ---------- Попередній допис був написаний в 20:41 ----------

По вашому на служіння йде так багато часу?

3. Radistka

Radistka Rändaj

Сергію, Ви у мене дуже часто викликаєте таку реакцію о_О, потім я згадую, що Ви все таки не СЄ :mocking:, і заспокоююсь :).
    Ок, це був ліричний відступ.
    .. е-е-е.. що Вам сказати, хромає у Вас розуміння основоположних принципів .. о! почитайте собі допис Василя на останніх трьох сторінках має бути .. зара знайду ..

• Подобається Подобається x 2
  4. Сергій аспірант

Звісно вони ніде не вчаться, не працюють тощо і проводять час в компанії алкоголіків.

---------- Додано в 20:49 ---------- Попередній допис був написаний в 20:47 ----------

Настільки багато, що навіть часу поспілкуватись з батьками нема?
    Ви знову не звертаєте уваги на те якими принципами керуються свідки Єгови і яких зусиль докладають щоб вирішити подіьні проблеми.

5. Radistka

Radistka Rändaj

Василь правильно розуміє, хоча не претендує бути СЄ - у істинних СЄ "всьо для фронта, всьо для перемогі !!" Отакими принципами керуються істинні СЄ! Так що "До справи Леніна і Комуністичної партії будьте готові ! - Завжди готові!!" Отак. Готуйтеся. А Ви думали .. і не треба перекладати з хворої голови на здорову ніби я принципів не знаю. Учі матчасть, синок ...

6. Сергій аспірант

Фактично цього вимагаэ кожна релігія, зокрема норми християнства торкаються усіх сторін життя в тому числі і приватних.

---------- Додано в 20:53 ---------- Попередній допис був написаний в 20:51 ----------

Як що людина називає себе християнином то в усіх сферах свого життя повинна слідувати християнським принципам. Нажалб релігійність часто зводять до зовнішнього, обрядового аспекту.

---------- Додано в 20:59 ---------- Попередній допис був написаний в 20:53 ----------

і мають надійні підстави для таких принципів у Біблії.
    Думаю євреї і язичники не були в заххваті коли їх діти ставали християнами.

7. Radistka

Radistka Rändaj

Ну то "впеєрьйод і с пєснєй .. і нє жаловаться на ЛФ, чорт подері !!"

• Подобається Подобається x 2
  8. Romko

Romko Дуже важлива персона

Знаєте,якби я нічого не робив,тільки лазив і тикав людям дибільні журнальчики(до речі,дитяча книжечка такої якості і формату коштує 5-10 ривень),то я б не мав за що купити..не те,що ліки (4-5 тис гривень щомісяця),але й просто хліба...
    А ще в мене є мама..про яку я теж мушу думати...
    Від попів я теж нічого доброго не чекаю...але вони хоч не такі докучливі...
    Значицця бути християнином - це чіплятися до першого-ліпшого зустрічного з запитаннями
    - А,як ви думаєте,чи легко виховувати дітей?
    - А,як ви думаєте...
    -а,як ви думаєте...
    Внятного не почув нічого...
    Крім повторення,що Бога звати Єгова,що до церкви ходити ні нада і теде...
    Блін...щось дуже багато збоченців...
    Дуже багато...
    Вірять в Бога - честь їм і хвала...най собі вірять...
    а чо на людей кидатись з дєцкими питаннями?
    Вони,як паразити злітаються на чужу біду...і просто впиваються нею... Ми їх обходим...але годі... І то не допомога і не розрада...а вампіризм...і страшна назойливість... Їх обминаєш...показуючи всім виглядом,що.... ЛИШІТЬ НАС В СПОКОЇ!!!....але годі... Ну не посилати ж їх...матом...
    Традиційні не нав'язуються...по хатах не лазять,на вулицях не пристають...
    До церкви не тягнуть...
    А ті...
    Намагаюсь не відкривати...стишую дзвінок...одні ступаються...інші прийдуть....
    А на вулиці...побачать Зоряну...і як мухи на мед...
    Набридло...

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не брешіть!!! Ніщо само по собі не минає.

10. Radistka

Radistka Rändaj

Не треба утрирувати, якщо більше не маєте що сказати. І не треба звинувачувати інших у вириванні фраз з контексту, якщо самі цим грішите.
    Дуже багато молодих СЄ зупиняють навчання, або після навчання знаходять роботу не за кваліфікацією, на на повний робочий день, щоб проповідувати якомога більше. І це після того як їхні батьки утримують дитину на протязі 5 років. Так що, як бачимо, батькам є чого переживати і непокоїтися. А є ще така категорія - закінчив навчання, отримав кваліфікацію і поїхав геть у "неопрацьовані райони" проповідувати. Батькам жодної допомоги, а навпаки, ті мусять ще й продовжувати допомагати такій дитині, бо роботи по селах самі знаєте.
    Так роблять практично усі зразково-показові молоді СЄ, бо таких хвалять на зібраннях-конгресах-літературі і до цього заохочують! Підете до них - зрозумієте.

Останнє редагування: 7 сер 2010
    • Подобається Подобається x 1
  11. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

До речі, і я теж замітив цей допис. Бачите, тут Василя всерйоз ніхто не сприймає, але він "своїх" чітко знайшов. Рибак рибака...

12. nixto

nixto Well-Known Member

Сергію, будьте серйозним. Звідки Ваші доказові звинувачення ? Ясна справа, що ви користуєтесь ексклюзивним і "точним" джерелом "правдивої" інформації типу "Пробудись", "ВБ" і т.д., які вчать життя і "правильно" розуміти Біблію. Куди там "деяким" до Вас. :nea:

13. Xasm

Xasm Well-Known Member

Дивно... Чому-ж тоді люди регулярно моляться, звертаючи свій погляд, навіть слова (короче увагу) до перехрестя, чи образів? Багато вважають його захисником і обовязковим атрибутом чуда... Багато людей, таки, реально молиться до нього, навіть якщо кажуть що так вони собі щось-там краще уявляють... І то не моє упередження - ідіть подивіться на людей в церкві...

14. Pedro

Найкраще єговісти. Не моляться зовсім бо не можна набридати Богу.

15. Xasm

Xasm Well-Known Member

Я не впевнений, про кого ви говорите "єговісти," а Свідки Єгови високо цінують дар молитви! Доречі, саме "набридання Богу," викоистовувалось як примітивна відмазка духівництва для усунення Божого Імені з Біблій...

16. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

На перший раз минус не ставлю. Не пишить чого не знаєте. Ми, католики, не потрібуємо ікон і хрестів як обов'язкового атрибута для молитви. Молимося за настроєм чи в потребі. Перед хрестом, іконою, статуєю - добре. Нема них - також не проблема.

Протестанти з ікон і статуй не користуються.

• Подобається Подобається x 3
  17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я як же "не називай Божого Імені надаремно"? Ви ж навіть називаючи свою організацію, використовуйте Імя Бога На мій погляд, то є неповага.

18. Witness

Witness Well-Known Member

На ваш погляд? Вам следует посмотреть погляд Библии ; )

19. Pedro

Ще раз хотів би повернутися до слів таваріщя, які розкрили істинне лице єговіста. Ні, я розумію, проповідувати ідеї Брукліна - це дуже важлива справа. Або роздавати книжечки...
    Але що ж Біблія говорить про відношення до тих хто потребує допомоги?
    Радив би єговістам прочитати уважно, бо там є і інші цікаві речі...

Коли ж прийде Син Людський у славі Своїй, і всі Анголи з Ним, тоді Він засяде на престолі слави Своєї.
    І перед Ним усі народи зберуться, і Він відділить одного від одного їх, як відділяє вівчар овець від козлів.
    І поставить Він вівці праворуч Себе, а козлята ліворуч.
    Тоді скаже Цар тим, хто праворуч Його: Прийдіть, благословенні Мого Отця, посядьте Царство, уготоване вам від закладин світу.
    Бо Я голодував був і ви нагодували Мене, прагнув і ви напоїли Мене, мандрівником Я був і Мене прийняли ви.
    Був нагий і Мене зодягли ви, слабував і Мене ви відвідали, у в'язниці Я був і прийшли ви до Мене.
    Тоді відповідять Йому праведні й скажуть: Господи, коли то Тебе ми голодного бачили і нагодували, або спрагненого і напоїли?
    Коли то Тебе мандрівником ми бачили і прийняли, чи нагим і зодягли?
    Коли то Тебе ми недужого бачили, чи в в'язниці і до Тебе прийшли?
    Цар відповість і промовить до них: Поправді кажу вам: що тільки вчинили ви одному з найменших братів Моїх цих, те Мені ви вчинили.
    Тоді скаже й тим, хто ліворуч: Ідіть ви від Мене, прокляті, у вічний огонь, що дияволові та його посланцям приготований.
    Бо Я голодував був і не нагодували Мене, прагнув і ви не напоїли Мене,
    мандрівником Я був і не прийняли ви Мене, був нагий і не зодягли ви Мене, слабий і в в'язниці і Мене не відвідали ви.
    Тоді відповідять і вони, промовляючи: Господи, коли то Тебе ми голодного бачили, або спрагненого, або мандрівником, чи нагого, чи недужого, чи в в'язниці і не послужили Тобі?
    Тоді Він відповість їм і скаже: Поправді кажу вам: чого тільки одному з найменших цих ви не вчинили, Мені не вчинили!
    І ці підуть на вічную муку, а праведники на вічне життя.

(Мт 25:31-46)

• Подобається Подобається x 7
  20. Witness

Witness Well-Known Member

Я рад, что вы называете меня своим товарищем, но все же, товарищи не обзывают друг друга, тем более, если они считают себя христианами, ведь так? ; )

Что же касается обсуждаемой нами темы, то вы снова невнимательно читаете Библию. Иисус говорил здесь о том, что будет судить людей на основании того, как они относятся к его братьям - помазанным христианам (Евр 2:11; Рим 8:29). Кто поддерживает их и трудится с ними вместе, тот делает добро самому Иисусу - Мтф 10:40-42 :) Здесь ни слова нет о благотворительности в том смысле как мы ее понимаем - здесь Иисус не побуждает посвящать свою жизнь тому, чтобы кормить бездомных в этом мире.

• Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)