Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Witness

Witness Well-Known Member

О чем вы? Можно подробнее? Я же говорю о том, что Аполлос больше не был "одиноким-христианином". Теперь он действовал вместе с собранием, и Павел не раз упоминал его в своих письмах наряду с другими братьями.

Были и обратные примеры: верные братья становились отступниками, и их исключали из собрания. Такие примеры были во все времена, к сожаленью. Так происходило и во времена Моисея: некоторые гордецы не любили когда им указывают что делать. Они считали себя достаточно святыми, чтобы действовать без чьего-либо руководства. Итог был - смерть.

2. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Сергій, ви розумієте українську? Третій раз подаю слова докладніш розповіли йому про дорогу Господню. Бо він знав тільки Іванове хрищення.
    Що тут є незрозумілого? Я ж просив, читайте Біблію.

• Подобається Подобається x 3
  3. Witness

верно, я тоже видел это в правилах форума. Просто у некоторых присутствующих неприязнь и ненависть прёт через край...

4. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

в оригіналі точнее объяснили ему путь Бога.

Як немає аргументів треба хоч до чогось причепитись

5. Pedro

А, дякую, дякую, Сергій. А я думав, що ап. Павло був єврей і писав по-грецьки і на івріті...
    А то, виявляється, москаль і писав на апщєпанятнам. Ну, добре, що ви оригінал десь відкопали. То мабуть, заслуга Рассела. Він мабуть теж був москалем...:)))

• Подобається Подобається x 5
  6. Сергій аспірант

У вас вистачить вмінь і порядності подивитисьу підрятковий переклад?
    У вас що криза у звинуваченях Расела чи дух вам нових ще не дав?

7. Witness

извините что вмешиваюсь, но разве слово "москаль" не является грубым оскорблением по национальному признаку, что недопустимо произносить последователям Сына Бога, Иисуса Христа?

8. Romko

Romko Дуже важлива персона

Комунякою він був.:nea:
    Агалтєлим....:preved:

• Подобається Подобається x 1
  9. Сергій аспірант

Докази наведіть? Чи ви пишете або потриндіти

10. Оленa

Оленa Well-Known Member

Та попустіться Сергію.:preved: Ви ж триндите і вам ніхто нічого не каже.

• Подобається Подобається x 4
  11. Сергій аспірант

Без доказових звинувачень не висуваю. на відміну від деяких.

---------- Додано в 11:38 ---------- Попередній допис був написаний в 11:37 ----------

Повертаюсь до питань

Повернімось до нашого питання- яким чином свідкии Єгови руйнують сімї , який механізм.

Вишукувати негативні факти з життя свідків Єгови і видавати їх за правило, звісно можна але покажіть хочаб одну громаду де нічого такого не буває проблем?

Чи існують в літературі свідків Єгови заклики до поведінки згаданої Ромком?

12. Pedro

Сергій, в вас ще лишилася хоч крапелька гумору? Чи єговісти висмоктали весь? Бо бачу що почуття патріотизму, любов до своєї нації, мови, батьківщини вивітрилися повністю. Розумію, ваш центр в Брукліні - там уряд, президент і духовний гуру. Але чому все російською? Чому така нелюбов до всього українського?
    Я вам покажу біблійний приклад любові до своєї нації...

1 Кажу правду в Христі, не обманюю, як свідчить мені моє сумління через Духа Святого,
    2 що маю велику скорботу й невпинну муку для серця свого!
    3 Бо я бажав би сам бути відлучений від Христа замість братів моїх, рідних мені тілом;
    4 вони ізраїльтяни, що їм належить синівство, і слава, і заповіти, і законодавство, і Богослужба, і обітниці,
    5 що їхні й отці, і від них же тілом Христос, що Він над усіма Бог, благословенний, навіки, амінь.

До Римл,9

Ви знаєте, на відміну від єговістів ап. Павло вірив в пекло і життя після смерті. І проявити таку любов до своєї нації, що бути готовим піти на вічні муки замість своїх співгромадян. Вдумайтесь, Сергій.
    Яким патріотом потрібно бути!

13. Сергій аспірант

Повертаюсь до питань

Повернімось до нашого питання- яким чином свідкии Єгови руйнують сімї , який механізм.

Вишукувати негативні факти з життя свідків Єгови і видавати їх за правило, звісно можна але покажіть хочаб одну громаду де нічого такого не буває проблем?

Чи існують в літературі свідків Єгови заклики до поведінки згаданої Ромком?

---------- Додано в 12:36 ---------- Попередній допис був написаний в 12:32 ----------

Я викладаю матерыали тою мовою на якій їх знахожу. Не приписуйте мені зайвого?

• Подобається Подобається x 1
  14. Romko

Romko Дуже важлива персона

Номера партєйного квитка не скажу. Ібо не був він члєном. В смислі був,але не капеерес і навіть капе...далекої Гамерики. Проте, деякі ньюанси,озвучені навіть тут,на ЛФ Вами і Вашими таварісчами з СЄ,дуже нагадують гасла воїнствующого атеїзму,що пропагувався комуняками.

• Подобається Подобається x 2
  15. Witness

"Часто ранних христиан называли атеистами..."
    http://ru.wikipedia.org/wiki/Атеизм

16. Сергій аспірант

Очевидно дехто користуэться нетрм лише для викладення інформації а не для пошуку з метою заповнення пробілв в знаннях.
    Можна було б знайти і прочитати визанчення атеїзму, комунізму тощо.
    Багато форумлян поводяиться так ніби є атеїстами - не відчувають відповідальності за свої слова.

17. Radistka

Radistka Rändaj

Якщо займати таку позицію, то порозуміння з батьками не те що важко, точно не знайдете.
    Ви мене звинувачували у тому, що моя свобода полягає у відсутності відповідальності. Так мені видається, що Ви не розумієте суті ні одного терміну, ні іншого.
    Свобода якраз у повному прийнятті відповідальності за свої вчинки на себе. Основна причина, чому молоді СЄ мають стільки проблем з батьками зовсім не у церкві, де страшні ксьонзи намовляють людей :mocking: (як ви тут намагаєтеся це представити), а у тому, що молоді СЄ "сидять на шиї у батьків", і притому їх активно повчають як правильно жити, і транжирять батьківські гроші на служіння якомусь чужинному богу. Покажіть своїй родині, що вже дорослий і повністю даєте собі раду самостійно. Практично усі проблеми зникнуть.

Але, слабО. Людина завжди йде шляхом найменшого опору - набагато легше і, о як приємно, вдавати з себе християнина-мученика на зібраннях та конгресах, а вдома за обі щоки уплітати мамин борщ :)

---------- Додано в 19:59 ---------- Попередній допис був написаний в 19:53 ----------

.. і притому усвідомлювати "примітивність" своїх родичів і свою "кращість" (тут має бути смайлик що тримається за голову - який жах, практично нацизм )

---------- Додано в 20:06 ---------- Попередній допис був написаний в 19:59 ----------

А де таке написано. Це приклад одного з ваших "принципів", який вибудувався на заздрості до того наскільки краще допомагають Вашим одноліткам їхні батьки.
    Сформулюю свій принцип "поки батьки утримують дитину, то вона не має морального права змінювати релігію своїх батьків, повчати їх, витрачати їх засоби на своє "служіння Богу"". Розумно, правда? ;) Вирішує практично усі проблеми з батьками.

18. Сергій аспірант

Нажаль проблеми виникають і в цілком дорослих і самодостатніх людей - але в більшості випадків вони минають.

Не зрозумів яким саме чином? Якщо б вони жертвували гроші церків батьки проти не були.

---------- Додано в 20:14 ---------- Попередній допис був написаний в 20:12 ----------

Очевидно ви забули, шо написано в книзі Секрет сіменого щастя з цього приводу.

19. Radistka

Radistka Rändaj

Бачу не відчепиться. прекрасно - давайте обговоримо це запитання відповідь на яке ОЧЕВИДНА і проскакує практично у кожному дописі. Але нехай ...

Тільки давайте, спершу послухаєм Вас. Враховуючи те, що ми прекрасно знаємо, що наші відповіді Вам потрібні лише для того, щоб 1) висміяти 2) знайти якусь зачіпку 3) заперечити часткою "не", то будьте такі добрі, Сергію, викладіть Вашу позицію спершу. А потім ми прояснимо незрозуміле Вам ;)

• Подобається Подобається x 3
  20. Сергій аспірант

Я задав питання і хочу отримати на нього відповідь.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)