Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

я писав про Біблію

---------- Додано в 17:13 ---------- Попередній допис був написаний в 17:08 ----------

А вам відомо як церква розглядає такі стосунки?
    З гідно Бібілії єдиною підставою для розлучення є блуд.

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

шось я то не побачив..........

3. Сергій аспірант

И есть нечто подобное, спасающее теперь вас, крещение (не избавление от телесной грязи, а просьба к Богу о чистой совести), через воскресение Иисуса Христа,

4. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

За перепрошенням, а неросійською - то вже не буде Боже Слово?
    Як тільки цитата, то українською не дочекатися. Аж нудить. :bad:

• Подобається Подобається x 1
  5. Сергій аспірант

.1. Прийнятими тут мовами ведення дискусій є українська та російська мови. Використання інших мов на цьому форумі є порушенням Правил. Назви темам рекомендуємо давати українською мовою.
    http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=69

6. Liliyah Romanova

Я не про правила форуму, я про принцип. Таке враження, що українська для проповідників відімкнена.
    Я наприклад, цитати російською навіть не читаю.

7. Сергій аспірант

Украънського варыанту потрыбноъ цитати в неті я не знайшов

8. Liliyah Romanova

Вочевидь, ви шукали не потрібну цитату, а потрібний варіянт, бо Біблія українською є інеті в кількох перекладах.

9. Nefesz

Nefesz Member

До цього чимось подібне хрещення (не усунення бруду з*тіла, а прохання у*Бога про чисте сумління), яке рятує тепер і*вас завдяки воскресінню Ісуса Христа. (1 Петра 3:21).
    Мабуть Ви не так хотіли вже знати відповідь. Вас істина не дуже турбує, тоді що?

10. Liliyah Romanova

Та чого би вона мала мене турбувати? Я вже її знаю, тому дуже спокійна. ;)
    І я власне шаную тих, хто читає мої дописи й не скачу з мови на мову, коли треба подати якусь цитату. Не лінуюся й шукаю україномовну.
    Кількома мовами теж читаю, але для того, аби порівняти. На форумі можна знайти мої дописи з однією цитатою в кількох мовах.

11. Vittoriya

Vittoriya скрипулька

то правда. в мене самої сверблять...Мій добрий давній друг у це вдарився.. У школі був таким компанійським,веселим,доброзичливим хлопцем.Та якби йому тоді сказали, що він за кілька років стане свідком-сміявся би більше за всіх... А тут раптом..Познайомився з дівчиною..Влюбився по вуха. пішов туди з нею, бо вона там була зі всією сім'єю.. І змінився докорінно..Став замкнутим, ходить "проповідує" по районах..всі в шоці... Раптом відмовився від дня народження свого, тепер його з таким вітати не можна, Паску, Різдво теж забув, раптом отак...Оце запудрили мозги... В нас мав бути сольний концерт з ним в церкві Лазаря, я дуже хотіла там грати, акустика гарна, він відмовився, бо йому не пасує до церкви заходити о_О так ніби вірить в іншого Бога.... саме головне, що колись він не був такий аж побожний...Тому мені так іноді хочеться всьо висказати йому в лице,якої я думки про то... А ще такий факт-його дівчина....То психічно-хвора людина... Та й по ній я явно бачу. що свідки-то секта і Бога у їхніх душах і близько нема!!! Вона довгий час фанатично ревнувала його до мене! просто так! причин не було. ми зі школи знаємося, вчимося в одного викладача, по квартету разом граємо...Вона всюди ходила за ним, якщо я хотіла з ним поговорити, просто нагло його відводила від мене. Епопеєм було те. що вона ні з того,ні з сього викричалася на мене, бо я її нервуюо_О вона таке мені говорила, що я просто стояла з відкритим ротом і слова не могла сказати. Ну як людина,яка так нібито вірить у Бога, може так себе вести до чужої людини. Тим більше , що направду причин не було.І сам хлопець під час того її відпихав і казав-не звертай уваги, вона хвора....Оце любов...оце віра....нема слів...Вони восени одружуються, я фактично втратила друга, бо ще конса нас якось об'єднувала, а тепер він стане абсолютно чужою людиною, бо з такими людьми я не спілкуюся...це всьо зомбовані люди. без власного мислення і думки... То як стадо, що їм скажуть, в то і вірять...............

• Подобається Подобається x 4
  12. guculyanka

guculyanka Well-Known Member

Кожен Свідок може вам чітко пояснити і показати в Бібілії підстави
    Чому він думає так і так

Від інших "християн" тільки й чуєш
    "Така наша традиція"
    "Так робили наші діди і ми будемо"
    "Так нам св*ященник сказав"
    і т.д.....
    А як сказати, "давайте я вам з Бібілії прочитаю" або "покажіть мені в Біблії" - то зразу руками махають.

То хто є стадо?

• Подобається Подобається x 3
  13. Liliyah Romanova

І в кожного буде по-різному? ;)
    Зате різноманітно й не зомбовано. :)))

---------- Додано в 19:21 ---------- Попередній допис був написаний в 19:12 ----------

Як на мене, що одна сторона, що друга мало чим різниться. Просто етикетка інша, а фанатизм за суттю завжди однаковий.

14. Vittoriya

Vittoriya скрипулька

так, бо йому так на їхньому зібранні сказали говорити.тільки тому. Не вірю я в то. так , наша церква також має якісь свої мінуси, але свідки Єгови-то є секта, де зомбують людей, я це просто явно побачила і усвідомила.людина ,яка має власну думку і бачення не піде туди, бо побачить, що не добре є там, що мусиш сам мислити,а не тільки слухати , що тобі скажуть. А їх там і говорити з людьми, і "проповідувати" (як вони кажуть) вчать.кожне слово, кожен рух...де ж там особистість?

15. Liliyah Romanova

Основний мінус, що не веде обліку віруючих і не жене нікого, хто приходить. Відповідно й мають поживу для обговорення свідки та інші українські неофіти. От тільки з їхніми наїздами їм до християнства ще далі, ніж тим, на кого вони так дуже наганяють.

16. Vittoriya

Vittoriya скрипулька

тільки чомус у свідків всі типу з фанатизмом, зоч не бачу я там справжньої віри. Знаєте. не може людина мати в собі стільки агресії і водночас бути в гармонії з собою. А з собою в гармонії можливо бутилише тоді, коли відчуваєш Бога. І під час "спілкування" з тою особою зі Свідків я то явно відчула.Туди йдуть, бо так легше. жити легше. Говорити всім, що ми будем спсенні, бо ми чемні(так мій товариш мені сказав). бо ми читаєм Біблію і живемо правильно. А всі решта за їхніми поняттями живуть погано....А чому він так каже? він так сам думає?? ні...власне, знаю його добре і давно, думка ця нав'язана кимось іншим.Це не він сам усвідомив, а хтось йому то дуууже впевнено нав'язав.

17. Liliyah Romanova

А ви бачите справжню віру в "церковних церберах"? Я не бачу. А про фанатизм краще промовчу. Скільки у нас усіляких "мисливців за чудами"... всюди свої звихи.
    Українські сектанти віруючі з піною на зубах, бо то нове для них після радянського вакууму. Тут про них навіть не чути. Хоча їхні "царські голи" на кожнім кроці.

18. Vittoriya

Vittoriya скрипулька

та так, але знаєте найдивніше було мені почути, що в церкву він не піде, бо йому не можна. Як то?? А що йому там станеться?В мене дві сестри двоюрідні п'ятидесятники і ми з сім'єю були у них на їхніх весіллях, у їхньому тому домі,чи як.. Та мені викладач на то сказав-"та зі мною єврей зайшов в римо-католицьку церкву, а свідок не може?". я вважаю це не нормальним. тим більше то взагалі мав бути просто концерт . в храмі Лазаря дуже часто проходять концерти. І до речі на запитання чому не можна-відповідь була-не пасує.... дуже така змістовна відповідь....він не знає чого, просто так їм сказано...

19. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

Ви дуже вже розфарбували дійсність в негативний, темний відтінок.
    Хоча вашу лютість і незадоволення можна зрозуміти.
    Шер ше ля фам.
    Тай усьо.
    Був хлоп і нестало...
    Ревнощі - страшна річ...
    Нічо знайдете ще собі.

20. Liliyah Romanova

Мусульманин би теж не пішов, по ідеї.
    П'ятидесятники таки християни, свідки - ні.

---------- Додано в 19:48 ---------- Попередній допис був написаний в 19:46 ----------

Я розумію, що ви обмежені в інформації, бо не знаєте Вітторії, але то би тим більше мало вас стримати від сходження на такі примітивні коментарі. Повірте, дівчина має влаштоване особисте життя й проблема була зовсім не в тому, про що ви подумали, в міру власної... гм, навіть не знаю чого... може, ви собі самі доповните.

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)