Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Вас ще щось цікавить про мене чи можемо закінчимо оффтоп?

2. Radistka

Radistka Rändaj

Солдат ребенка не обидит :)

---------- Додано в 18:24 ---------- Попередній допис був написаний в 18:23 ----------

Цікавить, коли ти, дитино, працювати встигаєш? :)

• Подобається Подобається x 3
  3. Сергій аспірант

Дитині до речі 25-))) тобто ненабагато менше ніж Вам. Вихідні і вмене бувають іноді-))

---------- Додано в 18:26 ---------- Попередній допис був написаний в 18:25 ----------

Ія кщо дехо був спостережливий переважно я на форумі після 18,00

4. Radistka

Radistka Rändaj

Таки бог єгова помагає "своїм" - і де таку роботу найти :dntknw: Посеред тижня, робочий день вихідний - і то так кожний день.

А скільки мені років, до речі, а то я забула? ;)

• Подобається Подобається x 2
  5. Сергій аспірант

Вихованість і тактовність не дозвоялють мені спитати у Вас про ваш вік.

---------- Додано в 18:32 ---------- Попередній допис був написаний в 18:31 ----------

Моя професія в ніку вказана і з понеділка в мене взагалі канікули_-)))

6. Radistka

Radistka Rändaj

Але зараз Ви на роботі?

7. Сергій аспірант

В дома нету нема-))))

8. Radistka

Radistka Rändaj

А вам можна використовувати нет в неробочих цілях? То законно? Бо нам нє :sad:

---------- Додано в 18:39 ---------- Попередній допис був написаний в 18:36 ----------

9. Сергій аспірант

В мене керівництвом це не заборонено.

---------- Додано в 18:43 ---------- Попередній допис був написаний в 18:40 ----------

Може все жтаки пекрейдемо до теми? запмість того щоб мене діставати.

10. Radistka

Radistka Rändaj

Я точно знаю, що в усіх аспірантів канікули починаються 1 липня і тривають два місяці - липень і серпень. 1 липня 2010 був четвер. То відколи Ви у відпустці?

Сергію, ну про що з Вами можна серйозно говорити, якщо Ви або на кожному кроці брешете, або цитуєте величезні кавалки з Гугла, або повторюєте те саме переважно оперуючи гучними словами СЄ "ніколи", СЄ "завжди" і т. п.?

P.S. Сергій пішов Гуглити і шукати у бібліотеці СЄ відповідь на запитання :)

Останнє редагування: 22 лип 2010
  11. Сергій аспірант

Ви не могли знати що практика у студентів триває до 20 липня.

---------- Додано в 19:31 ---------- Попередній допис був написаний в 19:30 ----------

а про що з вами говорити? Ви висловлюєте звинувачення і навть не збираєтесь їх доводити.

---------- Додано в 19:39 ---------- Попередній допис був написаний в 19:31 ----------

Приклади брехні? Я звик оперувати фактами і наводити докази а не висловлювати голослівні звинувачення.

12. Radistka

Radistka Rändaj

От от, я і сама дивуюся - ну про що зі мною можна говорити :)

13. Сергій аспірант

Нам варто спробувати не ображати один одного-0))))

14. Radistka

Radistka Rändaj

Серйозно!? Думаєте у нас з Вами щось вийде? :)))

• Подобається Подобається x 1
  15. Aquinas

Aquinas Well-Known Member

Ви таке скажете :mocking: Пан Яроцький, якого мені "пощастило" знати, це звичайнісінький радянський атеїст. Але, на відміну від пана Колодного, про якого вже тут згадували, в Яроцького принаймні є якісь принципи і хоча б це викликає повагу до нього. Бо пан Колодний - так би мовити, головний український релігієзнавець - це вже зовсім іншого поля ягода. Це людина, яка служить "і нашим, і вашим". У нього в одній праці можуть бути АБСОЛЮТНО взаємозаперечні думки з одного й того ж питання (якщо захочете перевірити - почитайте одне з останніх його "одкровень", яке називається "Україна в її релігійних виявах"). Але зате як він співає, коли хильне чарку-другу, ви б це тільки бачили :)))

P.S. Як добре, що на форумі можна перебувати під ніком. А то ще не вистачило мені, щоб згадані "достойники" мене ідентифікували :blush:

• Подобається Подобається x 5
  16. Сергій аспірант

І що з цього ? Більшість науковців є атеїстами або агностиками.
    На території пост радянського просторру Україна залишається єдиною державою де академічне релігієзнавство є вільним від ідеологічних обмежень минулої епохи комунізму.

---------- Додано в 08:56 ---------- Попередній допис був написаний в 08:54 ----------

Розшифруйте

---------- Додано в 08:57 ---------- Попередній допис був написаний в 08:56 ----------

Науковці погляди яких не змінюються перестають ними бути.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Хто сказав?

або

Як кажуть СЄ, більшість - не показник.

---------- Додано в 08:58 ---------- Попередній допис був написаний в 08:57 ----------

угу... а особливо в межах одного речення, або статті.

18. Сергій аспірант

До речі дуже неворектно переходити на особистостьі коли наукові погляди людини не співпадають з вашими, та й ще робити це під ніком щоб не впізнали.

Сучасне релігієзнавство керується наступними принципами:
    єзнавства, а саме:

- історизму, тобто послідовного дослідження феномену релігії взагалі і певних конфесій зокрема, починаючи від їхніх витоків і до розкриття зрілого стану в їхній еволюції;

- об'єктивності — науково обгрунтованого, фактологічного, аналітичного підходу до вивчення феномену релігії, без привнесення якихось довільних суб'єктивних суджень і висновків, емоційних оцінних підходів;

- позаконфесійності — безоцінного, нейтрального ставлення до будь-якої релігійної течії;

- плюралізму в поданні історії, теорії, практики будь-якої релігії, однакового ставлення до кожної з них, поважання світоглядних, конфесійних орієнтацій послідовників усіх релігій, не визнаючи якоїсь конфесії єдино "істинною", "правдивою", "своєю" або "неправдивою", "фальшивою", "ворожою";

- правочинності, тобто визнання в оцінках діяльності різних релігійних спільнот тільки правових положень, зафіксованих у Конституції України й міжнародних правових актах щодо релігії: права на свободу совісті; рівноправності громадян незалежно від їхнього ставлення до релігії; відокремлення Церкви (релігійної організації) від держави; відокремлення школи від Церкви (релігійної організації); недопустимість використання релігії для розпалювання міжконфесійної і міжнаціональної нетерпимості та ворожнечі.

У ваших дописах я не побаччив дотримання цих принципів і головне розуміннян і поваги поглядів інших.

---------- Додано в 09:05 ---------- Попередній допис був написаний в 09:03 ----------

Вони самі -)))) Те що науковець говорить що він вірить у Бога ще не означає що в це понятття вкладається той самий зміст який вкладають християни.

---------- Додано в 09:16 ---------- Попередній допис був написаний в 09:05 ----------

Чи є у вас наукові праці? В яких виданнях? Чи є увас вчений ступінь і вчене звання?

---------- Додано в 09:18 ---------- Попередній допис був написаний в 09:16 ----------

До речі в науковому світі прийняті трохи інші методи дискусії ніж звинувачення на форумі- конференції, семінари, статті, монографїї.

19. Aquinas

Aquinas Well-Known Member

Про що ви говорите, шановний? Яке АКАДЕМІЧНЕ? Ви напевно з якоїсь іншої планети і взагалі не в курсі, що і як в нашій "науці"? Повірте, там - дремучий ліс. АКАДЕМІЧНІСТЮ там навіть не пахне.

1) Де я критикував чиїсь наукові погляди?

2) Це не про українське релігієзнавство, бо воно такими принципами не керується

3) Я вже вам говорив - це НЕПОВНЕ визначення цього принципу

4) Це форум, а не сторінки монографії. Зрештою, кого КОНКРЕТНО я не поважаю на цьому форумі?

5) Ну звичайно. Коли науковець говорить, що він вірить у Бога, то він може вірити тільки в Єгову Свідків Єгови, бо де ж ще знайти краще і глибше вчення про Бога ніж у СЄ

6) А ви як думаєте? :)

20. Radistka

Radistka Rändaj

Заперечую! Безсоромний плагіат!
    Сергію, коли я Вас про це запитувала, Ви тільки ставили свої мінуси і відмовчувалися, з чого очевидний висновок про нульову кількість публікацій у Вас.
    І Ви ще смієте про це запитувати інших? :mocking:

• Подобається Подобається x 6
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)