Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Я цього не заперечував, свідки Єгови також. тай наводив я не їх власні слова а свідчення німецьких істориків.

---------- Додано в 21:24 ---------- Попередній допис був написаний в 21:21 ----------

ну не приписуйте мені того що я неписав-)), я не хочу сперечатись тільеки через те що ви хибно інтерпретуєте мої слова.
    МИ вже мали приклад ремисів які забороняли чи суттєво обмежували діяльність релігінйних організацій. Європейська система державно-релігійних вдіносин поступово пиймає французьку моодель і скоро будяьяку релігію сприйматимуть як прершкоду.

2. Radistka

Radistka Rändaj

Чи Ви читали посилання, які я Вам навела?
    Чи Софі Шолль і її брат були СЄ?
    Чи викликають їхні дії у Вас повагу?
    Якщо ці молоді люди були лютеранами або католиками, чи можна однозначно стверджувати, що їхні "конфесії підтримали нацизм"?

---------- Додано в 21:28 ---------- Попередній допис був написаний в 21:24 ----------

А хто то написав?

3. Сергій аспірант

Я говорив про позицію конфесій а не про позицію окремих німців. Лютеранська верхівка фактично повністю пітримували нацизм. Як і католицька доречі. Так були окремі люди які були проти цього - але це лише поодинокі випадки. Скільки лютеран потрапило у табори за відмову від служби в армії? скільки католиків? Фактично усі німецьких свідки Єгови відмовились пітримувати нацистський режим. Іони потрапляли у табор з яких могли вийти підписавши документ про відреченні ілише одиниці на це погодились.

4. Radistka

Radistka Rändaj

Це факт, чи ваш домисел?

5. Сергій аспірант

В куількох гілках наводили ставлення в деякиих країнх до релігійної символіки, критики гомосексуалізму тощо.

---------- Додано в 21:35 ---------- Попередній допис був написаний в 21:34 ----------

Фактом залишається релігійна байдужість європейців.

6. Radistka

Radistka Rändaj

Чи цікавили Вас коли-небудь і інші "окремі німці", що протидіяли нацистському режиму, окрім СЄ?
    Чи викликають у Вас захоплення і повагу молоді люди, згадані мною вище?

---------- Додано в 21:37 ---------- Попередній допис був написаний в 21:35 ----------

Чому Ви вважаєте це фактом?

7. Сергій аспірант

Звісно що цікавили і дії людей які здатні захищати свої переконання завжди викликають у мене повагу.
    Якби представники католицизму і лютеранства одразу виступили з осудом нацизму чи показалиб що плани Гітлера нічого спільногоіз справедливою війною немають навряд чи ми взагаіл б зараз згадували про фашизм.

---------- Додано в 21:41 ---------- Попередній допис був написаний в 21:40 ----------

Статистика нажаль свдчить саме про це та й намаганян реформатських церков піти на поступки у важливих питаннях теж про це свідчить.

8. Radistka

Radistka Rändaj

На основі яких фактів Ви зробили такий дивний висновок?

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ви таке смішне пишите, шо годі інколи читати.

10. Radistka

Radistka Rändaj

Це такі Ваші факти? :dntknw:
    Навіть якщо визнати "релігійну байдужість європейців" (яка аж ніяк не може бути фактом, ну хіба що тенденцією, і то ... :sorry:), то в Європі живуть тільки 11% світового населення!
    А що то за факт такий "намагання реформаторських церков піти на поступки"? :dntknw: Якісь пустопорожні узагальнені фрази ..

І чому статистика наука, а математика ні? :dntknw:

• Подобається Подобається x 1
  11. Сергій аспірант

Враховуючи те який вплив мала релігія в 30 рокахв Німечинні та Австрії, прямий осуд нацистської чи фашистської ідеології основними конфесіями цих країн міг би суттєво завадити поширенню подібної ідеології.

---------- Додано в 08:35 ---------- Попередній допис був написаний в 08:34 ----------

швидше метод

---------- Додано в 08:36 ---------- Попередній допис був написаний в 08:35 ----------

священники жінки, визнання гомосексуальних шлюбів, поблажливе ставленя до питань моралі.

---------- Додано в 08:37 ---------- Попередній допис був написаний в 08:36 ----------

Загрозливою тенденцією в усіх економічно розвинених Європейських країнах

12. Radistka

Radistka Rändaj

А інші 89% населення світу Ви куди поділи?

13. Сергій аспірант

Не зовсім розумію як це сотосується нашої дискусії-)))
    Винятком з загальної тенденції секуляризації становлять хіба що країни де переважає іслам.

14. Radistka

Radistka Rändaj

Молодець - є прогрес! Нарешті перестали називати не факти фактами і називаєте їх тенденцією. Але Ваші (що насправді не Ваші ))) сумнівні висновки, що базуються на основі прочитаної в Вартовій Башті статистики, нагадують мені сакраментальне "Всі чоловіки сво ..." :)))

15. Сергій аспірант

Базуються на книзі Релігія вЄвропіу 21 ст.
    Мав би уточнити я писав про організовану релігію а не про приватні погляи окремих людей.

16. Radistka

Radistka Rändaj

Давайте посилання на книгу.

А що змінює Ваше уточнення?

17. Сергій аспірант

Ось деякі особливості європейської релігійності
    http://www.flb.ru/info/47588.html

---------- Додано в 08:58 ---------- Попередній допис був написаний в 08:56 ----------

Пізніше мені її ще знайти треба електроннного варіанту я немаю
    Дуже багато-)))) Людина може бути релігійною але не належати до жодної конфесії.
    А або бути невіруючою але формально виконувати обряди якоїсь релігії

18. Radistka

Radistka Rändaj

о_О ... н-да, ото наукова стаття! Всім-всім!
    Читати обов'язково! :))) :))) :)))
    Сергію, то ж треба .. як же Вам "запудрили мозги", що Ви не тільки таке читаєте, а ще й мені рекомендуєте. Ви б ще глянцевий журнал типу Cosmopoliten мені запропонували ..

---------- Додано в 09:10 ---------- Попередній допис був написаний в 09:09 ----------

Ну, я чекатиму ... ;) Contra spem spero ...

---------- Додано в 09:12 ---------- Попередній допис був написаний в 09:10 ----------

Ну і шо тоді ??

• Подобається Подобається x 1
  19. Сергій аспірант

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

"Балдю" від таких "наукових" тезисів.
    Люди повинні мінятися, люди!!! Бо релігія є для людей, а не люди для релігії!!!

Сергію, де ви черпаєте таке ге?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)