Свідки

Discussion in 'Релігії народів світу' started by Мих, Dec 27, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ну, по крайній мірі, з точністю до місяця і року. Жовтень 1975! Я свідок.

---------- Додано в 12:49 ---------- Попередній допис був написаний в 12:47 ----------

Сергію, не "юліть". Бо коли ви починаєте викручуватись, якимсь чином в слова російські букви потрапляють. Знаєте, неправда завжди проявляється якимось чином.

• Подобається Подобається x 2
  2. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

правильно - вказувався час завершення 6000 рокыв людськоъ історії а не точна дата Армагедону. свідки Єгови очікували його пісял цієї дати

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

нє, вони переносили дату... і знову чекали.

4. Сергій аспірант

Ні після 1975 року свідки Єгови не призначали дат Армагедону.

5. Pedro

А після того "призначення" покаялися, що пішли проти волі Бога?

6. Сергій аспірант

звісно ця помилка була визнана і свідки Єгови зробили з цього відповідні висновки

7. Pedro

Бачите, Сергію, вашим "братам" потрібно не тільки зробити висновки а і покаятись.
    І ще одне... Наведу ще раз цитату з Дій Апостолів
    Та ви приймете силу, як Дух Святий злине на вас, і Моїми ви свідками будете
    Розумієте, ТІЛЬКИ в цьому випадку ви зрозумієте істину і дух Писання.
    І перестанете шукати похибок в перекладах чи "воскрешати" Платона, фараона Аменхотепа чи імператора Констянтина.
    Буде все зрозуміло...

• Подобається Подобається x 1
  8. Сергій аспірант

так ці помилки справді є і вони справді заважають зрозуміти як букву так і дух писання. Прада ці помилки давно вже ігнорують хоч вони часто є доктринально важливими

---------- Додано в 15:50 ---------- Попередній допис був написаний в 15:40 ----------

Так мають - оскільки відображають організацію та спосіб управління християнських зібрань першого століття.

---------- Додано в 16:14 ---------- Попередній допис був написаний в 15:50 ----------

Варто напистати про свідків Єгови якусь гидоту - і Мих гарантовано залишить схвальний відгук.
    А те що вагомих фактів і доказів дописувач не навів це нікого не хвилює. Головне що про свідків написав погане. Молодець-(((((

9. majolika

majolika Well-Known Member

Сергію, я не кажу про рядових свідків. Я кажу про ваших головних. А вони якраз твердять, що є ОСОБЛИВИМИ!!!!!!! Вони себе називають Божими помазанцями, з їхніх слів, це Божий Дух їм розтлумачує Біблію.
    Чи ви хочете сказати, що Божий Дух може помилятись, говорячи сьогодні одне, а завтра інше?

10. Сергій аспірант

Божий дух ні а от люди можуть.

11. majolika

Сергію, ЦИХ помилок за час існування товариства Вартової Башти було ДУЖЕ багато! Які висновки? Що Божий Дух може помилятися? Бог завжди однаковий! Не може Він надихати казати про дату кінця світу, про те, чи можна робити пересадку, чи робити вакцинацію і т.д. і по декілька раз змінювати Свою думку!!! НЕ МОЖЕ!!! Чи ви самі цього не розумієте? о_О

12. Сергій аспірант

і апостоли не були винятками - далеко не все вони розуміли.
    Свідки Єговине заявляють що знають і розуміють усе

Свідки Єгови намагаються вести життя згідно принципів викладених в БІблії і застосовують ці принципи до сучасних реалій життя.
    Деякі питання залишаються невиясненими або ж дослідження виявляють аспекти на які не одразу звернули увагу.
    Часто експлуатується тема з пересадкою і сталення до цього свідків Єгови. Прицьом у забувають що сталення ло цього явища інших конфесій не завжди було позитивним

13. majolika

Сергію, я говорю не про простих людей. не треба тікати від відповіді. Я питаю конкретно про тих, кого ви називаєте " вірним і мудрим рабом".

14. Сергій аспірант

думаю побачивши цих людей в середовищі інших свідків Єгови ви особливої різниці непомітите. А ні ставленя їх до інших свідків єГови а ні ставлення свідків до них нічим особливим не відзначається.
    Ці люди також можуть помилятись. До речі апостоли щиро писали про свої помилки - згадйте як апостоли сприйняли проповідь неєвреям, сварку між Павлом і Варнавою тощо.

---------- Додано в 17:29 ---------- Попередній допис був написаний в 17:13 ----------

«Когда же Петр пришел в Антиохию, то я лично противостал ему, потому что он подвергался нареканию. Ибо, до прибытия некоторых от Иакова, ел вместе с язычниками; а когда те пришли, стал таиться и устраняться, опасаясь обрезанных. Вместе с ним лицемерили и прочие Иудеи, так что даже Варнава был увлечен их лицемерием» (Гал. 2:11–13).

Ну і як після цього довіряти Новому Завіту?

15. majolika

Ага, спочатку вони думали, що не треба проповідувати неєвреям, а потім що треба, а потім знов не треба, а потім нарешті треба, а на сам кінець передумали, що знов не треба. І поки вони думали-передумували, купа народу повмирало.

Сергію, так, для загального розвитку почитайте історію своєї організації. Але не на офіційному сайті вартової башти, а в загальному інтернеті. А перед тим прийдіть до своїх старших, і скажіть, що хочете дослідити це питання. Вам не дадуть цього зробити! купу порад дадуть, пояснень, настрашень і т.д.

Хоча, мені по великому рахунку, немає до цього ніякого діла. Ваше право вірити в те, що вам кажуть

16. Сергій аспірант

а достовірність джерел? В неті можна писати усе що завгодно і без жодної відповідальнсті. Пан Марко доречі викопав багато бруду з нету - ви впевнені в достовіності фактів в його дописі?
    Свідки Єгови видалидоволі грунтовну книгу по власній історії в якій не обходили ці питання.

Не дадуть? та 75 % мої х питань стосувалось цих тем.

---------- Додано в 17:38 ---------- Попередній допис був написаний в 17:34 ----------

було ю б дивно якби я не знав що там написано

---------- Додано в 17:42 ---------- Попередній допис був написаний в 17:38 ----------

Цікаво хто Вас так застрахав?

17. majolika

Давно пора було. Треба буде почитати. Але це все одно вашими написано для вас. (Я не визнаю односторонньої правди).

---------- Додано в 14:49 ---------- Попередній допис був написаний в 14:48 ----------

Сергію, ви дописуєте швидше, ніж я встигаю читати :)

---------- Додано в 14:49 ---------- Попередній допис був написаний в 14:49 ----------

Та мене чого страхати? Я собі сама можу дати раду і розібратися що до чого.

18. Сергій аспірант

Книга видана в 1991 році. В 2002 перекладена на російську.

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну так... а скільки можна призначати? То ж вже до сміху доходило, нє?

20. Сергій аспірант

А чий погляд на історію свідків ЄГови ви хочете дослідити?

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)