Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

1. Інквізиція, хрестові походи, індулігенції - теж від Бога?
    2. Чи має біблійне підгрунтя молитви до будь-кого ОКРІМ Бога Єгови?
    3. Чи їх використання має біблійне підтвердження?
    4. І часто те почитання, перевищує поклоніння Богу.

---------- Додано в 19:39 ---------- Попередній допис був написаний в 19:10 ----------

1. Ісус не є Богом це раз.
    Ви бачили в літературі СЄ лице Бога? - це два.
    І останнє ви хоч раз бачи4и щоб хтось із СЄ поклОнявся зображенню в журналі "Пробудись" чи малюнку з якось іншої літератури СЄ?
    2. Правильно говорите, але чому не виконуєте?
    3. А їх почитають, перед ними моляться і припадають перед ними, їх цілують і обожествляють?

• Подобається Подобається x 1
  2. Даяна

Даяна Well-Known Member

Там мова йде не про сатану, а про беззаконника (який врешті може бути втіленням антихриста), який хоч і не називає себе Богом, але видає себе за Бога, неначе він намісник Бога на землі. Сказано, що він "несеться понад усе". Можливо це виражається в особливій шанобі, яка проявляється у чисельних титулах, цілуванні рук і навіть ноги і прирівняній до Бога непомильності і т.п. І він має засісти у Божому храмі. Залишається лише за цими ознаками ("несеться понад усе", "видає себе за Бога" і "засяде у Божому храмі" ) пізнати того відступника.
    А я не прошу вас чимось допомагати. Допоможіть собі. Я керуюся Ісусовими критеріями, а не вигаданими : (злочини у питаннях віри і моралі свідчать про правдивість конфесії, яка непомильна у справах віри і моралі і ніби це не суперечить словам Ісуса "По тому пізнають що ви мої учні, коли матимете любов між собою", "Добре дерево лихих плодів не родить", "Коли у слові Моїм полишитеся, тоді учнями Моїми будете".)
    Авжеж. Так чинили християни 1-го століття, але не зверталися у молитвах до померлих Давида, Авраама, ангелів чи будь-кого іншого. Отож, ви м ожете попросити помолитись, але у тій молитві буде брати участь той, хто молиться ЗА вас і Бог (де нема інших посередників у процесі молитви). Ви можете попросити когось із знайомих помолитись за вас чи за когось, але ви не можете звертатися до нього у молитві. Молитва ДО когось і молитва ЗА когось - різні речі. У Писанні тисячоліттями практикувалася молитва лише ДО Бога і як виняток в Ім'я Ісуса. Бог всемогутній, лише Він може допомогти, і посередництво інших людей саме у звертанні до Бога применшує Його роль. Біблійна молитва - це молитва ЛИШЕ Богові. Все інше - від лукавого.
    т.з. традиційна церква посередниками називає душі померлих або ангелів у посередницькій молитві. Хоча все, про що ви пишете є позабіблійними вигадками, але мені все ж цікаво: Слово "середник" - це вже ваш власний внесок у ту позабіблійну "науку," чи наведете цитату з текстів конфесії ?

Останнє редагування: 29 тра 2010
    • Подобається Подобається x 2
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ісус говорить про учнів, а не про церкву вцілому. Критерієм грішність/негрішність не може бути правдивість, бо ми є всі грішні, незалежно від, як ви кажете, кофнесії.

4. Даяна

Даяна Well-Known Member

Ясссно. Подібне стосується лише учнів? Він ще багато чого подібного казав :"Любіть одне одного, як я вас полюбив" і т.д. і т.п. То лише критерії для 12-х ? І "У слові Його" полишатися мають лише вони? І т.д і т.п. ???? Гм.... цікаво...
    Егеж, інколи навіть поєднуючи злочини у справах віри і моралі з непомильністю у справах віри і моралі. І такі чуда бувають.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Якщо не вникати у суть справи... Тут хтось приводив вже молитву до св. Антонія. Не знаю де і звідки він її взяв, але такої молитви взагалі не існує у церкві, а справжня молитва до Антонія - це за змістом просьба до Антонія молитися за нас/когось конкретного до Бога.
    В таких молитвах-зверненнях ви ніколи не знайдете прославлення святого, повишення його, чи просьбу про спасіння, чи прощення гріхів і т.д. Тому рівняти молитву до Бога і до святого просто смішно, то різні речі. Я б назвав то навіть не стільки молитвою, скільки зверненням.

---------- Додано в 23:22 ---------- Попередній допис був написаний в 23:20 ----------

То є теж дві різні речі. Бути непомильним у справах віри і моралі не означає бути безгрішним. Але якщо вам хочеться то змішати докупи, щоб покритикувати - прошу дуже.

---------- Додано в 23:31 ---------- Попередній допис був написаний в 23:22 ----------

Якщо вас цікавить філософія, то вона наступна у церкві:

-якщо ти молишся і тобі краще без ікони, то прошу дуже
    -якщо ти молишся і тобі краще перед іконою, то прошу дуже
    -якщо ти хочеш 40 раз відмовити молитву, а в думці не тримати лічильник, береш вервецю і прошу дуже.

Якщо тобі шось помагає у молитві, у зближенні з Богом, то яка різниця яким чином ти то робиш? Головне результат. Хтось на колінах, хтось стоячи. Кому як до вподоби. Головне - роби! А не шукай причин.

Просто церква дає найбільш широкі можливості, щоб наблизитись до Бога і не більше і не менше.

• Подобається Подобається x 3
  6. nixto

nixto Well-Known Member

Михайло, тілесні вважають, померла тілесно людина, значить мертва. І неймуть словам Христа: ХТО ВІРУЄ В МЕНЕ ЖИТИМЕ ВІЧНО, бо судять з тілесного (ока, людської логіки) і глупотою їм ці слова, бо не від віри вони. Ті, що жили тілесно і увірували, мають частку у небесному, бо перейшли від смерті до життя (Бог є життям), удостоїлися споглядати Бога. Мабуть Михайло коли попрошу тебе помолитися за мене є "великим гріхом" Бо чому в Тебе, а не на пряму до Бога Отця. Та просто... там де просять двоє або більше в ім'я Христа - то "деякі правильні" вважають це за велике зло і ідолопоклонство. Свідки і їм подібні, ще раз питаю, ап. Павло зараз мертвий? Чому не можу попросити, щоб він, що зараз споглядає Божу славу, просив перед Богом за моїх близьких, чи знайомих, чи друзів, ЧИ ТО СТРАШНЕ ЗЛО ? Божий суд є інший ніж людський, тому і не можуть збагнути, бо прийняли від тих, хто часто помиляється(людей) і умилували їхні погляди і їм вони приємні. Бог картає тих хто хибить у ділах, та не покидає їх (цар Давид, блудниця, яку засудили фарисеї перед Ісусом і багато інших) та хто помиляється у "дорозі" (вченні) віддаляється від Бога - йде стежкою брехні, неправди. У духовному розумінні смерть не є то саме, що у тілесному. Це життя без Бога. Тому тілесні не можуть подобатись Богу (не читали у Біблії?) Але у супереч тому, свідки покладаються на улесливі слова "дурисвітів" і довіряють більше їхнім словам ніж апостолам.

Не старайся, вони і так цього "не побачать"

---------- Додано в 00:54 ---------- Попередній допис був написаний в 00:30 ----------

Даяна скажіть, тут є розділ "прохання про молитву", чи його відвідують ті, що зневажають і принижують Бога?
    Я маю грубезний василіаньський молитвослов, і ніде нема прохання до святих, де на пряму є просьба щоб божий угодник щось дав сам від себе, всюди прошення молитися до Бога за нас грішних.

Ви розумієте значення "душі померлих"?

---------- Додано в 01:13 ---------- Попередній допис був написаний в 00:54 ----------

Та ні ! Вот і дійшли, що фізична смерть не є смертю особи святого. Він і надалі, після земного життя діє. Молодець Свідок !:good:

• Подобається Подобається x 5
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Даяно, скажіть, все, що у Біблії - то від Бога, а що йде від людини - від чорта лисого?

8. Witness

Witness Well-Known Member

:)
    Зачем говорите глупости? Вы же взрослый человек? ;)
    В каком стихе это сказано?
    Wiki ваша Библия? Вы по ней строите свою веру?

Верно!

Вы в музеях видели людей, которые молятся перед картинами?

---------- Додано в 10:35 ---------- Попередній допис був написаний в 10:26 ----------

1 Кор 10:20 - це и про вас тоже. Если вы поклоняетесь не Иегове - поклоняетесь демонам.
    Хватит уже бездумно повторять чужие глупости! Вас научили, что бездна = мифический "ад". А значит ангел бездны кто? Значит это аддский сотона! Думать когда начнете своей головой?

Почему "ангел бездны" вдруг сатаной у вас стал? Разве не видно, что тот ангел, который имеет власть над бездной - он и есть ангел бездны??? Вот он: Откровение 20:1.

---------- Додано в 10:49 ---------- Попередній допис був написаний в 10:35 ----------

Это поймет лишь искренний человек. Для вас эти трупы стали милыми, как я погляжу. :sad:

Кол 2:8

2 Тим 4:3

---------- Додано в 10:50 ---------- Попередній допис був написаний в 10:49 ----------

Если паганый идол назвать каким-то другим словом, то перестанет ли он быть паганым идолом?

---------- Додано в 10:52 ---------- Попередній допис був написаний в 10:50 ----------

Итак, вы увидели теперь, что носить и целовать кости - это не по Библии? Нет ни одного примера некрофилии в Святом Письме.

9. Nadan

Nadan Well-Known Member

Щось від Бога, щось від людини, щось від спокуси лукавого, ви давайте визначіться, про що хочете говорити.
    Наприклад до Ісуса Дії.7:59; до святих: Як.5:16; Еф.6:18; Кол.4:3; 1Сол.5:25; 2Сол.3:1; Евр.13:18.
    Так, в Старому Завіті, там де говориться про будову храму, а в Новому Гал.3:1; 1Кор.1:18.
    А тут вам треба покаятись і більше не брехати на християн. Хоча всім відомо, що ваш духовний батько - батько брехні.
    На Ісуса теж не брешіть. В Біблії Його багато разів названо Богом!
    Бачив, книга Обявленя, ст.75 і 78.
    Так ви поклоняєтесь кожному журналу вартова башта.
    Виконуємо. Ми поклоняємось живому Богу, а не матерії. Ви ж поклоняєтесь створінню, а не Творцю.
    Ніхто їх не обожествляє.

---------- Додано в 02:58 ---------- Попередній допис був написаний в 02:55 ----------

Я говорив про це з точки зору свідків.

---------- Додано в 03:17 ---------- Попередній допис був написаний в 02:58 ----------

Тартар і безодня - одне і теж. Це загальноприйняте значення. Посилання на вікіпедію я вам дав. Всі так вважають.
    То ви згодні, що Елисей мав подвійний дух, а не подвійну кількість чуд?
    Так, бачив, та й сам інколи молюсь. А що вам заважає молитись в музеї? Чи в музеї молитись не можна?
    Правильно, ми й поклоняємось Єгові. А ви чому йому не поклоняєтесь?
    Это же элементарно Ватсон, тот кто сидит в бездне - ангел бездны, тот кто сидит в тюрьме - зек.
    Зовсім не оргічно казати, що той хто кидає в безодню, є ангелом безодні, елементарна логіка каже, що ангел безодні той, хто там сидить, тобто сатана.Ісус не може бути ангелом безодні, бо не може мати імені Авадон! Це диявольське імя!
    Якщо не кометуєте, то нічого тут картинки приводити.
    Так і чому ж ви пішли за переданнями Рассела, а не за Христом?
    Та добре, ви вже переконали, що пішли за байками Раселя.

10. Witness

Меня не волнуют чьи-то мнения. Мне важна Библия. По Библии "тартар" (2 Петра 2:4) это:

- "глубины тьмы" (2 Петра 2:4)
    - тюрьма (1 Петра 3:19)
    - "оковы... беспросветная тьма" (Иуды 6)

Там они ждут и находятся до "суда великого дня" - Иуды 6.

А что такое тогда двойной дух? ;) ОБЪЯСНИТЕ

о_О о_О о_О Я уж боюсь спрашивать... А на "черный квадрат" Малевича тоже можете молиться?

---------- Додано в 12:15 ---------- Попередній допис був написаний в 12:09 ----------

Израильтяне тоже здесь говорили, что поклоняются Иегове:

...построил перед телёнком жертвенник и провозгласил: «Завтра праздник, посвящённый Иегове»... Они сделали для себя литого телёнка, кланяются ему и приносят ему жертвы, говоря: „Израиль, вот твой Бог, который вывел тебя из земли Египет“ (Исход 30:5, 8)

---------- Додано в 12:17 ---------- Попередній допис був написаний в 12:15 ----------

Итак, буду пользоваться вашей же логикой: ИИСУС, СОГЛАСНО БИБЛИИ, БЫЛ В БЕЗДНЕ - РИМЛЯНАМ 10:7

---------- Додано в 12:23 ---------- Попередній допис був написаний в 12:17 ----------

Глупость! Вы снова невнимательны: САТАНА СЯДЕТ В БЕЗДНУ ЛИШЬ В БУДУЩЕМ - ОТКРОВЕНИЕ 20:2,3

ХТО сказал??? Это имя означает "губитель". Открывайте Луки 4:34 и читайте. ХВАТИТ ПОВТОРЯТЬ ЧУЖИЕ ГЛУПОСТИ!
    Мало вам? Открывайте Откровение 19:15.

Это человеческие глупые догадки. Вот что говорит Библия: Откровение 9:1 - вот ангел бездны.

11. Nadan

Nadan Well-Known Member

В моєму перекладі 2Пт.2:4 перекладено як темна безодня. Так що, трохи збийте свою пихатість, бо загально прийнята і Біблійна думка співпадають.
    Тут мається на увазі подвійна кількість дарів Святого Духа.
    А що тут такого? Можу помолитись, але тільки не на нього, а біля нього! А у вас що, біля картини виникають якісь комплекси? Вони вам не дають молитись? Може у вас віра слабка?
    Тут вони покорнялись не Єгові, а ідолу! В них була ситуація схожа до вашої - імя справжнього Бога, вони приписали ідолу, так як і ви. Кажете, що ніби то свідки Єгови, але ваш Бог не Бог, а ідол і зовсім не Єгова!

Саме так, на короткий час.
    Хто сказав? Сатана вже зараз в безодні.
    Умнік ви наш. Відколи це Ісус із Спасителя перетворився на губителя? Ви краще почитайте ось це:
    " Шеол і Аваддон ніколи не насичуються, так само ненаситні очі людські." (Прип.27:20)
    Підставте тут замість Авадона імя Ісус. Що вийде? Як ясно видно, для всіх мислячих людей, Ісус не може бути Авадоном, це імя диявола, який завжди був губителем і вашим царем!
    Така ж сама падаюча зірка як в Об.8:10 ? То по вашому Ісус падший ангел? Вам точно вже пора до сповіді. Можу посприяти.

Останнє редагування: 30 тра 2010
  12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Або дискутуйте, або не робіть з себе варята.

• Подобається Подобається x 5
  13. ABDURAKHMAN

Тут ми, істинні хрестияни і цирковники, поклоняємось не Єгові, а ідолу!
    В них (ид0лян-ізраільтян) була ситуація схожа до нашої - імя справжнього Бога, вони приписали ідолу, так як і ми. Кажемо, що ніби то, ми християни, але наш Бог не Бог, а ідол і зовсім не Єгова!

І не кажіть, що то не про вас написано...
    P.S.

14. Nadan

Nadan Well-Known Member

Так чому ви поклоняєтесь ідолу? Диявол очі засліпив?

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

гарна цитата і гарно сказано: йти не за "людським". Ймовірно тре йти за тим, що говорить Біблія і Церква, проваджена Святим Духом.

16. Witness

Ваш переклад никого не интересует. Здесь важно лишь одно: какое ГРЕЧЕСКОЕ слово стоит здесь, а какое в Откровении 20:1. Так что Библия говорит не в вашу пользу :)

А как вы сможете посчитать, получил ли Елисей "двойное количество даров святого духа"? Кстати, где вы вообще увидели, чтобы дары святого духа раздавались до его излития на 120 учеников Христа? Да и вообще, что это значит, что вы подразумеваете? Глупость! Вот разбор по Библии, а не по человеческим догадкам:

В этой части Библии используется выражение "две части (две порции)":

http://www.scripture4all.org/OnlineInterlinear/OTpdf/2kg2.pdf

То же выражение используется и здесь: Второзаконие 21:17

http://www.scripture4all.org/OnlineInterlinear/OTpdf/deu21.pdf

Итак, на Елисее дух произведёт "две части" того, что он сделал на Илье. Это можно будет посчитать: раз, два. Так и случилось: от Елисея воскресли двое.

---------- Додано в 22:15 ---------- Попередній допис був написаний в 22:13 ----------

Пустые слова... Хотя нет, не пустые: за них вы ответите в день суда (Мтф 12:37).

---------- Додано в 22:19 ---------- Попередній допис був написаний в 22:15 ----------

Итак, он был тогда ангелом бездны? ;)

Читаем: Затем я увидел, как с неба спускается ангел с ключом от бездны и с большой цепью в своей руке. 2 Он схватил дракона, древнего змея, который есть Дьявол и Сатана, и связал его на тысячу лет. 3 Он бросил его в бездну, закрыл её и запечатал её над ним, чтобы тот больше не вводил в заблуждение народы, пока не окончится тысяча лет. После этого он должен быть освобождён на короткое время.
    (Откровение 20 глава).

Итак, когда по вашему началась та 1000 лет? В каком году? ;)

Я порой вообще не понимаю, читают ли наши собеседники Библию?

---------- Додано в 22:24 ---------- Попередній допис був написаний в 22:19 ----------

Вы стих Луки 4:34 читали вообще? Естественно что губителем он будет не для праведников - неужели неясно? Или для демонов и нечестивых он тоже будет Спасителем? о_О
    Зачем? С какой стати здесь нужно подставить имя Иисуса? По вашей логике, исходя из стиха Иоанна 1:1 в каждом стихе где стоит "слово" подразумевается Иисус?

---------- Додано в 22:30 ---------- Попередній допис був написаний в 22:24 ----------

С чего бы это? Ни в коем случае!

17. ABDURAKHMAN

та ж про вас говорив я...
    Хіба так важко це зрозуміти?

18. Даяна

Даяна Well-Known Member

Коли мова йде про позабіблійні фантазії, то немає значення - яка з тих молитв є офіційною молитвою конфесії. Якби Божий люд був такими ж відступниками і фантазерами, що применшують роль Бога, придумуючи посередників, то за логікою католицької чи православної конфесій теж би звертався до Моісея, Авраама чи ангелів молится за їх до Бога. Але біблійна молитва - безпосередня.
    З сайту греко-католицької церкви:
    http://www.saintjosaphat.org.ua/kalendar/6/celebrations/
    Молитва до Святого Антонія.
    "О Святий Антонію, збагачений Божою благодаттю! Це Тебе так часто згадують у своєму серці гноблені й каліки і, прикликаючи Твою допомогу, отримують її. Я теж з великою довірою звертаюся по Твою допомогу в прикрощах і труднощах, з якими стикається на землі людське життя. Підтримуй мене завжди, а особливо в останню годину мого життя. Зроби мене, о найласкавіший Святий Антонію, своїм слугою й сином. Нехай Твоє заступництво перед Богом допоможе мені досягти Небесного Царства, а земне життя закінчити у присутності Ісуса і Пресвятої його Матері – Марії. Амінь."

А я хіба десь писала що означає? Католицька фантазія непомильності дійсно інша річ ніж безгрішність.

19. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Даяна, вам не здається, що в вашій ненависті до католицької церкви ви зайшли задалеко? Розумієте, я багато в чому з ними не згідний. Але вони є ХРИСТИЯНИ. Чи ви не бачите, що прийшло якесь чмо і проповідує сатанизм?
    Щось я не бачив вашого аналізу того всього. Чи разом здаємо з Сергієм кандидатський мінімум на вступ в єговісти? Тоді, good luck.

• Подобається Подобається x 2
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

мда... дійсно... головне те, що говорить вартова башта, а ваш переклад нікого не цікавить. гарно вас видресирували на зборах...

або:

стиль відчувається...

---------- Додано в 18:23 ---------- Попередній допис був написаний в 18:21 ----------

а коли мова йде про біблійні фантазії? (тобто фантазії з використанням біблії) то як?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)