Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Radistka

Radistka Rändaj

У Вас видно є підсвідомий страх, що СЄ заборонять і Вас будуть переслідувати. Та не бійтеся, по-перше так вже було і нічого люди жили і пережили. Крім того, Ви ж ще завбачливо не є СЄ, то ніц Вам злого не зроблять ;)

Ви ж (усі СЄ) маєте бути до того готові - стільки в журналах понаписували, що то правдива релігія по тому пізнається, і що саме СЄ найбільше переслідують в наш час. Я, направду, дуже дивуюся з того, що ви так активно тут протидієте неминучому, більш того, пророцтву - про переслідування СЄ в "останні дні"! :)

Маєте ще один момент, який Ви не допетрали, і над яким маєте добряче задуматися. Моліться більше, може ваш бог дасть Вам це зрозуміти ;)

• Подобається Подобається x 1
  2. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

і жодної відповіді по суті. Лише бажання мене скомпрометувати, підловити на чомусь тощо.

3. Radistka

Radistka Rändaj

Прошу навести приклади моїх звинувачень

---------- Додано в 20:32 ---------- Попередній допис був написаний в 20:31 ----------

Відповіді на що?

4. Сергій аспірант

Чому я цього маю боятись? При наймі я готовий до такого розвитку подій і мені шкода співвіруючих які зносять переслідування.

---------- Додано в 20:35 ---------- Попередній допис був написаний в 20:32 ----------

Наприклад
    Нажаль так і є. Щось не помітив на цьому чи будь якому іншому форумі гілок де так завзято опльвували адвентистів чи баптистів чи будь кого іншого. Хоча згідно визначень церков це те ж секти.

---------- Додано в 20:39 ---------- Попередній допис був написаний в 20:35 ----------

Я це так високо не оцінюю-)))
    Не залежно від того яку інформацію подаватимуть свідки Єгови завжди знайдуться люди якм діяльність цієї конфесії неполдобатиметься, заважатиме тощо.

---------- Додано в 21:32 ---------- Попередній допис був написаний в 20:39 ----------

Кілька разів я пояснював чому і наголошував що ше не є.

5. Nadan

Nadan Well-Known Member

Тоді Сергію, прошу вибачитись за те, що свідки написали і намалювали в книзі Обявлення на ст. 146. Чи вважаєте це обєктивним поглядом, який до того ж відповідає Біблії?

6. Witness

Witness Well-Known Member

погодите! Мы еще с этим неразобрались! :) Вот именно что Иисус знает сколько времени пройдет, и он говорит об этом: 39 стих. Так что я не понимаю что у вас за проблемы ;) Жатва будет проходить через столетия, ПРИ ЗАВЕРШЕНИИ СИСТЕМЫ ВЕЩЕЙ.

все совпадает - снова вас не пойму. Что у вас за проблемы?

Как вы тут можете упоминать апостолов? У вас проблема с логикой? Апостолы были правы и они не заблуждались. Далее Иисус четко показывает, что грядут времена "ночи" (после апостолов), и проявится пшеница только при завершении системы вещей.

Рассел? Нет, он не во всем был прав. Но в притче это и не обсуждается. Плевелы являются таковыми не потому что в чем-то они ошибаются, хотя и искренни и верны. Они плевелы потому, что служат интересам сатаны, а не Христа. Они не исполняют волю Отца.

Так что все верно: после апостолов наступила ночь, когда были на поле посеяны плевелы. Пшеница должна была проявиться лишь в наше время. :good:

7. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Вже проявилася! Чудо-пшениця! Але ж це не біблійна пшениця - це все те, що сіє диявол через своїх СВІДКІВ.

8. Witness

Witness Well-Known Member

Педро, в наш 21 век на людей которые бросают такие фразы смотрят как на... "странных" ; ) поосторожнее будьте в словах - мой вам совет )))

9. Pedro

Що, правди боїмося? А колись вона виявиться вся. Повністю.

---------- Додано в 11:18 ---------- Попередній допис був написаний в 11:07 ----------

Та, Сергію, ніхто проти вас нічого не має, навпаки, щось те слово "аспірант" трохи задовго триває. Всі бажають його поміняти на науковий ступінь.
    А в духовних питаннях? Роззомбуйтесь! Пора читати Писання без допомоги різних "веж".

10. Сергій аспірант

Очевидно правди боїтеся ви - адже користуєтесь готовими висновками замість того що б перевіряти докази і надійність джерел. До того часу поки ви не почнете доводитисвої тверження фактами я не буду коментувати ваші дописи.

11. Pedro

Можете не коментувати. Вас ніхто не примушує. Але запамятайте, макулатура єговістів - це не істина в останній інстанції.
    Я довіряю фактам з Біблії, а не їх інтерпретацію, зроблену супербрехуном і якою ви користуєтесь.
    До деякої міри довіряю фактам з історії, де, до речі, є також досить брехні.
    Так що, коли наступний раз будете критикувати католиків чи протестантів, подумайте над цим.

• Подобається Подобається x 2
  12. Сергій аспірант

але здебільшого користуєтесь протестантськлю їх інтерпретацією. І ігноруєте той факт що маєте справу з перекладом і те що між ьБІлія була написана в людьми які жили в іншій культурі в іншій історичній епосі.
    ви це не довели

---------- Додано в 14:34 ---------- Попередній допис був написаний в 14:29 ----------

Дуже легко обзивати брехуном людину яку навть не знали і біографію якої прочитали в інтерпретації упереджених і фанатичних людей.

13. Pedro

Сергій, здається ви обіцяли не коментувати мене. Щодо Біблії, то ще раз повторюю, я користуюсь Біблією. Без інтерпретацій.
    Щодо перекладу, то я користуюсь, принаймні 5-а перекладами на англійську мову. Але не для того, щоб знайти кращий. Просто іноді так більш зрозуміло.
    Хоча... Коли Дух Святий не пояснить, то ніякий перекладач не допоможе.
    А взагалі, цю заїжджену платівку я чую, приблизно 35 років.
    Чи не пора змінити?

14. Оленa

Оленa Well-Known Member

Сергія цікавить не стільки Писання, скільки імідж організації і не важливо, що вона сіє кукіль (єресь) посеред пшениці (Божої науки).

• Подобається Подобається x 4
  15. Сергій аспірант

що зміниться від іміджу?
    Жодного переконливого доказу щодо небезпечності свідків Єгови ви не навели як і переконливого спростування їх поглядів.

16. Оленa

Оленa Well-Known Member

Залежить що для вас є переконливим. Особисто для себе я переконалась щодо свідків, вам того замало. А чого вам треба лише Богові відомо. :pardon:

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Що до поглядів.
    Сергію, СЄ вірять у кінець світу 1914 року і далі?

18. Сергій аспірант

Я ще памятаю що ыкого вицитували. і не один раз показував невідповідність наведеного матеріалу дійсності.

---------- Додано в 15:06 ---------- Попередній допис був написаний в 15:05 ----------

Принаймі кілька разів на останніх сторінках я це згадував - наукових доказів. А не базікання і припущень - є способи отримати обєктивні данні але чомусь ніхто їх застосовувати не пробує. Значно простіше вирвати кілька цитат і птрактувати їх в міру власної розбещеності.

---------- Додано в 15:08 ---------- Попередній допис був написаний в 15:06 ----------

[/COLOR]
    Не дивно- матеріали які ви наводили розраховані на людей які не будуть перевіряти факти , і достаньо обмеженими і упередженими щоб зясувати чи відповідає матеріал дійсності. Вам достатньо прочитати що свідки Єгови руйнують сімї, відмовляються від медичної допомоги і ви цьому повірите.

---------- Додано в 15:09 ---------- Попередній допис був написаний в 15:08 ----------

[/COLOR]Для мене такий підхід справді виявляється недостатнім.

---------- Додано в 15:19 ---------- Попередній допис був написаний в 15:09 ----------

Для слідства законом встановлені певні рамки - за 50 років діяльності свідків Єгови в СРСР кримінальних злочинів щза ними не знаходили. За 20 років легальної діяльності також. Враховуючи що свідки Єгови діють у понад 200 країнах ваші тверження про їх небезпеку вигляжають дивними - доказів немає, свідки Єгови добре відомі як сумлінні громадяни - залишається визнаити що органи влади абсолютно некомпетентні, оскільки за 20 років не можуть знайти доказів або ж Ви неправі.

---------- Додано в 15:21 ---------- Попередній допис був написаний в 15:19 ----------

Зі скількома свідками Єгови ви спілкувались?
    Чи були хоч раз на зібранні чи в управлінському центрі?

---------- Додано в 15:21 ---------- Попередній допис був написаний в 15:21 ----------

Чи бачили ви інформацію яка суперечила вашим висновкам?

---------- Додано в 15:24 ---------- Попередній допис був написаний в 15:21 ----------

19. Оленa

Оленa Well-Known Member

Та не переживайте ви так. Від ваших "наукових доказів" імідж організації не зміниться і залишиться таким, яким є.

20. nixto

nixto Well-Known Member

В том то и вся беда, что учение свидетелей - ученье "совпало - не совпало" У Рассела -нечто совпало нечто не совпало, у Рутерфорда совпало не совпало и т.д. Этот винигрет правды и не правды и есть ученьем "пшенички" в конце жатвы? Хм... странные у меня сомнения... А может я в истинном пути ничего не "петраю." Witness пролейте свет !

На скільки я пам'ятаю Сіяч посіяв пшеницю і не пропадала вона на 2000 років... А сорі...! Я людина темна і неосвічена, не читав "правдивих" пояснень з "джерела істини та просвітлення". (Вартової башти)

Нагадує якийсь фокус : "тут откуда не возьмись маленький комарик" так і ви без сіяча. А особливо у вашій інтерпретації вбачається велика любов Творця (засіяв а вона пропала на 2000 років і хай пропадуть всі пропадом, а в кінці появиться "пшеничка" яку буду любити) Вчення вежі THE BEST :good:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)