Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Ы саме тому не був свідком Єгови. Хоч очевидно мати докладала усіх зусиль. Проте батько Джексона був складною і деспотичною людиною і саме він організував ансамбль з якого почалалсь музична карєра Джексона.
    В у тому що Джексон діяв всупереч принципам в яких його виховали - тільки його вина

---------- Додано в 16:40 ---------- Попередній допис був написаний в 16:38 ----------

працюю сам на себе і на форумі з власної ініціативи

---------- Додано в 16:48 ---------- Попередній допис був написаний в 16:40 ----------

прошу вас стримуватись від образливих коментарів

2. nixto

nixto Well-Known Member

Я Вам про Степана, а ви про Петра. Навіщо мені це розказуєте, чи я натякав, що апостоли знали все? Я про те, що наука ваша не від Бога, а від людей-"філософів"
    Розкажіть мені, яку роль відіграє Святий Дух у вашій організації, у чому то проявляється? А що свідки чогось не знають, то вже цікавий факт, бо що не питай все пояснюють.
    А доживете, щоб дивуватись?(підсвідомо наука Брукліна виявляється). Бували і на багато гірші часи ніж тепер, вони також дуже підходили до сказаних ознак "кінця"
    ПО МИ ЛЯ Є ТЕСЬ ! Вона є лише дверима до Царства (істини), причім замкненими, а є ще Ключик (Дух Святий), без якого у те Царство Боже не ввійдете. І не тіштеся власними ключиками(людським поясненням, розумінням), вони фальсифікат. Приклад: мормони також користуються Біблією і що? Чому критерій істини підводить?

3. Сергій аспірант

некоректний приклад -мормони довіряють Бібліії якщо вона правильно перекладена.
    І визначальним для їх віровчення є книга Мормона.

---------- Додано в 17:04 ---------- Попередній допис був написаний в 17:04 ----------

Ні оскільки не носили глобального характеру.

---------- Додано в 17:06 ---------- Попередній допис був написаний в 17:04 ----------

Галатам 5:22, 23: «Плод же духа: любовь, радость, мир, долготерпение, благость [доброта, НМ], милосердие, вера, кротость, воздержание».

4. Radistka

Radistka Rändaj

Всі справжні "ми" зараз ще нас стадіоні чемно слухають :)))

• Подобається Подобається x 2
  5. Сергій аспірант

про 87,8 забули, а ще радистка-)))))

---------- Додано в 17:10 ---------- Попередній допис був написаний в 17:08 ----------

факти слід перевіряти щоб раптом не вийти неправдомовцем

6. Radistka

Radistka Rändaj

моя бабця про таких казала "як не брЕхне, то не дИхне" :)))
    А хтось там казав, що вже йде на конгрес і прийде до нас ввечері ))
    А як си боїтесі погоди, то то сі називає "духовна незрілість"! :)

7. Сергій аспірант

в чомуж брехня?

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

так і є.....

• Подобається Подобається x 1
  9. Radistka

Radistka Rändaj

А то шо написано? :haha: Чи то "проіскі" злих відступників?

P.S. Я до речі Radistka від слова "РАДІСТЬ"!!! :tongue::tongue::tongue:

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

угу..... а там нічого нема....

а там поряд 88,7 є "конгрес" по радіо називається Німеччина -Англія... репортаж з стадіону...

11. Radistka

Radistka Rändaj

Вже закінчилось. Там транслювали конгрес - здається "Ваша хвиля". Цікаво скільки, хто і навіщо заплатив ... :scratch_one-s_head:

12. Сергій аспірант

зясувати для вас?
    Навыщо зрозумыло - взязку з погодою та й з багагтьох ынших причин не усы могли приїхати на конгрес а так слухати його могли усі бажаючі в межах областію Звісно що заплатили свідки Єгови

---------- Додано в 17:29 ---------- Попередній допис був написаний в 17:27 ----------

признаюсь чесно - зміг витраимати на відкритому повітрі дві години-(((( нажаль

---------- Додано в 17:32 ---------- Попередній допис був написаний в 17:29 ----------

Не так давно свідків Єгови звинувачували що вони проповідують від дому до дому, замість того щоб скористатись сучасними засобами комунікації-))))

13. Radistka

Radistka Rändaj

Я ж казала - віра слабка та ще й брехун :) Я витримувала з початку до кінця за будь-якої погоди, і як була малою дитиною, і мої хворі родичі теж, і сє з мого збору різного віку. Ех ... обмельчал тепер свідок ..

---------- Додано в 17:35 ---------- Попередній допис був написаний в 17:33 ----------

З'ясуйте для нас. Тільки без порожніх обіцянок! І не кажіть що то перший раз в історії конгрес попав на погану погоду і що вчора і передвчора була погана.

14. Сергій аспірант

Нічого обіцяти не буду але трішення на мій погляд було вдале

---------- Додано в 17:39 ---------- Попередній допис був написаний в 17:38 ----------

ну і скільки раз писати що свідком Єгови я не є?

15. Radistka

Radistka Rändaj

Вигідно мабуть так ... на мокрому холодному стадіоні не обов'язково сидіти, не обов'язково ходити від дому до дому - наражатися на різних людей, не обов'язково віддавати себе цілком в служіння Єгові, не "здавати працю", не отримувати повчань і нагоняїв від старійшин, не відповідати ні за що - можна час від часу собі "отсебятінкою" погрішити - а чого там я ж не свідок ...

... а якого ... тоді писати від імені свідків ????

16. Сергій аспірант

я вже пояснював-))))

---------- Додано в 17:53 ---------- Попередній допис був написаний в 17:52 ----------

а звыдки ви знаэте що не отримую

---------- Додано в 17:56 ---------- Попередній допис був написаний в 17:53 ----------

Повинен визнати що вашы докори цілком слушні і справедливі

17. Radistka

Radistka Rändaj

24.05.2010, 21:26

---------- Додано в 17:58 ---------- Попередній допис був написаний в 17:57 ----------

24.05.2010, 21:26

18. Сергій аспірант

На клепання мозгів в моєму випадку це зовсім не подібно-)))) хлч я знаю не одного і не двох старійшин

19. консультант

консультант Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 1
  20. Сергій аспірант

цікаво щомав на увазі консультант

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)