Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Witness

Witness Well-Known Member

Я можу від вас хоч один прямий відповідь отримати? ;)

2. Nadan

Nadan Well-Known Member

Раджу не обзиватись, а перечитати Біблію. По вашому, народ до храму не ходив, а тільки священники?
    Ну і що це доводить? Що ви цим хочете довести?
    Вам важко допомогти, якщо ви вважаєте, що цей кесар служить сатані і користуєтесь його бібліотекою. А крім бібліотеки свідки більше ні в чому не співпрацювали з ООН?

3. Witness

А вы этого не знали? о_О И чему вас только учат? :) Когда народ ходил "в храм" имеется в виду большой двор храма. Народ не имел право не только в храм, но даже в малый двор вокруг храма входить.

---------- Додано в 20:22 ---------- Попередній допис був написаний в 20:21 ----------

Думайте :) Проще некуда

---------- Додано в 20:23 ---------- Попередній допис був написаний в 20:22 ----------

Я вам вопрос задал: Рим в 1 веке считался у христиан Зверем? Чей это Зверь: Бога или сатаны? Нужно было христианам уважать римскую власть и слушаться ее?

---------- Додано в 20:25 ---------- Попередній допис був написаний в 20:23 ----------

А в чем они вообще могли сотрудничать, если даже документы ООН этого не требовали? Читайте: http://jhwww.narod.ru/UN3.htm

---------- Додано в 20:32 ---------- Попередній допис був написаний в 20:25 ----------

Епископ Владивостокский и Приморский Вениамин
    Священная Библейская История Ветхого Завета

В общем, план храма, за исключением некоторых деталей, во всем был похож на план Скинии Моисея. Внутри храм делился на три части: Святая Святых, Святилище и Притвор. Святая Святых представляла собой маленькое помещение без окон, где в таинственном мраке находился Ковчег Завета. Рядом с Ковчегом, по обеим сторонам с распростертыми крыльями стояли две пятиметровые фигуры херувимов, вырезанных из оливкового дерева и обложенных золотом. В Ковчеге Завета хранились две каменные скрижали Моисея. Святая Святых отделялась от Святилища стеной из кипарисового дерева, украшенной различными изображениями и обложенной золотом. Двери в Святая Святых всегда были открыты, но вход прикрывала занавесь из драгоценной материи, богато расшитой херувимами, цветами и пальмами. Входить в Святая Святых мог только первосвященник, да и то лишь один раз в год...

К храму примыкал малый, или внутренний двор, который отделялся от большого, или внешнего двора невысокой каменной стеной. Посредине двора стоял жертвенник всесожжения, на котором горел вечный огонь. Рядом находилось "медное море" — громадная медная чаша, наполненная водой для омовения священнослужителей. Эта огромная чаша, отлитая Хирамом в горах Заиорданья, покоилась на двенадцати медных волах; три из них глядели на север, три — на запад, три — на юг и три — на восток. Для омовения жертвенных животных были сделаны десять умывальниц, которые стояли по краям двора. Здесь же, во дворе, находилось возвышенное место для царя. Дальше шел внешний двор, где молился народ.
    По окончании строительства храма состоялось большое торжество по случаю перенесения в храм Ковчега Завета. Во время торжества толпы народа заполнили внешний двор
    http://lib.eparhia-saratov.ru/books/03v/veniamin1/biblehistory/111.html

• Подобається Подобається x 1
  4. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Я, наприклад, бруклінське кодло і їх секту рахую сатанистами.
    Бо мати такого вождя і так перекрутити Біблію людина своїм розумом не може. Тут без потойбічних сил керованих "ангелом безодні" не обійшлось.

5. Witness

То есть, поклоняться только Богу Отцу это извращение? Не использовать картинки это сатанинские промыслы? Не верить в трехглавого Бога - это происки ангела бездны? о_О Во те на!

6. Pedro

Кому ви голову морочите? Ви поклоняєтесь секті і бруклінському кодлу а не Богу. І ви є свідки диявола а не Бога.
    Я памятаю ваші пророцтва в 1975 році. Це від Бога? Педофіл від Бога? Брехня від Бога? Намагання зробити Христа неправдомовцем від Бога?

• Подобається Подобається x 3
  7. Nadan

Nadan Well-Known Member

Будову храму я знаю. Скільки радості через допущену мною неточність, яка нічого не міняє. :) Тому що, в другу частину храму - святе, входив священик щотижня і молився там. Ви вважаєте, що він був ідолопоклонником?
    Те що хрест був і в інших народів, нічого не міняє. В самому храмі здійснювалось кадження, яке було жертвою вогню у вавілоні. Це щось міняє?
    Кожен звір служить сатані, але будь яка влада допущена Богом. Бог дає свободу вибору людям, в тому числі і свободу бути ворогом Бога.
    Так в тому то й парадокс, що всі, хто входить в ООН не вважають його звіром і слугою сатани, а свідки, ввійшовши в ООН, вважають його звіром.
    Все це я знаю, дякую за інфу.

8. Witness

Нет смысла на это все отвечать. Время вам все покажет

---------- Додано в 22:46 ---------- Попередній допис був написаний в 22:44 ----------

Итак, речь теперь идет всего лишь об одном человеке? Причем человеке божием - верно? Это раз. Два: в храме не было изображений Бога - согласны? :)

---------- Додано в 22:47 ---------- Попередній допис був написаний в 22:46 ----------

я показал вам, что ваши утверждения о "христианских крестах" в 1 веке смехотворны.

---------- Додано в 22:48 ---------- Попередній допис був написаний в 22:47 ----------

О! Начинаете думать! :) Похвально :good:

---------- Додано в 22:50 ---------- Попередній допис був написаний в 22:48 ----------

Я ж вам писал уже: апостол Павел прекрасно знал, что Рим является "Зверем", но тем не менее он сказал: "я римский гражданин!" и воззвал к кесарю о защите. Лицемерие? ;)

9. Pedro

Врємня пакажєть? Час вже показав хто є хто. До речі показав, і хто ви, не дуже уважаємій таваріщ. Я знаю, що це в крові в москалів і в єговістів.
    Але запамятайте, ви на львівському форумі.

• Подобається Подобається x 2
  10. Оленa

Оленa Well-Known Member

зате були зображення того, що на землі і на небі.
    Про християнський хрест написано в 1 ст. в Біблії. Вам Біблія смішна?
    Буде похвально, якщо й ви почнете думати. А все дуже просто: якщо свідки щось назвали г**ном, то треба мати елементарну самоповагу щоб у це не вступити, бо запах потім далеко не chanelівський (прошу вибачення у шановного товариства). А ще краще було б мати адекватне вчення щоб потім не червоніти і не спалювати своє сумління.
    Буду вдячна за посилання про того звіра, якого знав Павло.

• Подобається Подобається x 4
  11. Pedro

Олена, для них Біблія ніщо, бо ще їхній супербрехун сказав, що його писання важливіші ніж Біблія.
    Вчора я пояснював тому "свідку" що Христос показав свої рани і доводив, що він не дух, а має воскресле тіло, так те чмо мені якогось ангела зі Старого Заповіту тикало. Мов Христос обманював апостолів.

12. nixto

nixto Well-Known Member

Сорі, мене не було пару днів. Дивне у свідків бачення на розуміння "образ і подоба? Скажіть Свідок, чи всі люди мають образ Творця ? Невже грішник чи розпусник сотворений Богом на якийсь інший образ?

13. Radistka

Radistka Rändaj

Я все таки не втрачаю надії, що Ви нам скажете ДЕ САМЕ у щорічнику вказано кількість пожертв за рік у світі. Перелистала усі! Нема!
    Так виглядає, що "брати та сестри" теж "приблизного поняття" не мають скільки збирається коштів по цілому світі.

Ви добре знаєте скільки коштує Біблія під церквою - ой дорого, але СЄ теж не розповсюджують Біблії безкоштовно, розповсюджується в основному "своя" література - агітаційні матеріали. Не знаю, може зараз "свій" переклад і роздають безкоштовно, але колись усі ми купували Біблії самостійно.

Як там з "колодою у власному оці"?

14. Witness

Бог сотворил Адама - совершенного человека - согласны? Он был сотворен по образу Бога. Так? Каждый грешный человек сегодня обладает какой-то частью этого образа - кто-то его отражает лучше, кто-то хуже, разве нет? В чем ваш вопрос заключается?

---------- Додано в 00:04 ---------- Попередній допис був написаний в 00:01 ----------

Овечка (вы) скалится и кусает волка (меня)? ;)

---------- Додано в 00:20 ---------- Попередній допис був написаний в 00:04 ----------

Внутри храма, куда народ не заходил? Да, были одинаковые изображения ангелов по всем стенам. Почему? САМ БОГ дал такое указание. Были ли изображения "святых" или "Бога"? Нет. Молился ли священник на ангелов? - даже смешно звучит :)

Это где?
    :n:

Например, здесь - Даниил 7:7

15. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Ні ні вчому іншому інакше ООн давно оприлюднила ці данні. Свідки Єгови коритсувались бібліотекою ООН і до 1992 року але починаючи з цього року для отримання чи полегшення доступу до матеріалів ООн потрібна була реєстрація як НДО

---------- Додано в 17:14 ---------- Попередній допис був написаний в 17:08 ----------

правила які ви навели стосуються розпорядку в Бетелі - і люди приймають його добровільно без жодного примусу.
    Ці правилоа набагато менш суворі ніж скажімо устави монастирів. Та зрештою неважко переконатись як саме живуть і працюють в Бетелі - ескурсії щоденні і ви можете відвідати будь який відділ включно з приватним помешканням ведучого екскурсії9 з його згодии звісно). Ц іправила однакові як для членів комітету країни, керівиків відділів так і дозвичайних працівників.

---------- Додано в 17:16 ---------- Попередній допис був написаний в 17:14 ----------

якщо свідки Єгови аублікуюють фотографії речей які належать Ватикану то вказують з чийого дозволу вони їх публікують.

---------- Додано в 17:20 ---------- Попередній допис був написаний в 17:16 ----------

Останнім часом свідки Єгови закуповували переклад Огієнка в Біблійному товаристві.
    Прав на друк цього перекладу вони немали. В Росії був випущений переклад Макарія з синодальним перекладом який розповсюджувався безкоштовно. Переклад Нового світу поширюється так само безкоштовно.

16. nixto

nixto Well-Known Member

Скажите пожалста, Ваше мнение о ангелах согрешивших перед Богом(треть звёзд небесних), где они сейчас пребивают ? И прошу заметить , созданих хорошими.

17. Сергій аспірант

Я мав наувазі конкретні збори, де люди вправі щнанти скільки коштів було зібрано і на які потреби вони були використані. Якщо вас цікавить ситуація в масштабах країни - зверніться до компетентних органів влади і якщо ви маєте право на таку інформацію вони вам скажуть

18. nixto

nixto Well-Known Member

Та просто є збоченці, деспоти, душогубці, чи вони сотворені на образ Бога? Якщо ні, то на чий?

19. Сергій аспірант

Щодо принципів які чітко викладні в Біблії- справді жодного вільнодумства немає і не може бути.
    Щодо справ які покладаються на сумліня- кожен вирішує сам як вчинити. І це я пишу вже надцять раз. Христиняські принципи торкаюься усіх сторін життя в тому числі і приватних. Ці принципи не є вузькосформульваними і їх можна застосовувати в різний час і за різних обставин..

20. nixto

nixto Well-Known Member

Скажіть Вас сотворив Бог? Ліпив Вас з земного пилу, як Адама і Єву, чи Ви "продукт" випадковості?Звідки Ви взялися?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)