Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

які наприклад?

---------- Додано в 21:22 ---------- Попередній допис був написаний в 21:19 ----------

Стати прихильником позаконфесійного християнства чи присвятит залишок життя критиці колишніх братів і сестер- притому не тих хто скривдив а усіх підряд?

2. Radistka

Radistka Rändaj

Якщо заберете назад свої пихаті категоричні слова "альтернативи не дали" і розкажете хто такі "антикультисти"!

• Подобається Подобається x 2
  3. majolika

majolika Well-Known Member

не думаю - це як в подружжі - не буває винним хтось один
    ну це можливо мало місце. Але людина пішла зі свідків не з цієї причини

"ніби ти голий стоїш на сцені і всі на тебе дивляться. а ще і пальцями тикають" ну щось таке
    сподіваюсь, саме так ви і думаєте :)

• Подобається Подобається x 1
  4. Сергій аспірант

Пприхильники громадських організацій які виступаюь за заборону сект, нових релігійних рухів тощо. Діяльність таких організзацій базується на зборі компромату та чиненню психологічного чи фізичного тиску на прихильників того чи іншого релігійного напряму. Іноді це робиться на замовлення батьків чи родичів або навіть державних структур чи офіційних релігій.

---------- Додано в 21:25 ---------- Попередній допис був написаний в 21:25 ----------

З якої? для обгрунтованої відповід мені потрібна інформація

5. majolika

Радистка, признавайтесь, хто вас "замовив"? :)))

6. Сергій аспірант

свідкам Єголви не рекомендують знважливо висловлватись про колишніх членів громади- для цих людей завжди відкрита дорога назад.

---------- Додано в 21:27 ---------- Попередній допис був написаний в 21:26 ----------

У зборі? Чи людина мала на увазі світських людей?

7. majolika

Сергію, я не чекаю від вас відповіді. Я просто кажу, що вихід зі свідків пішов людині на користь :)

8. Сергій аспірант

із спілкування вами я взяв досить багато корисного, але не почув нічого кардинально нового

---------- Додано в 21:31 ---------- Попередній допис був написаний в 21:29 ----------

А я чекаю відпвіді від Вас. Знову ж так проблема швидше за все була в людині а не в громаді. так свідкам Єгови бути нелегко - на роботі і в побуті люди можуть розглядати життя свідків під мікроскопом

9. Radistka

Radistka Rändaj

ЦРУ, ГРУ, МОССАД, СКАД, КРУ, ООН, МОН, СБУ і КПУ! :haha: Тільки нікому не кажіт бо то не мона!

P.S. Всіх вітаю - ми на 500 сторінці!!!

10. Сергій аспірант

тиск може чинитись також шляхом поширення неправдивої інформації про релігійні групи, формування упередження до них в широкого загалу тощо.
    Діяльність таких груп зокрема тих які займаються депрограмуванням суттєво обмежена в США та Європі - в основному чкерез випадки фізичного насильства, кіднепінг, тощо

11. majolika

Сергію, ми б з вами могли побавитись в психоаналітиків, якби точно розуміли предмет нашої бесіди :) Але одне я знаю точно - людина пішла не через громаду, а через свої власні розбіжності у поглядах.

12. консультант

консультант Дуже важлива персона

Невже ті люди без запрошення приходять у Ваш дім і нав"язують свої погляди?

13. Сергій аспірант

В основному обєктом уваги стають активно діючі групи а не ті які становлять реальну загрозу. В Росії не було масових прроцесів над сатаністами, неоязичниками тощо, Покищо не рухають баптистів та інших протестантів - в основному через те що їх місонерська діяльність майже припинена і відбувається тими ж методами що й в радянський час.

---------- Додано в 21:40 ---------- Попередній допис був написаний в 21:39 ----------

наскільки я зрозумів мова йшда спочатку про відчуття а не про розбіжнсть в поглядах. З чим людина була не згодна? і чи не виникла розбіжність в поглядах пост фактум?

14. Сергій аспірант

Свдки Єгови ніколи не зайдуть без запрошення-)))

Мені доводилось спілкуватсь з мормонами, кришнаїтами та іншими

15. консультант

консультант Дуже важлива персона

16. Radistka

Radistka Rändaj

Сергію, а є якісь гілки, куди Ви не заходите? Я із задоволенням поговорила б з розумними людьми про альтернативи при виході з сект, але Ви ж будете всюди свої пять копійок пхати, причому постійно ті самі.
    Слухайте, у мене ідея, Ви собі роздрукуйте мої дописи - всі разом, перечитайте пару раз і на все відповіді знайдете, а то вже просто і смішно а скучно - чого та чого?

А може підете почитаєте нову книжку, що вам дали на конгресі?
    Чи Ви все таки туди не дійшли?

• Подобається Подобається x 3
  17. majolika

ми завели мову про те, чи стало комусь краще. і я вам довела, що стало.
    А про розбіжності говорити немає потреби - про це вже говорено-переговорено

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

:crazy::crazy::crazy::haha:

19. todem

todem New Member

Ви пишете "можливо книг Нового Заповіту". Давайте будемо орудувати фактами і достовірними джерелами (якщо потрібно можу привести критерій достовірності історичних документів). Чи є у вас точні дані на рахунок НЗ. До того ж якщо в Септуагінті зробили такі зміни, що ви теж не засвідчили фактами, то хіба це не означає, що ті люди не робили поділу між Богом, Єговою, Куріос та Ісусом Христом???

Якщо ви скажете, що ті люди зробили це зі "злим наміром", то наведіть доказ або історичний факт. Не варто займатися пустослів"ям.

---------- Додано в 00:38 ---------- Попередній допис був написаний в 00:35 ----------

[/COLOR]
    Будь-ласка, вкажіть конкретно які переклади і хто їх робив.

---------- Додано в 00:53 ---------- Попередній допис був написаний в 00:38 ----------

Що ви розумієте під словом недоліки? Це ваші гріховні вчинки?

• Подобається Подобається x 3
  20. nixto

nixto Well-Known Member

Та те маю, що від часу виникнення організації, людей заманюють надією, що це останній час і вони останній клас, який перейде у 1000 літне життя. Я особисто чув розмову між свідками, які говорили, що в недалекому майбутньому будуть робити (після армагедону). Хто їм дав таку надію? Чому такі певні, що це станеться за їх життя? Є в Біблії така дата?
    Тепер проаналізуйте Вами сказане, щото за недосконала наука якої ви навчаєте людей? І коли врешті досягне апогею досконалості? Вся ваша наука полягає на людській логіці і мудруванні інших людей. Звідки науку взяв ап. Павло ? Курс молодого свідка не проходив, Письмо пізнав як фарисей (людина),археологічними фактами не володів, і що такого сталося, що так почав проповідувати?...
    Сергію, чому Вам подобається бути сліпим. Чому вперто не бажаєте бачити різниці, що від Бога, а що від людини, чому видаєте людське за Боже.

Останнє редагування: 27 чер 2010
    • Подобається Подобається x 5
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)