Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Людина створена із свободою вибору- і якщо хтось користає такою свободою всупереч волі Бога це не є виною Бога.

2. nixto

nixto Well-Known Member

Якщо деякі осягнули єдності з Богом і були справжніми свідками Бога на землі і Бог це засвідчив чудами.Звідки взялася Божественна сила у костях (2Царі 13.21)Чи ви вважаєте, що це не Божа проява.

3. Оленa

Оленa Well-Known Member

Ну от і виховуйтесь на Божих вказівках.
    Між старозавітнім храмом і церквою є суттєва різниця. Новозавітній храм наповнений Христом і складається зі святих тому й інші зображення.
    Чи варто говорити смішне?
    Частково тут:
    1Кор.1:18. Бож слово про хреста тим, що гинуть, то глупота, а для нас, що спасаємось, Сила Божа!

Еф.2:16. і хрестом примирити із Богом обох в однім тілі, ворожнечу на ньому забивши.

Фил.3:18. Багато бо хто, що про них я вам часто казав, а тепер говорю навіть плачучи, поводяться, як вороги хреста Христового.

Кол.2:15. роззброївши влади й начальства, сміливо їх вивів на посміховисько, перемігши їх на хресті!
    Це місце в Даниїла зараз дійсно трактується як Римська імперія. Але Павло не був знайомий з Об’явленням лише з Талмудом, тому я вас ще раз прошу показати, де Павло називає Рим звіром.

4. nixto

nixto Well-Known Member

Тут йде розмова. що є образом Бога, людина, чи її якості

5. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

такої дурниці я ще не чув. Те що релігійна організація не вимагає дотримання моральних норм ще не означаєщо вона дає людям свободу.
    Перед тим як дискутувати про свободу і християнську свободу вартро спочатку визначити поняття

---------- Додано в 17:58 ---------- Попередній допис був написаний в 17:54 ----------

в часи Павла Талмуду ще не було

У віршах які ви наводили малась смерть Ісуса на стовпі9 в розумінні католиків на хресті).Самому хресту чи стовпу великого значення ненадавали - значення дл християн мав факт смерті і воскресіння Ісуса.

---------- Додано в 18:05 ---------- Попередній допис був написаний в 17:58 ----------

и чтобы полностью примирить с Богом обоих в одном теле посредством столба мучений, поскольку собой он уничтожил вражду. Єф 2,16

6. Radistka

Radistka Rändaj

Он як! Вже почалося "чи маю я право" :mocking: Досить винахідливо викручуєтеся. Досвід видать.

Стоп, я Вам згадаю, що Ви мали на увазі.
    Збираєм картину до купи

Раніше:
    Потім:
    То Ви визнаєте, що так само як і католики, православні чи люди інших релігій не маєте жодного поняття про матеріальні витрати СЄ загалом ? І те що тут Ви написали неправду?

P.S. Хоча відповідь здається передбачувана. СЄ у принципі не може визнати, що він неправий, бо це його "професійна вимога" :)

---------- Додано в 22:05 ---------- Попередній допис був написаний в 21:52 ----------

Цікаво цікаво, і що ж таке та свобода у Вашому розумінні?

Як на мене у СЄ свобода виглядає так: "ми вас потримаєм трохи за горло, щоб вам було легше дихати"

Останнє редагування: 28 тра 2010
    • Подобається Подобається x 3
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тааааааааа? Хто сказав?

8. nixto

nixto Well-Known Member

Ні ! Я за то, щоб перших християн причислити до ідолопоклонників, де в Біблії написано про якір, рибу...? Так, що лишаться лише самі "правильні" поклонники "Расселяни" :pardon:

---------- Додано в 23:31 ---------- Попередній допис був написаний в 23:09 ----------

Вимагати можна у різних формах: жорстких або лагідних(наприклад натякнути на сумління громади)

---------- Додано в 23:36 ---------- Попередній допис був написаний в 23:31 ----------

І хто б вас похвалив, якщо б ви це самі не зробили

---------- Додано в 00:04 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:36 ----------

Тааа.... Тут безнадійно. Мислення відсутнє, спрацьовує кодіровка Брукліна. Шкода, що так багато говорилося на цю тему. Не зустрічав християн, які говорили, що ікона то Бог

---------- Додано в 00:10 ---------- Попередній допис був написаний в 00:04 ----------

Надан Ви не праві, Расел вживав зображення хреста, і на початках Рутерфорд. ЗАБУЛИ?
    P.S. А може "правдиві" і їх обявлять ідолопоклонникама, всьо можливо у вирі їх вірувань

Останнє редагування: 29 тра 2010
  9. Witness

Witness Well-Known Member

Зачем вам мое человеческое мнение? Обратитесь к Библии: 2 Петра2:4; Иуды 6

А они слушаются совета из Колосянам 3:10?

---------- Додано в 11:15 ---------- Попередній допис був написаний в 10:51 ----------

я не понимаю куда вы клоните. Может не надо увеличивать количество тем?

Вы хоть знаете зачем это было сделано? 2 Царi 2:9 - Елисею было обещано, что он сделает вдвое больше, чем Илия. Илия воскресил одного человека - 1 Царi 17:22. Елисей при жизни тоже воскресил лишь одного - 2 Царi 4:35. Но обещание должно было исполниться. Поэтому, и произошло еще одно воскресение - 2 Царi 13:21.

А вот как Библия учит относиться к трупам и их остаткам, вы, я думаю знаете :)

10. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А ви, нешановний, від скромності не вмрете. Такої високої думки про себе. Наслідуєте свого супербрехуна-педофіла?
    Щодо вовка ви правий. Христос і апостоли застерігали оберігатися вовків, що приходять в овечих шкірах. Тобто про слуг сатани. Єговісти не завжди навіть натягуть на себе цю овечу шкіру.
    Особливо, коли єговіст москаль, виховання на позначці нуль і хамство так і пре.

• Подобається Подобається x 1
  11. Witness

Ви проявляєте до співрозмовника ненависть, називаєте його слугою сатани, проявляєте ралігіозную ворожнечу, але цього всього вам було мало? Ви ще й націоналіст? Який у вас духа?

---------- Додано в 13:05 ---------- Попередній допис був написаний в 12:58 ----------

Сделать из моей квартиры храм с жертвенниками, святым отделением, сделать золотой ковчег, и по всем стенам нарисовать ангелов??? о_О Где к тому призывались христиане? Кто из евреев так делал у себя дома?

Где есть заповедь сделать "святые" картинки?

Вы говорили, что с первой страницы Библии говорится о кресте. Я вас и спросил: где? Где в Бытие 1 главе говорится о кресте?

---------- Додано в 13:08 ---------- Попередній допис був написаний в 13:05 ----------

Хватит уворачиваться! Павел, имевший личные отношения с Христом и апостолами Христа не понимал это пророчество Даниила? Вы серьезно? о_О

---------- Додано в 13:14 ---------- Попередній допис був написаний в 13:08 ----------

У вас нет совести. Библия говорит четко и ясно: не делать религиозных изображений. Что тут может быть непонятного? Скажите: КАК и КАКИМИ СЛОВАМИ должна вам сказать Библия, чтобы вы поняли, что иконы и статуэтки делать нельзя? Назовите такие слова. Сможете? Итак:

КАКИМИ СЛОВАМИ БИБЛИЯ ДОЛЖНА БЫЛА СКАЗАТЬ ВАМ ОБ ИЗОБРАЖЕНИЯХ, ЧТОБЫ ВЫ ПОНЯЛИ?

---------- Додано в 13:16 ---------- Попередній допис був написаний в 13:14 ----------

А вы думаете язычники почитали статуэтки за богов? Разве они не считали что их боги на небе, а это всего лишь статуи? Зевс был у них один - так? А статуи Зевса были по всей той земле. Эти статуи помогали им поклоняться Зевсу. Итак, чем вы отличаетесь от этих язычников? И после этого вы говорите: "Тааа.... Тут безнадійно...." У вас нет совести! :sad:

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тим, що поклоняємося правдивому Богу, а не Зевсу.

Те, що язичники поклонялия Зевсу на небі, що не був статуеткою, то ви вірите, то чому у вас застереження є що до християн. Не застосовуйте подвійних стандартів!.

• Подобається Подобається x 2
  13. Pedro

А може досить хамити? Тут вже наука Рутерфорда пішла в діло.
    Я знаю, що на ЛФ добре толерують людей (особливо москалів), але може здалося б модераторам звернути увагу на цього таваріща?
    До речі, де поділася його рубрика "про мене"???

• Подобається Подобається x 2
  14. Radistka

Radistka Rändaj

У світі дуже багато нераціонального, такого, що неоднозначно сприймається людським розумом - поняття "вічності", "нескінченності", а взяти корпускулярно-хвильовий дуалізм у фізиці, а евклідова і неевклідова геометрія у математиці, що мирно уживаються разом. І це лише елементарні шкільні приклади.
    А який же величезний об'єм інформації, знань та дій стоїть між простими біблійними словами "І сказав Бог" ... "і сталося світло". Такий великий, що вчені до сих пір мають чим зайнятися. І тим не менше, є люди які заявляють що точно знають яким є Бог, більш того (!) тільки вони знають істину, а найгірше (!) що при цьому вони навіть вважають що мають право відверто хамити тим, хто думає не так як вони.
    Розумні люди завжди визнають, що їхньому розумінню щось може бути непідвладне, охоче вчаться і толерантні до думки інших.

15. Pedro

Бачите, Радистка, СЄ зупинилися на трохи модернізованій теорії "наукового атеїзму" (здавав в інституті екзамен). Це був надзвичайно вульгарний підхід, щось на кшталт "ось Гагарін полетів в космос, а Бога не бачив".
    В свідків це навіть простіше. Рассел виробив теорію, а сам, очевидно (його поведінка показувала) був невіруючою людиною.
    Ось він і підтасував вірші Біблії, а багато і перекрутив до невпізнанності щоб вони пасували до його теорії. Що не підходило - він просто ігнорував.
    А наука йде допереду. Теорія матеріалізму дала повний крах.
    Останні дані, що "матеріальний світ" з планетами,зорями і ін. займає тільки 5-6%. Все інше - Темна Матерія і Темна Енергія. Поки що ніхто не знає що це і що там може існувати.

16. Nadan

Nadan Well-Known Member

1. Ви думаєте, що це щось міняє? Хіба народ у притворі, не знав що є в святому і в святилищі?
    2. В храмі були інші зображення, які теж, ніби то були заборонені в заповіді. Чому?
    Нічого ви не показали, ця у вас ілюзії. :) Я вам показав, що не має значення походження хреста, головне який зміст він несе зараз. Адже кадження фіміаму теж було запозичене у вавілоні.
    Ця звичка в мене постійна.
    Вам не здається, що ООН і окрема держава - різні речі? Наприклад, чи можете ви бути громадянином ООН?

17. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

1. Правдивий Бог показав у який саме спосіб слід Йому поклонятися.
    Біблія забороняє використовувати, виґотовляти і поклонятись перед будь-якою ПОДОБОЮ Бога.
    Висновок: ви не поклоняєтесь правдивому Богу, оскільки нехтуєте Його постановами.
    2. Тобто ви себе рівняєте до язичників?
    Правильно, я також ставлю рівність між поганами і церквою. Як перші так і другі - ідоляни.
    3. Які подвійні стандарти, всьо дуже просто як язичники так і церковники служать божкам, бованам і витворам людської уяви.

18. Witness

1. Конечно меняет! В домах израильтян не было религиозных "постеров". Народ не молился, глядя на ангелов (они даже к зданию храма то не подходили).
    2. Дурiсть. В храме не было ничего, что бы противоречило заповеди. Или вы хотите сказать, что была нарушена заповедь? Дело в том, что строители не сделали всего этого ПО СВОЕМУ ЖЕЛАНИЮ. Сам Бог сказал сделать изображения херувимов, (которые не были видны остальному народу). Строители сделали их точно так, как сказал Бог - по его образцу и его запросу. Говорил ли Бог что-либо подобное делать людям в их домах?

Однако ж вам не смысл нужен, а сами крестики, которые вы тыкаете по всем углам. Вы же сами говорите: важен смысл - важна смерть Иисуса Христа, а не деревянное изделие. Апостолы вешали кресты на шею?

Не ищите способов выкрутиться! Иисус, например, говорил о подчинении кесарю. Однако же мы не можем быть гражданами кесаря - так? ООН сегодня один из установленных царей. Ему должны подчиняться.

---------- Додано в 19:16 ---------- Попередній допис був написаний в 19:14 ----------

Да, это не увидит лишь слепой :good:

---------- Додано в 19:26 ---------- Попередній допис був написаний в 19:16 ----------

Хотите прочитать в Библии про церкви? Вот:

"...ее спиритизмом были введены в заблуждение все народы. В ней найдена кровь пророков, святых и всех убитых на земле" (Откр 18:23,24).

---------- Додано в 19:31 ---------- Попередній допис був написаний в 19:26 ----------

Откровение 18 глава 2 стих:

---------- Додано в 19:37 ---------- Попередній допис був написаний в 19:31 ----------

Откровение глава 18 стих 3:

---------- Додано в 19:46 ---------- Попередній допис був написаний в 19:37 ----------

Откровение глава 18 стих 7:

19. Nadan

Nadan Well-Known Member

Яка різниця чи були вони в домах? Якщо зображення творінь були в храмі - це головне. Просто всі розуміли, що це є творіння і не поклонялись йому, а поклонялись перед ним! Так само як і зараз в церкві.
    Щось ви часто дураками обзиваєтесь. Забули, що сказано з цього приводу Ісусом?
    Стосовно питання, то дійсно, зображення в Єрусалимському храмі не протирічили заповідям, так само як і ікони їм не протирічять!
    Звідки ви знаєте, що мені потрібно? Ви всезнаючий? Знаєте, що я думаю?
    Хрест для мене - символ перемоги Ісуса, над смертю, гад дияволом, над гріхом! Це знак моєї надії на вічне життя! А для вас це що? Зброя вбивства? Перші християни, робили знак хреста на чолі.
    Це я викручуюсь? :haha: Здається ви не вірно сприймаєте реальність.
    От бачите, як ви викручуєтесь? Ви тут змішуєте поняття держави і ООН, кесаря і держави. У вас вже ООН - цар! Ви при своєму розумі? Так можна прийти до будь яких висновків.
    Сліпими є ви, якщо повірили у вигадки секти. В Біблійні часи, язичники вважали, що ідол, як статуя, може думати, ість, пє, тому може все зробити. В нас же ніхто не вважає, що ікона є живою особою.
    Звідки я можу бути впевнений, що це не про вас?

20. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

:) :) :)
    я3ичники думали точнісінько так же само як і ви:
    - ніколи не вважали ідола - ідолом
    - ніколи не сприймали його за бога, а лише за подобу свого божества.
    - і вважали всіх попередніх богів несправжніми і фальшивими.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)