Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Людина яка була свідком Єгови чи походила з родини свідків не могла вчитись в інституті - їй навіть атестату могли недати

---------- Додано в 22:52 ---------- Попередній допис був написаний в 22:51 ----------

можете взяти будь який журнал свідків Єгови - кількість мов та тираж вказано.
    Це невраховуючи видань для сліпих чи глухих.
    Врешті в щорічнику свідків Єгови публікується звіт про проповідницьку діяльність.

---------- Додано в 22:53 ---------- Попередній допис був написаний в 22:52 ----------

хай не 100% але більшість таки побувала або в тюрмах або на засланні.

---------- Додано в 22:57 ---------- Попередній допис був написаний в 22:53 ----------

Цього ніхто не заперечує.
    При переході в іншу мову імена змінюють звучання іцього практично неможливо уникнути. Наприклад ми не знаєм як вимовлялось імя Ісуса єврейською, але автори нового завіту невагаючись вжили грецьку форму цього імені.

2. nixto

nixto Well-Known Member

Тож тоді як вони уникали служби в лавах армії, невже обманювали владу, що хворі, робили фальшиві справки? Як уникали армії?
    Наскільки я знаю апостоли хвалилися Ісусом Христом, а не своїми вчинками. По друге, якщо це були б Біблії (не нового світу) я би похвалив вас, а журнали ваші висвітлюють думки і припущення вашої верхівки, і думки ці часто змінюються або суперечать одна одній (то яку цінність проповіді вони мають?). Приведу простий приклад у те як вам викладають науку чи воскреснуть мешканці Содому і Гомори:

- воскреснуть («Сторожевая Башня» №6, стр.6, 1879 год, англ.изд);
    - не воскреснуть («Сторожевая Башня» 1 июня, стр.338, 1952 год, англ.изд);
    - воскреснуть («Сторожевая Башня» 1 августа, 1965 год, стр.479, англ.изд);
    - не воскреснуть («Сторожевая Башня» №17, стр.30, 1988 год, англ.изд);
    - воскреснуть («Ты можешь жить вечно в раю на земле» стр.179, польс.изд. 1989 года);
    - не воскреснуть («Ты можешь жить вечно в раю на земле» стр.179, польс.изд. 1990 года).
    Що стосується воскресіння Адама:
    - на даний час кого не питай, мої співрозмовники(свідки) кажуть, що Адам не воскресне
    - Рутерфорд у книжці "Арфа Божа" пише, що воскресне.(кого тут зі свідків слухати?)
    Як то кажеться - ноу комент.:wacko:

Більшість, це скільки 50%+1, 65%, 70..., а ті, що не належали до більшості, що робили?:pardon:

3. Сергій аспірант

Не уникали а прямо говорили в воєнкоматах що служба в армії суперечить їх релігійним переконанням, після чого їх засуджували . Дехто відсидів по цій статі кілька термінів до 27 річного віку.

---------- Додано в 02:26 ---------- Попередній допис був написаний в 02:26 ----------

а для вас яке це має значення?

---------- Додано в 02:28 ---------- Попередній допис був написаний в 02:26 ----------

або жили в місцях спецпоселення абож працювали, маючи доречі, знчні обмеження щодо вибору роботи і постійно ризикуючи опинитись за гратами.

---------- Додано в 02:29 ---------- Попередній допис був написаний в 02:28 ----------

І чим вам не подобається переклад Нового світу?

---------- Додано в 02:32 ---------- Попередній допис був написаний в 02:29 ----------

що до деяки х речей можна робити лише припущення. Навіть апостоли не знали у сього і мали хибні сподівання.
    Деякі питаня потребують глибших досліджень. Також зявляються нові рукописи, археологічні джерела, зростає розуміння давньоєврейської мови та культури. Природньо що нові дані потребують внесення коректив у вчення.

---------- Додано в 02:39 ---------- Попередній допис був написаний в 02:32 ----------

ви висловили кілька звинувачень - я вирішив їх спростувати. І аж ніяк не вихваляти чиїсь вчинки - просто викллав факти.
    За детальнішою інформацією раджу хзвкернутись до відповідних наукових праць Яроцького, Бержка, Іваненка.

4. nixto

nixto Well-Known Member

Страшно вибачаюсь за свою діставучість, але...
    я щось путаюсь у такій логіці. Коли питаю чи всі 100% свідків сиділи за ігнорування служби, відповідь була: більша половина. Коли питаю як уникала армії та менша половина, відповідь я підкреслив у пості вище.Не знаю... може володієте особливим мисленням, чи супер надлюдськими поняттями і тому такі темні люди як я, не можуть вас зрозуміти:dntknw:

Яке значення? Просто коли хтось твердить, що його наука сама правильніша, а всі інші язичники і поклоняються ідолам, при тому сам собі перечить своєю наукою. То з такої точки зору, можуть зародитись сумніви, чи взагалі існує істина.
    Так по тому і взнається чи вчення правдиве. Припущення це невизначеність правда то чині і не можна подавати припущення за правду, а півправди не існує (питання на роздуми: чи той, що частенько проповідує припущеннями - є правдивий проповідник?). Що до апостолів, то вони часто не розуміли науки Ісуса тому і перепитували, але вони не ходили самі собі проповідувати за винятком коли Ісус ДАВ ЇМ ВЛАДУ, а після воскресіння почали проповідувати тоді коли отримали Утішитуля - Духа Святого, Духа Істини у якому не має неправди. По цьому апостоли не говорили припущень і не мали хибних сподівань, бо мали Духа Бога який не помиляється

Навіщо мені когось винуватити, це справа Бога, я також викладаю факти помилкового (людського) вчення. Всього найкращого і пізнання правди!

5. Натагідра

Натагідра Well-Known Member

Сергію звиняйте скільки вам років, бо щось я чомусь такого не памятаю за часів Союза і мама моя не пам"ятає, мій дідусь, який між іншим був головним бухгалтером найбільшого склозаводу на західній україні щонеділі ходив до церкви і ніхто жодного разу його за те не переслідував, а про це знали усі у нашому місті, бо таку людину не можуть не знати, сусуди по вулиці були пятидесятники і суботники, їх діти вчилися зі мною в одній школі і ба син отримав золоту медаль в 1989 році і всі вчителі в школі знали це і голова піонерської і комсомольської організацій знали і все було нормально

назвіть імена тих людей кому не дали атестат і в якому році, тих кого посадили за відмову іти в армію і в якому році

В Союзі дитину скоріш би відібрали в батьків і передали під опіку держави ніж позбавили атестату (хіба що дитина була хуліганом і двійочником , ну але як ви трактуєте то свідки і їх діти такими бути не можуть)

А от за тунеядство могли посадити ще й як - бо як я розумію при будь якій можливості свідки відмовляться від роботи, щоб проповідувати і якщо то скажімо невелике містечко чи село де можна прожити з саду городу, стайні, то цілком можливо що може працювати лише один член сім"ї а інший цілком займатися мессіонерством і господарством .

• Подобається Подобається x 2
  6. Сергій аспірант

Олег Голько. Сибірський маршут.
    Історія релігій в Україні 6 том під редакцією Яроцького
    Константин Бережко Історія свідків Єгови на Житомирщині.
    Перегляньте ці джерела інформації в тому числі архівних документів там достатньо

На відміну від свідків Єгови пятедесятники і і суботники були офіційно зареєстрованими конфесіями в СРСР.
    В більшості випадків діти з родин політвязнів чи віруючих які були засланні чи засуджені перебували в школі під знвчним тиском. Здебільшого такі діти відмовлялись ставати піонерами чи вступати в комсомол. Наслідки цього думаю вам відомі. Мова про те що такі діти могли вчитись у вузах взагалі не йшла.

---------- Додано в 18:01 ---------- Попередній допис був написаний в 17:54 ----------

Це лише ваше припущення яке до речі є необгрунтованим і образливим.
    Свідки Єгови здебільшого є працюючими людьми. В радянському союзі як і зараз вони сумлінно працювали але завжди мали ризик втратити роботу.
    Були випадки коли свідків звільняли і відмовлялись брати на роботу після чого їх дійсно садили за тунеядцтво. З іншого Боку священник який жив за рахунок громади і стукав коли потрібно і куди потрібно тунеядцем не вважався.

---------- Додано в 18:02 ---------- Попередній допис був написаний в 18:01 ----------

Свідки Єгови здебільшого є працюючими людьми. В радянському союзі як і зараз вони сумлінно працювали але завжди мали ризик втратити роботу.
    Були випадки коли свідків звільняли і відмовлялись брати на роботу після чого їх дійсно садили за тунеядцтво. З іншого Боку священник який жив за рахунок громади і стукав коли потрібно і куди потрібно тунеядцем не вважався.

---------- Додано в 18:03 ---------- Попередній допис був написаний в 18:02 ----------

7. Сергій аспірант

Моєю помилкою було що я прийняв ваше формулювання - уникали. Насправді ж свідки Єгови не уникали призову не законними методами - вони зявлялись у воєнкомати де говорили про свою відмову. Наслідком було засудження а у військовий час розстріл. Цікаво що представники баптистів та пятедесятників в армії служили але відмовлялись давати присягу. Засудити за це складно але зброю довірити неможна.

---------- Додано в 19:52 ---------- Попередній допис був написаний в 19:50 ----------

щодо двійочника то тут простіше - які оцінки могла отримати дитина яка не визнавала державної ідеології?

---------- Додано в 19:53 ---------- Попередній допис був написаний в 19:52 ----------

про колгоспи ви забули?

---------- Додано в 21:27 ---------- Попередній допис був написаний в 19:53 ----------

Я бачу ви просто чыпаэтесь за слова. Ви звысно не припускаэте що серед свідків Єгови могли бути непридатні до служби в армії. Невраховуєте і те що свідки Єгови у яких були судимост іпо інших статтях напр по 58 також не призивалисью.

---------- Додано в 21:30 ---------- Попередній допис був написаний в 21:27 ----------

ПОцікавтесь історичними документами. Принаймі свідки не опустились до співпраці з КДБ, колишні агенти якго тепер очолюють РПЦ.

---------- Додано в 21:31 ---------- Попередній допис був написаний в 21:30 ----------

Це також робилося, хоча довести що свідки Єгови не дбають про дітей було вкрай важко - для того щоб позбвавити батьківських прав могли використати навть незначну травму яку могла отримати дитина граючись на вулиці.

8. nixto

nixto Well-Known Member

Не за слова я чіпаюсь. Просто щоденна праця корпорації (впаювання ідеалу свідка) чинить з вас фанатичних прихильників, які свято вірять кожному її слову. Корпорація майстерно підлаштовується під "ангела світла", ніколи не визнає свої помилки, і більше того, ретельно їх замасковує. Сергій не лукавте самі перед собою, невже ви направду вважаєте, що лиш сама причетність до організації, чинить її адептів незламними суперменами, які всі як один стовідсотково герої(якщо ні, то чому у ваших словах нема об'єктивності). Це випливає з вашої "констатації фактів" Невже те, що написано в Біблії, не покладатися на людину, бо вона слабке створіння, є в минулому, і тепер можна покладатися на Бога і на незламних героїв свідків...? Тааа... , я мовчу... Я знаю, що є такі люди і їх маже бути багато, але щоб так 100% і тільки у певній організації, то смішно.

• Подобається Подобається x 1
  9. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

Корпорація майстерно підлаштовується під "ангела світла", ніколи не визнає свої помилки, і більше того, ретельно їх замасковує.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    a тут, якщо можна, детальніше про невизнання корпорацією своїх помилок і про їх замасковування від громадськості.

10. nixto

nixto Well-Known Member

Корпорація майстерно підлаштовується під "ангела світла", ніколи не визнає свої помилки, і більше того, ретельно їх замасковує.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Я розумію, чому у вас брак інформації. Сумніваюсь, що хоча б раз на зібрані ви розглядували тему: помилки корпорації (бо виховують у вас культ свідка ). Усі статті які виходять у ВБ для захисту від критики інших конфесій, містять тільки оправдовувальну інформацію, яка викривлює дійсність, применшує відповідальність, часто перекидаючи відповідальність на окрему людину з організації підкреслюючи тим, що "вірний раб" тут ні причому. Часто, щоб оправдати помилкові твердження, наприклад Расела про кінець часів і армагедон, у пізніших статтях ВБ, вказується, що він нібито надіявся, сподівався, припускав. Але ж його праці містять чіткі і ствердні висловлювання і ніяк не у формі припущень. Зніміть рожеві окуляри від корпорації, в них реальність дій вашої верхівки у рожевих тонах.
    P.S. Якщо будете мати можливість почитати книжку: Історія Костелу Католицького видана у 1991р Академією Теології Католицької тепер Універ.Вишиньського у Варшаві, то побачите, що Католицька церква не приховує своїх помилок.

• Подобається Подобається x 1
  11. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

А такі помилки наврядчи можна приховати...
    Надто вони вже були неприпустимі, для "Христової" церкви.

Класно звучить...

Корпорація також випустила збірку своїх прогріхів, так що не туррбуйтеся за мене, вже якось розберусь.
    До того ж є ціла купа різної цікавої інформації про СЄ, не факт що правдивої, але точно - пропагандистської розміщено на офіційних сайтах православної церкви...

---------- Додано в 14:28 ---------- Попередній допис був написаний в 14:25 ----------

всі помиляються...
    Ой забув про непомильних... уточнюю - майже всі...

12. nixto

nixto Well-Known Member

Спочатку прочитайте, про що там, а потім аналізуйте.

І не тільки звучить, а і прикольно виглядає з боку...

Може збірку оправдувань? скинете якісь наміри на таку літературу? Бо якщо Ви про книжку "Возвещатели царства Божьего"?- то мій попередній допис частково стосувався і її.

У вчинках чи у дорозі до спасіння? Дух Святий не помиляється, а коли живе у нас, то і нас чинить джерелом правдивими. У тому вся і різниця між вашим "проповідуванням" і проповідуванням апостолів. Ви проповідуєте точку зору корпорації про її бачення і розуміння, а не ДОБРУ НОВИНУ! Тому і не є правдивими свідками Бога.

13. Сергій аспірант

Але і змін не робить.
    Свідки Єгови не заперечують своїх помилок і ніколи цього не робили не ствержують вони також те що усе знають і можуть усе пояснити.

---------- Додано в 18:18 ---------- Попередній допис був написаний в 18:16 ----------

Мова здається йшла про становище свідків Єгови у радянському союзі? Ви ж знову хочете перевести тему в інше русло- без вибачень пояснень си хочаб жоказів моєї неправоти.

---------- Додано в 18:21 ---------- Попередній допис був написаний в 18:18 ----------

Ви писали що свідки Єгови приховують свої помилки. Тутже пишете що свідки Єгови видали книгу присвячену власній історії де цв питання аналізуються і пояснюються.

---------- Додано в 18:24 ---------- Попередній допис був написаний в 18:21 ----------

Основін вчення свідків Єгови не змінювались. Сперечатись можна лишк про деталі. Якщо розглянути різні біблійні коментарі видані навіть одною і тоюж конфесією відмінностей можна знайти багато.
    Згадайте хоча б Біблію - скільки прорків допускали помилок? Чи апостоли завжди усе розуміли, чи робили вони помилки?

---------- Додано в 18:50 ---------- Попередній допис був написаний в 18:24 ----------

про те що усі були героями я не говорив. Прикрі винятки були- але вони були одиничними.

---------- Додано в 18:56 ---------- Попередній допис був написаний в 18:50 ----------

Якщо чесно я не бачу щоб РПЦ покладалась на Бога - Путін з Медведєвим для них надійніші.
    Хіба свідки єГови покладались на людей під час переслідувань?

---------- Додано в 19:03 ---------- Попередній допис був написаний в 18:56 ----------

Люди діяли згідно того що вони дізнались з Біблії, згідно свого сумління.
    Справді свідки Єгови були єдиною організованою релігійною групою яка протистояла радянській ідеології і відмовлялась іти на компроміс.
    В той же час шановані і традиційні конфесії - лицемірно пітримували ідеологію радянської влади, порушували власні канонічні правила, були залучені д зовнішньої розвідки . Ви бачите в цьому вчинки християн? Жоден з священиків який був агентом КДБ не був позбавлений сану і не мав навіть формальної епітимї.

---------- Додано в 19:20 ---------- Попередній допис був написаний в 19:03 ----------

Рассел давав поясненя згідно ти х знань які мав на той час він інколине говорив що вони абсолютно істинні іне називав себе пророком. В той час свідки Єгови називались дослідниками Біблії і жодне лослідження неможливе без змін і коректування поглядів.
    Якщо церква була керована святим Духом до як могла допуститии інквізицію та тому подібні речі?

---------- Додано в 19:35 ---------- Попередній допис був написаний в 19:20 ----------

замість того щоб критикувати краще б замислились як би ви діяли в аналогічній ситуації.

---------- Додано в 19:45 ---------- Попередній допис був написаний в 19:35 ----------

от тут ви помиляєтесь. Ну не вже вам не соромно показувати свою необізнаність?

14. Даяна

Даяна Well-Known Member

Авжеж. То лише помилки інших - відступництво, а у С.Є. - просто помилки, нє?
    Аякже, вони лиш стверджували, що ті помилки - від самого Єгови, нє?
    (наприклад про фальшиві дати армагедону: "Это даты Бога а не наши")
    Хоч це стосується і не мого допису, я прокоментую. С.Є. довший час приховували свої "помилки", доки в останнім часом через сучасні засоби комунікації і передусім інтернету не повилазили їхні "помилки" у вигляді фотодокументів, сканованих текстів їхньої колишньої періодики і т.п. Коли вже приховувати далі сенсу немає, то була видана книжка "Свидетели Иеговы - возвещатели Божьего Царства". Там для таких як ви бруклінці спробували відбілити темні сторінки своєї історії. Ось це відбілювання ви і називаєте словами "аналізуються і пояснюються". Тому, для прикладу, дача Рутерфода (палац Беф Сарім), побудована на кошти вірян як пристанище очікуваних воскреслих старозавітніх князів, у книзі подана як невинна необхідність, пов'язана з хворобою Рутерфорда. І для вас такої "логіки" :crazy: необхідності помешкання для воскресіння старозавітніх мужів достатньо. І таких прикладів тієї книжки можна навести багато. Тому сліповіруючі і переконані, що у корпорації С.Є. на все є переконливі відповіді.
    Таким чином nixto не суперечив сам собі.
    1. Використання хреста сьогодні С.Є. називають ідолопоклонством, а самі використовували. Це деталь?
    2. Спочатку С.Є. вчили, що слова "коріться вищій владі" стосується Єгови, а потім - що це стосується світської влади.
    Деталь?
    3. Спочатку С.Є., приписуючи лжепророчі дати Богові, постійно вичисляли різноманітні роки Армагедону, а зараз нарешті до них дійшло, що "часу кінця не знає ніхто".
    Деталь?
    4. Спочатку С.Є. вчили, що у словах "цей рід не перейде, аж поки має статися це" мається на увазі покоління 1914 року, пізніше - що це клас помазаного останку, а зараз вже відмовилися і від того і від іншого. Роль т.з. "помазаного останку" для С.Є. вже деталь?
    А у суботників "субота" - це вже не деталь ? (враховуючи слова "хто вважає на день - для Господа вважає"). А як ви оцінюєте "деталі" п'ятидесятників, євангелістів, баптистів ? У них подібне - це вже не деталі, нє? Нема ради С.Є. - які ж вони унікальні.....
    А ви такі аргументи сприймаєте з уст інших конфесій, чи вважаєте, що то може бути лише аргументом для С.Є. ???
    Та нема ради....
    У плані співробітництва з владою рівних РПЦ нема. Це хтось заперечував?
    А хіба вони у цьому унікальні, бо так пише "Вартова башта"?
    Гм... А вам дуже жаль через те, що С.Є. просились реєструватися, а їм відмовляли? Перше офіційне звернення про реєстрацію було у 1949 році. Товариство у справі реєстрування тоді представляли старійшини (старші брати) Микола Пятоха, Ілля Бабійчук та Михайло Чумак з Волині. Ви про це не знаєте? А ... я ж забула .... "Вартова башта" про це не писала.
    Та невже? Так "Вартова башта" пише? А от як читаю літературу тієї чи іншої конфесії (звісно не РПЦ), то кругом читаю про переслідування і опір режиму.
    Для прикладу:

http://pidruchniki.com.ua/15870403/...ih_hristiyan-baptistiv_roki_radyanskoyi_vladi

http://sccb.narod.ru/history.html

Тут виходить, що в той час, коли С.Є. просилися реєструватися, були такі, які відмовлялися це робити навіть при можливості дозволу.

Ну... раз "Вартова башта" так каже, значить так воно і має бути. І навіть те, що С.Є. просилися зареєструватися у сатанинській (по їх словах) організації (ООН), у корпорації має свою "логічну" аргументацію на кшталт "гуманітарний підрозділ ООН" чи "з благородною метою" - нє?
    Свідки Єгови назвали себе колективним Божим пророком («Сторожевая Башня» 1 апреля 1972.). Результати відомі. Гм.. я лиш щойно звернула увагу на дату журналу. Це доволі показово, нє? :)

15. Сергій аспірант

ПРо це писали і не раз. Але з одного боку свідки Єгови не могли погодитись на запропоновані умови реєстрації - з іншого влада мала чіткі вказівки не реєструвати свідків Єгови.

---------- Додано в 21:47 ---------- Попередній допис був написаний в 21:43 ----------

СТосовно баптистів то я вже писав яким чином вони діяли і на які поступки йшли. Крім того невелика частина віпруючих відкололась від лфіційно зареєстрованих церкви.

16. Даяна

Даяна Well-Known Member

Влада дійсно мала чіткі вказівки відмови в реєстрації, а решта ... невідомо.
    Та мова не лише про них, прикладів можна наводити багато, та й розкол був якраз причиною протесту від реєстрації (на відміну від бажання С.Є. реєструватись), особливо це було виражено здається у пятидесятників.

17. Сергій аспірант

свідки Єгови були зареєстровані в департаменті суспільної інформації ООН що не покладало на них ніяких обовязків окрім інформування про ООН і давало доступ до матеріалів ООН.

---------- Додано в 21:49 ---------- Попередній допис був написаний в 21:49 ----------

решта відомо з слів людей які брали цучастьу тих подіях.

18. Даяна

Даяна Well-Known Member

Та знаю я цю відмазку про "інформування" "звірини" і доступ до її матеріалів...

Останнє редагування: 20 кві 2010
  19. Сергій аспірант

Ну так якщо знаєте то чому пишете?
    Свідки Єгови вчать що увесь світ лежить у владі лукавого. Але залишаються сумлінними громадянами. Вони не виступають проти влади навіть якщо остання до них несправедлива.
    Свідки Єгови - не використовували сві статус НДО в жодних документах при реєстрації. Врешті цей статус особливих прав недає
    КОли статут ООН почав вимагати від НДО сзхвалювати політику ООН Свідки Єгови скасували членство НДО.

---------- Додано в 14:10 ---------- Попередній допис був написаний в 13:59 ----------

Лишь страны могут становиться членами ООН. ДОИ ООН сообщает НПО, находящимся в их регистре, что они ни в каком отношении не могут стать “частью” системы ООН. Это не наши слова, а самой ООН.

---------- Додано в 14:12 ---------- Попередній допис був написаний в 14:10 ----------

ООН говорит, что у ДОИ/НПО нет никакого особого статуса, влияния или привилегий. Сама идея, что библиотечный пропуск, выданный офисом общественной информации, каким то образом давал бы вам политическое продвижение, является ироничной.

---------- Додано в 14:12 ---------- Попередній допис був написаний в 14:12 ----------

інформування про

20. Даяна

Даяна Well-Known Member

Та пишу для того, що цікаво - як опоненти сліпо чіпляються до безглуздих відмазок і для того, аби трохи терези правди врівноважити, бо вже занадто багато хвалебних од тут ви пишете на адресу у С.Є., випинаючи їх перед іншими.
    А відмовились від членства в ООН тому, що це викликало великий критичний резонанс (думали все пройде нишком-тишком). І прекрасно вони знали статут і вимоги статус НДО. ООН С.Є. називають червоною звіриною, описаною у книзі Об'явлення. Справа не в тім наскільки це відповідає дійсності (як свідки трактують пророцтва знаємо з дат армагедону), а в тому, що сам факт реєстрації в організації , яка за їхніми словами є демонською звіриною, протирічить будь-яким відмазкам про якийсь там доступ до інформації. І тут вже ні причому той статус чи факт, що членами ООН є власне держави, чи спосіб співробітництва без особливих зобов'язань. Головне інше - С.Є. зареєструвались в одному (нехай і гуманітарному, інформаційному) філіалі (за їхніми словами) самого сатани. Скільки часу С.Є. були там зареєстровані? Що воно дало? А зараз якось обходяться? То тоді не могли обійтися? сатана залишається сатаною незалежно від того - у якому з його філіалів реєструються - інформаційному чи військовому, - нє? Хоча це можна поправити, - змінити віровчення цього питання, (як то часто бувало), мовляв "прийшло більшле світла, яке показало, що звірина в Об"явленні - то вже не ООН, а щось там інше" (наприклад НАТО).
    Все це звичайне лицемірство, якого в історії С.Є. багато.
    Але ви пишіть-пишіть... То також дуже цікаво спостерігати.

Останнє редагування: 21 кві 2010
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)