Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Nadan

Nadan Well-Known Member

Прочитав в неті.
    Був би я свідком, то не ходив би в структуру яка на мою думку служить дияволу.
    Добре було поговорити, але зараз треба трохи вас покинути. Сорі. :)

• Подобається Подобається x 1
  2. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

в ООН чи в реєстрацію у відповідному департаменті ООН?
    СВідки Єгови до речі зареєстровані в Україні і статус офіційно визнаної релігії - повашому це свідчить про співпрацю і політичну підтримку держави?

---------- Додано в 20:35 ---------- Попередній допис був написаний в 20:33 ----------

Ізраїльтяни не мали використовувати імя Бога в прокляттях, клятвах, жартах і тому поідбному.

---------- Додано в 20:36 ---------- Попередній допис був написаний в 20:35 ----------

Посиланя можете дати? Я думаю ви знаєте що інтернеит не є першоджерелом

---------- Додано в 20:37 ---------- Попередній допис був написаний в 20:36 ----------

а свідки і не війшли у структуру ООН - НДО такого права взагалі немають

---------- Додано в 20:40 ---------- Попередній допис був написаний в 20:37 ----------

Доречі булоб вкрай не чесно писати про ООН не користуючись і не посилаючись на джерела сомої ООН. СВідки Єгови не просили надання їм статусу НДО- представники ООн самі зробили таку пропозицію.

3. Radistka

Radistka Rändaj

А розкажіть нам, про тих хто живе "за рахунок громади". Пам'ятаю, що добровільних коштів у зборі якраз вистачало хіба щоб оплатити оренду Залу Царства (це було ще зовсім недавно). Як живуть брати та сестри у філіалах? На які кошти купуються матеріали для побудови Залів Царства та філіалів? На які кошти оплачується оренда стадіонів для конгресів? Чи платять за квартиру районні та зональні наглядачі? А яка собівартість одного журналу? фільму? диску? А устаткування для друку літератури? А місіонери що закінчують школу Гілеад хіба працюють? ... ... ...

• Подобається Подобається x 3
  4. Сергій аспірант

Вам має буи добре відомо яким чином здійснюється фінансування і яв якій формі приймаються пожертвиадже увас ніхто ніколи грошей не вимагав.
    Якщо внашій країні пожертви є невеликими( а вдеяких країнах ще меншими) то в більш розвинутих ситуація інакша - в цих країнах пожертви можуть бути значно вищими. Свідки Єгои звільнені від оподаткування і всю роботу виконуюють добровольці.

---------- Додано в 21:11 ---------- Попередній допис був написаний в 21:10 ----------

які не отримуюють платні.

---------- Додано в 21:14 ---------- Попередній допис був написаний в 21:11 ----------

наглядачі живуть в Бетелі а під час виїздів у зьори їх приймають сімї свідків Єгови.

Чи може ви знаєте якісь інші джерела?

---------- Додано в 21:17 ---------- Попередній допис був написаний в 21:14 ----------

Доречі саме податкові служби ретельно перевіряють свідків Єгови і часто частіше ніж визначено законом але за 20 років не знайшли порушень.

---------- Додано в 21:18 ---------- Попередній допис був написаний в 21:17 ----------

в орендованих залах часто так і є

---------- Додано в 21:19 ---------- Попередній допис був написаний в 21:18 ----------

а ви будучи свідком Єгови цього небачили? Для вас і зараз вхід до Бетелю не закритий. і працівники фінансового відділу краще розкажуть про кошти ніж я.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Яка "класна" назва "зональний наглядач".

---------- Додано в 21:21 ---------- Попередній допис був написаний в 21:20 ----------

Ой, Сергію... не вірю, що ви не СЄ... великі сумніви розбирають....

• Подобається Подобається x 4
  6. Radistka

Radistka Rändaj

А я написала щось про вимагання грошей? Ну і логіка ...

Дуже непереконливо. Просто флуд. Хто фінансує добровольців?
    Звідки Ви знаєте які пожертви у інших країнах?
    Тут просто можна з калькулятором сісти і прикинути - кількість членів помножити на приблизну середню суму пожертв ... . Але думаю Вас навіть проста математика не переконає.

П.С. Якщо не читаєте офтопів - ще раз прошу, Сергію, пишіть грамотніше - в очах рябить!!

---------- Додано в 21:25 ---------- Попередній допис був написаний в 21:21 ----------

Розказую - це люди, що потребують їсти, дах над головою, одяг, взуття, медикаментів і т. ін. Організація забезпечує їх усім цим на дуже пристойному рівні, та ще й дає гроші на кишенькові витрати - скільки кому їм заборонено розповідати тому фінансовий відділ розкаже вам не "краще", а "так як треба" :)

7. Сергій аспірант

наглядач - переклад грецьго слова епископ_))))

8. Radistka

Radistka Rändaj

Так Україна - це "зона" :mocking: До речі, він приїжджає у Львів 5 червня - йдіть подивіться :)

• Подобається Подобається x 2
  9. Сергій аспірант

просто знайомий з Русланом Мельником- керівником відділу звязків з громадськістю в Бетелі.
    Скільки вони отримують я чомусь знаю і ніхто цього неприховував.
    Кожного року свідки єгови у щорічнику публікують суму яка була витрачена за рік подільть це на загальну кількість вісників і отримуйте приблизну суму пожертв кожного свідка.

---------- Додано в 21:30 ---------- Попередній допис був написаний в 21:30 ----------

в не ї входитьне лише Україна

---------- Додано в 21:32 ---------- Попередній допис був написаний в 21:30 ----------

екскурсії в Бетель відбуваються щодня і вхід вільний для всіх

10. Radistka

Radistka Rändaj

І скільки ж це буде? Скажіть нам? О, а суму витрат Ви знаєте? :)

11. Сергій аспірант

нажаль я на роботі ще-)) і тому щорічника поблизу немає. Але у вас він має бути

---------- Додано в 21:38 ---------- Попередній допис був написаний в 21:34 ----------

він доречі вже у Львові

---------- Додано в 21:38 ---------- Попередній допис був написаний в 21:38 ----------

можете дати посиланя на публікацію чи лист товариства?

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

то ясно, а чому таки припало слова зона.

на стадіон?

---------- Додано в 21:41 ---------- Попередній допис був написаний в 21:39 ----------

дон кінг?:)))

13. Сергій аспірант

так на стадіон Україна . Початок в 13,00

14. Radistka

Radistka Rändaj

Маю щорічник за 2008 рік. Відкриваю - сторінка 31. Звіт за 2007 рік - кількість країн, зборів, вісників, охрещених, піонерів, годин ... Долярів нема! А ні - внизу маленькими буквами "У 2007 році СЄ витратили понад 121 мільйон доларів на потреби спеціальних піонерів, місіонерів та роз'їзних наглядачів ... По цілому світі у філіалах служить 19 581 особа." І все! Більше жодної інформації. З цих даних жодних висновків зробити неможливо. Як же так, Ви обіцяли ((

---------- Додано в 21:47 ---------- Попередній допис був написаний в 21:45 ----------

А я вважаю досить навіть і доречним? :)

• Подобається Подобається x 2
  15. Сергій аспірант

Чому ж ? кількісь вісників відома?

---------- Додано в 21:51 ---------- Попередній допис був написаний в 21:48 ----------

кожен усе сприй має в міру власної...............................

16. Radistka

Radistka Rändaj

Добре, кількість вісників 6 957 854. Давайте зробіть висновок?

---------- Додано в 21:55 ---------- Попередній допис був написаний в 21:55 ----------

У міру власного розуміння свободи, Ви хотіли сказати?

17. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Я СВІДЧУ, БО Я САМ БАЧИВ НА ВЛАСНІ ОЧІ РІК ТОМУ! У римських катакомбах ПЕРШОГО СТОРІЧЧЯ ВІД Р.Х. є зображені: і риба, і якір, і "тощо", тобто зображення Спасителя і Його Матері!

18. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

я щось не доганяю, риба і якір є праобразом ікон Христа і Його матері?

19. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Найцікавіше - скромне слівце "понад"! Начебто і не збрехали, ні? Рахуємо 121 000 000 : 19 581 = 6179,46 на рік. Навіть якщо забути на мить про аренди і т. ін. Для Африки чи України ще так сяк. А для багатих країн щось замало.

ПАНЕ!!! Ви про це "не доганяєте"?! Інфи - океан! Кожен, хто втручається у дискусії про християнсьтво, має знати про християнські символи!

20. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Сергій, невже ви не бачите, що СЄ є тоталітарною сектою. Страшною сектою, бо ніяке вільнодумство чи "самодіяльність" не допускається.
    До речі, вам нема чого скаржитися на брак свободи.
    Приміром, Church of Scientology, яка є менш тоталітарною ніж СЄ, є заборонена в багатьох країнах.
    І я не жартував, коли говорив про можливі жертвоприношення людей, якщо "бруклін" так вирішить. Гарантую, всі будуть мовчати.
    Наприклад, ви знайомі з цими "правилами" вступу до СЄ. Чим не повний контроль над людиною.
    Обет семьи Вефиля

Перед Иеговой Богом я торжественно заявляю, что хочу вступить в Объединение специальных полновременных служителей и семью Вефиля. Я обещаю:

1) придерживаться установленного в Вефиле порядка жизни;

2) быть готовым выполнять любую порученную мне работу;

3) подчиняться теократическому порядку Вефиля;

4) посвящать все свои силы полновременному служению в Вефиле;

5) воздерживаться от мирской работы без особого на то разрешения;

6) передавать в общую кассу местной религиозной организации все доходы, полученные мною за любую самостоятельную работу и превышающие необходимые расходы, пока я не буду освобожден от этого обета;

7) отказаться, пока принадлежу к семье Вефиля, от претензий на получение каких-либо средств сверх скромной материальной поддержки;

8) довольствоваться одинаковым для всех членов семьи Вефиля питанием, жильем и денежным пособием независимо от возложенной на меня ответственности или от затрачиваемых мною сил;

9) твердо держаться принципов, изложенных в брошюре «Жить вместе в единстве», и вносимых в нее по мере необходимости изменений.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)