Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Witness

Witness Well-Known Member

Конечно верю. Но я пытаюсь согласовать всю Библию, как вы видите. Итак, почему ангелы являлись в виде плоти и ели пищу?

2. Оленa

Оленa Well-Known Member

У свідків це виходить прикольно: речення з Ісаї + пів речення з Еклесіаста + вислів Павла = вінегрет, зате по Біблії.:)

3. Witness

не знаю нужно ли отвечать на это?

4. Nadan

Nadan Well-Known Member

Зараз я поспішаю, тому немааю часу шукати цитати, але може ви їх і знаєте, знайдіть цитату про прославлене тіло, а також про те, що в Христі буде обєднано все - небесне і земне, духовне і фізичне, Боже і людське.
    Не бачу приеципової різниці.
    Якщо Ісус є Богом і керує ангелами, це не означає що він архангел.
    Бог є главою над всіма людьми.

5. Witness

Я спрашивал не вас. Мне задали вопрос: "Извените, Отец может, что то приказать ангелам? Наверное нет, потому, что автоматически станет архангелом. (это Ваша логика)". На что я и спросил, является ли Бог также главой моей жены? Если да, то от этого становится ли Он ее мужем? Очевидно что нет. У моей жены есть одновременно две главы:

Абсолютный Глава - Бог
    и назначенный глава - я.

Мешать эти два понятия в одну кучу не надо.

---------- Додано в 00:10 ---------- Попередній допис був написаний в 00:05 ----------

Ефесянам 1:10?

6. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Олена, це в них звичайна практика - я тобі про Хому а ти мені про Ярему.
    Я їх рахую сатанинською релігією. Тому до них треба говорити, як Христос говорив до сатани - НАПИСАНО!
    Бачите його реакцію на висловлювання Ісуса? Починає виляти як змія, як слизнячок.

• Подобається Подобається x 1
  7. Оленa

Оленa Well-Known Member

Отець брехні також використовує Писання щоб зводити і обманювати.

• Подобається Подобається x 2
  8. Radistka

Radistka Rändaj

Ще раз переглянула книжку "Об'явлення - його величний апогей вже близько". Звичайна книжка, написана у властивий СЄ примітивний спосіб. Ніде не знаходжу якоїсь особливої інформації заради якої потрібно було підмочувати свою репутацію зв'язками з ООН; цілком достатньо було б даних різних статистичних бюро, університетських бібліотек та інтернету. Зрозуміло що доступу до секретних документів Свідкам, які то й роблять що тільки паплюжать ООН, не дали б.
    Так і не зрозуміла яку інформацію вони там отримували :dntknw:
    І чому так ганяючись за достовірною інформацією "забули" повідомити своїм рядовим членам
    її джерело.
    А припинили свою приналежність в ООН мабуть тому що вже назбирали достатню кількість інформації? :scratch_one-s_head:
    Так виглядає, що то була взаємно вигідна угода, за допомогою якої СЄ отримували кошти та гранти. Зокрема, у цьому випадку стає зрозуміло як фінансується їх діяльність.
    Керівництво секти, що у контролі своїх членів доходить до абсурду, саме не гребує способами які її плямують.

9. Nadan

Nadan Well-Known Member

Так і не тільки.
    "Він дав нам пізнати тайну своєї волі, той задум доброзичливий і ухвалений у ньому (Христі), щоб, коли настане повнота часів, здійснити його - об'єднати все у Христі: небесне й земне." (Еф.1:9-10)
    "бо сподобалося Богові, щоб уся повнота перебувала в ньому і щоб через нього примирити з собою все чи то земне, а чи небесне, встановивши мир кров'ю його хреста." (Кол.1:19-20)
    Про Його і наше тіло:
    "який перемінить наше понижене тіло, щоб було подібним до його прославленого тіла, силою, якою він спроможен усе собі підкорити." (Фил.3:21)

10. Witness

Радистка, дело в том, что у Свидетелей Иеговы есть больше чем одна книга. У них много книг. Более того, каждый год печатаются сотни статей в журналах Сторожевая Башня и Пробудитесь на возможные темы. Помимо этого, Свидетели Иеговы снимают множество фильмов. Во всем этом используется фото, видео, данные статистики и обильные материалы различных агенств. Просмотрите статьи Пробудитесь для примера за разные годы. Дополнительно тут: http://jhwww.narod.ru/UN6.htm

Интернет в 1991 году? : )
    Радистка, во-первых никак Свидетели Иеговы не опорочили себя. Писательский отдел пользовался различными агенствами информации, в том числе и материалами ООН. В 1991 году представителей этого отдела попросили зарегистрироваться как полагается. Они это сделали, после чего продолжили беспрепятственно использовать материалы этого отдела. Никаких криминальных дел так и не было. Надеюсь, это будет вам интересно: http://jhwww.narod.ru/UN-A.htm

---------- Додано в 09:32 ---------- Попередній допис був написаний в 09:26 ----------

Почему же забыли? Откройте журнал тех лет и посмотрите сами. Вот я достал первый попавшийся журнал с полки: Пробудитесь за 97 год 22 января. На странице 28 в рубрике "Мы наблюдаем мир" сразу вижу заметку "Сколько нужно детям", где четко видно, что используются статистика ЮНИСЕФ, который есть детский фонд ООН. Видите? Утаили откуда они взяли данные? Нет, конечно. Зачем?

---------- Додано в 09:36 ---------- Попередній допис був написаний в 09:32 ----------

А что, "отдел общественной информации ООН" финансирует те неправительственные организации, которые регистрируются у них??? Откуда у вас это? :) Похоже, об этом не знают даже в самом ООН )))

---------- Додано в 09:36 ---------- Попередній допис був написаний в 09:36 ----------

Как видите, вы обижаетесь на свой собственный абсурд : ))))

---------- Додано в 09:49 ---------- Попередній допис був написаний в 09:36 ----------

А здесь говорится разве о теле Иисуса? :) В этом и есть глубокий смысл этих слов? А разве не объединении вселенной в поклонении Бога здесь сказано? )))

Итак, между кем и кем Христос установил мир? Кого примирил? Свое духовное тело, которое враждовало с его же плотским телом? :)

Как произойдет это преобразование? Вы читали 1 Кор 15:50? Прочитайте стихи с 35-53. Физическое тело (с руками, ногами, ногтями, волосами, кишками, жилами, кровью, желчью, костями, мышцами, желудком, печенью и половыми органами) не идет на небо :)

11. Pedro

А це АБСОЛЮТНО не ваша справа. Мене то, наприклад, ніяк не цікавить, яким методом це відбудеться. Я цю справу повністю довіряю Богу. В нього розуму трохи більше ніж в моїй маленькій голові.
    І це в кінці кінців треба збагнути єговістам і вірити більше Богу ніж супербрехуну педофілу Раселу і бруклінському кодлу.

12. Witness

Это хороший совет вы дали. Теперь я не буду обращать внимание на ваши фантазии, а буду доверять Богу и тому, что написано в 1 Коринфянам 15 главе. :)
    Расселл был педофилом? Можно подробнее?
    Откуда в вас столько желчи, Педро?

13. Pedro

Читайте незалежні (від єговістів) біографії Расела. Дізнаєтесь. А щодо жовчі? Це моя нормальна розмова зі слугами Антихриста.

14. Nadan

Nadan Well-Known Member

Новий світ, який чекає нас після кінця світу - світ в якому все буде в Бозі і Бог буде у всьому, відбудеться обєднання 2 всесвітів - нашого матеріального і Божого духовного. Першою такою точкою обєднання став сам Христос, тому він перший обєднав в собі небесне і земне, духовне і фізичне, Боже і людське. Тому те його тіло, яке воскресло, було вже тим майбутнім, що єднало в собі небесне і земне, тому таке тіло Біблія називає прославленим. Такі ж тіла отримають всі спасенні після воскресіння.
    Могли б і здогадатись, що між духом і тілом, та між небом і землею.
    Там говориться, про наше теперішнє тіло, а не про прославлене. Окрім того ви не розумієте цього місця, бо не знаєте що таке царство Боже і рай.

15. Witness

Читал. Про педофила там не было. Сами придумали? :)

А апостолы тоже так разговаривали с представителями другой веры?

---------- Додано в 11:57 ---------- Попередній допис був написаний в 11:48 ----------

А теперь внимание - правильный ответ: когда Бог создал Адама, то он создал его совершенным. Кроме того, он создал Землю совершенной, чтобы люди жили на ней вечно в раю. Бог не намеревался объединять никакие "вселенные" и ангелы должны жить на небе в своем мире, а люди на земле в своем. Именно это Бог и вернет снова.

---------- Додано в 12:00 ---------- Попередній допис був написаний в 11:57 ----------

А может как раз и надо понимать как написано, без философий и промывания мозга? ; ) Физическое тело не будет взято на небо. ПРЕЖДЕ, ОНО ДОЛЖНО УМЕРЕТЬ - 1 Кор 15:36

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

попередня смерть тіла виключає взяття його на небо?

17. Witness

??? Брать труп на небо??? ЗАЧЕМ? о_О

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тіло Ісуса де?

---------- Додано в 05:20 ---------- Попередній допис був написаний в 05:11 ----------

а чого ви втікли?

19. Pedro

Мені один єговіст казав, що учні вкрали. А вірші з Євангелія від Луки, що я привів раніше, знаєте, як він їх коментував?
    Ісус їх загіпнотизував! То звідки це вчення? Від Бога чи від диявола?
    Питання риторичне...

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

коли їх не чіпати - вони складно розповідають, а коли дати два-три питання - ТАКІ фантазії починаються!!!!!!!!!!!!!!!!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)