Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

уточню ти х які стали учнями Ісуса і наслідували його.

---------- Додано в 19:47 ---------- Попередній допис був написаний в 19:45 ----------

Свідки Єгови діють згідно того що читають в Біблії і діляться цієюю звісткою з іншими.
    Теж саме робили і перші християни.

2. Radistka

Radistka Rändaj

Великою мірою від нереалізованості. Зрада себе, відмова від особистості ніколи не залишиться без наслідків. Бог не тільки створив людину - він дав їй таланти, здібності, а значить для чогось їх дав. А якщо секта забирає повний контроль над твоїм життям, то часу на самореалізацію не залишається. Дехто реалізовується в СЄ, а тим хто має "непотрібні" таланти приходиться важко. Памятаю, як мене старійшини вичитували за те що годин проведених в служінні замало, зате час на шейпінг я знаходжу :mocking:

• Подобається Подобається x 2
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну от... СЄ там не видно.
    Який звязок між тими учнями і СЄ? Не бачу.:)

Ну то точно маразм якийсь...

• Подобається Подобається x 1
  4. Сергій аспірант

У Вас на все одна відповідь.
    Я наприклад знаю свідків Єгови які чудово зреалізовані в житті і в карєрі. І знову ж ви не говорите всієї правди - свідки Єгови не контролюють весь час людини і не заважають людині працювати, обирати розваги тощо - єдина вимога це не повиннно виходити за межі біблійних принципів. Так Бог дав людині свободу волі але водночас встановив певні межі

---------- Додано в 19:55 ---------- Попередній допис був написаний в 19:53 ----------

ваша дочка замість того щоб іти в неділю з вами в церкву йде собі на танці, або знаходить собі інше заняття -Ви звичайно сприймете це нормально. Як і те що згодом ваша донька взагалі перестане ходити до церкви.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну і де, згідно Біблії, СЄ повинні проповідувати? Який звязок учнів Христа і СЄ?
    Жодного!

Перші Християни не читали Новий Завіт.

6. Сергій аспірант

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Моя дочка може і буде ходити на танці в будь-який час, крім неділі зранку. І ніхто їй не дорікне, що вона на танці має час, а на церкву - ні.

8. Сергій аспірант

Але користувались єврейськими писаннями.
    Згодом зявились листи апостолів які читались в усіх зборах. Та й очевидці життя Ісуса були ще живі.

---------- Додано в 20:00 ---------- Попередній допис був написаний в 19:59 ----------

І що це дало для вашої духовності? ТІло ви розвинули і далі?

9. Radistka

Radistka Rändaj

Це ж добре - я не плутаюся "в показаніях" :mocking:

10. Сергій аспірант

думаю спочатку дорікнете Ви якщо раптов в церкву вона відмовиться ходити. Та й цілком природньо що вас цікавитиме з ким проводить час ваша дочка і як це товариство впливає на неї.

---------- Додано в 20:02 ---------- Попередній допис був написаний в 20:01 ----------

ви зрадістю даватимете їх про кого завгодно крім себе

11. Radistka

Radistka Rändaj

А якби Ви бачили ЯКЕ тіло ... :))) :))) :)))
    (Відсміявшись) Я їх розвивала паралельно і успішно, і ніяк не могла зрозуміти чому це якісь чужі дяді мають нормувати мій час відведений на те і інше. :) Крім того розвиток духовності і проповідування "во благо секти" це трохи різні речі.

12. Сергій аспірант

очевидно в них були причини для втручання - принаймі кінцевий результат вашого розвитку невтішний

13. Radistka

Radistka Rändaj

У мене дійсно такий був досвід - викликали і вичитували!
    А Ви з радістю заперечуватимете ВСЕ! :)

---------- Додано в 20:06 ---------- Попередній допис був написаний в 20:05 ----------

Для кого? :)

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Бо ви не хочете побачити, а СЄ хочу, але не бачу.

15. Сергій аспірант

окрім вашого досвіду - можу лише коментувати Вашу інтерпретацію.

---------- Додано в 20:07 ---------- Попередній допис був написаний в 20:07 ----------

над цим можете подумати собі на самоті - це питання до вашого сумління а не до мене

---------- Додано в 20:08 ---------- Попередній допис був написаний в 20:07 ----------

для цього зіставте погляди свідків Єгови з Біблією

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ні, вони Його просто не прийняли.

Тому і розповідають казочки про 1914 рік....

17. Radistka

Radistka Rändaj

Сергію, почитайте сторінку вище - у вас одна фраза заперечує іншу. То СЄ нічого не контролюють і все можна, то раптом не можна о_О Ви просто не "кипятіться" і думайте трохи що пишете, а то скукота .... і "логіческая пустота"... :)

• Подобається Подобається x 3
  18. Сергій аспірант

Уточню - юбути и не бути свідком Єгови людина обирає сама.
    Але якщо вона тсає свідком Єгови то це означає що вона повинна слідувати певним нормам поведінки і певним принципам.
    Свобода не означає відсутність відповідальності

---------- Додано в 20:20 ---------- Попередній допис був написаний в 20:13 ----------

доведіть-))))

19. консультант

консультант Дуже важлива персона

Чомусь я знаю кількох свідків, які до недавного часу взагалі не мали поняття про Бога і навіть заперечували Його існуваняя, а тепер плентаються, як блудні сини по хатах і намагаються чомусь навчити тих, хто навчав в свій час їх. І як таким неукам можна вірити?

• Подобається Подобається x 5
  20. Сергій аспірант

тільки от навть в цьому питанні поглДи конфесій розходться.
    Якіим заповідям слідувати а яким ні?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)