Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. marianast

marianast Well-Known Member

Ви чекаєте на реакцію? Примітивна провокація. Я бажаю Вам прозріти. І бажаю Вам думати власною головою. Нехай Господь благословить Вас.

• Подобається Подобається x 5
  2. Witness

Witness Well-Known Member

Консультант, а правду слабо написать? Я хочу напомнить вам: отец лжи и клеветы - сатана :sad:

3. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Власне я думаб своєю головою і не звертаюсь до сумнівних джерел як Консультант.
    В мене до Вас кілька питань
    Шо саме свідки Єгови Вам не змогли пояснити?
    До якої конфесії ви належите зараз?
    Ви є науковцем? Якщо так то в якій галузі?

4. marianast

marianast Well-Known Member

Я міжнародний політолог, науковцем себе назвати не можу (вважаю то треба заслужити), я аспіранка. Я ХРИСТИЯКА, Ходжу до греко-католицької церкви, до католицького костелу, до Церкви Християн Віри Євангельської. Я не належу до жодної конфесії,бо я читаю БІБЛІЮ і вірю в Бога. Свідки мені намагались пояснювати, що Ісус не є Богом, що Дух Святий - то абстракція. Щоб відповісти Вам детальніше, треба перечитати в Біблії ті місця, які мене тоді цікавили. Давно це було.СЄ навчають своїх прихожан високої моралі, справедливості, але ВИ НЕ Є ХРИСТИЯНАМИ. Наскільки ж обмеженою є ваша віра в Бога, якщо ви вважаєте, що Він допустив би помилки в перекладі ЙОГО СЛОВА. А ще я вважаю, що ваше бажанння кардинально відрізнятись від решти християнського світу є ознако сектантства і екстремізму. А ще я не бачу у Ваших дописах поваги до позиції інших. І я від Вас таки якісно відрізняюсь (відповідь на промитий мозок), бо мою віру формувала Біблія, а Вашу , в першу чергу, агітаційні проповіді ваших пасторів і перекручені тексти Вартової Башти.

• Подобається Подобається x 1
  5. Aquinas

Aquinas Well-Known Member

Ні, Христос послав ВИКЛЮЧНО апостолів (Мт.28:16-20). І цю місію апостоли передавали іншим ВИКЛЮЧНО через рукопокладання. Я вас запитую: яке ВИ маєте відношення до апостолів? Хто ВАС послав проповідувати?

Звичайно, істинні християни з’явилися аж після народження такого собі Рассела. В Біблії про це прямо сказано, що поки не народиться Чарльз Рассел і не організує «дослідників Біблії» – християни так і перебуватимуть в темряві.
    До речі, а вам відомо, що в Біблії так само сказано і про Єлену Вайт – засновницю адвентистів? Так само Біблія розповідає і про Джозефа Сміта – засновника мормонів. І ще про багатьох-багатьох інших «месій» розповідає Біблія. Яка чудесна ця книга!

Якщо ви не ходите до Церкви, то як ви можете знати, що там відбувається чи не відбувається?

Так, і з цього місця чомусь виходить сарана, якою є ви, а також виходить антихрист.
    Якщо безодня - це місце бездіяльності (до речі, ЗВІДКИ ви взяли таке трактування?), то значить, що Свідки Єгови мали б нічого не робити! Чому ж ви проповідуєте?

Вам дати посилання на «Вартову Башту», де пророцтва Йоіля цитуються поряд з пророцтвами з Одкровення?
    Звичайно, що не всі деталі співпадатимуть. Приміром, коли йдеться про сморід від сарани (про що пише Йоіль), то це ж не вас стосується, бо ж як від Свідків Єгови може смердіти? Вас стосується тільки те, що гарно написано, а те, що погано – ні-ні. Дуже об’єктивний і збалансований підхід!

Христос показав чи Христос сказав? Ви розрізняєте ці речі? Бо якщо ні, тоді раджу вам терміново прийняти обрізання, бо Христос також був обрізаний восьмого дня. А ще раджу хреститися виключно у віці 30 років (не раніше, і не пізніше), бо Христос хрестився саме в цьому віці. І ще багато речей показав Христос. Ви їх всі будете виконувати?
    Запитання: Де конкретно Христос говорив, що проповідь – це ВИКЛЮЧНО спілкування тет-а-тет?

А ще Європейський Суд дозволив одностатеві шлюби, всиновлення такими парами дітей, гейпаради і багато-багато іншого. То ТАКИЙ суд для вас авторитетний?

• Подобається Подобається x 6
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Сергію, а Вартова Башта для вас сумнівне джерело? Чому?

7. Сергій аспірант

Оскільки ви є аспіранткою то принаймі основіні принципи аукових досліджень вам відомі. І обмежуватись лише одним спостереженям та емоційною оцінкою не можна. Ви пишете що свідки Єгови не є христинами?
    На підставі чого? На підставі того що вони не вірятьв трійцю і не вважають Ісуса Богом? Але ж чи єв Біблії термін Трійця чи хоча б ідея про неї? Апостоли та перші християни про це уявлення не мали то ж керуючись вашою логікою ми не можем вважати їх христинами?
    Щодо перекладу білії то розгляньте факти – існують розбіжності між давніми рукописами, перекладачі є звичайними людьми а не натхненими письменниками. Врахуйте також колосальну різницю між сучасною культуорю і мовою і культурою і мовою сучасності. Ось звідси і беруться розбіжності неточності тощо. Врешті порівняйте кілька перекладів- розбіжності обов’язково знайдете.
    Чим саме бажання свідків Єгови відрізняються від інших християн і чому саме вони є екстремістами?

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та звідки ви знаєте? Хто вам сказав?

9. Сергій аспірант

Цитата:Допис від Witness
    Вы и вправду считаете СИ экстремистами? Вас не насторожило, что из 200 стран лишь православная Россия считает их таковыми? Кстати, знаете что скажет Европейский суд по этому поводу?

А ще Європейський Суд дозволив одностатеві шлюби, всиновлення такими парами дітей, гейпаради і багато-багато іншого. То ТАКИЙ суд для вас авторитетний?

Європейський суд керується міжнародними актами які визначають права і свободи громадян.

---------- Додано в 13:21 ---------- Попередній допис був написаний в 13:18 ----------

Європейський суд керується міжнародними актами які визначають права і свободи громадян. А не керується лише моральними етичними чи політичними інтерасами. Ви можете не сприймати дій якихось людей але дискрімінуваити їх ви немаєте права.

10. Witness

вот здесь хотел задать вопрос: какой из переводов Библии вы считаете "тем самым", истинным, божественным переводом Библии и почему? Вот вам список - выбирете пожалуйста:

Митрополит Филарет (Бытие)
    Епископ Агафангел (Иов)
    Руднев И. М. (он же - проф. И. П. Максимович) - отдельные книги Ветхого Завета
    Синодальный перевод
    Современный перевод
    Перевод Нового Мира
    Подстрочный перевод Алексея Винокурова
    Кассиан (Новый Завет)
    Слово Жизни (Новый Завет)
    Соединение и перевод четырех Евангелий. Л.Н. Толстой.
    Евангелия и Послания ап.Павла в переводе священника Л.Лутковского.
    Международное общество Священного Писания (МОСП)
    С. Аверинцев
    Давид Йосифон (Танах)
    Живой поток (Новый Завет)
    Григорий Неокесарийский (переложение Екклесисаста)
    перевод архим. Макария
    Пробатов В.
    "Исправленный Синодальный перевод"
    Кузнецова (РБО)
    Г. Павский (РБО 1821 — 1825 и др.)
    РБО (современное)
    П. А. Юнгеров
    Д. Б. Хаскелевич
    И. М. Дьяконов
    Мосад Рав Кук
    Перевод Института перевода Библии в Заокском (под редакцией М. П. Кулакова)
    П. Гиль (Пятикнижие Моисеево)
    «Живой Перевод» (New International Version; Новый Завет)
    Е. В. Карнеев (Псалтирь)
    В. И. Кельсиев (Вадим) "Пятикнижие"
    В. Журомской "Подстрочный греческо-русский Новый Завет"
    О. Н. Штейнберг "Пятикнижие Моисеево"
    «Павлодарский перевод» (Эфесянам)
    Гуляев М. С. (отдельные книги Ветхого Завета)
    Еп. Порфирий (К. А. Успенский) - Отдельные книги Ветхого Завета.
    Палладий, епископ Сарапульский (Малые пророки)
    Лах Яков (Песня Песен)
    Меир Левинов (Псалтырь; Песнь Песней)
    Нохум-Зеэв Рапопорт и Барух Камянов (Песнь Песней)
    Арье Ольман (Руфь)
    З.Фуксон (Псалом 1 - 10)
    Фрима Гурфинкель
    Наум Басовский - Псалмы, Экклезиаст, Исайя (стихотворное переложение)
    Одинцов-Белинский - буквальный перевод Нового Завета
    Бродовский Г. А. (Руфь)
    Суханицкий С. - Отдельные книги Нового Завета.
    Адольф Шведчиков - (переложение Бытие)
    Юнц Э.Г. (Отдельные книги Библии)
    Познышев А. Н. (Евангелия)
    Абрам Эфрос – Руфь
    Олесницкий А. А. (Отдельные книги Ветхого Завета)
    Хомяков А. С. (Галатам, Ефесянам)
    Смирнов М. А. (Римлянам)
    Жемчужина Карпат (Евангелия и Деяния)
    Рафаэль Мызипыч (парафраз Нового Завета)
    Гелий Вишенчук
    Иеромонах Амвросий (Тимрот) - Псалтирь
    Апт C. К.(Бытие, Иона)
    Рижский М. И. (Иов, Екклезиаст)
    Смысловой перевод Таурата, Пророков, Забура и Инжила
    Шифман И. Ш.(Пятикнижие Моисеево)
    Хвольсон Д. А. (отдельные книги Ветхого Завета)
    Левисон В. А. (отдельные книги Ветхого Завета)
    С.-Петербургская Духовная Академия (отдельные книги Ветхого Завета)
    Горский-Платонов П. И. (отдельные книги Ветхого Завета)
    Победоносцев К. П. (отдельные книги Нового Завета)
    Вегерь И. И. (Екклесиаст)
    Брагинский И. - Руфь
    Лёзов С. — Марка

http://www.bibleist.ru/biblio.php?q=001

---------- Додано в 21:34 ---------- Попередній допис був написаний в 21:28 ----------

Стих!

Меня не интересуют усмешки, тем более усмешки над Словом Бога.

а зачем мне в церкви заходить (кстати, их сотни направлений - вы о какой говорите?), если вы (те кто туда ходит) сами подтверждаете своим молчанием, что люди сегодня не поскресают. Как это понимать? ;)

---------- Додано в 21:37 ---------- Попередній допис був написаний в 21:34 ----------

Какой антихрист? Где вы увидели слово антихрист в Откровении? Давайте не будем примешивать ваши трактовки и поднимать новые темы, тем более, что вы явно не понимаете, что такое антихрист вообще. 1 Иоанна 2:18 показывает, что их много и они появлялись уже в 1 веке. Не отвлекайтесь, ок?

---------- Додано в 21:39 ---------- Попередній допис був написаний в 21:37 ----------

Давайте свою трактовку и мы сравним ;)

??? Я не понял вопроса... Мы проповедуем потому, что мы уже вышли оттуда, а не находимся еще там. Что тут не ясного?

---------- Додано в 21:43 ---------- Попередній допис був написаний в 21:39 ----------

Вы снова показываете, что вы не знаете этого вопроса ;) Это разные пророчества и на разные века. Они схожи, но не являются эдентичными. Вы уверены что хотите начать еще одну тему? ;) Объясните пожалуйста мне пророчество Иоиля.

---------- Додано в 21:53 ---------- Попередній допис був написаний в 21:43 ----------

Вы отвечаете как атеист, и как будто забываете, что есть время ДО смерти Христа, а есть ПОСЛЕ. Моисеев Закон сейчас не действует, разве не знаете? Ваши примеры странны и они не подходят к нашей ситуации.
    Снова атеистические вопросы. Где сказано в Библии такими словами: "курить нельзя!"? :)
    Здесь нужно читать и иметь желание понять, а не придираться. Посмотреть как Иисус учил своих последователей проповедовать: Луки 10:1 В данном случае вы видите, что католики и православные так не делают, ибо обленились в конец : ))) А потому и раздражаетесь. А надо не раздражаться, а стать на сторону истины ;)

---------- Додано в 21:59 ---------- Попередній допис був написаний в 21:53 ----------

Ваши возражения не мудры и не отражают христианского взгляда вовсе. Вот вам ребус: римский император был сильно далек от праведности, поклонялся идолам, был жестоким, сам себя выдавал за бога, а в его царстве процветал гомосексуализм и другого рода разврат. И тем не менее Павел взывал к нему о защите: ВЗЫВАЮ К КЕСАРЮ! (Деяния 25:11) Прав он был или нет? ;)

11. Aquinas

Aquinas Well-Known Member

1) Відкрийте Біблію, почніть її читати без "Вартової Башти" і всі вірші ви самі прекрасно знайдете. А щоб вам не довелося довго шукати, поясню: Мт. - скорочено означає Євангеліє від Матея; 28 - це номер глави (розділу), він зазвичай пишеться великими цифрами; : 16-20 - це нумерація віршів, прочитавши які, ви побачите, що ВИКЛЮЧНО апостолам Христос доручив завдання проповідування. Отож, Мт.28:16-20. Дерзайте!

2) Я сміявся не над Словом Бога, а над тим, як дехто його розуміє. Тільки не треба власні розуміння зводити до рангу Слова Божого, добре?

3) Та я взагалі багато чого не розумію, а про антихриста - то й поготів. Але нехай. Скажу по іншому: звір вийде з тієї самої безодні, що й сарана. Як це розуміти? Ви - вже вийшли, а він?

4) Я не займаюсь СВОЇМИ трактуваннями. І якщо чогось не розумію, тоді взагалі про це не пишу.

5) Скільки часу ви перебували у цій "безодні"? Назвіть мені поіменно всіх людей, які весь той бездіяльний період провели у "безодні".

6) Ні, це ви не знаєте ВЛАСНОГО вчення. Ось скан із вашої славнозвісної "Вартової Башти" від 1 травня 1998 року. Уважно прочитайте речення, яке там підкреслене червоним, і порівняйте з тим, що ви щойно сказали:

7) От коли ми говоримо "Трійця", то перше, що чуємо від вас: "цього слова нема в Біблії". Тож на майбутнє у таких випадках давайте собі свою власну пораду:

• Подобається Подобається x 3
  12. консультант

консультант Дуже важлива персона

Про яку правду Ви мову ведете? Організація свідків Єгови починаючи від початку свого заснування тільки те й робить, що "вішає лапшу на вуха" наївним громадянам.
    Не так вже й часто я звертаюсь до сумнівних джерел. А що порадите писати, якщо на мої цитати з Біблії Ви взагалі відповідаєте несусвітні речі або мовчите, як риба в воді. Особисто для мене більш сумнівного джерела ніж Вартова Башта немає ніде в світі, хіба що газета "Міліцейський кур"єр", яку я довший час виписував замість Перця.

• Подобається Подобається x 2
  13. Сергій аспірант

Не так вже й часто я звертаюсь до сумнівних джерел. А що порадите писати, якщо на мої цитати з Біблії Ви взагалі відповідаєте несусвітні речі або мовчите, як риба в воді. Особисто для мене більш сумнівного джерела ніж Вартова Башта немає ніде в світі, хіба що газета "Міліцейський кур"єр", яку я довший час виписував замість Перця.

На вашы дописи я давав обґрунтовані відповіді. Тай статі у Вартовій Башті та інших виданнях свідків Єгови вмдаються після серйозних досліджень і з посиланням на відповідні джерела чи то з історії чи білеїстики чи релігієзнавства

---------- Додано в 14:57 ---------- Попередній допис був написаний в 14:55 ----------

І я доречі ніколи не посилався на російську жовту пресу і подібні до неї сайти-))))
    Якщо ви наводите цитату без коментаря то будьте готові довести кожне тверження

14. консультант

консультант Дуже важлива персона

Кому довести? Собі самому? Ви ж всерівно не сприймете, те що я напишу. Вартова Башта - Ваш "маяк". Тільки біда в тому, що не хочете розуміти, що нічого спільного з "маяком" та башта не має. Це ілюзія в тумані думок.

• Подобається Подобається x 2
  15. Сергій аспірант

Ви навели в повыдомленыы витяг з статті? Ви можете довести твердження які там є?
    Чи ви вважаєте російський Інтернет сайт надійним джерелом після якого нічого доводити нетреба?

---------- Додано в 16:12 ---------- Попередній допис був написаний в 16:02 ----------

Ви не соромлячись пишете неправду доказів наводити абр на хочете або неможете і звинувачуєте інших в брехні/

---------- Додано в 16:33 ---------- Попередній допис був написаний в 16:12 ----------

7) От коли ми говоримо "Трійця", то перше, що чуємо від вас: "цього слова нема в Біблії". Тож на майбутнє у таких випадках давайте собі свою власну пораду:

В Біблії відсутня також термінологія порвязана з формулюванням і доведенням цього догмату. Для його доведення треба вдаватись до філософських спекуляцій а не доБіблії яка не дає підстави важати Бога триєдиним .
    В будь якому випадку теологічні розбіжності між свідками Єгови та іншими конфесіями не дають підстав останням вважати їх екстремістами, небезпечними сектантами тощо.
    Оскільки
    1) Жодних порушень законодавства свідками Єгови в Україні не виявлено,
    2) Не відомо жодного випадку коли б свідки Єгови вимагали заборони інших конфесі, зривали богослуженя тощо
    3) Частота розлучень серед свідків Єгови не перевищує 4-5 %
    4) Частота скоєння кримінальних злочинів серед представників свідків Єгови є мізерною порівняно з представниками інших конфесій.

16. Witness

И снова призываю к внимательности. Вы написали:
    Исключительно апостолам??? Где вы увидели слово "исключительно"? Я вам привел один из стихов, который противоречит вашему пониманию: Луки 10:1. Вы его смотрели? Зачем тогда он обучал около сотни мужчин проповеди? :) Если должны проповедовать только апостолы, то почему проповедовали те, кто апостолами не являются, как например Стефан? Сила? Варнава? А стихи Деяния 1:15; 2:1-21 читали? Почему там не было никаких рукоположений и все эти 120 человек стали проповедовать, а не только апостолы, как вы говорите? Я вообще не пойму ход ваших мыслей... Может вы имели в виду, что Иисус поручил апостолам организовать проповедь? ;)

Далее вы писали:
    Я вас спрашивал: где стих?

На что вы мне отвечаете: Відкрийте Біблію, почніть її читати без "Вартової Башти" і всі вірші ви самі прекрасно знайдете. А щоб вам не довелося довго шукати, поясню: Мт. - скорочено означає Євангеліє від Матея; 28 - це номер глави (розділу), він зазвичай пишеться великими цифрами; : 16-20 - це нумерація віршів, прочитавши які, ви побачите, що ВИКЛЮЧНО апостолам Христос доручив завдання проповідування. Отож, Мт.28:16-20. Дерзайте! о_О
    Вы где тут увидели ответ на мой вопрос? Я "дерзнул", и что я увидел? Может у вас в Матфея 28 главе написано, что проповедовать разрешалось исключительно через рукоположение??? ГДЕ???

---------- Додано в 00:39 ---------- Попередній допис був написаний в 00:34 ----------

Я вам показал исключительно по Библии, что сразу после апостолов должна наступить ночь и должны проявиться отступники, которые заглушат пшеницу. Вам не нравятся слова апостолов и слова Иисуса? Именно что вы над этими словами и стали насмехаться.
    Вы снова забыли что там же был и Иисус. Вопрос вам: если Господь был в бездне, то могут ли там находиться и служители его? ;)

---------- Додано в 00:44 ---------- Попередній допис був написаний в 00:39 ----------

Я вам больше скажу: если вы не понимаете и молчите, то какое право имеете критиковать и ругать других? Нет уж, прежде чем говорить что кто-то очень сильно не прав, вы морально обязаны предоставить впротивовес что-то от себя - показать как правильно. А иначе вы должны и дальше сохранять молчание

Я вам уже сказал, что вопрос сей некорректен. Где в Откровении обсуждается сей воврос? Вы хотите чтобы я фантазировать начал?

17. Oxid

Oxid Well-Known Member

Яку неправду? Невже організація знову дозволила переливання крові?Службу в армії? Святкують Різдво, Великдень, дні народження, можуть вільно дивитись кінофільми, відвідувати концерти, приймати участь у корпоративних вечірках, танцювати, займатись спортом?о_О

18. Witness

????? Чего вы хотите то от меня? :sad: Давайте так: вы приведете свое понимание и назовете свои имена. (Честно: не пойму чего вы спрашиваете!....)

А я вам еще раз говорю: вы не знаете этой темы и не понимаете ее вовсе. Первое исполнение (буквальное), как и показывалось в том журнале произошло еще в древности: на народ Израиль налетело войско Иеговы - саранча, которая сожрала растительность, что привело к сильному голоду. По какой причине? Потому что Израиль блудодействовал (поклонялся иным богам).

Это пророчество не имеет абсолютно идентичного исполнения в наше время. Равно как и другие пророчества. Просто бессмысленно пытаться втиснуть каждое слово этого пророчества в его будущее еще одно исполнение. Это как здесь: Псалом 41:9 - здесь Давид сокрушенно воздыхает, что даже человек с которым он ел за одним столом "поднял на него пяту". Это случилось когда Давид совершил блуд с Вирсавией, и впоследствии его постигли бедствия: даже самые близкие люди предали его. Помните на кого это является пророчеством? Верно: на Иисуса и на одного из ближайших к нему людей - на Иуду Искариота. Но верно ли будет здесь строить точную параллель между Иисусом и Давидом? Может Иисус тоже согрешил и потому на него обрушились беды? Смотрите в этом псалме стих 4: "Исцели душу мою - я согрешил против тебя". Нужно ли и этот момент приравнивать к ситуации с Иисусом? Естественно нет.

19. Сергій аспірант

ожуть вільно дивитись кінофільми, відвідувати концерти, приймати участь у корпоративних вечірках, танцювати, займатись спортом?

Звичайно можуть, та йсамы вони час выд часу влаштовують вечірки

Щодо кінофільмів то свідки Єгови уникають перегляду фільмів з насильницьким, еротичним чи порнографічним змістом. Ви вважаєте такий підхід нерозумним?

---------- Додано в 17:12 ---------- Попередній допис був написаний в 17:10 ----------

А де христинам наказано це робити?

---------- Додано в 17:14 ---------- Попередній допис був написаний в 17:12 ----------

Ви вважаєте що це стосується свідків Єгови?

20. Witness

Здесь у вас ничего не выйдет, ибо судя по вашим словам троица это ОСНОВА всего учения. Это ГЛАВНОЕ. Это ФУНДАМЕНТ. И Свидетелей вы не признаете за христиан именно из-за непризнания троицы. А потому, в Библии это учение должно быть самым главным тоже, и оно должно быть четко прописано, и НЕ ОДИН РАЗ! А этого учения там не сыскать днем с огнем, как говорится. Ему не учил Моисей, говоря с Израильтянами. О троице не рассказал ни один пророк. С троицей не познакомил людей Иисус. Это учение не рассказал и Павел в своих множественных посланиях. А потому, мы и разводим руками, спрашивая: где? :sad:

---------- Додано в 01:40 ---------- Попередній допис був написаний в 01:16 ----------

Неужели вы даже не знаете этого??? о_О Вот вы привели неточность:

- Тогда возникли Исследователи Библии. Организация "Свидетели Иеговы" появилась в 1931 году

Зачем используется слово "секта"? От какой церкви они откололись, чтобы стать сектой? От православия? Католиков? Может откололись от адвентистов 7 дня? Нет. Расселл основал свой кружок по изучению Библии, а потому сектой они не являются. Кстати, почему используется слово "малограмотный"? Это откуда вообще?

Они никогда не занимались предсказаниями, никогда не видели видений и пророческий снов, не разговаривали ни с "ангелами", ни с "Господом". Все что они писали в журналах, было их предположениями, которые давались с определенными объяснениями. Ошибки естественно были (а у кого их нет?), о чем Свидетели Иеговы честно пишут.

Неправда. В журналах они верно писали: в этом году будет ровно 6000 лет с момента сотворения Адама. Что произойдет в этом году? Мы не знаем наверняка... Может произойти армагеддон? Мы должны подождать и тогда увидим...

Это искажение фактов. Во все времена Свидетели Иеговы, побуждаемые духлм проповеди, продавали какое-то свое имущество, и на эти деньги ехали проповедовать (на эти же средства и жили во время этой проповеди). Это было и в 1975 году, и до и после. В том году в НЦС тоже хвалился такой настрой в деле проповеди. И не только в том году, и не только в НЦС. Более того, такой же настрой есть и в Библии: Мтф 19:21; Деяния 4:34-37.
    Продавали все имущество и все стредства жертвовали "лидерам секты"??? Откуда это вообще?

Во многих??? Это в каких? Я могу назвать примерно 20 таких стран: Афганистан, Ирак, Китай, Северная Корея, Сомали... Это и есть во многих? :) :good:

---------- Додано в 01:44 ---------- Попередній допис був написаний в 01:40 ----------

Дурiсть какая-то. Человек вообще не знаком с нами.

Искажение фактов
    ??? Дурiсть! Статью - в помойку

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)