Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Witness

Witness Well-Known Member

а как вы определите, что учение является людским или нет? Троица - людское учение?

Адвентисты 7 дня верят в троицу, и считают архангела Иисусом. Не знаю, может еще кто-нибудь...

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

чесно? прирівнюють ангела до Бога?

3. Witness

это вы лучше у них спросите что они там к чему приравнивают, но Иисус, по их мнению, носит титул Архангела (предводителя ангелов).

4. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Даруйте, не факт! А хибне рішення "рабів" з Брукліну.
    "Промовляє до нього Ісус: Стільки часу Я з вами, ти ж не знаєш, Пилипе, Мене? Хто бачив Мене, той бачив Отця, то як же ти кажеш: Покажи нам Отця?
    Чи не віруєш ти, що Я в Отці, а Отець у Мені? Слова, що Я вам говорю, говорю не від Себе, а Отець, що в Мені перебуває, Той чинить діла ті." (Ів 24:9-10)
    "Ісус же мовчав. І первосвященик сказав Йому: Заприсягаю Тебе Живим Богом, щоб нам Ти сказав, чи Христос Ти, Син Божий?
    Промовляє до нього Ісус: Ти сказав...[Ввічлива форма для згоди!] А навіть повім вам: відтепер ви побачите Людського Сина, що сидітиме праворуч сили Божої, і на хмарах небесних приходитиме!" (Мт 26:63-64)

• Подобається Подобається x 1
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

коли кажуть: ми віримо Ісуса і одночасно кажуть, що Він - Ангел. То є невіра, неприйняття Його.
    Ісус не є ангел хоча б тому, що ангели не мають тілесної природи і тому, що вони без статі.

6. Witness

То есть вы не согласны, что Иисус является Главным над ангелами? А кто тогда?

Все эти слова не противоречат верованиям Свидетелей Иеговы.

Останнє редагування: 26 тра 2010
  7. Nadan

Nadan Well-Known Member

Як у вас так вийшло, що слова Witness стали моїми? Я так не вважаю.

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не хитруйте, Глава ангелів і Головим над ангелами - трохи інше, нє?

9. Nadan

Nadan Well-Known Member

Дуже просто, те вчення яке не базується на Біблії, є людським, тобто вигадеою людей. Трійця є цілком Біблійне вчення.
    Думаю що ви помиляєтесь, бо неможливо вважати Ісуса ангелом, навіть головним, і вірити в Його Божество. Адвентисти вірять в те, що Ісус - Бог, тому не можуть вважати Ісуса ангелом. Хоча почекаємо, нехай вони самі пояснять.

---------- Додано в 10:00 ---------- Попередній допис був написаний в 09:51 ----------

Бачу , що ви істинний свідок, бо так гратися словами і змішувати поняття, можкть тільки вони. Давайте розставимо крапки над і, скажіть, Бог є головою ангелів чи ні?
    Це протирічить Божій природі Ісуса, тому Він не може бути архангелом! Це протирічить ось цим словам: "У ньому бо враз з людською природою живе вся повнота Божества." (Кол.2:9)

10. Witness

Они не говорят что Иисус - Ангел. Иисус АРХангел (вождь ангелов).

Вы считаете что Иисус сейчас мужского пола? У него есть физическое тело, которое состоит из клеток? У него в животе есть кишки, желудок, а в груди бьется сердце и качает кровь?

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

який зміст тоді говорити про Трійцю?

Ісус, будучи на землі, був чоловіком. То я знаю, знаю, що у Нього є Тіло, а більше нічого не знаю

12. Witness

Извините, не понимаю вас.

Среди нас нет ни одного Божьего ангела, который мог бы авторитетно и точно нам сказать, какое учение людское, а какое нет. Все это - наши мысли. Кто как чувствует и кто как понимает Библию. Я вот совсем не считаю "Троицу" библейским учением.

ОК

Вы пошли не тем путем. Бог главный вообще над всем, и этот факт нам не поможет в беседе. Вы лучше объясните значение слова "архангел".

Это спор не о чем. Бесконечный спор. На это я вам мог бы сказать, что человек был создан тоже по образу и подобию Бога, и в замысле Бога было, чтобы мы все с вами отражали все качества Бога телесно. Мы все должны быть совершенными, похожими на Отца. Более того: однажды БУДЕМ.

---------- Додано в 18:16 ---------- Попередній допис був написаний в 18:13 ----------

В Библии во многих местах сказано, что Иисус ведет огромные воинства ангелов и дает им команды. Это и означает быть архангелом. С вопросом о троице это верование никак не пересекается и не мешает ему.

Вы не ответили на вопрос, но не буду вас мучить ;)

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

А я не всезнайка і сказав тільки те, що знаю.

не обовязково. ангели і Богу служать.

Питання Трійці стосується Бога, а не арахангела.

бути Головним над Ангелами можна і про Бога так чказати, хоча Головний не лише над Ангелами, а бути головним ангелом - значить керувати лише ангелами.

14. Nadan

Nadan Well-Known Member

Так, Ісус й зараз має матеріальне тіло, але з нової матерії, яка обєднує в собі властивості матерії і духа. Таке тіло назване в Біблії прославленим. Тому що він є людиною і Богом.

---------- Додано в 10:37 ---------- Попередній допис був написаний в 10:30 ----------

Ну що ж, ви маєте право на помилку, бо його вам дав сам Бог.
    Поскільки Ісус є Бог, то він є старшим над ангелами. Архе означає давній, або великий.
    А тут я з вами згоден, тільки ми Бога відображаєм не тілесно, а духовно - розумом, вільною волею і прагненням вічного життя.
    А якщо Ісус віддає команди ангелам як Бог, то хіба це означає бути архангелом?
    Я вам відповів.

• Подобається Подобається x 3
  15. nixto

nixto Well-Known Member

Свидетель, Вы сами себе противоречите, сперва говорите, что человек создан по образу Бога, а потом, что образ, это наши качества, а ми наверное кусок мяса который ничего общего с Богом не имеет. Так, что в конце концов есть образом Бога?

Извените, Отец может, что то приказать ангелам? Наверное нет, потому, что автоматически станет архангелом. (это Ваша логика)

16. Witness

вот так Адвентисты и верят, по видимому
    Где сказано в Библии, что у Него новая материя, которая объединяет в себе свойства материи и духа? Вам не кажется что это похоже на промывание мозгов? Таким методом можно любую философию выдать за правду.

Итак, arxeuw - предводительствовать, начальствовать; arxe-laos - начальник народа, вождь; arxe - начало; правительство, начальство

Носящий имя "Арх-ангел" означает что он главный над всеми ангелами, их вождь и предводитель.
    ОК!
    Я не знаю как вы верите и как смотрите на Бога, его "ипостаси" и на их взаимоотношения, кто что делает и кто над кем главенствует. Не люблю филосовствовать. Я кажется дал вам ответ по архангелу достаточно.

---------- Додано в 20:43 ---------- Попередній допис був написаний в 20:40 ----------

В чем я противоречил себе? Что вы подразумеваете под фразой "человек был создан по образу Бога"? Я подразумеваю качества, разум, способность творить. А вы?
    Отец является главой над моей женой в моей семье? Ответьте ;)

17. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

І, як вони говорили оце, Сам Ісус став між ними, і промовив до них: Мир вам!
    А вони налякалися та перестрашились, і думали, що бачать духа.
    Він же промовив до них: Чого ви стривожились? І пощо ті думки до сердець ваших входять?
    Погляньте на руки Мої та на ноги Мої, це ж Я Сам! Доторкніться до Мене й дізнайтесь, бо не має дух тіла й костей, а Я, бачите, маю.
    І, промовивши це, показав Він їм руки та ноги.
    І, як ще не йняли вони віри з радощів та дивувались, Він сказав їм: Чи не маєте тут чогось їсти?
    Вони ж подали Йому кусника риби печеної та стільника медового.
    І, взявши, Він їв перед ними.
    (Лк 24:36-43)

• Подобається Подобається x 4
  18. Оленa

Оленa Well-Known Member

Чула що адвентисти не однорідні.
    Не знала, що свідки проектанта диванів називають головним диваном :mocking:

19. Witness

Pedro, что вы хотели сказать этими стихами? Я хочу вам напомнить, что ангелы тоже ели пищу (Быт 18:8). Как вы это объясните?

20. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ви читати по-українськи вмієте? Якщо ні, то я мало чим можу допомогти, так як російську знаю дуже недосконало.
    А так виглядає, що ви читати не вмієте.
    Попробуйте ще раз почитати слова
    Доторкніться до Мене й дізнайтесь, бо не має дух тіла й костей, а Я, бачите, маю.
    Чи ви Христу не вірите?

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)