Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А, ви посилатись вмієте. Наприклад, посилаєтесь на Біблію, а врезультаті виходить протилежне тому, що бачать християни.

• Подобається Подобається x 3
  2. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Як науковець я користуюсь науковими джерелами а не агенством ОБС

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

як пафосно звучить... та сумніви розбирають....

• Подобається Подобається x 2
  4. Сергій аспірант

Педро не навів жодного посилання з наукового джерела. Невів жодного доказу на користь свого звинувачення.
    Якщо подібні прийоми які застосовуються паном Педро для представників традиційних церков прийнятні то нагадую - неправдиве свідчення всеж важається гріхом( хібащо є якісь уточнення якщо лжесвідчення стосується свідків Єгови)

---------- Додано в 13:36 ---------- Попередній допис був написаний в 13:35 ----------

давно не початківець

5. Aquinas

Aquinas Well-Known Member

Будь ласка, дайте нам скановану копію цього судового рішення

• Подобається Подобається x 4
  6. Pedro

Чомусь ті всі наукові джерела зводяться до вежі...
    Пригадуються роки в Львівському медінституті. 3-й курс, філософія.
    Вивчали Арістотеля, Канта, Гегеля і ін. Мусили конспектувати першоджерела. Але всі "першоджерела" були... твори Маркса, Енгельса і Леніна. На всє случаї жізні. Так і в вас.

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та вони вам ітак не допоможуть... тут тре робити кесареве....

• Подобається Подобається x 1
  8. Сергій аспірант

Це я висунув звинувачення? Якщо я не правий то хай Педро це доводить.

9. Pedro

Сергій, я нічого не збираюсь доводити - цей товариш того не вартий. Просто вже тут привели з десяток біографій Рассела ( в основному не я),
    і стародавні мови і любов до дівчаток і брехня про пшеницю і ін.
    Ви приводите версію вежі. Звичайно, живі свідки повмирали разом з Раселом. Раніше чи пізніше. Ті матеріали з пальця не виссані, так само як і вежа не є істиною в останній інстанції. То чому ви рахуєте вежу - науковим джерелом, а всі інші джерела - брехнею?

• Подобається Подобається x 3
  10. Сергій аспірант

а ви не задумвались кому вигыдны поширення таких чуток?
    Крым того наведення стылькох варыантыв біографії уже підозріло

11. Оленa

Оленa Well-Known Member

А чого вам переживати, це Зеніту треба переживати, що їх засновник Расел і батько брехні - куми: разом хрестили їх секту. :drinks:

• Подобається Подобається x 5
  12. ZENIT

ZENIT Well-Known Member

А може краще оригінал авіапоштою із замовленням та повідомленням про одержання??? Не бажаєте?

---------- Додано в 21:55 ---------- Попередній допис був написаний в 21:48 ----------

В народі кажуть: Йому плюнули в лице, а він каже - дощ іде.
    З вас правда, миху, як з гуся вода.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Звичайно, навіть не мрійте, я СЄ не стану....

---------- Додано в 23:02 ---------- Попередній допис був написаний в 23:00 ----------

людина хоче просто поговорити, а ви... дай то, дай сьо....

14. Witness

Witness Well-Known Member

Зря теряете время, Сергей. Этот человек четко показывает, что христианином не является, ибо ему все равно клевещет он на ближних или нет. Его подловили на клевете вот здесь:

а он в ответ посылает новую клевету теперь уже про Рассела чтобы вы отвлеклись от его предыдущей лжи. Таким образом он показывает, что правда в отношении Свидетелей Иеговы его не интересует ни на грамм. Он просто "чешет языком". Христиане так себя вести не могут ибо боятся Бога и уважают заповеди Писания. Клеветник - дитя своего "папы"...

15. Pedro

Ви знаєте, таваріщь Жілкадатавхєрсонє, яка найбільша біда брехуна? Не та, що йому ніхто не вірить, а та що він не може нікому вірити.
    Мене за 5 років перебування на форумі в брехні ніхто не підловив. І звинувачуєте мене ви фактично не в брехні, я в тому, що я не хочу заглянути в вашу сатанинську макулатуру.
    Що, ваші старпьори в Брукліні хіба вже поміняли брехню, що Христос воскрес не в тілі а в дусі? Що тіло Ісуса вкрали учні? За їхньою брехнею, яка міняється щодня важко гнатися...
    Бачите, нам важко одним одних зрозуміти. Мою релігію заснували Мойсей і Христос - кристально чисті люди без слова брехні. Вашу релігію заснували брехуни, люди дуже низьких моральних якостей а другий по рахунку вождь був ще і рідкісним хамом. Вам є з кого брати приклад.
    А питання про те який я християнин буде вирішувати Бог, про мої недоліки можуть підказати одновірці-християни. Думка бусурманів в цьому питанню мене зовсім не цікавить.

• Подобається Подобається x 5
  16. Witness

Witness Well-Known Member

Да, вы не лжете - вы клевещите (хоть и по не знанию, возможно). Вам указали на то, что вся эта информация лживая, а вас это никак не трогает. Честный человек хотя бы стал бы подвергать эту информацию сомнемнию, а вы ей свято верите, как Библии. Вы продолжаете распространять клевету.

Вам показать стихи Библии об этом? Если я вам их приведу - какова будет ваша реакция? Вы извинитесь? ;)
    Вас уже несколько раз спрашивали: откуда у вас эта странная информация??? Вас не настораживает что Свидетели вас спрашивают об этом? Вы это сами сочинили? ;)
    Фарисеи говорили что их отец Авраам )))

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

зря-зря... чіпляйтеся до інших...

18. Pedro

Мих, підіть подивіться на Сльози за совком. Там вже один єговіст воює.
    І то так, що не один контужений не потрафить.
    Завиває, як було добре за совка, який порядок, яка мораль, ні тобі алкоголю, ні наркотиків, ні розпусти. Була чудова батьківщина - СССР.
    Був загальний атеїзм(!), не було продажної(?) християнської(!) моралі.
    Ось вам і мораль єговістів. Той хамить, той бреше, а той пішов і стіною стоїть захищаючи імперію сатани. То хто вони після того? Достойні учні свого засновника!

• Подобається Подобається x 6
  19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не дивуйтеся, у них одна природа.

20. Сергій аспірант

Бачу у опонетів знову криза з доказами , тому й переводять дискусію в розмови ні про що.
    Вам хоч не соромно?

---------- Додано в 19:55 ---------- Попередній допис був написаний в 18:19 ----------

Як можна оцінити дії людей, які свідомо поширюють неправдиві або неперевірені чутки про представників відомої у всьому світі релігійної спільноти - відомої саме завдяки віданністю принципам і чесності.

---------- Додано в 20:17 ---------- Попередній допис був написаний в 19:55 ----------

Вам варто поцікавитись в якому становищі свідки Єгови були в СРСР.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)