Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Дайте посилання на Біблію.

Нє, то ваші колєги і ви фантазують.

• Подобається Подобається x 1
  2. nixto

nixto Well-Known Member

Тут написано у пеклі зберіг в кайданах до судного дня. А ваше вчення твердить, що пекло це могила і людини нема, не існує, померла. Щось туго до мене це вчення доходить. А пробачте, не глянув в контексті ВБ.

Я клоню, що нічого само від себе не зявляється. Вас сотворив Бог з земного пилу?

Так то Єлесей зробив, чи його труп? (Може я і помиляюсь, здається там йшло про подвійний Дух, а не кількість чуд.)

То про трупи звичайних людей, а поясніть мені прояв нетлінності тіл деяких Божих угодників. Консервантів вони не вживали, формаліну також, що то за надприроднє явище?

3. Witness

Witness Well-Known Member

2 Тим 4:3
    2 Тим 4:4

Кто для вас ООН? Если в ваш город или деревню представители ООН введут свои порядки - будете подчиняться? Почему?

Я задавал вопрос:
    КАКИМИ СЛОВАМИ БИБЛИЯ ДОЛЖНА БЫЛА СКАЗАТЬ ВАМ ОБ ИЗОБРАЖЕНИЯХ, ЧТОБЫ ВЫ ПОНЯЛИ?

---------- Додано в 20:47 ---------- Попередній допис був написаний в 20:44 ----------

Извините, "пеклi" - это "ад" по-русски? Если так, то вы ошибаетесь. В этих местах Писания нет слова gades - "ад". Где вы такое прочли? :dntknw:

---------- Додано в 20:52 ---------- Попередній допис був написаний в 20:47 ----------

Вы не знаете откуда люди берутся? У меня трое детей - рассказать? :)

Мне не интересно спорить по этому поводу. Там все просто и понятно даже детям :)

Я что-то должен объяснять??? С чего бы? Числа 19:11-20 ясно говорит мнение Бога. Там нет никаких исключений, и Библия нигде не показывает то, чем занимаются сегодня некоторые некрофильные церкви.

4. nixto

nixto Well-Known Member

Є у мене совість, чи нема, Богу судити. Ідолопоклонством називається поклоніння неіснуючим богам, а у Павла: багацтву, череву... Ще раз повторюю - християни не вважають ікони і статуї Богом, а ікони мають символічний зміст (мають символічне відображення події або ненебесного) А тепер хочу почути від Вас , ЩО ТАКЕ ІДОЛОПОКЛОНСТВО?

• Подобається Подобається x 2
  5. Witness

Нетленность? Это вы вот это называете нетленностью?

---------- Додано в 21:01 ---------- Попередній допис був написаний в 20:55 ----------

Второзаконие 4:15 "Тщательно берегите свои души, потому что в тот день, когда Иегова говорил с вами в Хори́ве из огня, вы не видели никакого образа, 16 чтобы вы не поступили мерзко и не сделали себе резное изображение, изображение какого-либо символа, изображение мужчины или женщины"

6. Nadan

Nadan Well-Known Member

Це ви хочете, щоб так було, а ось що пише Біблія:
    "А був тоді у вавилонян бовван, на ім'я Бел; на нього щодня витрачали 12 артивів питльованої муки, 40 овець і 6 метрет вина. Цар також ушановував його й ходив щодня йому поклонятись; Даниїл же поклонявся своєму Богові. Раз якось цар сказав йому: «Чому ти не поклоняєшся Белові?» А він на те: «Бо я не вшановую рукотворених бовванів, лише живого Бога, який сотворив небо й землю і який має владу над усяким тілом.» Цар сказав йому: «Чи ж тобі не здається, що Бел - живий бог? Або чи ти не бачиш, скільки він їсть і п'є щодня?» (Дан.14:3-6)
    Як видно, цар вважав, що ця статуя їсть і пє. Наше розуміння Бога зовсім інакше.

7. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

царь собі погнав, приколовся...

8. Nadan

Nadan Well-Known Member

Так це ж про вас. Саме ви вибрали собі фальшивих вчителів, які навчають вас небіблійних байок.
    ООН - організація, а цар - людина! Ви не бачите різниці? Крім того, ООН безпосередньо не вводить свої порядки, а діє через державу.
    Ясними і зрозумілими. Заповідь забороняє ідолопоклонство, тобто поклоніння іншим богам або творінню. Християни, цього не роблять на відміну від вас. Ви є сучасними ідолопоклонниками і язичниками, хоч і не маєте ікон, проте поклоняєтесь ідолу!
    Там сказано про безодно, яка і є пеклом.
    То ви жевете по приписах Старого Завіту? А те що в Новому пише, що немає нічого нечистого, читали?

---------- Додано в 13:32 ---------- Попередній допис був написаний в 13:30 ----------

Тоді таких приколістів не було. Цар насправді вважав, що статуя - жива.

9. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

1. Перевершити католиків у складанні байок не спромоглася жодна конфесія, абсолютні лідери.
    2. А організацією керують люди?
    3. Заповід ь забороняє БУДЬ-ЯКЕ поклоніння рукотворним чи нерукотворним витворам людської уяви.
    Ікона не є творивом людських рук?
    4. Не валіть з хворої голови на здорову.
    Навіть якби в Біблії писалось "Не робіть собі ікон" сатана всерівно закрутивби голову і нинішня церква говорила б що це можна робити, не можна лиш робити ікони неіснуючих богів...
    Мда... Сатана добре потрудився.

10. nixto

nixto Well-Known Member

Ад, пекло, тартар, хадес, шеол - місце протилежне небу, де існують ангели в ізоляції від Бога, очікуючи суду. Істоти "мертві" але існують. Та і дивним чином Ісус деяких людей зараховує до "мертвих" кажучи, залиш "мертвим" померлих хоронити!
    Фізично знаю. Ви зачінщік, а дальше теорія випадкового складання клітин?Бог по вашій теорії залишив цей світ на призволяще, хай все само визначиться.:pardon:

Кроче, от ответа увельнули. Єлісей помер, померлий воскрес від його костей, але це зробив Єлисей, короче після смерті Єлесей, ще трошки діяв, воскрешав (Ви хоть своїм наглядачам такого не говоріть, а то висміють Вас). Не думаю, що і ваші діти, щось з того зрозуміють. Якесь нетверезе вчення.

---------- Додано в 14:18 ---------- Попередній допис був написаний в 14:03 ----------

А ще в Старому Завіті написано: НЕ ВЖИВАТИ КРОВІ, а Ісус? Хто не їстиме мого тіла і не питиме крові, не матиме життя вічного. Ви маєте матеріалістичне розуміння ікон, а я 100 разів писав СИМ-ВО-ЛІЧ-НЕ. Та збагнути вам цього не під силу, як і приведених вище слів Ісуса, що "перечать" СТ.Завіту

---------- Додано в 14:37 ---------- Попередній допис був написаний в 14:18 ----------

І до чого такий приклад? Під висловом "молодий і молода" наскільки я знаю, потрібно вважати Христа і Церкву, а церква засуджує ворожбитство, спіритизм, ізотерику. Якщо ви мали на увазі зцілення, то треба вам також засудити і Павла, і людей які зцілювались його фартухом і хустиною.

11. Nadan

Nadan Well-Known Member

Та куда нам до вас. :)
    Якщо ви не здатні зрозуміти різницю між окремою людиною і організацією, то мені вам важко помогти - випадок клінічний. Тому пояснювати вам тут марно.
    А ми іконам не поклоняємось. Заповідь забороняє будь яке поклоніння творінню, чим ви й займаєтесь - язичники.
    Повністю з вами згоден. І давно ваша голова захворіла? Лікувати пробували?
    Так ви ж прямо поклоняєтесь ідолу - ангелу безодні! Так що сатана у вас має успіх.

12. Witness

Вы так и не ответили, считаете ли вы ООН властью. А если да, то следует ли ей подчиняться?

Я вам упрощу задачу: мы разбираем вероучения Свiдков, и рассматриваем, нарушили ли они сами же свои вероучения. По их учению, ООН ЯВЛЯЕТСЯ ТАКИМ ЖЕ КЕСАРЕМ, КАК И ВСЕ ОСТАЛЬНЫЕ. Наши с вами мнения никого не интересуют :)

Нет. Заповедб запрещает изготавливать РЕЗНОЕ ИЛИ КАКОЕ-ЛИБО ДРУГОЕ ИЗОБРАЖЕНИЕ (Исход 20:4, Втор 4:16). Итак, спрашиваю третий раз: КАКИМИ СЛОВАМИ БИБЛИЯ ДОЛЖНА БЫЛА СКАЗАТЬ ВАМ ОБ ИЗОБРАЖЕНИЯХ, ЧТОБЫ ВЫ ПОНЯЛИ? НАЗОВИТЕ ЭТИ СЛОВА. ПРЕДЛОЖИТЕ СВОЙ ВАРИАНТ. Пожалуйста! :)

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Гарна цитата спеціально для СЄ.

2 Тим 4:3
    Настане бо час, коли здорової науки не будуть триматись, але за своїми пожадливостями виберуть собі вчителів, щоб вони їхні вуха влещували.

Настав час, появився Рассел.. все збувається....

14. Witness

Про бездну? Вы невнимательны! Про бездну сказано в Откровении 20:3. Итак, падшие ангелы не находились в аде. Они находились в тартаре. Будьте внимательнее

---------- Додано в 00:04 ---------- Попередній допис був написаний в 00:03 ----------

о_О о_О о_О Уважаемый, не шокируйте вы меня так! В Н.З. сказано о пище. БУДЬТЕ ВНИМАТЕЛЬНЕЕ!!!

---------- Додано в 00:06 ---------- Попередній допис був написаний в 00:04 ----------

Вы где в Библии прочли, что Елисею было обещано двойной дух именно при ЖИЗНИ? Покажите? Там просто сказано: он сделает вдвое больше. Раз при жизни он не воскресил двоих, то воскресил после смерти. ОБЕЩАНИЕ ИСПОЛНИЛОСЬ. Будете спорить? ;)

---------- Додано в 00:09 ---------- Попередній допис був написаний в 00:06 ----------

Не мешайте все в кучу - то вам не поможет.

Гадес (греч. слово) = шеол (евр. слово) - там пребывают люди.
    Ад (пекло) - нет такого слова в Библии
    Преисподня - нет такого слова в Библии
    Тартар - место изгнания падших ангелов (там нет людей)

---------- Додано в 00:12 ---------- Попередній допис був написаний в 00:09 ----------

Не пойму вопроса

Не было в том обещании никаких подробностей. Просто сказано, что на нем будет две части духа Илии.

---------- Додано в 00:13 ---------- Попередній допис був написаний в 00:12 ----------

Абдурахман верно ответил: Навіть якби в Біблії писалось "Не робіть собі ікон" сатана всерівно закрутивби голову і нинішня церква говорила б що це можна робити, не можна лиш робити ікони неіснуючих богів...
    Мда... Сатана добре потрудився.

---------- Додано в 00:14 ---------- Попередній допис був написаний в 00:13 ----------

Спиритизм - это связь с демонами. "Церковь" эту роль дюже хорошо выполняет!

---------- Додано в 00:16 ---------- Попередній допис був написаний в 00:14 ----------

Ангел бездны? Вот он: Откровение 20:1

---------- Додано в 00:17 ---------- Попередній допис був написаний в 00:16 ----------

15. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Мих, прочитайте ще ці слова 1-го послання ап. Івана.
    нову про них. Слово в слово.

Діти остання година! А що чули були, що антихрист іде, а тепер з'явилось багато антихристів, з цього ми пізнаємо, що остання година настала!
    Із нас вони вийшли, та до нас не належали. Коли б були належали до нас, то залишилися б з нами; але вийшли, щоб відкрилось, що не всі вони наші.
    А ви маєте помазання від Святого, і знаєте все.
    Я не писав вам, немов ви не знаєте правди, але що знаєте її, і що всяка лжа не від правди.
    Хто неправдомовець, як не той, хто відкидає, що Ісус є Христос? Це антихрист, що відрікається Отця й Сина!
    Кожен, хто відрікається Сина, не має Отця; хто визнає Сина, той має Отця.
    Тож, що ви чули з початку, нехай в вас пробуває воно; якщо в вас пробуватиме те, що ви чули з початку, то й ви пробуватимете в Сині й Отці.
    А оце та обітниця, яку Він Сам обіцяв нам: вічне життя.
    Це я написав вам про тих, хто обманює вас.

(1Ів 2:18-26)

• Подобається Подобається x 3
  16. Даяна

Даяна Well-Known Member

Де заборонені? Святе письмо забороняє зображувати Бога і використовувати у процесі поклоніння (однією з форм якого є молитва) будь-які зображення. Цього Божий люд у біблійні часи ніколи не робив (за винятком відступників, які молились до Бога через посередництво статуї бика). Тому ваші слова, ніби якісь інші зображення (які не приймають участі в процесі поклоніння) заборонені в заповіді, є неправдою. Ніяка заповідь не забороняє зображень. Не можна в одну купу ліпити скажімо картини, фрески, малюнки, портрети, пейзажі і т.д. і т.п. і художні об'єкти, які використовуються у якості посередницького поклоніння. У скинії були наприклад вилиті з золота херувими, але до них на коліна молитись не ставали.

• Подобається Подобається x 3
  17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не знаю, але критикую....
    поясніть нам, що означає посереднецьке поклоніння, бо зеленого поняття немаю про що мова.

18. Даяна

Даяна Well-Known Member

Авжеж. "Бо той день не настане, аж перше прийде відступлення, і виявиться беззаконник, призначений на погибіль, що противиться та несеться над усе, зване Богом чи святощами, так що в Божому храмі він сяде, як Бог, і за Бога себе видаватиме". (2Сол.2:3,4). Не називатиме себе Богом, а ЯК Бог за Бога себе видаватиме ("наступник" Бога нак Землі у Божому храмі")... Ви праві... все збувається....

Поклоніння є пряме (біблійне): "людина " - "Бог". І посередницьке (придумане, що проявляється найчастіше через молитовну форму поклоніння) : "людина" - (посередники: душі померлих людей, ікони, статуї, статуетки, ангели) - "Бог".
    Не робіть більше цього.

Останнє редагування: 29 тра 2010
  19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Даяно, хороша цитата.
    Дійсно, зараз вже існує понад 500 різних напрямків так зв. різних напрямків християнства, від появи 501-ї нічого суттєво не зміниться. Тому наприкінці віків Сатана прийде у Божу Церкву. Я б хотів підкреслити, що ви абсолютно правильно зрозуміли цю цитату - у Божій Церкві, ніде інше. Дії Сатани у напрямку збільшення різних лжевіровчень стануть неефективні, тому він сам прийде і займе місце глави церкви.

---------- Додано в 18:47 ---------- Попередній допис був написаний в 18:26 ----------

1. у попередньому дописі, Даяно, я ще раз вам показав, про яку церкву йдеться у Біблії і що таке христова церква. Поки ви не повірите у біблійні слова, що Святий Дух веде христову церкву, доти вам завжди здаватиметься, що християнська наука повинна стояти на місці перших християн і не розвиватися. Тут я вам нічим не допоможу.

що таке "посередники" - душі померлих людей? Скажіть, чи можу я попросити будького - християнина, щоб він помолився за мене? Можу, бо то вияв любові до ближнього. Якщо людина померла, а душа жива, то чому я не можу за ту людину помолитися, чи попросити ту людину, щоб вона помолилася за мене?

ікони, статуї - не посередники, а середники. Традиційна церква не проти середників - предметів, що спонукають до молитви. самі по собі предмети не є обєкт, до якого моляться, він є просто інструментом. Правда, до таких предметів ми, християни ставимося з почитанням.

• Подобається Подобається x 4
  20. Nadan

Nadan Well-Known Member

Звідки такі дурні питання? Кожен є владою. Я в себе дома є владою, директор є владою на заводі, Президент є владою в країні, ООН є владою в своїх структурах, до мене ж нічого не має і я їй не підкоряюсь. А ви що шукаєте під чию владу піти. Вільними жити не можете?
    Для мене ООН не є владою, чи царем. Ви можете собі вибирати царя якщо хочете. Хоча, ви його вже вибрали - ангела безодні, сатану.
    Тоді ви самі, порушуєте цю Заповідь. Скільки малюнків Бога та Ісуса є в вашій літературі!

---------- Додано в 20:10 ---------- Попередній допис був написаний в 19:47 ----------

Тартар і безодня одне і теж.
    А постарайтесь зрозуміти суть Біблійних заборон або дозволів. А то видно, що ви звикли все виконувати бездумно, як зомбі.
    Когда они перешли, Илия сказал Елисею: проси, что сделать тебе, прежде нежели я буду взят от тебя. И сказал Елисей: дух, который в тебе, пусть будет на мне вдвойне. (4Цар.2:9)
    Ось тут сказано, що це безодня: http://ru.wikipedia.org/wiki/Тартар
    Робити малюнки не є гріх, сказано не поклонятись їм. Ви проти скульптур і художеього мистецтва? Чому самі розміщуєте ікони в своїх книгах?
    Докази в студію!
    Не богохульствуйте! Ангел безодні - сатана.Видно як ви ненавидите Христа, раз обзиваєте Його то ангелом безодні, то архангелом Михаїлом.
    Ну і що ви цим хочете сказати? Де коментарій?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)