Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Даяна

Даяна Well-Known Member

Може і є. А є також такі, які надіються не на слово людське, а на слово Боже. (Дії.17:11 : Гал.1:8).А є і релігійні зомбіки, для яких авторрпитет любдський

---------- Додано в 19:38 ---------- Попередній допис був написаний в 19:33 ----------

Авжеж, є такі які називають себе непомильними, я таких знаю. А є також такі, які надіються не на слово людське, а на слово Боже. (Дії.17:11 ; Гал.1:8). А є і релігійні зомбіки, для яких авторитет людський важливіший авторитету слова Божого, тому їм біблійні аргументи непотрібні, бо напевно недіються на те, що за них на Суді відповідатимуть ті, котрим вони довіряють. Всілякі є.

• Подобається Подобається x 1
  2. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Свідком Єгови я не є в звязку з тим що не цілком відповідаю вимогам

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я так само...
    Правда цілком не відповідаю їхнім вимогам.:)

• Подобається Подобається x 2
  4. Сергій аспірант

думаю що ці вимоги, насамперед моральні вимогоги ви знаєте не багато
    але це не привід цитм пишатись

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

я не пишаюсь, я констатую факт.

колись мого вуйка в комуністи хотіли записати, а він казав, шо не готов....
    а насправді - нехотів.

• Подобається Подобається x 7
  6. Оленa

Оленa Well-Known Member

Та облиште. Боїтесь за їх репутацію? А нашо їм та репутація в світлі спасіння людей? як вони кажуть

7. Сергій аспірант

До чого тут репутація свідків Єгови, якщо мова йде про моє власне сумління?

8. консультант

консультант Дуже важлива персона

Мав на увазі, що мене тішить те, що Ви не свідок Єгови, значить моя критики в сторону прихильників СЄ та самих свідків є актуальною, хоч можливо не завжди врівноваженою.

9. Сергій аспірант

Мав на увазі, що мене тішить те, що Ви не свідок Єгови, значить моя критики в сторону прихильників СЄ та самих свідків є актуальною, хоч можливо не завжди врівноваженою.

Не тіште своє самолюбство вашої заслуги у цьому немає ніякої. Я не знаходив у ваших дописах нічого чого б не зміг спростувати. За весь період мого перебування на форумі як дописувачча а не читача мої погляди не змінились

10. Оленa

Оленa Well-Known Member

Так в доброму колективі своє сумління легше направити. То все ж таки боїтесь підмочити репутацію СЄ чи ні?

11. Сергій аспірант

Я досить часто перебуваю в товаристві свідків Єгови. Але з певних особистих причин ще не відповідаю вимогам до хрещення алеі планую охреститись насупного року.
    Не думаю що я можу завдати суттєвої шкоди репутації свідків Єгови

12. Сергій аспірант

ЧЕРЕПОВЕЦ (ВОЛОГОДСКАЯ ОБЛ.). К 24 мая 2010 года были прекращены все 25 административных дел в отношении Свидетелей Иеговы. Дважды отказано в возбуждении уголовного дела против председателя местной религиозной организации (МРО) по ст. 282 «Возбуждение ненависти либо вражды».

Все началось с волны публикаций в местных газетах, дискредитирующих религию Свидетелей Иеговы. Тем не менее сотрудники Центра по противодействию экстремизму (ЦПЭ) по Вологодской области посчитали, что угроза исходит не от агрессивно настроенных изданий, а от мирных служителей религии.

13. консультант

консультант Дуже важлива персона

То погано, що Ви сумніваєтесь у своїх можливостях. Якщо не впевнені, то краще не спішіть.:)

14. Oxid

Oxid Well-Known Member

Секта вартової башти - деструктивний культ - релігієзнавча експертиза:)
    http://www.interaction.net.ua/page/chto-stoit-za-nazvaniem-svideteli-iegovy

• Подобається Подобається x 5
  15. Nefesz

Nefesz Member

Раджу переглянути фільм, що отримали делегати та запрошені після конгресу "Зберігайте дружбу з Єговою". Це перша частина розповіді про Свідків Єгови за назвою: "З темряви до світла".
    Розповідається про те, як люди задумуючись про важливі питання життя шукали відповіді у Біблії.
    Це важливі питання про життя та смерть, про душу, про пекло та рай, про прихід чи присутність Христа, а також про інші вчення.
    Досліджуючи Писання, ці люди отримали відповіді, що кардинально змінили як їх вірування так і життя. Масштабна праця проповідування почалась з маленької групки людей, які були спрагнені правди та були готові досліджувати Святе Письмо та ділитись здобутими знаннями з іншими.
    Відверто говориться про помилки та труднощі, зневіру, сумніви, зради та арешти за несправедливим звинуваченням. Та зрештою, розповідається і про те, як правдива віра здатна перемагати, йдучи вперед.
    Крок за кроком ви дізнаєтесь про те, як організовувалась масштабна праця проповідування по цілому світу. Важливо, що усе це підкріпляється посиланнями на джерело, тобто Біблійними думками, а також фото- та кіно- документами.
    Якщо хтось вже переглянув цей фільм поділіться враженням.

Для Oxid'a:Мудрец (анонимно) | 22.03.2010 в 16:36:34 | #4

Посмотрел видеоролики,почитал статью и стало смешно. Информация в них расчитана для бедных на интелект. На самом деле вы сильно помогаете Свидетелям Иеговы. Например: если человек знаком с этой религиозной организацией, но не решается к ней присоединиться, то после увиденого и прочитаного сделает этот шаг. А почему, знаете? Если хотите узнать- используйте свой мозг рационально, поразмышляйте. Но возможно умственная лень помешает этому. Cogito, ergo sum.

Останнє редагування: 30 чер 2010
  16. Сергій аспірант

Експертиза має бути науковою і ґрунтуватись на фактах а не на припущеннях експертів.
    Експертиза виконана громадською організацією а не академічною науковою установою
    Не вказано хто робив експертизу, вчене звання і вчений ступінь експертів
    В релігієзнавстві не вживаються термніни тоталітарна секта та контроль свідомості. Відсутні такі терміни в сучасній психології та психіатрії.
    Відсутні будь які статистичні данні, посилання на наукові джерела, особисті дослідження авторів.
    Використовуючи псевдонауковий підхід( методологією це язик не повертається назвати) авторів можна довести небезпечний і тоталітарний характер будь якої релігійної громади – тої ж РПЦ наприклад.

Висновок – моїм опонентам байдуже походження г…., яке вони публікують на сайті і байдуже до лостовіності поданої інформації головне щоб запах був відповідний.

17. Radistka

Radistka Rändaj

На МОЄМУ сайті!! На МОЄМУ улюбленому сайті!!! :shout::shout::shout: :diablo::diablo::diablo:
    :)

Тут жінка розказує свою жахливу історію:
    http://www.interaction.net.ua/page/irina-stoljarova-v-sekte-svideteli-iegovy

Там дві частини. Особливо цікаво слухати коментар свідка :)

"Бюрократія, а не теократія" - то факт!

Історія звісно могла трапитися у сім'ї з будь-яким віросповіданням і на перший погляд СЄ тут ні до чого. Але! Справа в тім, що аналогічно як і з проповідуванням, старійшинами у СЄ часто стають абсолютно не кваліфіковані люди, які часами більше шкодять ніж допомагають. Чим може допомогти у складній сімейній ситуації молодий зелений юнак, який вже "дослужився" до посади, але, перепрошую, жодного поняття не має про сім'ю і про те, що має хлоп з бабов робити, "ібо блюде целомудріє"? Показати біблійний принцип і вмити руки, а у випадку "нєсоблюдєнія" виключити зі збору?

• Подобається Подобається x 4
  18. Сергій аспірант

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

ага, обовязково то скажіть!!! Щоб всі бачили, що СЄ не гірші за інших.

20. Radistka

Radistka Rändaj

Останнє редагування: 1 лип 2010
    • Подобається Подобається x 5
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)