Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. nixto

nixto Well-Known Member

Та вже так не спотворюйте сказаного! Я розумію, що милосердя ниньче нє в почотє. Сиротинці створюють для покинутих дітей, а не для устроєнія бита синків алігархів.
    А уявіть собі, що нагодували бездомного, а Ісус колись скаже: О! пам'ятаю тебе друже, ти колись нагодував мене коли Я був голодним!
    А ви удівльонно: я етого нє дєлал !
    А Він: все, що зробив ти одному з цих менших, Мені зробив!!!
    Не цурайтесь робити добро "не братам"! Як каже одна мудра приказка, коли потрібно рятувати людину з вогню, про віросповідання не питають.:)

• Подобається Подобається x 6
  2. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

А ви ніколи не задумувались що інформація яка є у виданнях свідків Єгови справді може допомгти людям подадати залежність, зміцнити стосункиу сімї чи звернути увагу на стан свого здоровя? Ви не думали що більшість людей відкривають біблію тільки тоді коли свідки Єгови відвідують їх?

---------- Додано в 17:11 ---------- Попередній допис був написаний в 17:10 ----------

Уявіть собі скільки галасу будее коли будь яка нетрадиціна конфесія організує сиротинець?

---------- Додано в 17:13 ---------- Попередній допис був написаний в 17:11 ----------

До речі при наданні допомоги свідки Єгови не питають про віросповіданняі допомогу отримують усі потребуючі. Свідкии
    єгови мають добре розроблені програми дій в часи стихійного лиха і саме їм вдається чи не першими організувати доставку продовольства і ліків.

3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ще раз кажу,апостоли НЕ НОСИЛИ ШТАНІВ.:ireful1:
    І швінків теж.:sorry:
    А свідки носять.
    Які ж вони після того християни?
    Навіть близько не стояли.:dntknw:
    Їдно балабольство.:nea:
    А,якщо,серйозно,то нічого,крім балабольства і відвертої брехні від них не почуєш.
    Ненавиджу фанатичних брехунів і нелюдів.
    просто мертва вітка яка зародилась від якогось психа в Америці.
    Мав язик підвішений,бабло...от і секта готова...

Свидетели Иеговы

Розвалені сім"ї,посиротілі діти.
    Черствість,бризкання слиною на представників інших релігій і більш нічого.

Останнє редагування: 4 сер 2010
    • Подобається Подобається x 3
  4. Сергій аспірант

Якщо ви чесний і правдивий чоловік
    Покажіть де брешуть свідкии Єгови?
    Про які розбиті сімї іде мова і про яких просиролотілих дітей?

5. Romko

На початку теми я згадував і про сім"ю своєї сестри.
    І про сусідку,що лежала паралізована.а синок ходив попід вікнами з дибільними журнальчиками(які свідки видають за Біблію) і,навіть не поцікавився,чи вона має що їсти.
    Вона вже померла,а того нелюда навіть на похороні не було.
    Певні книжечки тикав і до людей чіплявся з дибільними питаннями
    Ці випадки показові.

• Подобається Подобається x 2
  6. Xasm

Xasm Well-Known Member

Як вже казалось - "одне другому не мішає..." Ми всерівно зроблені із землі і рано, чи пізно, вернемось туди (якщо Армагедон швидше не надійде). І як би вам уе не було противно - так говорить Біблія! А те, що змій їсть порох - нічого не доказує...
    І... Тепер на мене має прозріння зійти? :scratch_one-s_head::haha:

Ну ви вже, мабуть, зауважили, що я тут в ролі "тупуватого" - то не ображайтесь, бо я попрошу вас піяснити в чому полягає моя безвідповідальність? (пацієнти, до речі, не жаліються - я вже медик, тільки стану кращим;))
    ...І все решта, що ви там написали... Типове бла-бла-бла - я мудра - ви дурний... Щодо трійці - жодного аргументу! Вір порівняв - нічого подібного... Ви, хоча-ь з 1Івана шось кинули... В ХГП Не раз говориться, що Ісус- син, а не сам Всемогутній Бог, він є нижчим по рангу, а про Святий Дух навіть і натяку нема, що він - бого-особа... Один вірш - маловато... Я зара часу немаю, потім вам дам "позакласне читання..."
    Хрест - не заперечую, що він - вагома річ для Християн, символ багато-чого, але поклоніння йому - це просто хворо!!! І ніде не говориться, що Апостоли чимсь подібним страдали...

Ще один закид, який не містить корисної інфи... ГРУНТОВНІШЕ, будь-ласка!!!
    Короче, потім ще понаписую! ))

7. Сергій аспірант

Тобто навели кілька прикладів невідповідної поведінки свідків Єгови і виадли усе це за правило. Навть ненамагаючись первірити до якої поведінки заохочують свідки Єгови. Буду вдячнийякщо дасте посилання на ваш допис стосовно вашої сестри.
    Зауважу також що ваші дописи стосуються людей які були свідками Єгови короткий час і очевидно немали достотнього уховного досвіду ьі наних суттєвий вплив чинило попереднє виховання.

---------- Додано в 18:47 ---------- Попередній допис був написаний в 18:42 ----------

Тепер щодо вашого посилання

Все это дает нам право считать «Свидетелей Иеговы» бесчеловечной, тоталитарной сектой, попирающей свободу личности и вносящей разрушающее начало в жизнь общества. Человек, попавший в секту, становится социально бесполезным для семьи и государства. Секта паразитирует на религиозном чувстве, проповедует ненависть к Св. Церкви, национальной культуре, прививает неприязнь к людям и нетерпимость к любой оппозиции. Секта официально запрещена во многих странах, так как основной темой ее проповеди является пропаганда межрелигиозной розни.

Да поможет нам Господь соделать препятствия к распространению этой «раковой опухоли» в современном обществе. Да дарует нам Господь духовную мудрость, трезвость и рассудительность не поддаваться вербовке иеговистов и не отдавать им своих детей. «Итак вы, возлюбленные, будучи предварены о сем, берегитесь, чтобы вам не увлечься заблуждением беззаконников и не отпасть от своего утверждения, но возрастайте в благодати, и познании Господа нашего и Спасителя Иисуса Христа, Ему слава и ныне и в день вечный. Аминь». (2 Пет. 3.17-18)

http://www.truechristianity.info/svideteli_02.html

Уявіть собі що у сімї жінка стала свідком Єгови чи активно спілкується із свідками Єгови. Чоловік чи інші родичі прочитавши подібну брехню православних брехословів звичано чинитимуть всіялкі першкоди і ситуація в сімї буду досить загрозливою. Врахуйте також що православні дозволяють розлученя якщо один з партнерів змінює релігію. А терер зробіть висновокк хто руйнує сімї Свідки Єгови чи ті хто поширює про них подібну брехню?

---------- Додано в 18:49 ---------- Попередній допис був написаний в 18:47 ----------

Ось точка зору свідків Єгови на сімю
    http://www.jw-russia.org/osi/article21.htm#interfaith

---------- Додано в 18:49 ---------- Попередній допис був написаний в 18:49 ----------

Супруги с разными религиозными убеждениями поощряются проявлять друг к другу терпимость и уважение. Признается право каждого из родителей прививать ребенку свои религиозные взгляды (1 Коринфянам 7:12—14).

---------- Додано в 18:53 ---------- Попередній допис був написаний в 18:49 ----------

Себе ви не відлносите до цієї категорії?

8. Romko

Ні.
    Бо вірю в Бога.
    І є просто людиною.
    Живою
    Скажу відверто,мене аж тіпнуло,коли я побачив ось це.
    Подивіться на вулицю.
    Чудаки далі ходять з кольоровими журнальчиками(переконуючи всіх,що то і є Біблія),а нормальні люди в кращому випадку.переходять на іншу сторону вулиці і відмахуються,як від назойливих мух...
    Розвалені сім’ї,покинуті діти,безсердечність до близьких,зневага до пам’яті предків...
    Моя б воля - закрив їх десь на "отдєльной тєріторії" , най єден другому проповідують.Про левиків.
    Нормальні люди їх так і сприймають,як дибілків..хоча вони не такі вже безневинні...
    Туди йдуть люди без стержня,безхребетні і безсовісні.
    А закиди стосовно церкви...мене абсолютно не колишуть...
    Там теж є люди,які щиро моляться до Бога...і їх багато...
    Штучно насадити нічого неможливо...
    Тому мені смішно,коли бачу в книжечках СЄ(які вони вперто видають за істинне СП)
    малюночки,де левики мирно щипають травичку,вкупі з ягнятками...
    Ні.
    Людина - це хижак,найкровожерніший з усіх,створених Господом...і нічого тут не вдієш...
    Бог один. А кров ллється ріками не лише християнська. І,до Нього моляться різними мовами,за різними обрядами,просто словами... Від чого це залежить,за якими критеріями визначається кому жити,кому померти...кому терпіти муки...кому хоронити дітей...не знає ніхто... І не від віри це залежить...і не думаю,що серед отих мільйонів загиблих від голоду,холоду,мук,катувань,не було віруючих...що уповали до Нього...в надії... Не треба закривати на це очі... Бог є...Бог всемогутній...але Він не лише Любов...і не нам судити...Його Волю...
    Коли бачу свідків,або сильно "побожних" людей...зразу виникає асоціація з малою дитиною,котра затуливш ручками очі,впевнена,що сховалась від усього світу...
    Мабуть,добре отак...заплющивши очі,твердити собі:
    - В мене все добре...в мене Бог добрий..він живий....
    і намагатися не помічати болю...крові...жорстокості в навколишньому світі,повторюючи собі,як заклинання
    - То не мій Бог..то інший...то взагалі антипко...
    Тільки от...від цього не зміниться нічого...абсолютно нічого...
    Як лилась кров..так і буде литись...як помирали люди в муках...так і будуть вмирати...і повною чашою...будуть одні страждати...інші...раювати тут...
    Божа Воля на те,щоб вмирали діти в лікарнях.
    Його Воля на те,щоб лилася кров по всій Землі...як вона лилась споконвіків.
    Божа Воля на Любов,ласку,ніжність,милосердя.
    На ВСЕ ЙОГО ВОЛЯ.
    І нікому не дано знати Його задуму і намірів...
    Людина будує автостраду...ескаватори...катки..асфальт..і повзе манюська мурашка...яка попадає під маленький камінчик гарячого асфальту...
    Вона гине.
    А інша мурашка починає вопити відказувати..страждати...
    чи дуже переймається президент країни,в котрій є уряд,в котрому є міністр транспорту,котрому підпорядковується начальник рангом понижче,котрому підпорядковується директор фірми.котрому...і теде..загибеллю отієї мурашки?
    Масштаби...неспівмірні...Всесвіт набагато грандіозніший,ніж ми можем собі припустити...
    А Бог..один...і таки живий...

• Подобається Подобається x 2
  9. Сергій аспірант

Де ви таке бачили?

Докази?

Посилання на Біблію під малюнкомчитали?

10. Romko

На кожному кроці.
    На кожному кроці.
    Прочитайте таки Біблію.
    Хоч видання для дітей.

11. Сергій аспірант

Наведіть конкретні приклади а не дурниці які є вашою інтерпретацією.

---------- Додано в 19:32 ---------- Попередній допис був написаний в 19:30 ----------

Постійно читаю

---------- Додано в 19:33 ---------- Попередній допис був написаний в 19:32 ----------

Волк временами будет жить рядом с ягнёнком, леопард будет лежать с козлёнком. Телёнок, молодой гривастый лев и откормленное животное будут вместе, и маленький мальчик будет водить их. 7 Корова будет пастись с медведицей, и их детёныши будут лежать вместе. Лев будет питаться соломой, как бык. 8 Грудной младенец будет играть над норой кобры, и ребёнок, отнятый от груди, протянет руку к норе ядовитой змеи. 9 Не будут причинять вреда и не будут ничего разрушать на всей моей святой горе, потому что земля будет наполнена знаниями об Иегове, как воды наполняют море.

---------- Додано в 19:34 ---------- Попередній допис був написаний в 19:33 ----------

25 Волк и ягнёнок будут пастись вместе, и лев, как бык, будет есть солому, а для змеи пищей будет земная пыль. Не будут делать зла и причинять вреда на всей моей святой горе»,— говорит Иегова.

---------- Додано в 19:35 ---------- Попередній допис був написаний в 19:34 ----------

Исаия 11:6—9; 65:25
    Ви вірите тому що написано в Біблії?

---------- Додано в 19:39 ---------- Попередній допис був написаний в 19:35 ----------

Це НІКОЛИ не було божою волею.

---------- Додано в 19:40 ---------- Попередній допис був написаний в 19:39 ----------

Але в Біблії він відкрив свій задум і свої наміри щодо людей.

12. Romko

Та вся гілка повна тих прикладів.
    Тільки Вам,як,зрештою усім фанатам,хоч кіл на голові теши.

---------- Додано в 19:43 ---------- Попередній допис був написаний в 19:40 ----------

І Волю Божу видно не по тому,що намагаються витлумачити різні "побожні" люди,вириваючи з контексту Біблії цитати і сотрясаючи ними повітря.
    У всьому,що відбувається є Божий задум.
    У всьому.
    В тому і є Божа воля.
    В подіях,що відбуваються навколо нас..в світі...
    Звичайно.
    Божа Воля на те,щоб вмирали діти в лікарнях.
    Його Воля на те,щоб лилася кров по всій Землі...як вона лилась споконвіків.
    Божа Воля на Любов,ласку,ніжність,милосердя.
    На ВСЕ ЙОГО ВОЛЯ.
    І нікому не дано знати Його задуму і намірів...
    Безперервні мантр про то,що Бог є любов...

Це прояв любові?
    А мільйони жертв воєн...
    А мільйони жертв геноцидів?
    Знов битися в груди і кричати,що це проіски антипка?
    А Бог не бачить і не чує мольб до нього..матерів...дітей....що вмирають в муках...від знущань...від куль..від голоду....
    Неісповідимі Путі Господні...
    Він є..але...Він не лише Любов...
    Просто нераз замислюєшся...
    Вся історія людства написана кров'ю. Це історія насильства, що ніколи не припиняється...і росте в геометричній прогресії...
    Насильство..жорстокість закладено в самій суті людини...і,як не закривай на це очі,це не зникне...
    Еріх Фромм писав
    А веду до того,що ніяка релігія не рятувала людей від пролиття крові...часто стаючи інструментом...натхненником отого пролиття...
    І це стосується не лише християнства...
    Наліт тої побожності...цивілізованості моментально зникає.як тільки люди потрапляють в екстремальну ситуацію...і джентельмени,які цілували ручку дамам,за хвилину можуть топтати тіла тих же дам...визирає ота...садистська натура...суть хомо...в дію вступає "закон джунглів"...і люди пекретворюються на те,чим є насправді...
    Винятки...лише підкреслюють правило...

• Подобається Подобається x 1
  13. Сергій аспірант

Жоден з прикладів я не залишив без відповідних коментів і не поставивися схвально до подібної поведінки

Щодо віршів з Ісаї коментарі будуть чи ви їх проігноруєте?

---------- Додано в 19:45 ---------- Попередній допис був написаний в 19:44 ----------

Свідки Єгови колись надихали войни чи може гинули бо не хотіли приймати в них участі?

---------- Додано в 19:47 ---------- Попередній допис був написаний в 19:45 ----------

Доведіть згідно Біблії

при нагоді прочитайте
    http://www.watchtower.org/u/bh/article_11.htm

14. Radistka

Radistka Rändaj

Загустили фарби для переконливості.
    Але не такий чорт страшний, як його малюють.
    Це так само як писати, що виходячи з тюрми людина має тільки один шлях - назад в тюрму.
    Все залежить від часу, мотивів перебування там, наявності підтримки і т. д і т. п.

Я стверджую - нормальний вихід зі СЄ є!

Не відразу все вийде, буде важко, не буде розуміння, можливо спочатку втратиться віра в усе, і в Бога в тому числі, але життя поступово владнається, і все буде добре.
    Людина може вийти зі СЄ і не тільки залишитись людиною але й вийти звідти, як і з будь-якого випробування мудрішою, сильнішою і досконалішою.

Хотілося б більше розуміння від суспільства і церкви до колишніх СЄ.

• Подобається Подобається x 3
  15. Xasm

Xasm Well-Known Member

Romko Попри всі ці упереджені нісенітниці, у вас є якісь факти? Бо любий неврівноважений тип може собі сидіти і триндіти, як він когось нелюбить і які тому вагомі докази - думка інших і неіснуючі "факти на кожному кроці..."

16. Сергій аспірант

Дочекаєтесь, а якже-0))))))

---------- Додано в 21:30 ---------- Попередній допис був написаний в 21:29 ----------

Для вас перебування серед свідків Єгови було випробуванням?
    І в чому ви вважаєте себе кращою?

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

людину прорвало... бо тут хтось доводив про благочмнність організації СЄ.

• Подобається Подобається x 5
  18. Сергій аспірант

Не хочу вас образити але поваги до відступників не було ні у кого і ніколи.

---------- Додано в 21:39 ---------- Попередній допис був написаний в 21:38 ----------

і наводив при цьому посилання на джерела Свідків Єгови.

---------- Додано в 21:52 ---------- Попередній допис був написаний в 21:39 ----------

швидше нагло обрехали. Подібні статті цілком тягнуть на статтю КК.

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

і при цьому відмовлявся від благочинності.

20. Romko

Неіснуючі?
    Триндіти?
    Мені досить розваленої сім"ї моєї сестри.
    І сусідки,що паралізована померла в самоті,коли її син..ні..."син" в краваточці гонив попри хату з книжечками.
    Нічого особливого.
    Просто син залишив напризволяще паралізовану безпомічну матір.
    Якій не було кому подати навівть води.
    Для мене ті,хто зневажає своїх батьків,ті,хто сиротить своїх діте,ті,хто плює на могили предків,незалежно від віросповідання,ніколи не будуть людьми
    І це показово...такі випадки на кожному кроці,в сім’ях,де хтось є в СЄ.
    Мене не цікавлять те.як вони перекручують СП.
    Я не є прихильником традиційної церкви....безконечних чвар...доказування одне одному своєї "святості"...але люди повинні залишатися людьми....
    ЗІ.Недавно приходила сусідка....старша жінка.
    Плакала...дочка вже з рік пішла в СЄ... Спочатку все було нормально,а з часом...
    Їй нема місця у власній хаті...
    Про побутові речі навіть говорити не хочу...гидко...
    А інше...недавно поскидала всі образи і демонстративно їх порізала на шматки..."ідол"...
    Такі речі радше правило,ніж виняток...
    Мені і не дивно...
    Наплюти на почуття рідної людини...
    Порізати на шматки те.що їй дороге...
    Це прекрасно характеризує...хм...побожних людей...
    Тільки серед моїх знайомих я можу налічити кілька десятків таких випадків.
    А в родині...двоюрідна сестра... Наслідок закономірний - розвалена сім'я....
    Особисто мені глибоко байдуже,чи СЄ ходять по вулицях,чи сидять в печерах,чекаючи кінця світу...але,коли страждають діти....того не сприйму ніколи...
    За що? Ради чого?
    Якби я близько не був знайомий з деякими представниками.і не бачив,наскільки то страшно,я б промовчав.
    але ненавиджу фанатиків.
    Любого віросповідання.
    Якщо його віра дозволяє йому спокійно пройти мимо вмираючої матері,то це вже не людина.
    І,ніхто мене не переконає в протилежному.
    Ні..якось...буду переходити на інший бік вулиці...
    Щоб не забруднитись,знаєте...бридко...

• Подобається Подобається x 5
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)