Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Звідки ви взяли що я його ігнорую? Але святий дцх не відкрив Апостолам усе і одразу - були речі яких вони не розуміли до кінця. Свідки Єгови аж ніяк не применшують рол святого духу який керував їристиянами і керує ними і зараз. Свідки Єгови не ствержують що їм відомо пояснення кожного біблійного вірша, кожного пророцтва - багато з цих пророцтв стануть зррозумілими з часом.
    Згідно пророрцтв обставини мали ю погіршуватись і це мене не здивує. Ніхто не може знати який період часу охоплюють останні дні

---------- Додано в 15:10 ---------- Попередній допис був написаний в 15:08 ----------

Любов до мудрості, причому людської мудрості хоч дехто з апологетів доводив що греки запозичили філософію в Мойсея.

---------- Додано в 15:11 ---------- Попередній допис був написаний в 15:10 ----------

Істину християнин шукає не у філософії і переданнях а в Біблії.

---------- Додано в 15:13 ---------- Попередній допис був написаний в 15:11 ----------

Євреї були вибраним народом Єгови і представник будь якого народуу міг приєднатись до них.На тмомість між єврейською культурою і релігією і культурою і релігією еліністичного світу є велетенська прірва.

2. консультант

консультант Дуже важлива персона

В Біблії шукають лише слова Істини, а не Істину. Істину пізнають в процесі життя, бажаючись на словах Істини.

3. Сергій аспірант

так розвинули але немаючи одкровення від Єгови - це були їхні здогадки.

---------- Додано в 15:20 ---------- Попередній допис був написаний в 15:17 ----------

це те ж вже обговорювалось - Апостоли діяли за інших обставин і часом дари мали зникнути. Врешті ми маємо повну Біблію, як анаписана під надхненям Єгови і лише вона
    є головним критерієм істини.

4. консультант

Де про то написано в Біблії?

5. Сергій аспірант

Павло більш ніж ясно сказав щоб християни остерігались від філософії

6. консультант

Де про то написано в Біблії?

7. Сергій аспірант

Смотрите, как бы не нашёлся тот, кто завладел бы вами, как добычей, через философию и пустой обман по традициям человеческим, по принципам этого мира, а не по Христу
    Кол 2:8

Вообще говоря, мы не ошибемся, если скажем, что все необходимое и важное для жизни нам дано самим Богом, а философия – это нечто преимущественно для эллинов, как некий завет, данный специально им, служащий ступенькой, ведущей к философии Христа, хотя и философствующие эллины закрывают сознательно свои уши и не слышат истины, отвергая голос варваров или боясь смертельной опасности, которой подвергаются верующие по законам их государства.

Климент Александрийский, «Строматы».

І кому слід довіряти більше?

8. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Правильно, тільки Біблія є джерелом істини. Я маю на увазі Біблію, а не інтерпретацію вежі.
    Зрештою, я вас трохи розчарую, Сергію. Не знаю, як науковець, а біблієзнавця з вас не вийде. Як і з ваших братів-єговістів.
    Хотів би вам навести кілька цитат з Біблії і якщо ви хоч трохи маєте дидактичний розум, може до вас дійде.

7 Та Я правду кажу вам: Краще для вас, щоб пішов Я, бо як Я не піду, Утішитель не прийде до вас. А коли Я піду, то пошлю вам Його.
    8 А як прийде, Він світові виявить про гріх, і про правду, і про суд
    12 Я ще маю багато сказати вам, та тепер ви не можете знести.
    13 А коли прийде Він, Той Дух правди, Він вас попровадить до цілої правди, бо не буде казати Сам від Себе, а що тільки почує, казатиме, і що має настати, звістить вам.

Єв Івана,16

І ще...

7 А Він їм відказав: То не ваша справа знати час та добу, що Отець поклав у владі Своїй.
    8 Та ви приймете силу, як Дух Святий злине на вас, і Моїми ви свідками будете в Єрусалимі, і в усій Юдеї та в Самарії, та аж до останнього краю землі.

Дії Апостолів,1

І ще...

14 А людина тілесна не приймає речей, що від Божого Духа, бо їй це глупота, і вона зрозуміти їх не може, бо вони розуміються тільки духовно.
    15 Духовна ж людина судить усе, а її судити не може ніхто.
    16 Бо хто розум Господній пізнав, який би його міг навчати? А ми маємо розум Христів!

1-е до Коринтян,2

Ви не вірите в Духа Святого. Будемо чесні, ви не вірите і в біблійного Ісуса Христа.
    То ж можете вивчити всі древні мови, можете вивчити тодішню історію, етнографію, звичаї і т.д. але без віри в Автора Біблії і без його допомоги, його розяснень вивчити Писання - справа марна.
    Тож, не тратьте куме сили, спускайтеся на дно.

• Подобається Подобається x 2
  9. Сергій аспірант

Педро вас ця брехня ще не стомила? Де Іс ус називає себе Богом рівним Отцю? Де святий дух названо Богом? Врешті євреї щнали про святий дух але ні в біблійні часи ні зараз не сприймають його як Бога.

10. консультант

Тут правильно Вами сказано - остерігатись- але мова про заборону займатись філософією не йде. Тепер зважте другий факт. Ви згадали про Христа, що потрібно жити згідно Його принципів. Чому тут нічого не сказано про Єгову?

11. Сергій аспірант

вірно
    тільки у розясненнях традиційних уерков більше людської філософії.

---------- Додано в 15:56 ---------- Попередній допис був написаний в 15:53 ----------

Ми наслідуємо Христа який в свою чергу відданий свому Отцю - Єгові.
    стерегтись фактично означає уникати. такщо не слід викручувати слова Павла

12. Pedro

Сергій, скільки разів вам це вказали? Ви що сліпий??? Тай прочитайте уважно вірші які я тільки що привів. Кого Христос мав прислати?
    Та вдумайтесь, зніміть шори сатанинської вежі!
    Сьогодні вранці слухав по ВВС годинну передачу про відому сімю СЄ - Джексонів і інтервю з Джермейном, який перейшов зі свідків в мусульмани. Це трагедія. Дійсно, сліпий веде сліпого. Навіть Джермейн сказав, що якби Майкл не лишався б свідком а перейшов також в мусульманство він би був живий дотепер.

• Подобається Подобається x 1
  13. Сергій аспірант

Ну раз вам до вподлоби слухати різну брехню це ваша справа але майкл Джексон свідком не був хоч походив з родини свідків.

14. консультант

То чому свідки не йдуть до Христа, так як він вчив, а напряму до Єгови?
    Де написано уникати? Остерігатись вогню. щоб не обпектись, не означає уникати його. То ж дійсно не потрібно викручувати слова ап. Павла. По-друге, любити мудрість хіба погано? Можливо тому й проповідники свідків Єгови не відрізняються особливою мудрістю, а прості, як дубові двері.
    Сергію, Ви попались в котрий раз на елементарному незнанні Біблії... Фил.2:6 «Він, бувши в Божій подобі, не вважав за захват бути Богові рівним».

• Подобається Подобається x 4
  15. Pedro

Бачите, Сергію, я більше довіряю тому, що сказав його брат ніж вам чи іншим єговістам, для яких брехня є звичайною практикою започаткованою засновником.

• Подобається Подобається x 2
  16. Nefesz

Nefesz Member

Сергію, чому Ви обманюєте? Сказали, що йдете на конгрес? Справді, на кого працюєте?

• Подобається Подобається x 1
  17. Сергій аспірант

взвязку з погодою користуюсь хвилею 87,8:)

---------- Додано в 16:14 ---------- Попередній допис був написаний в 16:13 ----------

Раз был противный шум против меня, когда я стал мусульманином, почему не быть так же против Майкла Джексона? Но, пока что СМИ не подвергли его столь уничтожающей критике, хотя ему угрожают из-за его некоторого приближения к Исламу. Но кто знает что было бы, если б Майкл Джексон принял Ислам.
    http://www.islamreligion.com/ru/videos/90/
    де тут осуд свідків Єгови?

18. Pedro

Повторюю, сьогодні вранці слухав інтервю Джермейна. Відповідав на питання кореспондента ВВС. Наткнувся цілком випадково. Сімя Джексонів як і інші свідки мене не дуже цікавлять.
    Так що це інтервю в російських виданнях аж ніяк не може бути.

19. Сергій аспірант

з 1987 року Майкл Джексон свідком Єгови не був так що ви чогось не зрозуміли.
    Стаття яку я навів є перекладом.
    Мати Джексона залишається свідком Єгови і обидва брати підтримували тісні звязки х нею але Джексони ніколи ні в чому не звинувачували свідків єгови і поясніть мені яке відношення свідки Єгови мають до життя , творчої діяльності і смерті Майкла Джексона?

---------- Додано в 16:28 ---------- Попередній допис був написаний в 16:23 ----------

Уточню - свідком Єгови щвидше за все була лише мати Джексона.

20. Pedro

Сергій, я не хочу сперечатись. Просто за що почув за те і продаю.
    Просто мені шкода цю сімю, бо таланту у всіх було через край...
    На жаль, вони більш відомі своїми скандалами.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)