Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

В мене ненависть? Я вже на цьому форумі 6-й рік і якби я почав керуватися негативними почуттями, я б давно покив цей форум, а можливо і цей світ.
    А написали ви дуже зрозуміло, і плюнули дуже зрозуміло.
    А то що мої відповіді не дуже дружні? Яка може бути дружба зі слугами диявола?
    Тут я повністю керуюсь Христовою наукою.
    1.Написано!
    2. Відійди від мене, сатано!

• Подобається Подобається x 4
  2. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Свідки Єгови не можуть знати і пам’ятати усього – досвід, і об’єм знань у кожного різний. Тож декому потрібний час дл я пошуку відповідної інформації або ж поради більш досвіченої людини. Я наприклад багато чого не знаю і постіно звертаюсь до різних джерел Врешті свідками Єгови люди стають в різному віці – кі комусь навчатись легше ніж іншому – хтось може користуватись готовою відповіддю- хтось пророведе глибше дослідження питання і викладейого своїми словами. Серед моїх знайомих є багато свідків які перед тим належали до дуже різних конфесій і які прекрасно розуміють погляди інших і поважають їх. Але те що хтось не може одразу відповісти на питання ще не свідчить що відповіді на нього немає
    Буду вдячний якщо наведете вірші які були для вас не зрозумілими тут.

3. marianast

marianast Well-Known Member

А мені таке кинулось в очі з перших відвідин. І повірте мені я не йшла туди будучи упередженою.
    З гумором ставитись до чого?????????????? Бабусі смішно не було.
    А ще мого колишнього однокласника батьки змушували ходити по вулицях і проповідувати і я знаю,що це далеко не поодинокий випадок. То хіба це проповідь від душі? До речі, не знаю чи він і досі свідок, але проповідувати не ходить, це точно.

• Подобається Подобається x 2
  4. Witness

Witness Well-Known Member

У вас ненависть, у вас. А называя меня слугой дьявола, вы разжигаете ненависть по признаку религии и становитесь экстремистом. ;) Ваше счастье что вы не в России, а то тут у нас с экстремистами не церемонятся :)

Кстати, я где-то вас называл слугою дьявола? Почему вы считаете что в праве такими выражениями разбрасываться? ... А ладно, не отвечайте: христианам к такому отношению не привыкать

5. Сергій аспірант

А мені таке кинулось в очі з перших відвідин. І повірте мені я не йшла туди будучи упередженою.

Але стали упередженою і досить швидкою Так і не вникнувши в суть справи. Якби ця жінка справді була свідком Єгови то за таке поводження з батьками з нею б точно малиби поговорити. Але ви ж це не перевіряли та й самі зауваження робити посоромились.
    Я знаю багатьох дітей і підлітків які охоче пропоповідують і самі прагнуть цього. Причому роблять це не тільки від дому додлому а й однокласникам. Не завжди діти свідків Єгови – стають свідками Єгови - свідки Єгови намагаються не допускати того щоб хтось ставав свідком не з власного бажання а тому що цього хотять батьки – це особисте рішення як і те скільки часу присвячувати проповіді.

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

То правда, тому й СЄ заборонили, нє?

7. Сергій аспірант

Але стали упередженою і досить швидкою Так і не вникнувши в суть справи. Якби ця жінка справді була свідком Єгови то за таке поводження з батьками з нею б точно мали би поговорити. Але ви ж це не перевіряли та й самі зауваження робити посоромились. Людям які нещодавно стали або збираються стати свідками Єгови іноді дуже важко змінити стереотипи поведінки закладені в них вихованням – на цек йдуть роки а іноді людина все життя повинна боротись з певними своїми рисами і нноді така поротьба триває з перемінним успіхом.
    Я знаю багатьох дітей і підлітків які охоче пропоповідують і самі прагнуть цього. Причому роблять це не тільки від дому додлому а й однокласникам. Не завжди діти свідків Єгови – стають свідками Єгови - свідки Єгови намагаються не допускати того щоб хтось ставав свідком не з власного бажання а тому що цього хотять батьки – це особисте рішення як і те скільки часу присвячувати проповіді. Свідки Єгови – звичайні люди і як усі інші можуть помилятись. Невже ви думаєте що всі діти які вранці ідуть з батьками до церкви ідуть туди з власної волі? Далеко не завжди так є, але у випадку коли це стосується традиційних церков це просто ігнорують а коли стосується релігійних меншин – з цього роблять злочин.

8. marianast

marianast Well-Known Member

Скажімо, про Отця, Сина і Духа Святого, чи дискусія довколо : "Кажу тобі, сьогодні Ти будеш зі Мною в раю" (славнозвісне переміщення коми, яке ставить під сумнів існування раю). Улюблена відмазка свідків - це неправильний переклад;) І ще багато чого було, що свідки мені пояснити не змогли. Єдине,що я зрозуміла після спілкування - з ними сперечатись змісту нема. Чого і зараз робити не буду. Промитий мозок то важкий випадок.

9. Сергій аспірант

То правда, тому й СЄ заборонили, нє?

А ви можетет довести що свідки Єгови екстремісти? На хлопський розум хоча б………

10. Witness

Вы и вправду считаете СИ экстремистами? Вас не насторожило, что из 200 стран лишь православная Россия считает их таковыми? Кстати, знаете что скажет Европейский суд по этому поводу? ;)

11. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Сергій, подивіться на свого брата. І прочитайте, що він пише. Те що він робить - не піддається здоровому глузду. Плювати на Бога?!
    В історії був такий В. Ульянов, який, як писали очевидці, не міг спокійно пройти повз розпяття, щоб не плюнути на нього.
    Ще одне. Кожен форумчанин має профіль, де містяться короткі дані.
    Візьміть профіль Свідка. Відсутня графа Про Мене. Місто - жіл кагдата в Хєрсонє. І все. Чому така таємниця? Що, єговісти - це таємна секта?

12. Сергій аспірант

правда, тому й СЄ заборонили, нє?

А ви можетет довести що свідки Єгови екстремісти? На хлопський розум хоча б………

Скажімо, про Отця, Сина і Духа Святого,
    Поясніть конкретніше стосовно якого вірша стосувалась дискусія?

чи дискусія довколо : "Кажу тобі, сьогодні Ти будеш зі Мною в раю" (славнозвісне переміщення коми, яке ставить під сумнів існування раю). Улюблена відмазка свідків - це неправильний

Точніше сказати не вірна пунктуація в 1 ст в грецькій мові знаків пунктуації ще не було.
    Тому перекладач який розставляє ці знаки в перекладі робить це згідно контексту та користуючись логікою.
    Фраза кажу тобі сьогодні – поширене висловлювання і в старому завіті можна знайти його дость часто. Відповідні посилання наведу пізніше.
    Ісус опинився на небі тільки через 40 днів після воскресіння. Отже він не міг бути в раю зі злочинцем відразу по його смерті.

---------- Додано в 14:33 ---------- Попередній допис був написаний в 14:29 ----------

ДОречі навіть варіант Кажу тобі сьогодні, Ти будеш зі Мною в раю сам по собі не суперечить погляду на Рай у традиційних церквах

---------- Додано в 14:45 ---------- Попередній допис був написаний в 14:33 ----------

Згідно христової науки ви взагалі не повинні були б спілкуватись з людьми яких вважаєте слугами сатани

---------- Додано в 15:01 ---------- Попередній допис був написаний в 14:45 ----------

І ще багато чого було, що свідки мені пояснити не змогли. Єдине,що я зрозуміла після спілкування - з ними сперечатись змісту нема. Чого і зараз робити не буду. Промитий мозок то важкий випадок.

Наведіть хоч кілька прикладів?

Добре що ви визнаєте що ваш мозок промитий? Не підкажете де саме і яким засобами?

(неображайтесь – які терміни така і відповідь-))

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я не думаю, що тільки Росія.

А Європейський суд просто бавиться в демократію.

14. Levko

Levko Well-Known Member

От бачите- я був правий. Ще навіть не почав розповідати "подробнее" про чудо у своїй сім"ї, а Ви уже насміхаєтеся... Уявляю собі, як би Ви все перекрутили, коли би я розповів...
    Так що нема сенсу говорити про це з Вами...:bye2:

• Подобається Подобається x 1
  15. Witness

: )))))) Вы можете думать - можете не думать, а экстремистскими признаны публикации СИ только в России :)
    А Россия, интересно, во что играет?... А! знаю: в католическую охоту на ведьм :gamer:

---------- Додано в 00:05 ---------- Попередній допис був написаний в 00:04 ----------

Это я был прав: Иисусовых чудес больше нет.

16. Сергій аспірант

Поглянемо що пише закон

насильственное изменение основ конституционного строя и нарушение целостности Российской Федерации;

Жодна публікація свідків Єгови до цього не закликає

публичное оправдание терроризма и иная террористическая деятельность

Принаймы в кількох виданнях свыдки Єгови чытко ы не двохзначно засуджували терроризм

возбуждение социальной, расовой, национальной или религиозной розни;

щоб помітити ознаки таких дій у свідків єгови треба мати багату фантазію.
    Серед свідків Єгови є представники майже усіх народів і вони вільно і неупереджено спілкуються між собою незалежно від етнічних чи політичних конфліктів які є між цими народами. Свідки Єгови поважають право кожної людини на свободу совісті і заява релігійної громади що вона є правою не може трактуватись як екстремістська діяьністью

пропаганда исключительности, превосходства либо неполноценности человека по признаку его социальной, расовой, национальной, религиозной или языковой принадлежности или отношения к религии;

Свідки Єгови не ставляться до інших як до неповноцінних взалежності їх расової. Релігійної чи якоїсь іншої приналежності

воспрепятствование осуществлению гражданами их избирательных прав и права на участие в референдуме или нарушение тайны голосования, соединенные с насилием либо угрозой его применения;
    воспрепятствование законной деятельности государственных органов, органов местного самоуправления, избирательных комиссий, общественных и религиозных объединений или иных организаций, соединенное с насилием либо угрозой его применения;

Жодного випадку таких дій щ боку свідків Єгови виявлено

17. Radistka

Radistka Rändaj

:haha: :haha: :haha:

Сергію, не ображайтесь, але Ви рагуль!

"Рагуль - самовпевнена, пихата істота, (підвид homo sapiens) яка свято вірить, що на таких як він тримається світ. Беапеляційний, рідко сумнівається в чомусь. З кожного приводу (спорт, політика, мистецтво, література, історія і т.д.) має свою думку, котру насправді вичитав в Wikipedi, почув від тата/мами в дитинстві або від Васі-корєша з сусіднього під"їзду. Її вважає єдино правильною, альтернативні думки сприймає туго і зневажливо. Утім, легко піддається навіюванню з боку авторитетніших рагулів..."

18. Сергій аспірант

Я поважаю позицію іншоъ людиниякщо вона обгрунтована а не просто э емоційноюреакцією на щось без спроби хоча б якогось аналізу.
    Вважайте що вашого допису я не помітив.

---------- Додано в 18:35 ---------- Попередній допис був написаний в 18:31 ----------

Щодо оригінального значення тслова рагуль то це
    ермин «рагулизм» происходит от слова рагу́ль (мн. рагули́, жен. рагу́лька, рагули́ха, дет. рагуля') — это некультурный, примитивный, тупой человек, деревенщина.
    І знахожу недоречним переходити на особистості коли аргументи закінчились

---------- Додано в 18:38 ---------- Попередній допис був написаний в 18:35 ----------

Цитата з статті у вікіпедії , зсилку на яку подаю нижче досить влучно характеризує ситуацію що склалась
    http://uk.wikipedia.org/wiki/Рагуль

19. консультант

консультант Дуже важлива персона

Свидетели Иеговы - религиозная организация, возникшая в конце 19 века в США. Основателем секты был малограмотный торговец Чарльз Рассел из штата Пенсильвании. За время деятельности организации ее лидеры неоднократно предсказывали конец света, вызывая апокалиптический страх у своих последователей. Последний срок конца света был назначен на 1975 год. Многие адепты секты, поверив в пророчество, продавали свое имущество, передавали все средства лидерам секты.

В настоящее время деятельность Свидетелей запрещена во многих странах мира. В России представители секты стали активно действовать в начале 90-х годов 20 века, разу вступив в конфронтацию с традиционными конфессиями. Свидетелям Иеговы запрещаются служба в армии, участие в выборах и референдумах, празднование нового года, Пасхи, Рождества и всех остальных праздников. Они отрицают историю, культуру, литературу, народные традиции своей страны.

Каждый член секты подписывает отказ от переливания крови, предпочитая умереть, но не нарушить «закон бога». Свидетели Иеговы отрицают все земные власти и признают лишь руководство своей секты.
    http://stav.kp.ru/online/news/488591

• Подобається Подобається x 3
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

в мусульманських країнах не чув, щоб СЄ ходили з аула в аул.

Ну да, вас правильно проконсультували.

"слава" вартовій башті, нє?

• Подобається Подобається x 4
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)