Свідки

Discussion in 'Релігії народів світу' started by Мих, Dec 27, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. majolika

majolika Well-Known Member

Ааа, я думала, ось нове. Це не об'єктивна книга.

---------- Додано в 15:07 ---------- Попередній допис був написаний в 15:05 ----------

не чий, а який. Об'єктивний

2. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Необєктивна чому? Томущо написана свідками Єгови?

---------- Додано в 18:10 ---------- Попередній допис був написаний в 18:08 ----------

і вкого повашому цей погляд обєктивний

3. majolika

В кого? має бути у вас!

Сергію, ваша твердість заслуговує на повагу. І за це також я поважаю свідків Єгови .

Але шкода, що ви більше не можете судити про речі без озирання на те, що про них думає товариство. От навіть зараз - ви ніби боретесь зі мною (і напевно думаєте, що так випробується ваша віра). Вам не потрібні мої аргументи, ви вже все для себе вирішили (хоча я думаю, що за вас уже все вирішили).

4. Сергій аспірант

Я пишу те що з даного приводу думають інші свідки Єгови. І оскільки справа безпосередньо стосується товариства то варто в першу чергу розглянути саме їх точку зору.
    Крім того не бачу як помилки які робили свідки Єгови в минулому мають зачіпати їх сьогоднішнє становище.

---------- Додано в 18:29 ---------- Попередній допис був написаний в 18:25 ----------

от власне що ц свідків Єгови цілкоом обєктивний погляд на власну історію і розвиток доктрин. ВОни не приховують що робили зміниу своїї вченнях неприховують і ти х сподівань які вони мали.

5. Marko

Marko Member

Загальні фрази бо готових відповідей в журналах напевно немає-)))
    Ви можете спростувати те що я писав? Мені начхати як помилялись СЄ - мені важливо те що вони роблять зараз - покривають злочинців і спричиняють трагедії.

6. majolika

А я бачу. І моя думка така - релігійна організація, яке неодноразово робила лжепророцтва, неодноразово змінювала бачення питань (що часто коштувало життя і свободи її членам), була помічена в педофілії, у зв'язках з ООН тощо аж ніяк не може претендувати бути "славною Церквою, що не має плями чи вади, чи чогось такого..", вважати себе єдино правильною і практично брати на себе намісництво Хреста на землі

• Подобається Подобається x 1
  7. Сергій аспірант

ви можете назвати релігійну організацію яка б ніколи не переоцінювала своє ставлення до етичних питань? Думаю ні.
    Організація не може бути винною у педофілії - а от окремі представники можуть.
    Ставлення до осіб які були помічені втаких справах вкрай суворе. Зазначу що педофілія це хвороба. Свідки Єгови які були помічені втакій діяльності очевидно мали цей розлад ще до того як стали свідками Єгови. І якщо часом така людина зривалась - це трагедія ідля неї і для жертви. Особа яка вчинила такий гріх і нерозкаялась очевидно буде виключена. Але в будь якому випадку вона не може мати будь яке відповідальне становище в зборі.

Доречі досить багато статей опублікованих Свідками Єгови було присвячено саме цій темі.

---------- Додано в 18:52 ---------- Попередній допис був написаний в 18:50 ----------

В яких звязках ? Лише у користуванні інформаційними фондами ООН.
    А ні підтримки ні пропаганди ідей ООн свідки Єгови не здійснювали.

---------- Додано в 18:58 ---------- Попередній допис був написаний в 18:52 ----------

Не було також співпраці в гумантіарній сфері.
    Дивно а чому свідківне звинуватити у звязках з Міжнародним судом з прав людини?

8. majolika

Напевно, ні. Але те, що інші погані, не робить вас кращими. Усі церкви претендують бути єдино правильними, а товариство Вартової Башти особливо. Але це ще треба довести. І наразі більше аргументів доводять протилежне.

9. Сергій аспірант

покищо аргументів не помітив. Лише звинувачення без розуміння суті справи.

Розвиток суспільства ставить нові морально етичні питання і одразу однозначно відповісти на ці питання неможливо.

10. majolika

Не хочу повторювати попередніх дописувачів, адже вони вас так і не переконали, що лише у користуванні інформаційними фондами

11. Сергій аспірант

жоден з них не навів жодного факту що свідки Єгови співпрацювали з ООН в інших сферах.
    Вимоги до НДО чітко окреслені -впливати на політику ООН вони не можуть

12. majolika

А як я маю розуміти суть справи?

Людині - неможливо! але ж ви стверджуєте, що це Святий Дух дає розуміння!

ну то як я маю розуміти суть?

13. Сергій аспірант

Святий дух недає непомильності. Якщо святий дух дає розуміння то чому б не відмовитись від археології і білеїстики взагалі?
    Натомість для того щоб зрозуміти що мали наувазі письменникі бБІлії доводиться робити грунтовні дослідження.

14. консультант

консультант Дуже важлива персона

Зовсім ні, якщо не враховувати недавню пропоганду наближення кінця фальшивої релігії...
    І які такі дослідження роблять свідки Єгови?

15. Сергій аспірант

жодна стаття не виходить без реетльної перевірки інформації.

Вони вам конкретну дату сказали? Вчення свідків Єгови про тещо ми живемо в останні дні не змінилось

16. majolika

"Утішитель же, Дух Святий, що Його Отець пошле в Ім'я Моє, Той навчить вас усього, і пригадає вам усе, що Я вам говорив." Ів.14:26

Різницю бачите?

• Подобається Подобається x 1
  17. Сергій аспірант

Різницю бачу. Тільки от чи апостоли говорили що знають усе? НІ
    Чи вони саміі помилялись? Так

18. консультант

консультант Дуже важлива персона

Яким методом і як вона перевіряється?
    І доки будуть тривати останні дні?

19. majolika

Давайте парочку прикладів.

(Але не примішуйте таких "дехто, що з Юдеї прийшли" чи "ввірували з фарисейської партії", бо ми про них нічого не знаємо, це не апостоли і не помазанці)

20. Сергій аспірант

Приклад уже наводив вище

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)