Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Witness

Witness Well-Known Member

в смысле?
    которое он отдал за наши грехи или в котором воскрес?

я не знаю кто такие єговісті, но Свiдки не могут такое сказать.
    дурість

То о чем вы написали - это не Свiдки

2. Radistka

Radistka Rändaj

До речі, що за сайт такий "Антибиотик"? У Свідків завжди був один офіційний сайт, а тут ще один появився? У якій Вартовій Башті дозволили використовувати цей сайт?

"Позже, в 2001 году, когда отступники связались с газетой Гардиан и это вылилось в историю, что статус НПО/ДОИ был теперь недопустим, в Обществе поняли, что при нынешних требованиях они не могут оставаться НПО-членом. Они немедленно отозвали статус..."

Для чого, якщо це їх ніяк не плямувало? Це просто смішно. Як у нас кажуть "у всьому винні кляті москалі" :). Ах уже ті відступники! Знову полізли куди не просять.
    Загалом ця історія нагадує мені анекдот, коли чоловік приходить додому і застає жінку в ліжку з коханцем, на що вона виправдовується: "Ми тільки полежали разом, нічого більше!!"

---------- Додано в 07:57 ---------- Попередній допис був написаний в 07:51 ----------

Я кажу про книжку "Об'явлення" яку вивчали у обов'язковому порядку на книговивченнях і у якій якраз було б доречно згадати про цей факт щоб члени організації СЄ не мали спотикання. Таке враження, що СЄ своїми руками створюють відступників, щоб мати від кого захищатися і виставляти себе стражденниками.

---------- Додано в 08:08 ---------- Попередній допис був написаний в 07:57 ----------

А звідки Ви знаєте, що ці дані не можна було отримати з інших джерел? І що для отримання цих даних обов'язково треба було крутити щось з ООН? Тим більше, заради коротенької несуттєвої замітки на один абзац. Ви просто вірите, то вірте собі на здоров'я. Такі заміточки були потрібні щоб виставити СЄ як "круту" релігійну організацію всесвітнього масштабу і, таким чином, поширити її у якомога більше країнах.

---------- Додано в 08:13 ---------- Попередній допис був написаний в 08:08 ----------

Відділ сам по собі не існує. А ООН безперечно володіє великими майновими ресурсами, функціонують різні програмами, гранти, тендери.
    Ви безперечно як СЄ знаєте набагато більше ніж я, бо ваша секта про все-все вас докладно як бачимо інформує :mocking: особливо на "Антибіотику" :mocking:

---------- Додано в 08:24 ---------- Попередній допис був написаний в 08:13 ----------

Вже не ображаюсь. Вже не ображаюсь, що поки я віддавала свої роки юності цій організації, жертвуючи свій час, сили, час та гроші, залучаючи її нових адептів, за моєю спиною проводилися сумнівні оборудки про які ніхто і "неудосужився" докладно розповісти щоб я бува не спіткнулась коли про це почую. Вже не ображаюсь, що у той час коли СЄ контролювали довжину моєї спідниці та стрижки, у самих, в головних ідейних моментах, було "рильце в пушку". Не ображаюсь, що в той час, коли їх члени по цілому світі помирали і страждали не йдучи на найменший компроміс з урядами, керівництво СЄ не гребувало способами поширення своєї організації. Бог бачить все. Йому судити.
    Вже не ображаюся. Дякую - отримала хороший урок. Попередити інших хочу.
    Відступниця? Горджуся тим, бо у СЄ "відступник" - це той хто думає своєю головою. Соломон був неправий: краще бути мертвим левом, ніж живою собакою.

• Подобається Подобається x 5
  3. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А скільки років було дівчинці Роуз Белл коли Рассел почав з нею "сожітєльство"? Здається і 14 не було...
    Правда до пророка Мухамеда і Айші ще далеко;).

• Подобається Подобається x 2
  4. Radistka

Radistka Rändaj

http://watchthetower.net/russadult.html

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

А Він віддав за гріхи Тіло, чи життя?

6. Pedro

Читаю книгу про Турінську Плащеницю. Найновіші дані.
    http://4.bp.blogspot.com/_dTSEBZ7tO...AAAic/dVkiN9xqI8A/s1600-h/WilsonTheShroud.jpg
    Мабуть поки що є тільки на англійській мові. Сумнівів, практично, не існує, що це матерія, в яку загорнули тіло Ісуса.

7. Witness

Это не сайт Общества С. Б.. Но не будем отвлекаться.
    Вы видимо не внимательно читали. Новые требования для НПО не могут соответствовать вероучениям Свидетелей Иеговы. Кроме того, об этих новых требованиях стало широко известно благодаря газете. Поэтому, СИ анулировали свой статус. Они не могли бы теперь оставаться зарегистрированными там, чтобы не претыкать братьев. Они поступили правильно.
    Вы этот анекдот прочитали в агитационных сайтах отступников - они его любят. К нашей же ситуации он не применим совершенно. Я вас тоже хочу спросить: позволительно ли для Свiдка работать в различных отделах ООН, как вы думаете? ;)

Совсем не уместно! Более того, у Свидетелей Иеговы и нет претыканий по этому случаю. У кого возникали вопросы - братья из филиалов присылали письмо с объяснением. Этого всем достаточно. Претыкаются лишь те, кто начинает глотать ложь отступников. Сами виноваты. Общество предупреждает: не читать клевету. Но и в этом случае теперь достаточно много информации в интернете, к примеру на Антибиотике. По сути, эта тема интересует сегодня только отступников. Больше никому она не интересна.

Если в вашем городе есть большая областная библиотека, то пойдете ли вы в маленькие библиотечки на окраинах города? А если нужно написать работу, которая будет потом распространяться по всему миру на сотнях языков? : )
    (???) О чем это вы? Кто и как "крутил" с ООН? Можно подробнее???

"Антибиотик" не снабжается Обществом ничем. А что касается оплачивания НПО самой ООН это вы сами придумали? Я такого не слышал ни от кого. :)

Аааа! Ну усе ясно! :) Теперь понятно почему у вас так зажмурены глаза, чтобы не увидеть правды, и закрыты уши, чтобы не услышать истины. : )))

8. Radistka

Radistka Rändaj

:haha: :good: Геніально!

---------- Додано в 09:42 ---------- Попередній допис був написаний в 09:41 ----------

Не повірите, мені він прийшов в голову сам. ніякої літератури відступників я ніколи не читала і по таких сайтах не лазила - була вірнопіддана :)
    Відповідаю, Свідки не можуть мати нічого спільного з ООН і працювати там теж не можуть, бо це безпринципово!! Чому - я написала вище.

Останнє редагування: 27 тра 2010
  9. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Прошу пробачення, схибив скорочуючи цитату.

10. Radistka

Radistka Rändaj

І я написала листа у філіал. Після того мені повідомили, що прийде офіційна відповідь. Я два роки просила старійшин мені її віддати - потім здалася :)

11. Witness

Мих, я все больше и больше вас не понимаю. Похоже, чтобы с вами поговорить мне прежде потребуется познакомиться с вашими верованиями, ибо в них явно какая-то каша. Но будет ли у меня на это время?...

12. Radistka

Radistka Rändaj

А Ви були хоч раз за життя в бібліотеці? Маєте уявлення, про те яка література там є? Розумієте навіщо у Львові є як мінімум дві великі бібліотеки - при ЛНУ і Стефаника? Розумієте, що література у них часто дублюється? Та однієї бібліотеки Стефаника СЄ було б достатньо щоб черпати інформацію для своєї примітивної літератури!

---------- Додано в 09:48 ---------- Попередній допис був написаний в 09:47 ----------

Та Бог вам в поміч з Вашою "истиною", тільки не треба нав'язувати її іншим, особливо молоді.

---------- Додано в 09:50 ---------- Попередній допис був написаний в 09:48 ----------

То може у Вас вуха закриті?

• Подобається Подобається x 1
  13. Даяна

Даяна Well-Known Member

А мені одна баба казала, шо люди пішли від інопланетян. Ходить до католицької церкви. І звідки таке вчення?

14. Witness

Нет. Вы ошиблись :) С чего вы такое взяли? Можно узнать, какой принцип нарушен? ;) А в пенсионном фонде, к примеру, могут работать? А в суде? Что будет нарушено? )))

15. Pedro

І не зрозумієте. Бо...
    Але, як написано: Чого око не бачило й вухо не чуло, і що на серце людині не впало, те Бог приготував був тим, хто любить Його!
    А нам Бог відкрив це Своїм Духом, усе бо досліджує Дух, навіть Божі глибини.
    Хто бо з людей знає речі людські, окрім людського духа, що в нім проживає? Так само не знає ніхто й речей Божих, окрім Духа Божого.
    А ми прийняли духа не світу, але Духа, що з Бога, щоб знати про речі, від Бога даровані нам,
    що й говоримо не вивченими словами людської мудрости, але вивченими від Духа Святого, порівнюючи духовне до духовного.
    А людина тілесна не приймає речей, що від Божого Духа, бо їй це глупота, і вона зрозуміти їх не може, бо вони розуміються тільки духовно.
    Духовна ж людина судить усе, а її судити не може ніхто.
    Бо хто розум Господній пізнав, який би його міг навчати? А ми маємо розум Христів!

(1Кор 2:9-16)

Так що займайтеся своїми справами. Особливо коли обмаль часу:).

16. Witness

Первый раз такое слышу. У нас тоже в собрании начитались отступников - братья быстро прислали письмо и оно не скрывалось.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

У мене каша?
    От ви пишите: Ісус віддав тіло за наші гріхи. Я вперше чую такий вислів. Де ви таке вичитали?

---------- Додано в 11:32 ---------- Попередній допис був написаний в 11:31 ----------

Ні, просто появився ще один захисник СЄ в ООН.

---------- Додано в 11:33 ---------- Попередній допис був написаний в 11:32 ----------

а може вам просто заборонили, нє?

18. Witness

Тем более нет смысла тратить время :)

1 Кор 11:24 что написано? Он отдал за нас свое тело и пролил за нас свою кровь, разве нет?
    Вы нас спутали с тоталитарной сектой

19. Nadan

Nadan Well-Known Member

Тільки не смішіть мене, можна подумати, що ви той правильний ответ знаєте. Відколи це секта і її єритики стали критерієм істини?
    Що, тільки для цього? Чим тоді таке життя краще від життя хомячка, ціль життя якого пожрать, поспать і сдохнуть? Ааа тим напевно, що подихати не треба, а можна вічно жрать і спать?
    А ви звідки знаєте наміри Бога? Він що, сам вам сказав? Біблія каже, що все буде одне і Бог буде все і у всьому, а Христос перший ВЖЕ почав таке обєднання, бо в ньому ВЖЕ обєдналось небесне і земне, Боже і людське.
    На рахунок промивання мізків, то це ваше хоббі, християни таким не займаються. Не приписуйте мені того, що я не казав.
    Звичайно, що це тіло яке ми маємо зараз, не буде в царстві небесному, а я вам казав про воскресле, прославлене тіло, яке буде гідне небесної слави. А те тіло яке є в нас тепер, має померти, або перемінитись. Так що все по Писанню.
    ЗІ: Чому ви на свій аватар поставили Боже імя? Це що, треба розуміти, що ви і є Єгова? Чи не занадто ви високої думки про себе?

---------- Додано в 14:08 ---------- Попередній допис був написаний в 14:04 ----------

Не прикидайтесь валянком. Думаю, що все ви розумієте. Мова йде про воскресле, прославлене тіло!

• Подобається Подобається x 1
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

То й не дивно.....

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)