Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. piepie

piepie миється в бані

Відповідь Данилу

Слід жертвувати половину, а не десятину, Даниле.
    Не читаєте Ви " Вартової башти"... :ireful1:

• Подобається Подобається x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Відповідь: Свідки

Львівська обларада постановила гнати свідків з України та Росії віником.

3. Пересвет

Пересвет Well-Known Member

Мих. Я записал в своем дневнике, что наконец то один единственный раз мы с вами единого мнения. Это необходимо отметить.

4. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Мих, Ваш допис вартий пера piepie. Як могла Львівська рада постановити гнати свідків з Росії віником:D :D :D ???

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та ну шо Ви? Я тільки вчуся, нє?

6. Danilo

Danilo Well-Known Member

О це так бізнес-лохотрон. Краще за піраміди! А Дні народження не можна їм святкувати бо багато грошей на них йде, краще віднести до "алтаря"?;)
    Не читаю, бо біля метро ці брошури намагаються роздавати такі кумедні тьоткі, мені нагадують пані Януковіч.;) Завжди прохожу швидко, бо ржати дуже хочеться. Але ось читаю, то й не дуже смішно.:ireful1:

7. Фрезія

Фрезія Well-Known Member

Років п'ять тому у моєму мікрорайоні Свідки любили "підловлювати" молодих мам, які гуляли з дітками у возиках, і неприємно-настирливо агітувати - миле діло тиснути на психіку, використовуючи наявність малих дітей. Я зазвичай одразу повідомляла, що:
    1. У Києві зареєстровано близько 40 різних течій християнського спрямування (найбільш мене тішать секти чорношкірих християнських проповідників..:D - це у Києві! з його Софійським собором та Печерською Лаврою.. :) ),
    2. Я вже хрещена і не збираюся мандрувати по решті 39-ти течій, кожна з яких доводить, що вона унікальна.
    3. Ви не до мам з дітками йдіть, а до алкоголіків, наркоманів, бомжів, до тих кому потрібна допомога і духовна підтримка і кого треба "рятувати", а мами з дітками - вони в порядку, повірте на слово.
    І як не дивно - полишали в спокої одразу. :)

8. Salata

Salata Well-Known Member

Хорошая проверка истинности. :)

9. Калиниченко

Калиниченко Well-Known Member

Хотел бы навести несколько цитат из учения Свидетелей:
    “Альцион – центральная, знаменитая звезда в созвездии Плеяд… Альцион, кроме того, насколько это исследовано наукой, оказывается «полуночным троном», который является центром целой системы притяжения и с которого Всемогущий управляет своей Вселенной” Russel Charles Taze. Studies in the Scriptures (7 vols.). Brooklyn, N. Y., 1917. Vol. 3. P. 327.
    ” Электростанция находится на определенном месте в городе или около него. Но она снабжает электричеством всю окрестность. Подобно этому обстоит дело с Богом. Он живет на небесах. Однако Его святой дух, Его невидимая действенная сила, может быть ощущаема везде, во всей вселенной. Посредством Своего святого духа Бог создал небеса, землю и все живые существа. Для создания всего этого Богу не нужно было присутствовать лично. Он может послать Свой дух, Свою действенную силу, и сделать то, что Он хочет, даже если Он находится очень далеко”.”Ты можешь вечно жить в раю на земле”, Watch Tower Bible and Tract Society of Pennsylvania. Германия, 1989.
    “Иисус был на небесах могучей духовной личностью. Он имел духовное, невидимое тело, подобное телу Бога. Он также назывался «первородным», и «единородным» Сыном. Это означает, что Он был создан прежде всех других духовных сыновей Бога и что только Он был создан непосредственно Богом. Библия объясняет, что этот «первородный» Сын участвовал с Иеговой в создании всего другого… Поэтому, когда Бог сказал: «Сотворим человека по образу Нашему», Он обратился к Своему Сыну”.” Ты можешь вечно жить в раю на земле”. С. 58–59, Watch Tower Bible and Tract Society of Pennsylvania, Германия, 1993.
    Без комментариев…

10. Danilo

Danilo Well-Known Member

Я вже писав цитату "Пом`ятай, що з «Вартової башти» є лише два вихіду - психіатрична лікарня або смерть!"
    А ось зараз бачу що вихіду там немає, є лише вхід, та саме у лікарню.:D

11. Stanley

Stanley Від Сяну по Кавказ!

А хіба в нас церква не відокремлена від держави? Яке право має будь-яка Рада вмішуватись в справи будь-якої релігійної громади?
    Харківський міський голова DopKing заборонив Водосвяття громаді УАПЦ. Я думав хоч у Львові влада розумніша..... А виявляєтся що така ж.....Скоро дійде до того що влада буде приймати рішення яка віра є єдино правильною і обов"язковою для всіх....

А взагалі будь яка релігія- це один хитрий на тисячу лохів. Релігія- опіум для народу (с).

12. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

якому пункту суперечить?..
    що саме вони зробили?..

13. duncan

+1

зверніть увагу на поведінку віруючих тієї чи іншої конфесії...
    якщо це суботники — у них така посмішка зневажлива, мовляв: я все одно краще знаю; православні-католики тощо — страшенно засуджують, готові очі видряпати...

а свідки? не хочеш — не треба... звичайно, вони прийдуть ще раз, і ще раз повторно запитають... али у них фанатизму немає...

14. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

По моєму те, що вони ходять по хатах і зупиняють перехожих на вулицях зі своїми повчаннями - це і є перша ознака фанатизму

15. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Ми колись із малим гуляли, то до нас також пристали. До мене точніше. Але я в тому трохи підкована, то мені швидко дали спокій.
    А додому, як приходили, то я зразу казала, що я все знаю і читаю, бо в мене чоловік священик. Більше не приходили. :D

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я писав "ЯКЩО", чи не бачимо?

17. Forpost

Forpost Стоїк

Відповідь: Відповідь Данилу

То ЛПіП!

18. duncan

це не фанатизм, це маркетинг...
    кожен по-своєму пропагує віру (товар...)

чомусь мені здається, що другим пунктом настороги проти свідків є саме це, що проповідують вживу... всюди...

першим те, що говорять таки правду... :)

19. duncan

тяжко з вами, пане мих, дискутувати...
    прямих відповідей не дочекаєшся...

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

:D :D :D :D :D :D :D :D

Виходить, коли ще не було свідків, то не було й правди, нє?:p

Статус теми: