Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Що, Сергій, знову вежа щось видала на-гора? Правда, чомусь на іноземній мові...
    До речі, ви що не маєте ніякого позитиву з життя СЄ? Я вам підкажу.
    Серена Вільямс, член СЄ, виграла турнір в Уімлдоні. Чи ваше начальство забороняє таку інформацію?

• Подобається Подобається x 2
  2. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

До чого тут я? Негатив як правило публікують мої опоненти

---------- Додано в 15:39 ---------- Попередній допис був написаний в 15:38 ----------

Чому це мають забороняти просто не бачу як це може стосуватись цієї гілки

3. Сергій аспірант

Це ви замысть того щоб коментувати змінюєте тему?

---------- Додано в 18:38 ---------- Попередній допис був написаний в 18:31 ----------

Ви праві - часто причина саме в образі, незалежно від того чи є на це обєктивні причини.
    Нажаль свідків Єгови часто намагаються скомпрометувати поширенням неправдивих повідомлень про скоєнняними важких злочинів - у більшості випадків такі повідомлення є неправдивими, але на очі читачам потрапляють саме вони - офіційні вибачення - залишаються в шухлядавх столів.

4. Сергій аспірант

Яких питань? Чи може просто жінка намагалась звинуватити усіх навколо в тагедії?

5. Pedro

Почекайте, Сергій, а яка назва гілки? То чому Серена Вільямс не може бути згадана. Чи інші свідки з людським обличчям?
    Навіть сімя Джексонів? Бо те що ви пишете, то так виглядає, що свідки - це роботи чи якісь віртуальні особи.

---------- Додано в 01:16 ---------- Попередній допис був написаний в 01:13 ----------

Я досконало володію українською і англійською. Щоб зрозуміти російську мені потрібно прочитати кілька разів. Тож я не бачу сенсу себе мучити, коли навколо є повно українських перекладів Біблії.
    Дати адресу?

• Подобається Подобається x 1
  6. Сергій аспірант

Питання для чого? Чи для вас люди тільки ті які є відомими, а ті хто стукає до вас у двері - ні?

7. Оленa

Оленa Well-Known Member

Ті, що стукають у двері і тримають в руках вартові башти сприймаються саме як свідки через свою схожість у поведінці.

8. Сергій аспірант

Украънську ви напевно підзабули - про родину Джексонів я уже писав.

---------- Додано в 15:09 ---------- Попередній допис був написаний в 13:49 ----------

І що? Та поповедінці можна визначити представників різних конфесій_)))

---------- Додано в 15:10 ---------- Попередній допис був написаний в 15:09 ----------

Хоча з того що доводиться тут читати більшість навіть не задумувалась що їм говрили свідки Єгови.

---------- Додано в 15:40 ---------- Попередній допис був написаний в 15:10 ----------

Посилання на выршы ви прочитати можете такщо вам корисно буде знайти їх у своїй Біблії.

---------- Додано в 15:43 ---------- Попередній допис був написаний в 15:40 ----------

тварини в Біблії також названі душами

---------- Додано в 15:44 ---------- Попередній допис був написаний в 15:43 ----------

Цікаво як Радистка та Олена прокоментують ось це

http://cripo.com.ua/index.php?sect_id=10&aid=77365

---------- Додано в 15:53 ---------- Попередній допис був написаний в 15:44 ----------

http://panteleimon.info/index.php?newsid=274

9. majolika

majolika Well-Known Member

(по плодах їх пізнаєте їх...)
    дитину шкода, звичайно, але такого дебільного наклепу я ще не читала...

Але історія жінки із вбивством дитини, що тут обговорювали - то інша справа. Мене в ній цікавить - як чоловік, що мав такий войовничий характер і всі про це знали, міг залишатися свідком, та ще й службовим помічником?

10. Сергій аспірант

це багатьох цікавить. Він був вірменином іі можливо мав запальний характер але якосьсправлявся з цим. Коли в сімї почалсь проблеми він не рагував на поради і був позбавлений усіх привілеїв, але оскільки від нарізного проживання жінка відмовилась далі впливати на ситуацію було складно. Очевидно злочин був вчинений в стані афекту, але всеж психічнйи стан чоловіка дозволяв йому керувати своїми, приаймі його засудили до увязненя а не до лікування в спец зкладі.

---------- Додано в 19:40 ---------- Попередній допис був написаний в 19:37 ----------

Нажаль реальний випадок - жінка була психічно хворою, із свідками Єгови спідкувалась кілька разів. Мати прекрасно знала і розуміла що з бабусею не все гаразд, але все ж залишила дитину на тривалий час. Що цікаво - згідно опису мотиву вбивства - жінка діяла керуючись традиційними уявленнями а не погялдами свідків Єгови.

---------- Додано в 19:55 ---------- Попередній допис був написаний в 19:40 ----------

На мою думку з жінкою перед передачою попрацювали представники антикультових організацій. Мені так і не зрозуміло яких дій очікувала жінка від старійшин - усе що вони могли зробити вони зробили.

---------- Додано в 20:02 ---------- Попередній допис був написаний в 19:55 ----------

В Росії цей сюжет показували в кількох фільмах - правда показували лише відповіді матері а не питання якій їй задавали.

---------- Додано в 20:03 ---------- Попередній допис був написаний в 20:02 ----------

Врешті релігйні організації не можуть вимагати у людей з якими вони спілкуються чи почтійних членів громад довідок про психічне здоровя.

11. majolika

з цим я погоджуюсь
    і це може бути, але мене все ж цікавить не вона, а він. Все одно мені дивно, що цей чоловік не був виключений зі свідків з такими явними порушеннями поведінки. Це великий камінь до городу товариства Вартової башти

12. Сергій аспірант

СВідки Єгови ніколи не спішать із виключенням. В даному випадку свідки Єгови доклали зусильдля того щоб зберегти сімю - завдання старйшин не засудити а допомогти і як зазаначив пан Мельник - кожен сам вирішує як поставитись до порад.. Хоча судячи з поведінки чоловіка до позбавлення спілкування справа йшла. Якщо жінка відмовилась від нарізного проживання як позбавлення спілкування допомогло б уникнути трагедії?

---------- Додано в 20:58 ---------- Попередній допис був написаний в 20:52 ----------

Ніхто не встані передбачити наперед дії людини - та й осудити можна заскоєний вчинок а не за можливість його зробити. ЯМожливо що тимчасове розідльне проживання домоогло б цій сімї.

13. majolika

до речі, це теж реальний випадок? вони були свідками?

14. Сергій аспірант

Жінка була позбавлена спілкування 13 років тому. Чоловік взагалі ніякого стосунку до свідків Єгови не мав

---------- Додано в 22:01 ---------- Попередній допис був написаний в 21:05 ----------

Якщо представники традиційних релігій скоюють злочини то чолмусь на релігйній приналежності не наголошують.

15. majolika

нє-нє, і про священників-педофілів теж пишуть

16. Nefesz

Nefesz Member

Скажіть, усі хто постійно нападає на свідків Єгови, чи ви готові захищати свої переконання з такою ж завзятістю, як ви це робите нападаючи на Свідків Єгови? Задумайтесь, усі недосконалі, а може це саме ви і помиляєтесь... Як сказав свого часу Гамаліїл, треба зупинитись, щоб часом не стати Богоборцями !

Чи ви настільки переконані у своїй вірі, що готові за те померти? Це стосується в першу чергу тих, хто відійшов від віри. Чим ви тепер живете? Чим радієте? Єгова хоче бачити усіх своїх дітей у великій дружній родині... Батько чекає.. і є ще час.

Обязанность без любви делает человека раздражительным.
    Ответственность без любви делает человека бесцеремонным.
    Справедливость без любви делает человека жестоким.
    Правда без любви делает человека критиканом.
    Воспитание без любви делает человека двуликим.
    Ум без любви делает человека хитрым.
    Власть без любви делает человека диктатором.
    Честь без любви делает человека высокомерным.
    Богатство без любви делает человека жадным.
    Вера без любви делает человека фанатиком.

Есть только одна великая преображающая сила – ЛЮБОВЬ!

Ми робимо помилки, усі без винятку. Якби це було не так, не треба було б і викупу. А Ісус помер за нас грішних людей в надії, що ми скористаємо з цого дару. Єгова любить. Питання, - чи любимо ми?

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тобто? Іде собі свідок по вулиці, а хтось з катехизмом підвалює до нього і втирає свої ідеї? Ви то мали наувазі?

• Подобається Подобається x 1
  18. Pedro

Від цієї відомої людини я почув справжнє свідоцтво, коли після виграшу турніру вона сказала - насамперед я хочу подякувати моєму Богу Єгові.
    Це було єдине правдиве свідчення яке я будь-коли чув від СЄ.
    А ті що стукають в двері в основному агітують в секту чи нагло тикають вежу. Особливо коли скажете, що ви християнин і регулярно читаєте Біблію.
    Мов без цієї макулатури ви нічого не зрозумієте.

• Подобається Подобається x 6
  19. Radistka

Radistka Rändaj

Звісно я прокоментую.
    Сергій не той за кого себе видає.
    Зверніть увагу, у ті вихідні коли був конгрес - він сидів на форумі практично
    зранку до вечора, мотивуючи це якимись там бідолашними мишками. Але, зазвичай, він взагалі не появляється на форумі у вихідні!!
    Він САМ виставляє не сайт лінки, що компроментують свідків, хоча коли це роблять інші люди, то на них він зразу починає атаку.
    Сергій - провокатор!!!

---------- Додано в 07:58 ---------- Попередній допис був написаний в 07:54 ----------

Причому сам напрошується, щоб прокоментували, хоча прекрасно знає як я прокоментую ці історії. Бо я вже дала детальний коментар вище!

• Подобається Подобається x 3
  20. Сергій аспірант

Критика Свідків Єгови і розповсюдження неправдивих повідрмлень про них свідчить про брак віри у традиційних церквах. Навчання власної пастви, зокрема біблійне навчання потребує значних зусиль, підготовлених кадрів і не факт що ознайомившись щз Біблією вірянни не перейдуть до інших конфесій.
    Натомість поширення брехні у ЗМІ дозволяє швидко сформувати негативнйи образ свідків Єгови у суспільстві, ініціювати переслідування з боку влади.

---------- Додано в 09:27 ---------- Попередній допис був написаний в 09:26 ----------

Дані длінки я наві лише зоб показати що більшість негативної інформації яка поширюється про свідків Єгови мені відома, от тільки мені вистачає здорового глузду перевірти факти.

---------- Додано в 09:29 ---------- Попередній допис був написаний в 09:27 ----------

Кілька раз щось подібне пробували робити семінаристи чи мормони - свідки Єгови з нимивічливо порозмовляли.

---------- Додано в 09:31 ---------- Попередній допис був написаний в 09:29 ----------

який абсолтно не відповідає дійсності.

---------- Додано в 09:31 ---------- Попередній допис був написаний в 09:31 ----------

як ви помітили я ці лінки всеж прокоментував-)))))

---------- Додано в 09:32 ---------- Попередній допис був написаний в 09:31 ----------

Тай мені хотілось перевірити чи Олені вам хоч щось доходить з даної дискусії

---------- Додано в 10:44 ---------- Попередній допис був написаний в 09:32 ----------

Оскільки дієвих аогументів у вас немає ви вирішили скомпрометувати мене. Гідний вчинок

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)