Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Radistka

Radistka Rändaj

юнацький максималізм і ще ефект "забороненого плоду" - вас туди не пускають тому ви все ідеалізуєте. крім того - все відносно

• Подобається Подобається x 1
  2. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

поясніть де ви помітили її відсутність?

3. Radistka

Radistka Rändaj

Це просто якесь насилля. Ніхто нічого не повинен і не зобовязаний, тим більше ВАМ, ба навіть Богу! Він дав нам свободу вибору!
    Ви про це читали в Біблії?

• Подобається Подобається x 6
  4. Сергій аспірант

а яй не говорю що хтось забовязаний - але коли людині показують щось в Біблії релігійну людину це примушує задуматись

---------- Додано в 20:48 ---------- Попередній допис був написаний в 20:47 ----------

бачив і менш освічених але і вони проповідують досить успішно

5. nixto

nixto Well-Known Member

Свого часу неправдиве вчення видавали як істинну правду. А що буде ще через кілька десятиліть? знову: "Ми тоді помилялись"
    Проффесор ! Ні традицій вони не міняли, а ні Христа не зраджували і не перехрещувались.:pardon:

• Подобається Подобається x 2
  6. Radistka

Radistka Rändaj

Є завуальоване нарікання на "цих поганих людей", що не хочуть вас слухати а в основному - жалісливість - "нам - свідкам - так важко починати проповідувати". А хто вам винен? "Потрібне не важке, а важке не потрібне".

---------- Додано в 20:51 ---------- Попередній допис був написаний в 20:50 ----------

А що таке "успішне проповідування"?

• Подобається Подобається x 3
  7. Сергій аспірант

до цих людей не ставляться як до поганих - з часом ставленнятаких людей може змінитись - не нам судити

---------- Додано в 20:53 ---------- Попередній допис був написаний в 20:53 ----------

ВИ думате це не потрібно?

---------- Додано в 21:05 ---------- Попередній допис був написаний в 20:53 ----------

Та здається пані Радстка забула що усі учні христа проповідували хоч жоден з них не закінчував равинських школ.

8. Radistka

Radistka Rändaj

Що "я думати" :) про проповідування сє читайте на попередній сторінці.
    Проілюструю безглуздість проповідування на наочному прикладі - нашому спілкуванні.
    По суті, я роблю Вам зараз послугу - намагаюсь пояснити які помилки ви робите у своєму проповідуванні а особливо у відношенні до нього! Але я чудово знаю, що Ви ніколи не визнаєте свою неправоту і помилки!
    По перше - моя репутація (ось чому проповідник має бути бездоганний). По друге - це мій досвід, вам він тисячу років потрібен (так само як потрібне вчення СЄ людям інших релігій).
    Паралелі можна наводити ще довго...
    Ви згідні, що я вас ні в чому не переконаю, що моя мета безглузда?
    З тих же причин безглузде і проповідування СЄ.

---------- Додано в 21:08 ---------- Попередній допис був написаний в 21:07 ----------

А що вони проповідували? Коли вони проповідували? Як? І навіщо?

P.S. Ще раз напишете своє пихате "та здається ви забули" - перестану з Вами спілкуватися. Мало того, що приходиться по буквах розбирати Ваші дописи які важко читати.

• Подобається Подобається x 4
  9. Сергій аспірант

О т тут ви помились в моїх мотивах
    Ви уявляєте скільки людейшукають інформацію про свідків в неті? І що вони там знаходять? Тут вони хочаб можуть побчити іншу точку зору.

Свідки Єгови щукають людей яким ця проповідбь цікава і поотрібна і такі люди є

---------- Додано в 21:11 ---------- Попередній допис був написаний в 21:10 ----------

Це ж вам чудово відомо

---------- Додано в 21:13 ---------- Попередній допис був написаний в 21:11 ----------

10. Radistka

Radistka Rändaj

Бачу, але ж то "світОві", що з них візьмеш! :)
    Я не згідна що тема почалась з наїзду - то кожен
    бачить у міру своєї як то кажуть ..
    А як узгодити Ваші слова "що свідки не беруть участі у безглуздих суперечках" і те що Ви тут собі просто узурпували гілочку і відстрілюєтеся за всіх СЄ?
    Хоча найприкольніший тут Witness "потрясає хрестом"
    і грозиться "божою карою" :)

• Подобається Подобається x 3
  11. Сергій аспірант

декому він справді стає у пригоді

---------- Додано в 21:19 ---------- Попередній допис був написаний в 21:17 ----------

Я писав зо не немагаюсь переконати в чомусь опонетів - я навожу факти людям які не є дописувачами але читають цю гілку. Принаймі Олена та інші стали обережншими у виборі звинувачень

12. Radistka

Radistka Rändaj

Стоп! Щось мені вже голова закрутилася! Знову якась "отсебятина" пішла.
    По перше, а звідки Ви знаєте статистику скільки людей в неті?
    По друге, якби так було, організація швиденько би реорганізувалася і проповідувала б від сайту до сайту, або хоча б спамила.
    А найцікавіше НАЩО ВОНИ ТАМ ШУКАЮТЬ? Та в мене біля роботи стоять зі стендиком раз, по дорозі ходять два, до хати прийдуть три, а на зупинці біля дому зі стендиком ше раз :)

• Подобається Подобається x 2
  13. Сергій аспірант

а з чого вона почалась? на вашу думку. З Михового палкого бажання почути новину про заборону свідків Єгови?
    Хоча причиною ти х подій було не стільки дії свідків скільки непорозуміння в сімї одного ьвівського депутата з партії Свобода

---------- Додано в 21:25 ---------- Попередній допис був написаний в 21:22 ----------

Комусь просто цікаво. Хтось поспілкувавшись із свідками захоче дізнатись зщо про них думають інші і на що вони натраплять відвідавши сайти наприклад РПЦ Чи УГКЦ?

---------- Додано в 21:26 ---------- Попередній допис був написаний в 21:25 ----------

Довести в неті щось важко тай відповідні сайтитовариства є. Все ж проповідбь від дому дому є більш ефективною

14. Radistka

Radistka Rändaj

Той хто бути проповідником має бути готовим до звинувачень і не нарікати і не сприймати їх як особисті образи.

• Подобається Подобається x 4
  15. Сергій аспірант

А їх ніколи так і не спприймаю.

16. Radistka

Radistka Rändaj

Так все таки, ще раз запитую - що таке "успішна" і "ефективна" проповідь?
    Відповідайте, бо я відповім за Вас :mocking:

17. Сергій аспірант

Та йдумаю що багато опонентів все ж щось нове про свідків дізнались і деколи їм було вкрай прикродізнаттись що деякі їх тверження про свідків виявились помилковими. Правда толерантніше до них вони ставитись - не почали

---------- Додано в 21:33 ---------- Попередній допис був написаний в 21:32 ----------

відпоідайте-))
    і додам не в часі справа-))0 а втому як вони живуть іяк відстоюють свою віру.
    дехто з цих людей побував в тюрмах в свій час

---------- Додано в 21:36 ---------- Попередній допис був написаний в 21:33 ----------

сам дивуюсь дехто задаватиме питаня в неті замість того об прямо спитати свідків Єгови.

---------- Додано в 21:37 ---------- Попередній допис був написаний в 21:36 ----------

Хоча знаходяться такі що питають. І і ноді дуже цікаво спотерігати за проповіддю монахам чи семінаристам

18. Radistka

Radistka Rändaj

Ви то один раз пишете, що СЄ такі ж недосконалі як і інші люди, а інший (коли підходить по темі) вже - майже святі - ой як вони живуть, ой як відстоюють. Ой, знаю я деяких СЄ - як вони живуть, ой знаю .. :mocking: Щоб Вас вразливого не травмувати скажу Вам по секрету - ТАК ЯК ВСІ ІНШІ, католики, православні, баптисти, пятидесятники і багато інших - так само вони живуть і так само відстоюють свою віру!
    Ну це вже зовсім не аргумент - мало хто і за що сидів в тюрмах!
    СлабО!

---------- Додано в 21:47 ---------- Попередній допис був написаний в 21:46 ----------

Для СЄ "успішне і ефективне" проповідування коли є "улов"! :mocking:

---------- Додано в 21:50 ---------- Попередній допис був написаний в 21:47 ----------

О знову Ваше "цікаво"! Я тут дочиталася що Ви буцімто біолог - спостерігаєте за піддослідними тваринками? Але люди то не тварини, щоб за ними спостерігати - цікаво - не цікаво!!
    Все таки я була права про експерименти ...

Останнє редагування: 24 чер 2010
    • Подобається Подобається x 5
  19. Сергій аспірант

Так ьыолог ы ставлю досліди на тваринах

---------- Додано в 22:03 ---------- Попередній допис був написаний в 22:02 ----------

за людьми спостерігати можна-)))) медична і наукова етика цього не забороняє

---------- Додано в 22:04 ---------- Попередній допис був написаний в 22:03 ----------

я також знаю і ви самі написали що деякі але далеко не усі

20. Radistka

Radistka Rändaj

А християнська??

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)