Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Відповідь: Свідки

Але хоч і є такі, як ти, то є й інші, на жаль, які плюсів до репутації свідків аж ніяк не додають, а цілком навпаки. :sad: Баланс, усюди в житті має бути баланс...

2. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

не люблю загадки....
    розкажи: тебе свідки образили?...
    що вони зробили?...
    фальшиву Біблію підкинули?... ;)
    ікону "розсвятили"?... :)

3. duncan

розмова ні про що...
    чи не так, ліля?..

• Подобається Подобається x 1
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Пупуре, не зліться, Ви ж людина логічна, які можуть бути емоції? Розслабтесь, випийте філіжанку кави і ще раз почитайте посилання, яке подала Оля. Ви можете декілька раз почитати це посилання - ми ж з Вами вільні люди, нє?

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

А що "НУ"? Наша Україна, нє?

6. Forpost

Forpost Стоїк

.......Нє!

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ваша? :confused:

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Знаєте в чому прикіл? Дискусія про свідків мала зміст і сенс до моменту, коли Оля привела факти про цю організацію з посиланням. Після цього весь інтерес пропав... Бо навіть якщо почитати Олі посилання і почути, що ми, традиційні, погані тим, що справляємо день народження виглядає якось кострубато. Ніхто так і не зміг достименно заперечити цим фактам, просто почалися якісь наїзди у відповідь, які радше смішать.

9. Олег Оранжевый

Олег Оранжевый Well-Known Member

До свідків ставлюся спокійно, вони мені не заважають. Поткнулися раз у двері, мали ввічливе ні та й годі. Демократія є демократія. Більше того, моєму онукові вони сподобалися простотою та толерантністю, він гостював у сім"ї свідків на Сицілії, ходив пару разів до "залу царств". Я йому не заважав, та він швидко сам розібрався. У нашій сім"ї інша, не релігійна традиція.

Вибачте, що далі не в тему.
    Мене картають на форумі Дзеркало Тижня, начебто на нещодавно знайденій могилі Івана Федорова поставлено якийсь кіоск, та начебто щезла плита його нагробка, у свій час знайдена у храмі. Хто володіє інформацією, будь ласка, дайте мені хоч у приваті:) І ще кажуть, що існують плани по зносу пам"ятника Федорову... Якийсь блуд.

10. Forpost

Forpost Стоїк

дайте і мені подивитись ті факти з посиланнями

11. Forpost

Forpost Стоїк

Якийсь флуд.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Випробуйте пророцтва Вартової Башти

Біблія застерігає, що прийдуть багато лжепророків і скажуть, що говорять від імені Бога (Мт. 7:15; 1Ів. 4:1). Дякуючи Богові, Біблія також пояснює, як викрити цих лжепророків. У книзі Повторення Закону 18:21-22 читаємо, що кожна людина, яка називає себе Божим пророком і яка провістить що-небудь неправильно,- лжепророк. "А коли ти скажеш у серці своєму: "Як ми пізнаємо те слово, якого Господь не говорив?" Що буде говорити той пророк Ім'ям Господа, і не станеться та річ, і не прийде, то це слово, якого не сказав Господь. У зухвалості говорив його той пророк, і ти не будеш боятися його."

За вченням Біблії, одне-єдине лжепророцтво робить того, хто говорив, лжепророком. Враховуючи це, пророцтва Товариства Вартової Башти щодо 1914, 1915, 1918, 1920, 1925 і 1975 років незаперечно свідчать про те, що ця організація - лжепророк, і що нам слід триматися подалі від обманливих вчень Свідків Єгови.

14. duncan

коли це я злився?... :eek:
    п’ю чай... :)

а посилання, даруйте: гі*но...

15. duncan

знаєте у чому іронія?...
    дискусія про свідків має сенс доти, доки будуть аргументи...
    оскільки їх немає (а лінк на сайт із "смаженими" ""фактами"" — двічі взяв у лапки, бо ці ""факти"" пахнуть позаторічним бутербродом, — це свідчить про те, що їх просто немає...) тому дискусія призупинена... :)

16. duncan

До свідків ставлюся спокійно, вони мені не заважають. Поткнулися раз у двері, мали ввічливе ні та й годі. Демократія є демократія. Більше того, моєму онукові вони сподобалися простотою та толерантністю, він гостював у сім"ї свідків на Сицілії, ходив пару разів до "залу царств". Я йому не заважав, та він швидко сам розібрався. У нашій сім"ї інша, не релігійна традиція.

просто чудові люди!...
    чудові у всіх розуміннях...

Вибачте, що далі не в тему.
    Мене картають на форумі Дзеркало Тижня, начебто на нещодавно знайденій могилі Івана Федорова поставлено якийсь кіоск, та начебто щезла плита його нагробка, у свій час знайдена у храмі. Хто володіє інформацією, будь ласка, дайте мені хоч у приваті:) І ще кажуть, що існують плани по зносу пам"ятника Федорову... Якийсь блуд.

справді не в тему...
    де ж такі нісенітниці пишуть?!..

17. duncan

стоп, стоп, стоп!....
    якщо вести дискусію, то будьласка повні факти, а не напівфакти-напівдомисли....
    які були прроцтва, пан мих?... ;)
    чи ви знаєте, чи просто у православному (католицькому) журналі більше нічого не було написано?... :)

18. duncan

Відповідь: Ікони

чого це раптом?...
    свідки дуже веселі та життєлюбні люди!...
    :) :) :)
    кожен з них любить щось своє, та об’єднує їх спільна віра в Бога...

19. Оля

Оля Старожилка форуму

Що саме підтасоване і перекручене?

20. Оля

Оля Старожилка форуму

Ой, Пупере! Чудові до пори, до часу! :) Ану наступи їм на болючий мозоль, почни їм протифакти доказувати! Відразу де й приємність подінеться, лагідна посмішка. Починають злитися, нервувати...Ну, як і всі люди, коли їх в глухий кут заганяєш...;) Бачили ми вже таких!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)