Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Може але це навряд чи входитьв його намір- зцілення які ви описуєте тимчасові з часом людина хворітеме знову.
    Намір Бога інший - дати людині вічне досконале життя.

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Вам аби заперечити, а правда то, чи неправда - по барабану.

• Подобається Подобається x 4
  3. Сергій аспірант

Не треба приписувати іншим поганих мотивів.
    Згадайтк ваше ставлення до публікаціїї на форумі фрагментів книги Кирилової. Щось опоненти не спішать коментувати мій аналіз кількох фрагментів з ціє книги

4. Nadan

Nadan Well-Known Member

Вважаю що ні.
    А ви не знаєте що таке пророцтва і зцілення?
    Ви серйозно? Саме в цьому мета зцілень Ісуса? А може Він це робив із любові і співчуття? Ісус у вас виступає в ролі фокусника, який переконує людей у своїй правоті з допомогою фокусів. Ви зовсім не знаєте Ісуса і його Отця! Це факт.
    Як колись, так і зараз зцілює то й же Ісус, тому може.
    Наша віра, грунтується на жертві Христа, а зцілення та пророцтва, свідчать про живе спілкування з Ісусом, те що Він нас чує, бачить і любить.
    То поясніть мені, як біолог, як за 10 сек., може зникнути не тільки біль, а й набряк і почервоніння. Навіть при простому розтягненні, біль триває тижнями.Ви вважаєте, що навіювання здатне на таке?
    В моєму житті було багато й інших прикладів чудес (не медичних), які не можна пояснити інакше аніж Божим втручанням. Якщо наприклад по молитві стається подія, імовірність якої менше ніж один на мільярд? То що це по вашому? Хоча з вами такого не станеться, ви ж не вірите, та й християнином ще не стали.

• Подобається Подобається x 3
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Маладєц, Сергій!

Гарні слова.... А тепер покажіть, де я писав про публікації Кирилової.

.....

Добре пошукали?

Не знайшли?

А знаєте чому? Бо я навіть найменшого поняття немаю хто така цьоця Кирилова.
    Відповідно, я її ніколи не читав.

А тепер запитання: Хто і кому приписує?:)

• Подобається Подобається x 4
  6. Сергій аспірант

Фрагменти якниги викладала Радистка ы до них ви выднеслись цылком схвально-)))
    Також з любові співчуття, але головне було пітвердити що він справді Месія.

---------- Додано в 21:38 ---------- Попередній допис був написаний в 21:34 ----------

під дописом 9464 не ващ + стоїть?

---------- Додано в 21:41 ---------- Попередній допис був написаний в 21:38 ----------

Почитайте який небудь серйозний коментар до Біблії

7. Даяна

Даяна Well-Known Member

Звідки знаєте?
    Чи вам достатньо написаного у "В.Б." ?

• Подобається Подобається x 3
  8. Aquinas

Aquinas Well-Known Member

Я колись почую відповідь на це питання?
    Христос обманював (?), коли говорив наступне: "Істинно, істинно говорю вам: Хто в мене вірує, той так само діла робитиме, що їх я роблю. А й більші від них робитиме, - бо я вже йду до Отця мого" (Ів.14:12).
    Про що тут говорить Христос? Про години проповідування по домах і на вулицях? Ці "діла" він має на увазі чи щось інше? І де тут сказано, що ці "діла" люди робитимуть тимчасово? (так, як ви говорите про чуда, які були тимчасовими)

• Подобається Подобається x 2
  9. Witness

Witness Well-Known Member

Рассказать подробнее можно? В вашей семье из человека вышел бес? :) Или ваш родственник сломал позвоночник? Почему недоговариваете?

---------- Додано в 08:51 ---------- Попередній допис був написаний в 08:22 ----------

Вы против проповеди незнакомцам или вы против проповеди именно по домам и на улицах? Поясните.

Иисус же говорил прежде всего о тех делах, для которых он был послан: Луки 4:43. Его ученики совершили больше дел, чем он: Деяния 1:8 - он им говорит что нужно будет сделать. Деяния 2:41 - такого Иисус и близко не совершил. Колосянам 1:23 - то чего они достигли. Они действительно сделали больше!

Если же вы утверждаете, что прежде всего имеются в виду чудеса, то покажите мне, где сегодня у "христиан" творятся чудеса БОЛЬШЕ чем делал Иисус. Итак, у меня к вам встречный вопрос: может быть вы были свидетелем возвращения зрения человеку, который с рождения был слеп и вообще никогда и ничего не видел? Или может стал ходить тот, кто с рождения был недвижим? В какой церкви вы были свидетелями воскрешения человека?

10. Levko

Levko Well-Known Member

А для чого розповідати "подробнее", для чого "договаривать", якщо Ви і так не вірите, що Бог може творити чудеса в наш час, відповідно ніякої користі для Вас це не принесе...
    Для мене є дуже дорогим свідчення зцілення, котре відбулося в моїй сім"ї, тому я ділюся ним тільки з тими людьми, для котрих це може бути підтримкою і надією, а не для того щоб насміхалися...

• Подобається Подобається x 5
  11. Aquinas

1) Я проти ВАШИХ нав'язувань і приставань, які ви гордо називаєте проповідями! ХТО ВАС ПОСЛАВ ПРОПОВІДУВАТИ? "Як будуть проповідувати, коли не будуть послані?" (Рим.10:15). Вам Христос ОСОБИСТО дав вказівку проповідувати? Ні, він дав її апостолам. Який зв'язок між вами і апостолами? ДЕ ВИ БУЛИ у перших століттях християнства? Назвіть мені поіменно всіх Свідків Єгови перших трьох століть.

2) Вам не набридло виривати слова із контексту? Читаємо ще раз: "Верьте Мне, что Я в Отце и Отец во Мне; а если не так, то верьте Мне по самым делам. Истинно, истинно говорю вам: верующий в Меня, дела, которые творю Я, и он сотворит, и больше сих сотворит, потому что Я к Отцу Моему иду" (Ів.14:11-12).
    А тепер скажіть, як співвідносяться між собою діло проповіді (як про це пишете ви) і єдність Ісуса з Отцем? Всі мали вірити, що Ісус і Отець - одно, ТІЛЬКИ НА ОСНОВІ ПРОПОВІДІ? То Христос на словах переконував усіх у своїй єдності з Отцем?
    Досить вішати локшину на вуха! Казочки про сірого бичка розповідайте бабцям на вулиці.

3) Св. Домінік (1170 - 1221) у монастирі Сан-Сісто в Римі воскресив Наполеоне Орсіні, який впав з коня і розбився на смерть (http://www.catholic.ru/modules.php?...tent&tid=3651&query=%E2%EE%F1%EA%F0%E5%F8%E5; )

Св. Франциск Асизький (1182 - 1226) зцілював сліпих, воскрешав мертвих (http://www.eunnet.net/sofia/07-2005/text/0706.html)

Св. Йоан Гонзалес (1430 –1479) воскрешав мертвих (http://www.catholic.ru/modules.php?name=Encyclopedia&op=content&tid=3315&query=%EC%E5%F0%F2%E2%FB%F5)

Св. Джованні Боско (1815 – 1888) воскрешав мертвих (http://www.catholic.ru/modules.php?name=Encyclopedia&op=content&tid=2220)

Йоан Кронштадський (1829 – 1908) воскресив померлу в лоні матері дитину (http://blagoslovenie.su/izdat/books/pobeda/7.php)
    Продовжувати?

Чи є зараз чуда? Так. Але ви про це не знаєте, бо ж до Церкви вам заборонено ходити.

P.S. Мене відверто дістає, коли Свідки НЕ ЧИТАЮТЬ дописів своїх опонентів, а потім сто разів перепитують одне й те саме.
    БУДЬ ЛАСКА, ВІДПОВІДАЙТЕ НА НАСТУПНЕ:
    З якого часу Свідки Єгови сидять у безодні? Адже сказано, що сарана вийде з безодні (Од.9:2, 3). До речі, З ТІЄЇ САМОЇ БЕЗОДНІ вийде і звір (Од.11:7; Од.17:8). Отже, сарана і антихрист – одного роду, бо виходять з одного й того ж місця! Чи ви зараз будете фантазувати про "дві безодні"?
    І насамкінець, ось як пророк Йоіл описує позбавлення від сарани, тобто від вас – Свідків Єгови:
    «А цього північного ворога віддалю Я від вас, і його в край сухий та спустошений вижену, його перед до східного моря, його ж край до того моря заднього. І вийде злий запах його, і підійметься сморід його, бо він лихо велике чинив» (Йоіл.2:20).

• Подобається Подобається x 5
  12. Сергій аспірант

Не так давно Іван Павло ІІ закликав католиків до проповідницької діяльності. Ті самі слова були пітвержені на днях молоді в Сіднеї. Але католики не поспішають це виконувати .
    Проповідь свідків Єгови є виконням слів Ісуса Христа-,, ідіть та навчіть усі народи” та ,,буде проповідана ця євангелія по цілому світі».
    І в чому ви вбачаєте нав’язування і приставання? В тому що людині проказують те що написана в Біблії? Кожен вправі відмовитись від розмови і тоді свідки Єгови не будуть її продовжувати. Але прикро коли під час проповіді доводиться бачити невігластво людей які роками відвідують церкву і майже нічого не знають ні про Білію ні про те що в ній написано.

• Подобається Подобається x 1
  13. Aquinas

А слово "проповідь" у вас асоціюється ВИКЛЮЧНО з ходінням по вулицях та домах і приставанням до людей? Проповідувати через телебачення можна? Можна. Католики так проповідують. Через газети можна? Можна. Католики так проповідують. Через радіо? Можна. Також так проповідують. І навіть через Інтернет можна. І так також католики проповідують. Мало того, проповідувати можна навіть своїм життям. Що також роблять чимало справжніх католиків.
    Невже ви справді вважаєте, що апостоли ходили б пішки тисячі кілометрів і проповідували на вулицях, якби мали такі ж засоби комунікації, які зараз маємо ми? Ще раз запитую: хто вам сказав, що взірцева проповідь - це та, яка відбувається на вулиці?

Особисто вам Христос не давав вказівки проповідувати від Його імені. Чи давав?

14. marianast

marianast Well-Known Member

Колись до мене приходили СЄ. Просила їх пояснити деякі місця з Біблії, а вони, на жаль, володіють лише завченим текстом з ВБ. Постійно відповідь переносили на наступний раз, бо мали там з кимось порадитись. я не побачила в цих людях (а спілкувалась з багатьма) щирих християн, лише щирих СЄ. А ще на їх зібранні була свідком такого випадку - жінка привела на зібрання свою стареньку матір, коли почалась молитва, бабася піднялась і почала хреститись, а донька ВДАРИЛА ЇЇ ПО РУКАХ!!!!! Сиділи ми в другому ряді і НІХТО цій ревній послідовниці СЄ зауваження не зробив. Більше того, багато прихожан просто підсміхувались. То так вчать любові,терпіння і смирення? СЄ - люди,що з Біблією в руках прямують в пекло.
    Ржу, не можу)))))) Аспірант - то ше не науковець. Скажу вам як аспірант аспіранту - віра і наука ніколи одна одній не суперечать, а лише пояснюють і доповнюють. А заперечити віру наукою - то прояв страшної гордині. І взагалі ваші дописи - вершина зухвальства.

• Подобається Подобається x 6
  15. Witness

Я так и думал что в ваших словах есть подвох :)

Что за раздражение в голосе? ;) Послал проповедовать Христос. Кого? Своих последователей - христиан. По идее, если ты назвался христианином, то обязан проповедовать. Назвался груздем - полезай в кузов :) Делают ли это католики? А православные? ;) Христиане ли они?
    Неужели не читали никогда Матфея 13:25? Разве не видели 2 Фес 2:3? Таких стихов много. Итог? Как Иисус, так и апостолы предсказывали черное время (ночь) для христиан, когда пшеница будет заглушена и появятся те, кто и появился :) Истинных христиан и не должно было быть видно.
    Я ж сказал: прежде всего это касается обучения истине. Я не сказал только. Естественно Иисус должен был доказать что он Мессия, а для этого творить чудеса. Но пришел ли он в израильскую землю, чтобы быть лекарем и врачем? Или он пришел основать организацию проповедников? ;)
    Вы видно не поняли? Мы ж говорим о СЕГОДНЯ, не так ли? Вы утверждаете, что сегодня христиане продолжают творить БОЛЬШЕ чудес чем Иисус творил тогда. И что чудеса не прекратились. Итак, я вас и спрашиваю: Если же вы утверждаете, что прежде всего имеются в виду чудеса, то покажите мне, где сегодня у "христиан" творятся чудеса БОЛЬШЕ чем делал Иисус. Итак, у меня к вам встречный вопрос: может быть вы были свидетелем возвращения зрения человеку, который с рождения был слеп и вообще никогда и ничего не видел? Или может стал ходить тот, кто с рождения был недвижим? В какой церкви вы были свидетелями воскрешения человека?
    Я так понимаю, что вы признаете, что подобных великих и настоящих чудес, которые творил Иисус, сегодня никто не творит? Почему? Разве по логике их не должно быть и сегодня? Почему люди не воскресают? Почему не тврятся Иисусовы чудеса? ;)

16. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ви знаєте, біда брехуна не та, що йому не вірять, а що він нікому не вірить.
    Ви виховані на науці великого правдомовця і нелюбителя молоденьких дівчаток. Левко - християнин! Запамятайте це. ОК?

17. Witness

Вы мне и не задавали этих вопросов, разве нет?

Библия не говорит о моменте С КОТОРОГО саранча сидит в бездне. Этого в пророчестве нет. Пророчество никак это не обсуждает и фантазировать тут не о чем. Суть этого пророчества в том, что они в определенный момент выйдут из бездны словно туча, готовые к действию.

С чего бы это? Бездна это что - родильный дом? :) Вы так и не объяснили что такое "бездна", чтобы тут о ней говорить. А Свидетели Иеговы прямо и четко объясняют: бездна - это символическое место бездействия. В этом месте был Иисус (Рим 10:7). Оказаться там боятся демоны (Луки 8:31), но они там окажутся, и они это знают - Откр 20:1-3. Их туда посадит ангел бездны (у кого есть ключ от нее), и пробудут они в таком состоянии 1000 лет.

А потому я и спросил у Надана: с чего он решил, что ангел бездны сатана? Он сказал, что потому что он там сидит. Однако, Библия говорит, что он еще не сел туда. Итак, вопрос остается: почему Надан назвал ангелом бездны сатану? :)

---------- Додано в 20:50 ---------- Попередній допис був написаний в 20:47 ----------

Нет. Зачем? :)
    Пророчество Иоиля? А вы считаете что оно = пророчество из Откровения??? И все детали совпадают? ;) Иоиль говорил о другом, и пророчествовал он за 800 лет до Христа и за 200 лет до разрушения Иерусалима.

---------- Додано в 20:55 ---------- Попередній допис був написаний в 20:50 ----------

Христос показал как надо проповедовать - лично беседовать с человеком, чтобы можно было отвечать ему на вопросы и помогать ему.

А про католиков по телевизору я вижу лишь разговоры о педофильных скандалах - больше ничего :) Православные? Они только и умеют что показываться на важных мероприятиях, позируя перед камерами. Сегодня видел спуск на воду атомного российского военного корабля, который освящался бородатым православным отцом "во имя Отца и Сына и Святага духа".... (!) о_О Тьфу! Противно...

---------- Додано в 20:58 ---------- Попередній допис був написаний в 20:55 ----------

А я вот за 16 лет почему-то ничего такого на собраниях не наблюдал - не знаете почему? Может вы преувеличили все происходящее раз, эдак, вдвое? ;) Что ж вы все так в ад то нас упрятать хочете... ))))

---------- Додано в 21:00 ---------- Попередній допис був написаний в 20:58 ----------

Педро, сходите на улицу, подышите воздухом. Солнце светит, птички поют. Жизнь прекрасна, не так ли? Перестаньте изрыгать на Свидетелей ненависть. Только Бог может показать, кого он любит и кому благоволит, а кого нет

18. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Показав єговіст свою віру.
    І як скаже хто слово на Людського Сина, то йому проститься те; а коли скаже проти Духа Святого, не проститься того йому ані в цім віці, ані в майбутнім!
    (Мт 12:32)

• Подобається Подобається x 7
  19. Сергій аспірант

Кілька разів на цьому форумі я вже писав що дії окремих свідків Єгови тут не розглядаються. Щодо описаного вами випадку – під час молитви свідки Єгови не слідкують один за одним. Також ви не можете бути певним що жінка була свідком Єгови – швидше за все що ні інакше за такі дії знею мали б порозмовляти. Випадки коли люди які вперше потрапили на зібрання і діють так як звикли в церкві досить поширені. Тому свідки звикли ставитись до цього з гумором.

20. Witness

Педро, я вижу вы не можете даже понять что пишет собеседник! Неужели я непонятно написал? Разве я написал против духа Иеговы? Или против Сына Иеговы? Разве не против мерзких дел православия я написал? Неужели не видите этого? Прозрейте! Ваша ненависть ослепляет вас

---------- Додано в 21:26 ---------- Попередній допис був написаний в 21:23 ----------

Согласен целиком и полностью. На крыльце Зала Царства человек может стать и покурить. Естественно он не Свiдок, но люди со стороны будут что говорить? ;)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)