Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. консультант

консультант Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 1
  2. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

в якому відношенні кращим?

3. Radistka

Radistka Rändaj

4. majolika

majolika Well-Known Member

О, а от і Радистка :)

5. Сергій аспірант

Щодо відного допису до даної теми, то дивним є те що католики сприямають наявність інших поглядів як щось образливе для себе. Я наприклад цілком спокіно сприймаю факт що інші можуть мати цілком інші погляди і не сприймаю це як образу для себе.
    Якщо вже зайшла иммова про екуменізм то з нього логічно випливає що одні конфесії мають щось прийняти або щось відкинути, тобто перегялнути свої вчення. Оскільки багато конфесій дуже ввіддані ідеям своїх зачновників ідея екуменізму є утопічною. Хоча можливо що за не ю стооїть бажання Ватикану поширити свій духовний вплив і а протестантів з православними

6. Сергій аспірант

ага і зараз мені знову буде над чим подумати-))))0

7. Radistka

Radistka Rändaj

Дякую, дякую ... не треба оплесків :)

Ох і заофтоплять нас до завтрашнього ранку, чує моє серце. Так .. ну я вам тут не заважатиму, сорі? :) Про що поговоримо?

8. majolika

чому, ми ж говоримо про свідків:) тема ж не уточнює про яких - діючих, колишніх чи майбутніх :)))

9. Radistka

Radistka Rändaj

:scratch_one-s_head: ... то думаю настала черга перемити кісточки Сергію :mocking:

10. Сергій аспірант

Налякали-0)) Свої не доліки я знаю, визнаю і 7ннамагаюсь виправити

11. majolika

:good:

конкретний приклад - людина позбулася внутрішнього напруження і постійного занепокоєння

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

цікаво, а плюси хіба виключно за те?

---------- Додано в 21:10 ---------- Попередній допис був написаний в 21:07 ----------

угу, лиш "ми все розуміємо", а більше ніхто. Ввважаєте себе всезнайкою?

13. Сергій аспірант

думаю в даному випадку проблема була в людині а не в релігійній громаді. Сумління декого є надто чутливим і може судити занадто суворо так що таким людям краще поспілкуватись з кимось більш досвідченим а не замикатись в собі і йти на кардинальні кроки.
    Виникають питання через що виникало напруження? і занепокоєння ?я кого род воно було.

В будь якого свідка Єгови в житті можутьвиникати найрізноманітніші проблеми декому вдається їх здолати декому ні, Але це недає підстав якось зневажати останніх цне їзх вибір. За період від Мойсея до апостолів нестачі в таких людях небуло і нажаль не буде й зараз.

14. Radistka

Radistka Rändaj

Сергію, розслабтеся, мені дуже жаль, але Ви мене абсолютно не цікавите.
    Усі СЄ це як клончики (чи правильно казати, клоники?) - говорять те саме, аргументи ті самі, думають те саме: нудьга зелена! У Вас по дюжині одинаковісіньких коментарів на подібні запитання. Деколи мені здається що спілкуюсь не з людиною, а з машинкою. Крім того я добре знаю, що донести до Вас що-небудь, навіть правильне і корисне для Вас, я не можу. Взяти наприклад нашу вчорашню дискусію про проповідування - це ж просто очевидно, що у Вас абсолютно "сирі" уявлення.
    Ви вже забули з чого все починалося? Мене цікавлять колишні СЄ!!! Але мою гілочку закрили ... :cry:

15. Сергій аспірант

Ні в якому разі

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Вже чим не мили - недопомагає... тре якийсь розчинник, нє?

• Подобається Подобається x 2
  17. majolika

ну в це я ще, припустимо, повірю
    ну а це ви загнули :haha:

18. Сергій аспірант

а кого вони ще цікавлять. Антикультисти свою роботу виконали - людина з організації вийшла, але альтернативи їй не дали.

Щодо проповіді та інщих вимог то якщо Бог оцінює результати а не зусилля то справи в усіх людей дуже невтішні.
    Ви ніде не знайдете вимоги що свідок Єгови повинен привести стількіто і стількіто людей за певний період- важливо донести звістку з Біблії до людини- що і коли вона з не ю робитиме не наша справа. головне зробити це тактовно і кваліфіковано і свідки Єгови докладають до цього чтмало зусиль.

---------- Додано в 21:16 ---------- Попередній допис був написаний в 21:15 ----------

надто часто доводиться давати відповіді на подібні запитання

19. Radistka

Radistka Rändaj

Альтернативи є, просто Ви про них не знаєте. А хто такі "антикультисти"?

20. Сергій аспірант

з людьми в яких погляди відмінін від моїх я стикаюсь доволі часто і практичн завжди ці люди немають а нінайменшої поваги до мої поглядів. Я що повинен на них ображатись? Справжнє знання -це знання причині мене насамперед цікавиь чомсу у людини ті чи інші погляди.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)